KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Ruovesi

Huopakattoremontti Ruovesi – Anna kattoremonttipalvelumme laittaa kaikki kotitaloutesi huopakatot kuntoon! Kun omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin huopakattoremontti Ruovedellä on ohi, kaikki on kunnossa molemmin puolin kattoa. Pintahuopa on virheetön, ja sen päältä löytyvät kaikki tarpeelliset kattovarusteet (kuten lapetikkaat). Moitteettomasti asennetun pintahuovan alta löytyvät ehyt aluskermi ja mitä parhaimmassa kunnossa oleva aluslaudoitus. Löydät sieltä myös riittävän määrän kuivia eristeitä. Tällainen katto tarjoaa rakennuksellesi oivallisen suojan säiltä. Luvassa ei ole myöskään huonosta tuuletuksesta johtuvia kosteusvaurioita tai ongelmia nuohoojan kanssa, sillä nuohoojan on kieltäydyttävä nousemasta katolle, jolla ei ole asianmukaisia kattoturvatuotteita.

Jotta tietäisimme, paljonko huopakattoremonttisi Ruovedellä maksaa, tulemme tarkastamaan kattosi paikan päälle. Luvassa on reilu ja kotitalousvähennyksen hakemiseen oikeuttava hinta. Yhteistyökumppanimme voi järjestää kattoremontille rahoituksen.

Voimme toteuttaa huopakattoremontit Ruoveden joka kolkassa, eli myös saarikohteissa ja kunnan entisissä ja nykyisissä naapurikunnissa. Niitä ovat esimerkiksi Juupajoki, Tampere, Orivesi, Virrat, Ylöjärvi, Teisko, Pohjaslahti, Kuru ja Vilppula. Aluettamme on koko Pirkanmaa lähitienoineen (mukaan lukien Keuruu ja Ähtäri, mitkä on erotettu Ruovedestä).

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Ruovedellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Ruoveden alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Ruovesi – Laattakattoremontissa on huomioitava ensisijaisesti asiakkaan etu

Palahuopakattoremontti Ruovesi – Asiakkaan etu ohjaa kaikkea toimintaamme laattakattoremontin aikana! On asiakkaan edun mukaista, että kesämökkiin, saunarakennukseen, omakotitaloon tai esimerkiksi autotalliin saadaan mahdollisimman tiivis bitumipaanukatto. Tiiviin katon alle ei pääse kosteutta, mikä voisi saada puurakenteet lahoamaan ja eristeet homehtumaan.

Tarvittaessa yhdistämme huopakattoremonttiin myös kattotuolivaurioiden kunnostuksen tai savupiipun korjauksen huopakaton yläpuolella olevalta osuudelta. Huopakattoremonttisi voi sisältää myös kastuneiden sisäkattomateriaalien vaihdon, eristetilan tuuletuksen tehostamisen tai uusien läpivientien (kuten kattoikkunan tai kattoluukun) asentamisen. Voimme yhdistää palahuopakattoremonttiisi Ruovedellä myös piipun pellityksen tai vaikkapa sadevesijärjestelmän uusimisen. Lopuksi teemme lopputarkastuksen sekä -siivouksen.

Kun palahuopakattoremontti Ruovedellä on ohi, asiakkaalla on tiivis, toimiva, turvallinen ja vieläpä erittäin tyylikäs katto. Tämä kaikki palvelee asiakkaan etua. Lisäksi tämä kaikki on saatu aikaan ilman, että asiakkaan olisi tarvinnut muurata, naulata, sahata, liimata, irrottaa, purkaa, asentaa, nostaa, eristää tai mitoittaa mitään. Otahan yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous avaimet käteen -periaatteella tehtävästä palahuopakattoremontista Ruovedellä!

Huopakaton uusiminen Ruovesi – Voiko huopakaton uusia purkamatta vanhoja huopakerroksia?

Huopakaton uusiminen Ruovesi – Kokeneet kattokonkarimme tietävät parhaat tavat sinun huopakattojesi uusimiseen! Voimme uusia vaikka tontin kaikki katot kerralla. Autotallin, grillikatoksen, omakotitalon, pihasaunan, ulkovaraston, huvimajan ja kesäkeittiön huopakattoremonttien teettäminen yhtä aikaa voi olla taloudellisesti kannattavaa.

Jokaisen rakennuksen huopakaton uusiminen Ruovedellä aloitetaan perehtymällä kohteeseen. Siihen, kuinka huopakattoremontti juuri sillä kertaa on tehtävä, vaikuttaa muun muassa katon kaltevuus. Myös kattorakenteiden kunto vaikuttaa huopakaton uusimiseen Ruovedellä.

Kuvitellaan, että huopakattoremonttikohteen kattorakenteet ovat hyvässä kunnossa. Niissä ei ole kosteutta tai lahovaurioita, eikä niitä ole rikkonut liian painavaksi käynyt lumitaakka tai katolle kaatunut puu. Kuvitellaan edelleen, että huopakerroksia on vain kaksi – pintahuopa ja alushuopa. Tällaisessa tilanteessa huopakaton uusiminen Ruovedellä voidaan ehkä toteuttaa purkamatta vanhoja huopakerroksia. Silloin irrottaisimme kattoturvatuotteet ja muut kattovarusteet, tasoittaisimme vanhassa pintahuovassa mahdollisesti olevat rypyt ja ilmakuplat sekä asentaisimme sen päälle uuden pintahuovan. Sitten varustelisimme uuden katon joko uusilla tai vanhoilla kattovarusteilla, siivoaisimme jälkemme ja toteuttaisimme lopputarkastuksen.

