KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Savitaipale

Huopakattoremontti Savitaipale – Omistautuneet ammattilaisemme uusivat taidokkaasti omakotitalojen, kesämökkien ja ulkorakennusten huopakatot! Ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous satula- eli harjakaton, pulpettikaton, mansardikaton tai tasakaton uusimisesta. Meillä on yhteistyökumppani, joka voi myöntää rahoituksen huopakattoremontillesi Savitaipaleella. Huomaathan myös mahdollisuuden hyödyntää kotitalousvähennystä.

Se, mitä kesämökin, omakotitalon, saunamökin, autotallin tai jonkin muun piharakennuksen huopakattoremontti Savitaipaleella maksaa, riippuu tapauksesta. Hintaan vaikuttavia asioista ovat esimerkiksi katon koko, kattokulma, yksityiskohtien (kuten seinäliittymien, jiirien, kattolyhtyjen ja kattoläpivientien) määrä sekä puuosien kunto. Laadimme kilpailukykyisen tarjouksen avaimet käteen -periaatteella tehtävästä bitumikattoremontista pian alkutarkastuksen jälkeen.

Jos et olekaan kiinnostunut huopakattoremonteista Savitaipaleella, sinua saattaa ilahduttaa se, että tarjoamme myös kattohuoltoja ja -korjauksia. Oliko paikkakunta väärä? Ei syytä huoleen: palvelemme myös Savitaipaleen naapurikunnissa, joita ovat esimerkiksi Kouvola, Valkeala, Mikkeli, Suomenniemi, Mäntyharju, Puumala ja Taipalsaari. Aluettamme on itse asiassa koko Etelä-Karjala ympäristöineen päivineen. Kaiken kukkuraksi taivumme myös saarikohteissa tarvittuihin huopakattoremontteihin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Savitaipaleella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Savitaipaleen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Savitaipale – Laattakaton vaihto on meille arkipäivää

Palahuopakattoremontti Savitaipale – Helpoin tapa selvitä laattakaton vaihdosta on tilata se tältä kattoremonttipalvelulta! Me toteutamme saunarakennuksien, autokatoksien, omakotitalojen ja mökkien huopakattoremontit avaimet käteen -periaatteella. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että tuomme paikan päälle kaikki välineet, joita palahuopakattoremontti Savitaipaleella sillä kertaa edellyttää. Sinun ei tarvitse lainata meille vasaroita, vatupasseja tai pressuja, sillä meiltä löytyy kaikki tarvittava, verratonta ammattitaitoa unohtamatta.

Otsikon mukaan palahuopakattoremontti Savitaipaleella on välineurheilua. No, kyllä huopakattoremontti on paljon muutakin, mutta siitä ei pääse mihinkään, että urakan aikana tarvitaan monenlaisia välineitä sekä monipuolista kalustoa.

Tarvetta on esimerkiksi piha-alueelle tuomallemme jätelavalle, johon kaikki palahuopakattoremonttimme jätteet Savitaipaleella päättyvät. Työturvallisuustuotteet tekevät bitumipaanukattoremontista turvallisemman. Korkeankin rakennuksen laattakaton vaihto etenee rivakasti työskentelytelineiden ja tarvittaessa nostokorien avulla. Jos kohde sijaitsee saaressa, valitsemme asianmukaisen kuljetuskaluston. Sähköttömissä kohteissa käytämme aggregaattia ja/tai akkutyövälineitä. Lista erilaisista välineistä on todella pitkä.

Tärkein resurssimme on kuitenkin henkilöstömme. Ota yhteyttä, niin tavoitat paikkakunnan parhaat palahuopakattojen tekijät!

Huopakaton uusiminen Savitaipale – Tilaa uusi katto ennen kuin sisäkatto vuotaa

Huopakaton uusiminen Savitaipale – Uusimamme katto on niin tiivis, että urakan jälkeen voit nukkua rauhassa myös sadeöinä! Huopakattoremontti on paras ratkaisu silloin, kun huovat ovat kauttaaltaan kuluneita ja kattovuotoriski on kasvanut. Uudehko bitumikatto on hyvin tiivis, mutta mitä vanhemmaksi katto muuttuu, sitä helpommin se alkaa vuotaa. Etenkään käyttöikänsä ylittäneeseen huopakattoon ei voi enää luottaa.

Ei kannata ajatella, että tilaa huopakaton uusimisen Savitaipaleelle vasta sitten, kun katto on jo alkanut vuotaa. Jos tilaa huopakattoremontin hyvissä ajoin, säästää kustannuksissa, koska tällöin voi välttyä aluslaudoituksien ja muiden rakenteiden korjaus- sekä uusintatöiltä.

Me riennämme avuksesi silloinkin, jos huopakatto on jo alkanut vuotaa esimerkiksi piipun kohdalta. Mitä nopeammin tilaat huopakaton uusimisen Savitaipaleelle, sitä yksinkertaisemmin urakka voi edetä. Nopean toiminnan avulla voidaan välttyä esimerkiksi vuotavalta sisäkatolta.

