KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Savukoski

Huopakattoremontti Savukoski – Saamme kattosi kukoistamaan toteuttamamme remontin myötä! Ota yhteyttä ja anna meidän uusia satulakattosi, pulpettikattosi, mansardikattosi tai tasakattosi. Toteutamme kaikki huopakattoremontit Savukoskella avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että teemme puolestasi kaiken tarvittavan.

”Kaikki tarvittava” voi tarkoittaa kattoristikoiden kunnostamista, uusien tuuletusventtiilien asentamista, otsalautojen uusimista, piipun muurauksen uusimista huopakaton yläpuoliselta osuudelta, uusien kattoläpivientien asentamista tai vaikkapa yläpohjan lisälämmöneristystä. Se, mitä kaikkea mökin, saunarakennuksen, autotallin, jonkin muun piharakennuksen tai omakotitalon huopakattoremontti Savukoskella sisältää, selvitetään heti kärkeen. Samalla selviää huopakattoremontin hinta. Huomaathan, että työmme ovat kotitalousvähennyskelpoisia, ja että yhteistyökumppanimme voi järjestää huopakattoremontillesi Savukoskella rahoituksen.

Koko Lappi on aluetta, jolla uusimme palahuopakattoja, bitumikermikattoja, tiivissaumakattoja ja kolmiorimahuopakattoja. Huopakattoremontit hoituvat myös saarikohteissa. Otahan yhteyttä kattoremonttipalveluumme, olipa paikkakuntasi Pelkosenniemi, Salla, Sodankylä, Kemijärvi tai vaikkapa Posio! Kevät on parasta aikaa vanhan huopakaton purkamiselle, uuden bitumikaton asentamiselle ja katon varustelun päivittämiselle, mutta urakka onnistuu toki myös kesä- tai syyskuukausien aikana.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Savukoskella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Savukosken alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Savukoski – Remontti poistaa kaikki merkit kosteusvahingosta

Palahuopakattoremontti Savukoski – Tiimiläisemme tietävät, miten laattakattoremontit kuuluu toteuttaa! Vapaa-ajan rakennuksen, asuinrakennuksen tai ulkorakennuksen huopakattoremontti on hyvissä käsissä, kun asiakas ottaa yhteyttä ja jättää palahuopakattoremonttinsa Savukoskella meidän vastuullemme. Tee sinäkin fiksu valinta ja pyydä meiltä tarjous laattakattosi uusimisesta!

Tarvitset palahuopakattoremonttia Savukoskella viimeistään katon käyttöiän päättyessä, sillä liian vanhaan laattakattoon ei voi luottaa. Se voi vuotaa esimerkiksi piipun tai muun kattoläpiviennin kohdalta. Kattovuoto voi kastella yläpohjassa olevat villaeristeet, savupiipun kohdalla olevat palovillat tai esimerkiksi ilmanvaihtokattoputken eristevillat. Kosteus voi päästä myös puuosiin. Joissain tapauksissa vuotovesi löytää tiensä aina lattialle saakka höyrynsulun ja sisäkaton kautta.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa tilaat huopakattoremontin, sitä todennäköisemmin vältyt katon korkeasta iästä johtuvilta kattovuodoilta ja kosteusvahingoilta. Ota yhteyttä kattoekspertteihimme, vaikka katto olisi jo alkanut vuotaa, sillä osaamme puuttua myös laho- ynnä muihin vaurioihin. Taitureidemme toteuttama palahuopakattoremontti Savukoskella poistaa kaikki merkit kosteusvahingosta! Uusiakaan ei ole luvassa, sillä asentamamme palahuopakatto on todella tiivis, ja sen alta löytyy ehjä pohjahuopa.

Huopakaton uusiminen Savukoski – Eristeiden uusiminen ei ole osa joka urakkaa

Huopakaton uusiminen Savukoski – Eksperttimme toteuttavat kaikki tarpeelliset toimenpiteet uusiessaan bitumikattoasi! Tiedämme jo ennen huopakattoremontin aloittamista, mitä kaikkia toimenpiteitä jyrkän tai loivan huopakaton uusiminen Savukoskella sillä kertaa pitää sisällään. Jokainen huopakattoremonttimme suunnitellaan hyvin etukäteen, ja työsuunnitelma perustuu faktoihin eikä mutuun. Faktat keräämme alkutarkastuksen aikana. Se polkaisee käyntiin kaikki kattoremonttimme.

Jotta voisimme puhua huopakaton uusimisesta Savukoskella, urakan on sisällettävä ainakin pintahuovan uusiminen. Muussa tapauksessa puhuttaisiin todennäköisesti huopakaton korjauksesta. Kattoremontti on aina erilainen työkokonaisuus. Esimerkiksi eristeiden vaihto ei ole mitenkään automaattisesti huopakaton uusimiseen Savukoskella kuuluva työvaihe.

Eristeet vaihdetaan (kokonaan tai osittain) vain silloin, jos ne ovat tavalla tai toisella huonokuntoisia. Huonokuntoisuus voi johtua kosteudesta tai pieneläinvaurioista, sillä oravat, linnut, hiiret ja näädät voivat tehdä tuhojaan yläpohjassa. Ne voivat sotkea eristeitä ulosteillaan sekä tuhota ilmanvaihtokattoputkien lämpöeristeitä sekä eristevillojen alla olevaa höyrynsulkua. Tarvittaessa voimme toteuttaa myös yläpohjan lisälämmöneristyksen, eli lisätä villojen määrää.

