KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Seinäjoki

Huopakattoremontti Seinäjoki – Lopputulos on joka euron väärti, kun tilaat bitumikattoremontin meiltä! Me teemme ulkorakennusten, kesämökkien ja omakotitalojen huopakattoremontit Seinäjoella parhaalla hinta-laatusuhteella. Laatu selittyy sillä, että ammattilaisemme – asentajamme, peltiseppämme ja kirvesmiehemme – ovat todellisia huippuosaajia, jotka eivät epäröi laittaa itseään likoon. He ottavat mielellään kaikki haasteet vastaan, eivätkä he luovuta, ennen kuin kaikki on kunnossa. Lisäksi valitsemme huolella kaikki asennettavat materiaalit ja kattotarvikkeet.

Se, mitä huopakattoremonttisi Seinäjoella maksaa, selvitetään ennen materiaalien hankkimista ja rakennustelineiden pystyttämistä. Asiaan vaikuttavat esimerkiksi kattoläpivientien määrä ja se, missä kunnossa tasakaton, pulpettikaton tai vaikkapa harjakaton alla olevat puurakenteet ovat. Vaikka kunnostettavaa olisi paljonkin, laadimme huopakattoremontista Seinäjoella kilpailukykyisen hinnan. Töiden osuus on se, mistä voit hakea kotitalousvähennystä. Yhteistyökumppaniltamme voi hakea rahoitusta joko koko bitumikattoremontille tai vain osalle siitä.

Teemme huopakattoremontit myös saarikohteissa sekä esimerkiksi sellaisilla paikkakunnilla kuin Kauhava, Lapua, Kuortane, Alavus ja Ilmajoki, onhan aluettamme koko Etelä-Pohjanmaa ympäristöineen. Alueeseemme kuuluvat luonnollisesti myös Seinäjokeen liitetyt paikkakunnat eli Nurmo, Peräseinäjoki ja Ylistaro.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Seinäjoella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Seinäjoen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Seinäjoki – Laitamme kattosi kondikseen

Palahuopakattoremontti Seinäjoki – Anna timanttisten ammattilaistemme laittaa kattosi kondikseen! Laitamme katon kuntoon, vaikka se olisi normaalia huonommassa kunnossa. Näin voi olla esimerkiksi silloin, kun tarvitset huopakattoremonttia siksi, että puu on kaatunut katon päälle. Puu voi rikkoa vesikattoa, umpiponttilaudoitusta, kattotuoleja sekä esimerkiksi rännejä. Jos samalla sataa, katon alla olevat puurakenteet ja eristeet voivat kastua. Kun huopakattoremontti on ohi, kaikki on taas kunnossa. Katto on ehjä ja tiivis, eikä sen alla ole kosteutta tai vaurioita.

Tilaa palahuopakattoremontti Seinäjoelle meiltä myös silloin, jos vanha katto on vuotanut pitkään. Pitkään jatkunut huopakattovuoto voi aiheuttaa laho- ja homevaurioita, mutta me saamme kaiken kuntoon. Uusimme kaikki lahon vaurioittamat puuosat, sillä muulla tavalla lahosta ei pääse eroon. Uusimme myös kastuneet eristeet, jotta homekasvustoista päästäisiin eroon kertaheitolla.

Palahuopakattoremonttiisi Seinäjoella voi kuulua myös piipun kunnostus. Loistamme tässäkin. Kunnostettu piippu voidaan viimeistellä pellittämällä se. Monet palahuopakattoremontit Seinäjoella sisältävät myös katon varustelun, ja tässäkin vaiheessa voit luottaa timanttisiin tekijöihimme.

Huopakaton uusiminen Seinäjoki – Huopakattoammattilaisemme ovat tulta ja tappuraa!

Huopakaton uusiminen Seinäjoki – Meiltä löytyy kaikki se, mitä bitumikaton uusiminen edellyttää! Huopakattoremontti vaatii ainakin paljon osaamista. Omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremonttia toteuttavilla ammattilaisilla ei voi olla liikaa asiantuntemusta, sillä mitä enemmän sitä löytyy, sitä paremmin huopakaton uusiminen Seinäjoella onnistuu!

