KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Sauvo

Huopakattoremontti Sauvo – Olemme nappivalinta niin tasakatto- kuin harjakattoremonttiinkin! Harja- eli satulakattojen ja tasakattojen ohella uusimme myös pulpettikatot ja mansardikatot. Periaatteidemme mukaisesti yhdistämme huopakattoremonttiin Sauvossa kaiken tarvittavan alkutarkastuksesta purkutöihin ja raakaponttilaudoituksen kunnostamisesta pohjahuovan asentamiseen. Pohjahuopakerroksen tai -kerroksien päälle tulee laadukas pintahuopa, mitä kiinnitettäessä käytettävät naulat ovat varmasti riittävän pitkiä ja muutenkin tarkoitukseen sopivia. Omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin huopakattoremontti Sauvossa pitää sisällään myös katon varustelun, mikä voi tarkoittaa vaikkapa räystäskourujen, kattoikkunan ja kattosillan asentamista.

Kuten huomaat, huopakattoremontti Sauvossa tarkoittaa paljon muutakin kuin vain pintahuovan uusimista. Pyydä tarjous meiltä, niin urakka tulee etenemään parhaalla hinta-laatusuhteella. Yhteistyökumppanimme voi järjestää bitumikattoremontille rahoituksen, ja Verohallinnolta voi hakea kotitalousvähennystä.

Vielä on todettava se, että kattoremonttipalvelumme aluetta on koko Varsinais-Suomi ympäristöineen, ja että huopakattoremontit luonnistuvat myös saarikohteissa. Ota siis yhteyttä, vaikka paikkakuntasi olisi jokin Sauvon naapurikunnista eli Kaarina, Kemiönsaari, Parainen, Paimio, Karuna tai Salo! Huopakaton vaihtoon voidaan ryhtyä jo aikaisin keväällä, mutta kattosaneerauksen ehtii teettää vielä syksylläkin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Sauvossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Sauvon alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Sauvo – Kunnolliset kiinnikkeet viimeistelevät huopalaattojen asennuksen

Palahuopakattoremontti Sauvo – Rautaisilta ammattilaisiltamme löytyy kaikki se tietotaito, mitä bitumipaanukattoremonttia tehdessä tarvitaan! Kesämökin, omakotitalon, saunamökin, autokatoksen tai jonkin muun piharakennuksen huopakattoremontti on siis osaavissa käsissä, kun jätät palahuopakattoremonttisi Sauvossa meidän vastuullemme.

Koska tiedämme kaiken oleellisen palahuopakattoremonteista Sauvossa, tiedämme myöskin sen, millaisia kiinnikkeitä huopalaattojen asennus edellyttää. Joskus huomaa, että palahuopia kiinnitettäessä on käytetty hakasia. Ne nousevat liian helposti ylös alla olevasta umpilaudoituksesta, koska ne ovat liian lyhyitä ja hentorakenteisia palahuopien kiinnittämistä ajatellen. Siksi käytämme huopakattoremonttia tehdessämme säänkestäviä ja riittävän pitkiä huopakattonauloja.

Nauloja tarvitaan silloinkin, kun huopakatteessa on valmis liimareuna. Tämä pätee niin huopa- kuin palahuopakattoremontteihinkin Sauvossa. Liimareuna voi nimittäin pettää auringon lämmön takia. Tämän takia myös seinäliittymien ylösnostot on tehtävä erillisten kiinnikkeiden avulla.

Kunnollisten kiinnikkeiden ansiosta uusi palahuopakattosi voi kestää todella pitkään. Pitkäikäisyydestä voi kiittää myös laadukkaita huopalaattoja ja huolella toteutettuja kattoläpivientejä. Valitse tämä kattoremonttipalvelu, niin vältyt asennusvirheiltä, väärin asennetuilta sadevesijärjestelmiltä ja pellittämättä jääneiltä savupiipuilta!

Huopakaton uusiminen Sauvo – Uusi pintahuopa tarvitsee toverikseen uuden aluspohjarullahuopakatteen

Huopakaton uusiminen Sauvo – Uusimastamme huopakatosta ei löydy mitään moitittavaa! Mitä paremmin huopakattoremontti tehdään, sitä valoisammalta uuden bitumikaton tulevaisuus näyttää. Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä tarjous jyrkän tai loivan huopakaton uusimisesta Sauvossa!

Aluspohjarullahuopakatteen vaihto on tärkeä osa kaltevan huopakaton uusimista Sauvossa. Jos kyseessä on loiva katto tai tasakatto, asennamme huopakattoremontin aikana peräti kaksi kerrosta alushuopaa. Alushuovan tarkoitus on suojata katon alla olevia rakenteita mahdollisen kattovuodon aikana. Vanhassa aluspohjarullahuopakatteessa on kiinnikkeiden aiheuttamia reikiä. Siksi sitä ei sovi jättää uuden pintahuovan alle.

Alushuovan päälle asennetaan räystästippapeltilistoitukset. Ne tulevat sivu- ja päätyräystäälle, eli siis katon ulkoreunoihin. Näin estetään huovan vaurioituminen eli ”murtuminen”. Mikäli työn alla on loivan huopakaton uusiminen Sauvossa, aluspohjarullahuopakate kiinnitetään alusponttilaudoitukseen erillisten ruuvialuslevykiinnikkeiden avulla. Näin huopaa kiinni pitävästä pinta-alasta saadaan suurempi. Tämä auttaa ehkäisemään myrskyvaurioita. Jotta myrskytuuli ei myöskään kaataisi puita katon päälle, kannattaa kaikki huonokuntoiset pihapuut kaadattaa ajoissa.

