KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Salla

Huopakattoremontti Salla, rakennustesi katot tulevat kuntoon kattoremonttipalvelumme osaavissa käsissä. Siitä pitää huolen vanhan katon kunnon kartoittamiseen sekä tarjouksen laskemiseen ja kattoremontin suunnitteluun sekä toteutukseen osallistuva tekninen asiantuntijamme kokeneiden kattoammattilaisemme tukemana. Remonttisuunnitelmia toteuttavat käytännön työssä kouliintuneet kattoasentajamme sekä tarpeen mukaan erikoisosaajat kattopeltisepästä kirvesmieheen. Heitä ei ihan kaikissa remonteissa tarvita mutta tarvittaessa on hyvä olla ammattitaitoisia kavereita, jotka kutsua paikalle katorakenteiden uusimistöissä.

Kattoremonttipalvelullamme voit teettää huopakattoremontit Sallan seudulla kutakuinkin kaikkiin mahdollisiin rakennuksiin. Varsinkin kotitalouksien ja mökkitalouksien parissa palvelemme erittäin kattavasti. Voit pyytää meiltä tarjousta mm. omakotitalon, kesämökin ja muunkin asuinkäytössä olevan mökin tai isommankin huvilan huopakattosaneerauksesta. Remontoimme huopakattoja saunarakennuksista, varastoista, autotalleista ja autokatoksista sekä muistakin piharakennuksista. Remontoimme tasakatot, harjakatot, aumakatot sekä kaikki muutkin kattomallit ja kattotyypit eli pala- ja rullahuopakatot. Tarjouksemme lisäksi muistutamme kotitalousvähennyksestä ja rahoitusmahdollisuudesta, kun olet teettämässä huopakattoremonttia Sallassa.

Lappi ja siellä Salla sekä sen naapurikunnat eli Kemijärvi, Kuusamo, Pelkosenniemi, Posio ja Savukoski muodostavat palvelualueemme muiden paikkojen ohessa.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Sallassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Sallan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Salla – korkeatasoinen palahuopakate oikeaoppisella kattoremontilla

Palahuopakattoremontti Salla, meillä teetetty kattoremontti yhdistää kaksi tärkeää peruselementtiä: laadukkaan työn ja laadukkaat materiaalit. Tällä yhdistelmällä päästään pitkälle, me suunnittelemme katon niin, että siitä tulee paras mahdollinen versio.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Sallassa tarkoittaa aina useiden työvaiheiden toimenpidettä. Varsinkin vesikate uusitaan jokaisessa kattoremontissa. Muut työt riippuvat aika pitkälle siitä, mitä itse haluat katolle tehtävän ja varsinkin siitä, missä kunnossa kattosi on, kun sitä ryhdytään saneeraamaan. Asennamme uuden palahuopakatteen pohja- ja pintahuopineen, kun alusrakenteet ja eristeet ovat varmuudella kunnossa. Puramme siis vanhan palahuopakatteen ja laitamme kaikki katteen alta löytyvät osat kuntoon, jos niissä vaurioita tai heikkouksia ilmenee. Käytännössähän jokainen huopakattoremontti Sallan seudulla sisältää tällaisen vesikatteen uusimisen, palahuopakattoremontissa katteen pintakerros muodostetaan siis katepaloista latomalla. Katteen asennussuunta etenee räystäältä harjalle, oleellista on katepalojen huolellinen kiinnittäminen laadukkailla katenauloilla ja seuraavien katepalojen limittäminen edellisten kiinnityskohtien päälle. Viimeistelemme asennuksen vielä kolmiorimojen avulla asennetuilla ylösnostopaloilla riippumatta siitä, onko kyseessä rullahuopa- vai laattakaton huopakattoremontti Sallassa.

Huopakaton uusiminen Salla – laadukkaasti uusittu katto kestää luonnonvoimia ja aikaa

Huopakaton uusiminen Salla, uusimme katostasi kaiken tarvittavan. Kattoremontin suhteuttaminen katon kuntoon on tavallinen toimintatapamme, se määrittääkin purku- ja asennustöiden määrää omien toiveidesi ja hieman katon erityispiirteiden sekä varustelunkin ohessa. Kun kaikki kattoremontin tarjous-, suunnittelu- ja valmisteluvaiheet on hoidettu, puramme kattotuotteet ja vesikatteen. Vanhan katon purku onkin osa huopakaton uusimista riippumatta siitä mikä rakennus tai kattotyyppi on kyseessä, vain ani harvoin on mahdollista katon kunnon vuoksi asentaa uusi pintahuopakerros vanhaa katetta poistamatta.

Katteiden poiston jälkeen toteutamme tarvittavat alusrakennetyöt, jos katon kunto niitä vaatii. Mahdollisiin alusrakennetöihin huopakattoremontissa Sallassa lukeutuvat esimerkiksi huonokuntoisten eli vaikkapa kosteus- ja lahovaurioisten aluslaudoitusten, levyjen sekä muiden kattorakenteiden uusimista. Tällöin tutkimme myös katon eristevillat ja tarpeen mukaan uusimme niitäkin. Varsinkin kosteuden tai pieneläinten pilaamat kohdan katon eristyksestä uusitaan kattoremontissa. Mikäli olet kiinnostunut teettämään koko katon eristeremontin energiansäästösyistä niin se kannattaa ottaa totta kai puheeksi vaikkapa tarjouspyynnön yhteydessä. Sehän on kätevintä teettää meillä samalla kun toteutamme huopakaton uusimisen eli huopakattoremontin Sallan seudulla.

