KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Satakunta

Huopakattoremontti Satakunta – Kokemuksen tuoma varmuus saa bitumikattoremontit onnistumaan! Koulutetut ja kokeneet kattokonkarimme tarttuvat kernaasti myös niihin kaikista haasteellisimpiin huopakattoremontteihin Satakunnassa. Esimerkiksi pitkään jatkunut kattovuoto tai katon päälle kaatunut pihapuu voi tehdä huopakattoremontista Satakunnassa normaalia haasteellisemman, mutta me emme pelkää haasteita tai työtä. Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä hyvä tarjous omakotitalon, kesämökin tai ulkorakennuksen huopakattoremontista – ne sujuvat meiltä myös saarikohteissa!

Hintahan riippuu tapauksesta, mutta kaikki huopakattoremontit Satakunnassa oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä sekä yhteistyökumppanimme myöntämää rahoitusta. Aluettamme on siis koko Satakunta, joten voit tilata tasakaton, harjakaton tai vaikkapa pulpettikaton vaihdon sellaisille paikkakunnille kuin Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Siikainen, Säkylä tai Ulvila.

Alueeseemme kuuluvat luonnollisestikin myös Ahlainen, Hinnerjoki, Honkajoki, Honkilahti, Kauvatsa, Kiukainen, Kodisjoki, Kullaa, Köyliö, Lappi, Lavia, Luvia, Noormarkku, Porin maalaiskunta, Rauman maalaiskunta sekä Vampula. Maakuntaan kuuluivat aiemmin myös Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kihniö, Mouhijärvi, Parkano, Viljakkala, Kiikoinen, Suodenniemi, Vammala, Äetsä ja Punkalaidun. Ne kuuluvat edelleen alueeseemme.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Satakunnassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Satakunnan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Satakunta – Bitumipaanukattoremonttia voi verrata palapelin kokoamiseen

Palahuopakattoremontti Satakunta – Huippuosaajamme toteuttavat bitumipaanukattoremonttisi parhain arvosanoin! Tarvitset huopakattoremonttia viimeistään siinä vaiheessa, kun katon tekninen käyttöikä on loppumassa. Tietyt asiat voivat aikaistaa palahuopakattoremonttia Satakunnassa. Mikäli et ole varma siitä, tarvitsetko huopakattoremonttia vai et, anna ammattilaistemme selvittää asia. Jos laattakattoa ei vielä tarvitse vaihtaa, voimme tarjota sinulle esimerkiksi jotain kattohuoltoa katon kunnon kohentamiseksi.

Mikäli paras ratkaisu on palahuopakattoremontti Satakunnassa, laadimme siitä hyvän tarjouksen. Hinta pitää sisällään kaiken tarvittavan, kuten pohjatyöt, piipun kunnostamisen katon yläpuolella olevalta osuudelta, kirvesmiestyöt, peltisepäntyöt, tarvittavat materiaalit ja lopputarkastuksen.

Mielestämme palahuopakattoremonttia Satakunnassa voi verrata palapeliin, sillä laattakattoremonttikin koostuu useista eri palasista, jotka muodostavat yhdessä täydellisen kokonaisuuden. Jos jokin palanen (kuten pohjahuovan asennus) jää puuttumaan, lopputulos ei ole sellainen kuin sen tulee olla.

Ymmärrämme sekä yksityiskohtien että kokonaisuuden päälle. Jätä omakotitalon, saunamökin, rantahuvilan tai esimerkiksi navetan laattakattoremontti meidän vastuullemme, niin kaikki palaset loksahtavat paikoilleen eikä yksikään reunapala häviä!

Huopakaton uusiminen Satakunta – Uudessa vara parempi? Näin on ainakin bitumikatoista puhuttaessa

Huopakaton uusiminen Satakunta – Uusimamme bitumikatto suojaa rakennustasi vuodesta toiseen! Tunnet varmasti sanonnan ”vanhassa vara parempi”. Se tarkoittaa sitä, että vanhat ja tutut asiat voivat usein olla parempia kuin uudet ja tyystin tuntemattomat. Tämä ei kuitenkaan päde huopakatoista puhuttaessa. Vanha huopakatto on… no, vanha, kulunut ja vuotoaltis. Vanhaa ei saa enää uudeksi, joten paras ratkaisu on huopakattoremontti (eli huopakaton uusiminen Satakunnassa). Sanonnan pitäisikin tässä yhteydessä kuulua näin: ”Uudessa vara parempi.”

Jos sinunkin rakennuksessasi on vanha, kulunut ja vuotava bitumikatto, ota nopeasti yhteyttä ja pyydä mainio tarjous huopakattoremontista. Huopakaton uusiminen Satakunnassa tulee edullisemmaksi, jos se aloitetaan ennen vakavien kosteusvaurioiden syntymistä. Bitumikaton vaihto kannattaa teettää meillä silloinkin, kun olet tietoinen katon alta löytyvistä laho- ynnä muista vaurioista. Laadimme huopakaton uusimisesta Satakunnassa aina yhtä hyvän tarjouksen!

Tasakaton, mansardikaton, harjakaton tai esimerkiksi pulpettikaton uusimisen jälkeen voit taas luottaa kattoosi. Uusimamme katto pitää vettä, eikä kovakaan tuuli riko sitä.