Palahuopakaton uusiminen Sauvo – Käännämme katseemme myös katelevytykseen

Palahuopakaton uusiminen Sauvo – Laattakaton vaihto on monimuotoinen prosessi, mutta me olemme koko urakan ajan kuin kotonamme! Asentajamme, peltiseppämme ja kirvesmiehemme ovat toteuttaneet jo lukemattoman määrän huopakattoremontteja, joten sinunkin palahuopakattosi uusiminen Sauvossa tulee etenemään kokemuksen suomalla varmuudella.

Kokeneina ammattilaisina tiedämme muun muassa sen, että huopakerrosten alla olevan aluslaudoituksen tai katelevytyksen kunnostaminen on olennainen osa mitä tahansa huopakattoremonttia. Huopalaattojen ja aluspohjarullahuopakatteen alta löytyy siis joko raakaponttilaudoitus tai katelevytys, mikä voi olla joko katevanerointia tai OSB-kattolevyä. Aluslaudoituksen tai katelevytyksen kunto voidaan tarkastaa sitten, kun palahuopakaton uusiminen Sauvossa on edennyt siihen vaiheeseen, että kaikki tuotteet on saatu purettua katolta.

Katelevytyksessä ei saa olla kastuneita tai lahon vaurioittamia kohtia. Mikäli huopakerrosten alta paljastuu aluslaudoitus, siinä ei saa olla myöskään rakoja. Tarvittaessa kunnostamme laudoituksen tai levytyksen ja jatkamme palahuopakaton uusimista Sauvossa vasta sitten. Emme sorru virheisiin, kuten valitsemaan liian ohutta levytystä liian pitkällä kattotuolijaotuksella. Moinen voisi aiheuttaa levyn liiallista joustamista sekä kattovuotoja.

Huopakaton asennus Sauvo – Hyvin suunniteltu on puoliksi asennettu

Huopakaton asennus Sauvo – Meiltä tilattu asennusurakka etenee mitä suunnitelmallisimmalla tavalla! Suunnitteluvaihe onkin tärkeä osa piharakennuksen (kuten saunarakennuksen), vapaa-ajan rakennuksen tai asuinrakennuksen huopakaton asennusta Sauvossa. Huolella laadittua työsuunnitelmaa on ilo noudattaa koko huopakattoremontin ajan. Huopakattoremontin sijasta voit tilata meiltä myös uudisrakennuksen huopakaton asennuksen Sauvoon. Sekin tulee etenemään varmoin ottein aina loppusiivoukseen asti.

Ennen loppusiivousta olemme toteuttaneet useita työvaiheita, kuten esimerkiksi pihan suojauksen, kattotuolivaurioiden kunnostuksen, märkien eristeiden uusimisen, pohjahuovan asennuksen, pintahuovan kiinnittämisen, lumiesteiden mitoittamisen, piipun pellittämisen ja otsalautojen maalaamisen. Huopakaton asennukseen Sauvossa voi kuulua myös läpivientien ylösnostojen toteutus, savupiipun uudelleen muuraus katon yläpuoliselta osuudelta, yläpohjan lisälämmöneristys, eristetilan tuuletuksen tehostaminen ja sadevesijärjestelmän sulanapitojärjestelmän asennus.

Lienet kuullut sanottavan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. On totta, että bitumikaton asennus pitää suunnitella hyvin, mutta tekemistä piisaa senkin jälkeen. Onneksi ammattilaisemme eivät pelkää työtä! Valitse meidät, niin asennusurakka etenee rivakasti, täsmällisesti ja ilman kohtuuttomia kustannuksia.

Huopakattosaneeraus Sauvo – Keskustelemme kattosaneerauksista kokemuksen syvällä rintaäänellä

Huopakattosaneeraus Sauvo – Kokemuksen syvä rintaääni on tarpeen kattosaneerauksista keskustellessa ja niitä toteutettaessa! Jätä kesämökin, ulkorakennuksen tai omakotitalon huopakattoremontti meidän vastuullemme, niin saat kaiken tarvitsemasi yhdestä ja samasta osoitteesta.

Kaikki huopakattoremontit aloitetaan kartoittamalla sekä katon että asiakkaan tarpeet. Tässä vaiheessa voit keskustella kanssamme esimerkiksi aloitusajankohdasta, työlaitteiden sijoittelusta ja katolle mahdollisesti tehtävistä muutoksista. Voimme yhdistää huopakattosaneeraukseesi Sauvossa vaikkapa kattoikkunan tai kattovalokuvun asentamisen, joten kerro kaikista toiveistasi. Me selvitämme sen, kuinka ne voidaan toteuttaa.

Jos kattoturvatuotteita ei ole riittävästi, kerromme sinulle asiasta. Nuohoojalla on nykyään velvollisuus kieltäytyä nousemasta katolle, jos kulkureitti ei ole asianmukainen. Huopakattosaneeraus Sauvossa on mitä mainioin tilaisuus lisätä katolle esimerkiksi kulkusilta.

Luota asiantuntemukseemme silloinkin, jos tarvitset huopakattosaneerausta Sauvossa pitkään jatkuneen kattovuodon takia. Selvitämme, mitkä kaikki puuosat meidän pitää uusia. Tarvittaessa vaihdamme myös eristeet. Eristeiden vaihtoa voidaan tarvita myös pieneläinvaurioiden takia. Ne voivat ulottua myös ilmanvaihtokattoputkien lämpöeristeisiin ja höyrynsulkuun. Kunnostamme nekin.