KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Savonlinna

Huopakattoremontti Savonlinna – Uusimamme huopakatto vastaa kaikkia toiveitasi! Jätä omakotitalon, kesämökin tai ulkorakennuksen huopakattoremontti Savonlinnassa meidän vastuullemme, niin et tule katumaan päätöstäsi. Harjakaton, tasakaton tai esimerkiksi pulpettikaton vaihtamisesta vastaavat erityisen pätevät ammattilaiset, kun valitset tämän kattoremonttipalvelun. Asiantuntevien asentajien ohella saat katollesi pätevät peltisepät sekä kiistattoman taitavat kirvesmiehet. Kirvesmiehiämme tarvitaan etenkin silloin, kun kattorakenteet ovat huonossa kunnossa lahovaurioiden tai esimerkiksi myrskyn tekemien tuhojen takia.

Toteutamme kaikki huopakattoremontit Savonlinnassa avaimet käteen -periaatteella, joten sinun ei tarvitse osallistua sahaamiseen, naulaamiseen, mitoittamiseen tai edes loppusiivoukseen. Vielä tässä vaiheessa emme pysty sanomaan bitumikattoremonttisi hinnasta muuta kuin sen, että teemme huopakattoremontistasi Savonlinnassa erittäin hyvän tarjouksen. Meillä on yhteistyökumppani, jolta voi hakea rahoitusta. Verohallinnolta voi hakea kotitalousvähennystä.

Myös Savonlinnaan liitetyt Sääminki, Savonranta, Kerimäki ja Punkaharju kuuluvat alueeseen, jolla uusimme bitumikattoja. Koska aluettamme on koko Etelä-Savo naapurustoineen, huopakattoremontit (joita teemme myös saarikohteissa!) onnistuvat myös sellaisilla paikkakunnilla kuin Enonkoski, Parikkala, Rantasalmi, Ruokolahti ja Sulkava.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Savonlinnassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Savonlinnan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Savonlinna – Bitumipaanukaton vaihto etenee näin

Palahuopakattoremontti Savonlinna – Varmaotteiset ammattilaisemme uusivat lappukattosi tuossa tuokiossa! Huopakattoremontin kesto selviää ennen urakan aloittamista. Samalla selviää huopakattoremontin kilpailukykyinen hinta. Jotta voisimme selvittää sen, mitä palahuopakattoremontti Savonlinnassa maksaa ja paljonko siihen on varattava aikaa, on meidän nähtävä kohde omilla silmillämme. Siksi tulemme paikan päälle arvioimaan kesämökin, leikkimökin, huvimajan, saunarakennuksen, autotallin, grillikatoksen, ulkovaraston, jonkin muun piharakennuksen tai omakotitalon katon kunnon. Alkutarkastuksen jälkeen tiedämme sen, millaisia vaihto- ja korjaustoimenpiteitä meidän on yhdistettävä palahuopakattoremonttiisi Savonlinnassa. Meitä kiinnostaa myös katon koko, koska asia vaikuttaa uusien materiaalien menekkiin.

Alkutarkastuksen jälkeen suojaamme pihasi, puramme vanhat huopakerrokset, kunnostamme puuosat ja uusimme eristeet (mikäli tarpeen), asennamme uudet huopakerrokset ja kattotuotteet sekä suoritamme loppusiivouksen. Tarvittaessa yhdistämme palahuopakattoremonttiin Savonlinnassa myös piipun pellittämisen, yläpohjan lisälämmöneristyksen, eristetilan tuuletuksen tehostamisen uusilla tuuletusventtiileillä sekä lahon vaurioittamien otsalautojen uusimisen. Urakkaan voi kuulua myös piipun kunnostus laattakaton yläpuoliselta osalta. Mitään ei jää tekemättä, kun asialla ovat kokeneet ja täsmälliset huippuosaajamme!

Huopakaton uusiminen Savonlinna – Kaikki lähtee vanhan katon purkamisesta

Huopakaton uusiminen Savonlinna – Tähän kattoremonttipalveluun voi luottaa hankalissakin tilanteissa! Saarimökin, rantasaunan tai esimerkiksi omakotitalon huopakattoremonttia voi luonnehtia normaalia hankalammaksi, jos tarvitset huopakaton uusimista Savonlinnassa siksi, että puu on kaatunut katon päälle. Moinen voi vaurioittaa niin kattohuopia, sadevesijärjestelmää, kattoturvatuotteita, muita kattovarusteita, huopakerroksia, aluslaudoitusta kuin kattoristikoitakin. Vaurioitunut katto voi vuotaa, mikä johtanee katon alla olevien eristeiden kastumiseen. Vuotovesi voi löytää tiensä talon sisälle höyrynsulun ja sisäkaton kautta – aina lattialle saakka. Valitse meidät, niin aloitamme huopakattoremontin, minkä jälkeen mikään ei muistuta kattotuolivaurioista tai kastuneista sisäkattomateriaaleista.

Olemme oivallinen valinta huopakaton uusimiseen Savonlinnassa myös silloin, kun vanha katto on vielä suhteellisen hyvässä kunnossa. Emme tee mitään turhaa, joten urakan kustannukset pysyvät aisoissa.

Huopakaton uusiminen Savonlinnassa lähtee liikkeelle purkutöistä. Vanha katto on poistettava uuden tieltä. Vain melko harvinaisissa tilanteissa bitumikatto voidaan uusia purkamatta vanhaa huopakattoa. Silloin voidaan säästää niin materiaali- kuin jätekustannuksissa. Työtuntejakin tarvitaan vähemmän, jos vanhat huopakerrokset voidaan jättää paikoilleen.