Valitse meidät silloinkin, jos sisäkatto on jo tummentunut ja siitä tipahtelee vesipisaroita lattialla olevaan ämpäriin. Toteutamme huopakaton uusimisen Savitaipaleella niin, että pääset kertaheitolla eroon kaikista ongelmista.

Palahuopakaton uusiminen Savitaipale – Pari sanaa bitumipaanukaton osittaisesta uusimisesta

Palahuopakaton uusiminen Savitaipale – Tiedämme varsin hyvin, että laattakattoremontti on joka kerta erilainen työ kokonaisuus. Siksi aloitamme huopakattoremontin vasta huolellisen alkutarkastuksen jälkeen. Alkutarkastusta tarvitaan myös huopakattoremontin hinnan selvittämiseen, joten se on ohittamattoman tärkeä osa palahuopakaton uusimista Savitaipaleella.

Alkutarkastus saattaa osoittaa, että paras ratkaisu on osittainen palahuopakaton uusiminen Savitaipaleella. Syynä voi olla vaikkapa se, että katolle kaatunut puu on runnonut vain toisen lappeen huopakerroksia ja alusrakenteita.

Asennusladonnasta johtuen koko lape on uusittava kerralla. Jos sinulla on harjakattoinen rakennus, tämä tarkoittaa sitä, että meidän on uusittava kerralla vähintään puolet laattakatosta. Emme voi uusia pelkästään huopalaattoja, vaan meidän tulee uusia myös niiden alla oleva pohjahuopa.

Voi olla, että asiantuntijamme tulevat siihen tulokseen, että on järkevintä uusia koko katto kerralla. Näin on etenkin silloin, jos katto on melko vanha.

Se, kuinka juuri sinun asuinrakennuksesi, ulkorakennuksesi tai vapaa-ajan rakennuksesi palahuopakaton uusiminen Savitaipaleella tulee toteuttaa, selviää ihan kohta. Otahan yhteyttä vaikka saman tien!

Huopakaton asennus Savitaipale – Mitä tapahtuu vanhalle huopakatolle?

Huopakaton asennus Savitaipale – Asentamiamme huopakattoja ei kehuta suotta! Kun haluat huopakattosi asennuksen Savitaipaleella onnistuvan erittäin hyvin, valitse meidät. Asentajiltamme sujuu niin uudisrakennuksen bitumikaton asennus kuin huopakattoremonttikin.

Huopakattoremontti sisältää yleensä vanhan huopakaton purkamisen. Siksi aloitamme uuden huopakaton asennuksen Savitaipaleella suojaamalla pihasi pressuilla. Niiden ansiosta purettujen huopanaulojen, peltilistojen ja huopakappaleiden kerääminen talteen on helpompaa.

Käytöstä poistetut kattohuovat eivät päädy kaatopaikalle. Ne toimitetaan toimestamme jäteasemalle. Sitten ne murskataan, jotta ne voidaan hyödyntää uuden asfaltin raaka-aineena. Myös muut purku- ja rakennusjätteet voidaan tänä päivänä kierrättää tehokkaasti.

On mahdollista, ettei uuden huopakaton asennus Savitaipaleella edellytä vanhan huopakaton purkamista. Tällaisessa tapauksessa tasoitamme vanhan pintahuovan ja asennamme uuden pintahuovan sen päälle. Tällä tavalla voidaan säästää kustannuksissa, mutta uuden pintahuovan asentaminen vanhan päälle on mahdollista vain melko harvoin.

Huopakattosaneeraus Savitaipale – Huopakaton saneeraus on verrattavissa helminauhaan

Huopakattosaneeraus Savitaipale – Tämä kattoremonttipalvelu tarjoaa kaiken tarvitsemasi! Huopakattoremonttia suunnittelevien kannattaakin aloittaa ottamalla yhteyttä. Muuta ei tarvitakaan, sillä toteutamme omakotitalojen, piharakennusten ja kesämökkien huopakattoremontit täyden palvelun paketteina.

Huopakattosaneeraus Savitaipaleella voi olla verrattavissa vaikka helminauhaan. Helminauha koostuu useista helmistä, joista kaikki ovat arvokkaita ja tärkeitä kokonaisuuden kannalta.

Huopakattoremonttikin koostuu useista osasista, kuten alkutarkastuksesta, kosteusvaurioiden kunnostuksesta ja läpivientitöistä. Ne ovat niitä helmiä. Me olemme se nyöri, mihin ne helmet pujotetaan.

Kun toteutamme huopakattosaneeraustasi Savitaipaleella, panostamme sen kaikkiin työvaiheisiin. Esimerkiksi ylösnostojen toteutus on arvokas työvaihe. Jos se jää väliin tai se toteutetaan jotenkin puutteellisesti, lopputulos kärsii. Helminauhakaan ei ole täydellinen, jos helmiä uupuu tai osa helmistä on rikki.

Varmista upea lopputulos ja tilaa huopakattosaneeraus Savitaipaleelle meiltä! Asentamamme palahuopakatto, tiivissaumakatto tai esimerkiksi kolmiorimahuopakatto on aina todellinen helmi.