Palahuopakaton uusiminen Satakunta – Tarve uusia laattakatto selviää kartoittamalla katon kunto

Palahuopakaton uusiminen Sastamala – Vaihtamamme laattakatto on lähes huoltovapaa! Lappukaton helppohoitoisuus onkin yksi syy sille, miksi niin monet suunnittelevat juuri palahuopakaton uusimista Satakunnassa, vaikka he voisivat tilata huopakattoremontin sijaan vaikkapa peltikaton asennuksen. Toinen hyvä syy tilata huopakattoremontti on bitumikatteen pitkäikäisyys. Muita syitä on vaikka millä mitalla, mutta keskitytään tässä otsikon mukaiseen asiaan eli siihen, mistä tietää tarvitsevansa palahuopakaton uusimista Satakunnassa.

Paras tapa selvittää se, mitä katolle kannattaa tehdä, on kattotarkastus. Voit jättää sen ammattilaistemme vastuulle. Kartoitamme katon kunnon sekä kaikki sen tarpeet. Sitten kerromme, mitä kattosi tarvitsee. Esimerkiksi laajalle levinneet kosteusvauriot kertoisivat siitä, että on aika purkaa vanha katto ja asentaa sen tilalle uusi. Samalla kunnostaisimme kaikki vauriot.

Palahuopakaton uusiminen Satakunnassa ei kaduta, sillä uusi laattakatto vastaa kaikkia toiveitasi. Kuten edellä totesimme, se tyytyy vähään. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tyytyä vähään. Vaadi parasta, eli valitse tämä kattoremonttipalvelu! Hintammekin ovat kohdillaan.

Huopakaton asennus Satakunta – Huopa kerrokset asennetaan vankalla taidolla

Huopakaton asennus Satakunta – Asentamastamme huopakatosta ei löydy virheen virhettä! On pelkästään positiivinen asia, että omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin huopakaton asennus Satakunnassa etenee erheettömästi. Luonnollisestikin kaikki virheet voisivat heikentää lopputuloksen laatua johtaen jopa kattovuotoihin ja ennenaikaisiin huopakattoremontteihin.

Asuin- tai esimerkiksi piharakennuksen huopakaton asennus Satakunnassa tehdään joko hitsaamalla tai liimaamalla ja naulaamalla. Asennusmenetelmä riippuu käytettävästä bitumikatetyypistä ja kattokulmasta. Tilaa huopakattoremontti tai uudiskohteen huopakaton asennus Satakuntaan meiltä, niin asennamme bitumikatteesi siten kuin se kuuluu asentaa.

Kaikki alkaa alkutarkastuksesta. Otamme selvää esimerkiksi kattokulmasta sekä asiakkaan toiveista ja tarpeista. Kaiken tämän jälkeen tiedämme, onko meillä edessämme palahuopakatteen, tiivissaumakatteen, kolmiorimahuopakatteen vaiko bitumikermien asennus. Tiedämme senkin, asennamme yhden vaiko kaksi pohjahuopakerrosta. Tiedossamme on myös se, millaisia kattotuotteita uudelle huopakatolle asennamme.

Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä oivallinen tarjous harjakaton eli satulakaton, pulpettikaton, mansardikaton tai esimerkiksi tasakaton asennuksesta! Muuta ei tarvitakaan, koska toteutamme kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Huopakattosaneeraus Satakunta – Bitumikaton saneeraus ei olisi täydellinen ilman katon varustelua

Huopakattosaneeraus Satakunta – Toteutamme huopakaton saneerauksen huolellisesti alusta loppuun! Kesämökin, pihamökin, autotallin, saunarakennuksen tai omakotitalon huopakattoremontin ensimmäisiä työvaiheita on vanhan katon purku. Toki joissain tilanteissa huopakattoremontti voidaan tehdä purkamatta vanhaa bitumikattoa, mutta kannattaa varautua siihen, että sinunkin huopakattosaneerauksesi Satakunnassa aloitetaan tavanomaiseen tapaan eli purkamalla vanhat huopakerrokset.

Purkutöiden, umpilaudoituksen kunnostamisen ja uusien pintahuopien asentamisen jälkeen voisi luulla, että huopakattosaneeraus Satakunnassa on jo ohi. Näin ei kuitenkaan ole. Bitumikattosaneeraukseen kuuluu lähes aina myös katon varustelu. Uusi huopakatto kaipaa ainakin sadevesijärjestelmää ja pakollisia kattoturvatuotteita (kuten talo- ja lapetikkaita). Niiden lisäksi voimme asentaa kattoikkunan, aurinkopaneelit, antennin, lumiesteet tai vaikkapa viemärintuuletusputken. Tällaisilla kattovarusteilla voidaan kohentaa koko rakennuksen toimivuutta ja turvallisuutta. Kenties kiinteistön arvokin nousee.

Huopakattosaneeraukseemme Satakunnassa kuuluu myös loppusiivous. Se tarkoittaa kaikkien purku- ja rakennusjätteiden keräämistä sekä toimittamista jäteasemalle. Työtä helpottaa se, että olemme suojanneet pihasi pressuilla ennen tasakaton tai esimerkiksi pulpettikaton purkutöiden aloittamista.