KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Saariselkä

Huopakattoremontti Saariselkä, ammattitaitoinen ja kokenut kattoremonttitiimimme huolehtii kattosi saneerauksesta. Lappi, Saariselkä, Inari, Savukoski ja Sodankylä sekä mm. Ivalo kuuluvat seudulla kattoremonttipalveluidemme piiriin. Toteutamme huopakattoremontit laadukkaasti tällä seudulla myös mm. saari- ja tunturikohteissa, kuten kaikissa muissakin paikoissa, joista huopakattoisia rakennuksia löytyy.

Meillä voit teettää huopakattoremontti Saariselällä kesämökkiin, tunturimökkiin tai muuhun mökkiin, remontoimme myös omakotitalojen sekä saunarakennusten huopakattoja. Lisäksi erilaiset pihojen hyötyrakennuksen lukeutuvat palveluidemme piiriin, joten voit toteuttaa avullamme uuden huopakaton myös mm. autotalliin, autokatokseen, varastoon tai muuhun piharakennukseen. Meille ei ole väliä sillä, onko katto rullahuovasta vai palahuovasta toteutettu, teemme Saariselällä huopakattoremontteja kaikenlaisille huopakatoille, myös katon malli voi olla mikä tahansa tasakatosta harjakattoon tai vaikkapa pulpettikattoon. Huopakatteiden laajoista valikoimista löytyy sopivia vaihtoehtoja kaikille katoille, unohtamatta edes tasakattoja, joille eivät muut katemateriaalit sovi lainkaan.

Kun kattosi tarvitsee asiantuntevaa remontoijaa, niin pyydä meiltä tarjous. Rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys kannattaa myös pitää mielessä, kun suunnittelee kattoremontin taloutta. Meillä teetetystä työstä voi verotuksessa hakea kotitalousvähennystä.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Saariselällä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Saariselän alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Saariselkä – kaikki laattakattojen remonttipalvelut laadukkaasti meiltä

Palahuopakattoremontti Saariselkä, kun laattakattosi eli palahuopakattosi alkaa olla sen ikäinen ja kuntoinen, että se täytyy saneerata, meiltä saat tarvittavat palvelut. Kokenut kattoremonttipalvelumme väki kunnostaa, korjaa ja uusii kattosi. Toteuttamamme remontin jälkeen se on kuin uusi!

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Saariselällä alkaa siitä, kun pyydät tarjouksemme. Tämän jälkeen me pystymmekin hoitamaan kattoremontin työt suunnittelusta remontin valmisteluihin ja varsinaisen remontin tietysti kaikkineen, kunnes katto on valmis ja on aika siistiä työmaa. Palahuopakattojen remontit toimivat meillä kuten muutkin huopakattoremontit Saariselällä. Äänettömät, kevyet ja helppohoitoiset huopakatot ovat suosittuja monenlaisissa rakennuksissa, joten palvelemme kattavasti niin asuinrakennusten kuin muidenkin rakennusten huopakattojen parissa. Suurin ero pala- ja rullahuopakattojen välillä on katteen erilainen asennustapa, katon jyrkkyysvaatimukset sekä ulkonäkö. Niiden ominaisuudet, huolto ja käyttöiätkin ovat samaa luokkaa keskenään. Jyrkemmillä katoilla onkin oikeastaan makuasia, mikä huopakate katolle tulee. Tasakatoilla ja loivimmilla muillakin kattomalleilla vain rullahuopakate käy teknisistä syistä. Me varmistamme, että saat aina parhaan katon, joka toimii ja kestää käyttöä kuten sen kuuluukin.

Huopakaton uusiminen Saariselkä – uusimme kattosi, kun sitä ei enää kannata korjata ja huoltaa

Huopakaton uusiminen Saariselkä, katto kaipaa uusimista, kun se on iäkäs, kulunut tai hajonnut. Joskus kaikkia näitä. Jos huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Saariselällä saadaan käyntiin ajoissa niin katosta ei välttämättä tarvitse uusia kuin vesikate. Katon kunto siis määrittää remontissa uusittavan materiaalin määrää, kattoon ei voi jättää kosteus- ja lahovaurioista materiaalia uuden vesikatteen alle.

Huopakaton uusiminen vääjäämättä siis tarkoittaa vanhaan kattoon kohdistuvia purkutöitä. Kattotuotteet irroitamme ihan jo siitäkin syystä, että ne ovat tiellä, kun vesikatetta ryhdytään purkamaan. Vesikate menee aina vaihtoon, vain hyvin harvoissa tapauksissa on mahdollista asentaa kerros pintahuopaa vanhan katteen päälle. Tällaisessa tapauksessa vanhalle vesikatteelle on sattunut jotain, minkä vuoksi uusi pintakerros on tarpeen, vaikka katto on muuten moitteettomassa kunnossa. Vesikatteen lisäksi katossa voi olla alusrakennetöitä tehtävänä, tällöin korjaamme ja uusimme mm. alusponttilaudoitusta tai -levytystä, joskus muitakin kattorakenteita sekä eristettä. Huopakattoremontissa Saariselällä tehtävissä alusrakennetöissä tyypillisiä syitä ovat kattovuotojen aiheuttamat kosteus- ja lahovauriot. Eristeiden osalta uusimistöitä voivat kosteuden lisäksi tuottaa pieneläintuhot.