Palahuopakaton uusiminen Salla, kattoremontti ja uusi katto poistavat kattohuolesi kerralla!

Palahuopakaton uusiminen Salla, suhtaudumme työn laatuun kunnianhimoisesti. Palahuopakattojen saneerauksissa se näkyy mm. uuden laattakatteen asennuksessa. Palahuopakate on mainio kate moniin kattoihin, se sopii tyylillisesti monenlaisiin rakennuksiin mutta oikein asennettu katto on paras lähtökohta kaikille huopakatoille. Jatkossa katon kuntoa voi helposti ylläpitää kevyellä puhtaanapidolla eikä uusittu katto juuri muuta vuosikausiin kaipaakaan. Esimerkiksi lumitöiden suhteen kevyt ja karheapintainen palahuopakate on helpoin mahdollinen katto, siksi niitä Sallan seudulla aika paljon rakennuksista löytyykin.

Toteuttamamme palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Sallassa käynnistyy jo tarjouspyynnöstä, ainakin periaatteessa. Kun tarjouspyyntömenettely on hoidettu, ryhdymme valmistelemaan huopakattoremonttia, sovittuun ajankohtaan varataan mm. tarvittavat työvälineet ja tietysti tekijät kaikille työvaiheille. Palahuopakaton uusiminen Sallassa etenee muiden huopakattoremonttien tavoin, kunnes on aika asentaa vesikate. Siinä jokainen katetyyppi erottuu toisistaan, sillä kaikilla katteilla on omat asennusmenetelmänsä, kiinnikkeensä jne. Meillä on erinomainen ymmärrys palahuopakatoista, siitä kuinka ne toimivat, millaisia tyypillisiä ongelmia niissä ilmenee ja kuinka palahuopakate asennetaan. Tämä ymmärrys ja kokemus auttaa meitä tekemään parempia kattoremontteja.

Huopakaton asennus Salla – pätevien kattoasentajiemme käsissä vanha katto vaihtuu uuteen

Huopakaton asennus Salla, kun kattoremontti etenee, on vastassa uuden huopakaton asennus kaikkien vanhalta katolta purettujen osien tilalle. Tästä onkin jo helppo päätellä, ettei huopakaton asennus ole jokaisella katolla täsmälleen samaa kokoluokkaa oleva työvaihe, vaan toimimme kattokohtaisen suunnitelman perusteella. Puramme ja asennamme sen, mikä kulloinkin on tarpeen, tai mitä itse haluat katolle asennettavan.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Sallassa käsittää tyypillisimmin uuden vesikatteen, eli kattohuopien, ylösnostojen sekä läpivientien asennukset. Ne muodostavat kokonaisuudessaan uuden katon. Tietysti asennamme mm. aluslaudoituksia, muita kattorakenteita sekä eristeitäkin katon kunnon mukaan, eli huopakaton asennus voi päällepäin näkyvän katon ohessa tarkoittaa monia muitakin asennustöitä. Kun katon alusrakenteet ja vesikate ovat kunnossa ja kaikki on huolellisesti paikoilleen asennettu, pääsemme viimeistelemään kattoa reunapellitysten ja kattotuotteiden asennusten merkeissä. Huopakattoremontti Sallassa valmistuu, kun kiinnitämme kattotikkaat, vesikourut sekä mahdolliset lumiesteet paikoilleen. Mikäli katolla on piippu tai useampi, kattopeltiseppämme voi toteuttaa vielä hyvät piipunpellitykset sekä piipunhatun. Katon asennuksen voikin katsoa olevan kaikkien tarvittavien kattomateriaalien sekä kattotuotteiden asennusten yhteissumma.

Teetä kattoremonttipalvelullamme sujuva huopakattosaneeraus Sallan seudulla

Kun huopakaton saneeraus tulee tehtäväksi, teetä se me meillä. Teemme takuutyönä hyvän uuden katon, osaamista ja kokemusta löytyy hyvin monenlaisista katoista. Remontoimme katot, joiden katteet ovat kuluneet loppuun, vaikka mitään muuta uusittavaa katossa ei olisi. Remontoimme myös vuotaneet katot, vaikka niissä olisi ehtinyt muodostua jo laho- ja mikrobivaurioita. Teemme Sallassa huopakattoremontit myös myrskytuhojen korjaamiseksi, eli kaikenlaisissa tilanteissa meille voi laittaa tarjouspyynnön tulemaan.

Toteutamme asuinrakennusten ja piharakennusten huopakattoremontit Sallassa, olipa omakotitalosi, kesämökkisi tai muu mökkisi huopakaton uusimista vailla niin voit kääntyä puoleemme. Teemme Sallan seudulla yhtä laadukkaat huopakattoremontit myös muihin rakennuksiin, kuten saunoihin, varastoihin, autotalleihin ja -katoksiin tai muihin piharakennuksiin. Remontoimme kattomalleja harjakatosta tasakattoon sekä kaikkea niiden väliltä sekä palahuopakatteesta että rullahuopakatteesta toteutettuina. Yleisimmin uusimme katon samasta katteesta, kuin siellä on jo ollut mutta aina voit ottaa puheeksi myös katevaihtoehdot, sinun kattoasihan me tulemme remontoimaan! Kattoammattilaisillamme on mahdollista teettää katon muutostöitä samalla kun remontoimme sitä.