Palahuopakaton uusiminen Savonlinna – Laattakaton alla pitää olla alusponttilaudoitus tai katelevytys

Palahuopakaton uusiminen Savonlinna – Uusimamme lappukatto on vakaa ja tiivis! Yksi syy sille, miksi rantamökin, huvilan, navetan tai esimerkiksi kesäkeittiön bitumipaanukatosta tulee niin tiivis ja vakaa on se, että katon alta löytyy aina hyväkuntoinen alusponttilaudoitus tai katelevytys.

Alusponttilaudoituksella on monta nimeä, kuten esimerkiksi umpiponttilaudoitus tai raakaponttilaudoitus. Aluslaudoituksen tarkastaminen on tärkeä osa huopakattoremonttia. Jos aluslaudoituksessa on rakoja tai kastuneita kohtia, huopakattoremontti ei etene, ennen kuin mainitut pulmat on hoidettu pois päiväjärjestyksestä.

Palahuopakaton uusiminen Savonlinnassa ei sisällä aluslaudoituksen tarkastamista, jos katon alla ei olekaan aluslaudoitusta vaan katelevytys. Se voi tarkoittaa katevanerointia tai OSB-kattolevyä. Siinä tapauksessa tarkastamme katevaneroinnin tai OSB-kattolevyn kunnon toteuttaessamme palahuopakaton uusimista Savonlinnassa.

Ei ole samantekevää, millainen levytys katon alle asennetaan. Levytyksen paksuus on valittava kattotuolijaotuksen mukaisesti. Muussa tapauksessa katto voi alkaa vuotaa, vaikka palahuopakaton uusiminen Savonlinnassa olisi tehty hiljattain. Liian ohut levytys voi näet aiheuttaa levyn liiallista joustamista.

Huopakaton asennus Savonlinna – Alushuovaton katto ei ole kunnolla asennettu

Huopakaton asennus Savonlinna – Asentamamme katto läpäisee kaikki testit ja arvioinnit! Asentajamme osaavat asentaa niin harja- eli satulakatot, pulpettikatot, mansardikatot kuin tasakatotkin. Mikäli siis pihamökkisi, vapaa-ajan rakennuksesi tai esimerkiksi hevostallisi on vailla uutta huopakattoa, ota yhteyttä ja pyydä erinomainen tarjous huopakaton asennuksesta Savonlinnassa.

Kattotiimimme sopii erinomaisesti uudisrakennuksen huopakaton asennukseen Savonlinnassa, mutta meiltä myös huopakattoremontit etenevät käden käänteessä. Huopakattoremontti eroaa uudiskohteen huopakaton asennuksesta Savonlinnassa siten, että katon vaihtoon kuuluu useimmissa tapauksissa vanhan katon purku. Urakka sisältänee myös joitain kunnostustoimenpiteitä, kuten esimerkiksi kastuneiden puuosien uusimisen.

Olipa kyseessä uudiskohde tai vanhan rakennuksen katon uusiminen, uuden alushuovan asentamista ei sovi jättää väliin. Asianmukaisesti asennettu bitumikatto koostuu vähintään kahdesta huopakerroksesta, joista alimmainen suojaa kattorakenteita siinä tapauksessa, että päällimmäinen alkaisi läpäistä vettä. Vanhaa alushuopaa ei voi jättää uuden pintahuovan alle, koska kiinnikkeiden jälkeensä jättämät reiät ovat pilanneet sen kyvyn pitää vettä. Valitse meidät, niin et jää ilman ehjää alushuopaa!

Huopakattosaneeraus Savonlinna – Kattotuotteita ei asenneta vain näön vuoksi

Huopakattosaneeraus Savonlinna – Varustelemme bitumikattosi kaikkien toiveittesi mukaisesti! Kerro meille kaikki huopakattoremonttiin ja uuteen bitumikattoon liittyvät toiveesi, niin otamme ne huomioon toteuttaessamme huopakattosaneeraustasi Savonlinnassa. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeä asia!

Toiveesi voivat koskea esimerkiksi kaltevan tai loivan huopakaton kattotuotteita. Huopakattoremonttihan on mitä oivallisin tilaisuus päivittää bitumikaton varustelutasoa. Voimme yhdistää huopakattosaneeraukseen Savonlinnassa vaikkapa kattoikkunan, kattoluukun, aurinkopaneelien, ilmanvaihtoputkien, pieneläinesteiden tai antennien asentamisen. Niitä ei asenneta vain näön vuoksi, sillä niistä kaikista on paljon hyötyä ja/tai iloa. Lisäksi ne voivat nostaa koko kiinteistön arvoa.

Myös muista kattovarusteista on suuresti hyötyä esimerkiksi rakennuksen kosteudenhallinnan ja paloturvallisuuden kannalta. Todella moniin huopakattosaneerauksiin Savonlinnassa kuuluu nimittäin sadevesijärjestelmän ja palotikkaiden asennus. Uusi huopakatto varusteltaneen myös katto- ja talotikkailla. Rakennuksen käyttöturvallisuutta koskevan asetuksen mukaisesti kaikille säännöllistä käyntiä edellyttäville rakennuksen osille on järjestettävä turvallinen kulkutie! Jos kattokulma on yli 1:2, tarvetta voi olla myös lumiesteille. Lumiesteillä suojataan ainakin ne alueet, joilla on kulkua talvisin, tai vaikka säilytettävää omaisuutta.