Palahuopakaton uusiminen Saariselkä, vanha katto kaikin puolin kuntoon kattoremontissa

Palahuopakaton uusiminen Saariselkä, uusimme palahuopakatteen sekä korjaamme katon viat remontoimalla sen uuteen kukoistukseensa! Palahuopakatto on uusittuna huoleton ja hyvän näköinen, katto on sammaleeton ja katteen sävy puhdas.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Saariselällä tuo katolle aina uuden palahuopakatteen. Puramme vanhat katteen pois ja asennamme uuden tilalle, tarpeen mukaan kunnostettujen alusrakenteiden päälle. On oleellista, että kaikki katteen alla on kunnossa, jotta katto palvelee sinua pitkään ja ongelmitta. On ihan yhtä oleellista, että kate on hyvin asennettu. Me asennamme aina pohjahuovan eli alushuovan aluslaudoituksen tai levyn päälle, se toimii vuotosuojana koko uusitun katon käyttöiän ajan. Katteet kiinnitämme kattoon laadukkailla katenauloilla, emme esimerkiksi niiteillä, jotka eivät välttämättä kestä yhtä pitkään kuin kate itsessään. Toimiva kokonaisuus muodostuukin oikeista materiaalivalinnoista laadukkaan asennustyön siivittämänä, näihin panostamme jokaisessa huopakattoremontissa Saariselällä. Palahuopakaton uusiminen on yksi laadukkaista huopakattoremonttipalveluistamme, joissa huomioimme katon kunnon ohessa myös omat toiveesi mm. katteen ulkonäöstä. Palahuopakatetta löytyy mukavan moneen makuun eri sävyissä ja eri kokoisina sekä muotoisina paloina.

Huopakaton asennus Saariselkä – katon kunto ja toiveesi ohjaavat kattoremontin asennustyön määrää ja luonnetta

Huopakaton asennus Saariselkä, asennustöistä tärkeimpiä ainakin kattoremontissa ovat katteiden asennukset. Kattoremonttiin voi kuitenkin kuulua monia muitakin asennustöitä, sillä remontoimme kunkin katon sen kunnon, osin omien toiveidesi perusteella. Lisäksihän katot ovat myös erilaisia keskenään mm. kattotuotteiden sekä katon mallin ja hieman rakenteidenkin osalta.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Saariselällä etenee alusrakenteiden ja eristeiden jälkeen kattohuopien asennukseen. Pohjahuopa rullahuovasta ja pintahuopa joko palahuovasta tai rullahuovasta muodostavat katepinnan lappeille. Työ jatkuu vielä ylösnostopalojen sekä läpivientien asennuksiin, joiden huolellinen asennus viimeistelee vesitiiviin ja siistin kattokokonaisuuden. Huopakaton asennus viimeistellään katon reunapellitysten, piipunpellitysten ja piipunhatun asennuksella, jotka kattopeltiseppämme asentaa. Piipunsuojaukset ovat toki tarpeen vain niissä rakennuksissa, joista savupiippu tai useampi löytyy. Saariselällä kuten muuallakin huopakattoremontti valmistuu, kun kattotuotteet asennetaan katolle. Tyypillisesti huopakatoilla tarvitaan ainakin kattotikkaita, joilla maasta pääsee katolle. Lumisteitä vaaditaan lähinnä jyrkemmille katoille mm. kulkureittien suojaksi ja sadevesijärjestelmään kuuluvat räystäskourut ovat vielä oma lukunsa. Toki voit asennuttaa meillä vaikkapa kattoikkunoita tai muita kattotuotteita myös omien toiveidesi perusteella.

Saariselän seudulla huopakattosaneeraus sujuu ja katto valmistuu, kun teetät remontin meillä

Huopakaton saneeraus eli huopakattoremontti Saariselällä alkaa yleensä ihan yksinkertaisella tarjouspyynnöllä. Siitä kattoremontti kuitenkin lähtee etenemään ja kun me olemme mukana, se etenee mutkattomasti kohti valmista, uutta kattoa. Kun tarvitset huopakattoremonttia Saariselällä niin käänny puoleemme, remontoimme katot asuinrakennuksista, kuten omakotitaloista ja mökeistä, eli vaikkapa kesämökeistä, mummonmökeistä ja tunturimökeistä. Huopakatteet ovat saariselän seudulla suosittuja myös muissa kotitalouksien ja mm. mökkipihojen rakennuksissa. Täten voit tilata meiltä huopakaton saneerauksen myös mm. varastoihin, autotalleihin- ja katoksiin, mönkijöiden, moottorikelkkojen ja muiden ajoneuvojen talleihin sekä tietysti erilaisiin saunarakennuksiin.

Remontoimme Saariselän seudulla kaiken mallisia huopakattoja. Tasakatot, harjakatot, pulpettikatot ja kaikki muutkin kattomallit sopivat meille. Ammattitaitoiset kattoasentajamme loihtivat uuden vesikatteen joko rulla- tai palahuopakatteesta, joita molempia remontoimme pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella. Huopakattoremonttihan voi koskettaa oikeastaan mitä tahansa rakennusta ja kattomallia, me palvelemme monipuolisesti niiden parissa koko Saariselän seudulla. Huolehdimme kattavasti myös kaikista kattoremonttien töistä sekä työvälineistä ja työhön tarvittavista osaavista tekijöistä. Kattoremonttipalvelumme tehtävä on remontoida katto ammattitaidolla. Parhaiten onnistumme kokonaisvaltaisella palveluasenteella.