Palahuopakaton uusiminen Savukoski – Kaikki on kiinni tekemistämme valinnoista

Palahuopakaton uusiminen Savukoski – Loistavin arvosanoin onnistuva laattakaton vaihto tilataan tästä osoitteesta! Toteutamme kesämökin, piharakennuksen tai omakotitalon huopakattoremontin täyden palvelun pakettina, mikä on kannaltasi se kaikista helpoin sekä huolettomin vaihtoehto. Sinun tarvitsee vain kertoa meille, mitä huopakattoremontilta odotat ja toivot. Me hoidamme kaiken muun!

Palahuopakaton uusimiseen Savukoskella liittyy aina useita työvaiheita. Joskus niitä on enemmän, joskus hieman vähemmän. Tekemistä on joka tapauksessa paljon. Meidän on tehtävä myös useita valintoja. Valintojen on osuttava oikeaan, sillä muussa tapauksessa palahuopakaton uusiminen Savukoskella ei onnistu niin hyvin kuin pitäisi.

Otetaan esimerkki valinnasta, mikä vaikuttaa suuresti siihen, millaiseen lopputulokseen palahuopakaton uusiminen Savukoskella johtaa. Päätimme nostaa esille uusien kattolaattojen kiinnikkeet. Vaikka bitumipaanussa olisi liimareuna, tarvetta on aina myös asianmukaisille kiinnikkeille. Laattakattoa asennettaessa ei sovi käyttää hakasia tai liian lyhyitä huopakattonauloja, koska ne voivat nousta pois paikoiltaan. Valitse meidät, niin teemme oikeanlaiset valinnat niin naulahyllyllä kuin kaikissa muissakin vaiheissa!

Huopakaton asennus Savukoski – Korkeus ei nouse asennustöiden esteeksi

Huopakaton asennus Savukoski – Kattokonkareiltamme luonnistuu myös korkean rakennuksen bitumikaton asennus! Me emme pelkää työtä tai korkeita paikkoja. Tiedämme, että pystymme hoitamaan myös korkean rakennuksen huopakaton asennuksen Savukoskella, koska meillä on käytössämme asianmukainen välineistö. Asentajiemme työturvallisuus taataan esimerkiksi turvavaljailla. Työt etenevät ripeästi, koska voimme käyttää apuna telineitä ja henkilönostimia.

Ota siis yhteyttä, vaikka uudisrakennuksesi tai huopakattoremonttia kaipaava rakennuksesi olisi normaalia korkeampi! Kattokulmakaan ei vaikuta siihen, kuinka hyvin huopakaton asennus Savukoskella onnistuu, sillä ammattilaisemme tuntevat erilaiset huopakatot kuin omat taskunsa. Kattokulma vaikuttaa toki siihen, kuinka uuden huopakaton asennus Savukoskella etenee, mutta lopputuloksesta tulee aina yhtä timanttinen. Kun kattokulma on riittävästi, voimme asentaa katteen joko hitsattavasta bitumikernistä tai palahuovasta. Loivat ja tasakatot toteutetaan aina rullahuovista.

Huopakattosaneeraus Savukoski – Kokemuksen tuomaa laatua hyvällä hinnalla

Huopakattosaneeraus Savukoski – Laatutietoisen kannattaa valita tämä kattoremonttipalvelu! Kokeneet kattoasentajamme, kirvesmiehemme ja peltiseppämme toteuttavat huopakattoremonttisi juuri siten kuin se kuuluukin toteuttaa. Tulet olemaan tyytyväinen lopputulokseen myös vuosien päästä. Et myöskään joudu maksamaan huopakattosaneerauksestasi Savukoskella enempää kuin mitä ammattitaidolla toteutetusta huopakattoremontista kannattaakin maksaa.

Erittäin hyvä hinta-laatusuhde on kuitenkin vain yksi syy tilata omakotitalon, ulkovaraston tai muun ulkorakennuksen taikka kesämökin huopakattosaneeraus Savukoskelle juuri tästä osoitteesta. Muita hyviä syitä ovat asiakaslähtöisyys, ripeys sekä esimerkiksi ekologisuus.

Toimimme aina mahdollisimman ympäristöystävällisesti, mikä näkyy esimerkiksi siinä, kuinka hyvin lajittelemme purku- ja rakennusjätteet. Ripeyskin on hyve, sillä vaikka toteutamme huopakattosaneerauksen Savukoskella niin, että siitä on sinulle mahdollisimman vähän haittaa, et varmaankaan halua aikataulujen venyvän ja paukkuvan. Asiakaslähtöisyytemme näkyy esimerkiksi niin, että otamme huomioon kaikki toiveesi, koskivatpa ne sitten työlaitteiden sijoittelua tai vaikkapa uusien räystäskourujen muotoa. Asiakaslähtöisyyttä osoittaa myös se, että aloitamme bitumikattosaneerauksen suojaamalla pihasi pressuilla. Ota yhteyttä kattokonkareihimme vaikka saman tien!