Palahuopakaton uusiminen Ruovesi – Aluskermin vaihto ajoittuu urakan keskivaiheille

Palahuopakaton uusiminen Ruovesi – Emme unohda sitä, että uusi palahuopakatto tarvitsee kumppanikseen uuden aluskatteen! Pinta- ja alushuopa pitää uusia yhtä aikaa, koska vanhan pintahuovan purkaminen edellyttää kaikkien kiinnikkeinä käytettyjen naulojen (tai hakasten) poistamista. Puretun pintahuovan alta paljastuu siksi alushuopa, mikä on täynnä naulojen tai hakasten jälkeensä jättämiä reikiä. Valmiiksi reikiä täynnä olevasta alushuovasta ei ole suurtakaan hyötyä. Siksi puramme senkin.

Kun molemmat huopakerrokset on purettu, pääsemme tarkastamaan ja tarvittaessa myös kunnostamaan aluslaudoituksen. Sitä voidaan kutsua myös raakaponttilaudoitukseksi tai umpiponttilaudoitukseksi. Huopakaton alla voi olla myös katelevytys. Olipa katon alla mitä tahansa, kaiken pitää olla kunnossa ennen uusien huopakerrosten asentamista.

Aluskatteen vaihto ajoittuu suurin piirtein huopakattoremontin keskivaiheille, koska sitä ennen palahuopakaton uusiminen Ruovedellä on sisältänyt jo suunnitteluvaiheen, purkuvaiheen sekä mahdollisesti erilaisia alusrakennetöitä. Huopakattoremontin seuraavia vaiheita ovat uusien kattolaattojen asennus ja katon varustelu. Liitämme palahuopakaton uusimiseen Ruovedellä myös loppusiivouksen. Sitten kuljetamme jäteasemalle kaikki jätteet, joita palahuopakaton uusiminen Ruovedellä on aiheuttanut.

Huopakaton asennus Ruovesi – Asennamme myös kaikki kattovarusteet

Huopakaton asennus Ruovedellä – Täyden palvelun asennusurakka sisältää kaiken tarpeellisen! Kun tilaat asuinrakennuksen, ulkorakennuksen tai vapaa-ajan rakennuksen huopakaton asennuksen Ruovedelle meiltä, urakkaan kuuluu myös kattovarusteiden asennus.

Ennen kuin pääsemme varustelemaan harjakattoasi (eli satulakattoasi), pulpettikattoasi, mansardikattoasi tai tasakattoasi, meidän on pitänyt suorittaa jo yhtä sun toista. Kaikki työvaiheet ovat tiedossa jo ennen kuin huopakattoremontti tai uudiskohteen huopakaton asennus Ruovedellä alkaa, sillä aloitamme kaikki urakat tekemällä alkutarkastuksen. Alkutarkastuksen jälkeen olemme huomattavasti viisaampia kuin ennen alkutarkastusta. Silloin onkin hyvä hetki laatia työsuunnitelma sekä tarjous uuden huopakaton asennuksesta Ruovedellä.

Kun kaikki katon varustelua edeltävät toimenpiteet on tehty, on aika asentaa kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmä, kattoläpiviennit sekä mahdollisesti myös aurinkopaneelit. Sadevesijärjestelmällä tarkoitetaan vesikouruja ja alastuloputkia (tai kattokaivoja, jos kyseessä on tasakatto). Kattoturvatuotteita ovat esimerkiksi lapetikkaat, palotikkaat, seinätikkaat ja kulkusillat. Bitumikatto voi tarvita myös lumiesteet. Huopakattoremontti on hyvä hetki asentaa myös uusia kattoläpivientejä, kuten kattoikkunoita, kattoluukkuja ja ilmanvaihtoputkia.

Huopakattosaneeraus Ruovesi – Kattosaneerauksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi katon koko ja yksityiskohtaisuus

Huopakattosaneeraus Ruovesi – Uusimme huopakattosi parhaalla hinta-laatusuhteella! Luvassa on siis erittäin hyvä tarjous sekä äärimmäisen hyvä lopputulos, joten otahan yhteyttä ja pyydä tarjous huopakattoremontista. Se, mitä huopakattosaneeraus Ruovedellä maksaa, on selvitettävä tapauskohtaisesti. Tämä johtuu siitä, että jokainen tasakatto, pulpettikatto ja mansardikatto on erilainen erilaisine tarpeineen. Myös asiakkaiden toiveet ja tarpeet voivat poiketa toisistaan. Siksi aloitamme kaikki huopakattosaneeraukset Ruovedellä kartoittamalla sekä katon että katon omistajan erityistarpeet.

Selvitämme huopakattoremontin hinnan vasta perehdyttyämme kohteeseen. Kattoremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi katon pinta-ala ja muoto, läpivientien ja muiden yksityiskohtien määrä sekä mahdolliset pohjatyöt. Mikään asia ei nouse bitumikattosaneerauksen esteeksi, sillä me osaamme uusia kaikenlaiset katot – myös sellaiset, joiden alusrakenteet ovat erityisen huonossa kunnossa esimerkiksi myrskyn aiheuttamien tuhojen tai pitkään jatkuneen kattovuodon takia.

Alkutarkastuksen jälkeen huopakattosaneerauksesi Ruovedellä käynnistyy ihan toden teolla. Urakka on nopeasti ohi, sillä emme haaskaa aikaa toteuttaessamme huopakattosaneerauksia Ruovedellä. Otahan yhteyttä ammattilaisiimme!