Huopakaton uusiminen Seinäjoella vaatii myös asianmukaista kalustoa ja välineistöä. Me tuomme tullessamme kaikki työskentelytelineet, työturvallisuustuotteet, työkoneet, jätelavat, suojapressut, työvälineet sun muut tykötarpeet.

Lisäksi huopakaton uusiminen Seinäjoella edellyttää laadukkaita materiaaleja ja tasokkaita kattotarvikkeita, kuten määräysten mukaisia kattoturvatuotteita. Ne kaikki on asennettava paikoilleen viimeisen päälle hioutunein ottein. Tässä vaiheessa ei saa unohtaa mitään. Esimerkiksi alushuovan asentamisen unohtuminen olisi paha virhe.

Kun tilaat bitumikaton vaihdon meiltä, kaikki onnistuu takuuvarmasti. Kaikki edellytykset täyttyvät, ja ammattilaisemme ovat tulta ja tappuraa! Tällä tarkoitamme sitä, että he ovat helposti syttyviä, ja että heidän työintonsa roihuaa aina urakan loppumiseen saakka. Tappura oli nimittäin ennen vanhaan se, millä tuli saatiin syttymään helposti.

Palahuopakaton uusiminen Seinäjoki – Uusimme taiten myös otsalaudat ja piipunhatun

Palahuopakaton uusiminen Seinäjoki – Laattakaton uusiminen etenee varmoin ottein, kun asialla ovat ammattilaisemme! Tilaa ulkorakennuksen (kuten grillikatoksen, autotallin tai rantasaunan), omakotitalon tai kesämökin huopakattoremontti meiltä, niin et tule katumaan valintaasi. Huopakattoremonttisi sujuu ripeästi, eikä lopputuloksessa ole mitään moitittavaa. Kaikki on kunnossa viimeistä seinäliittymää myöten.

Taitaviin ammattilaisiimme voi luottaa myös silloin, kun kattorakenteet ovat olleet erityisen huonossa kunnossa. Kun palahuopakaton uusiminen Seinäjoella on ohi, kaikki on kunnossa myös katon alla.

Palahuopakaton uusimiseen Seinäjoella voi kuulua myös otsalautojen uusiminen. Jos otsalaudoissa on lahovaurioita, niitä ei sovi jättää pilaamaan kokonaisuutta. Irrotamme vanhat otsalaudat ja toimitamme ne muiden purkujätteiden mukana jäteasemalle. Lahon vaurioittamat otsalaudat korvataan uusilla ja valmiiksi maalatuilla otsalaudoilla. Mikäli oikea väri ei ole tiedossa, tarkastamme sen värikartan avulla.

Tarvittaessa yhdistämme palahuopakaton uusimiseen Seinäjoella piipunhatun uusimisen. Piipunhattu on tuiki tärkeä osa kattokokonaisuutta. Siksi sekin ansaitsee tulla korjatuksi tai uusituksi ennen sen kunnon liiallista heikkenemistä.

Huopakattosaneeraus Seinäjoki – Päästä meidät asialle, niin huopakaton saneeraus sujuu tyylipuhtaasti

Huopakattosaneeraus Seinäjoki – Huopakattosi saneeraus sujuu tyylipuhtaasti, kun asioit kanssamme! Olemme tehneet lukemattomia huopakattoremontteja, joten huopakattoremontin aikana ei voi tulla vastaan mitään sellaista, mihin emme osaisi puuttua. Kaikki sujuu kaikkien taiteen sääntöjen mukaan aina alkutarkastuksesta lopputarkastukseen ja -siivoukseen!

Kanssamme sinun ei tarvitse koskaan arvuutella sitä, meneekö huopakattosaneeraus Seinäjoella syteen vaiko saveen. Sysi tarkoittaa hiiltä: jos sytyke menee hiileen (eli oikeaan paikkaan), tuli syttyy. Jos sytykkeenä käytetty tikku menee pohjalle eli saveen, se menee väärään paikkaan. ”Syteen tai saveen” tarkoittaa siis uhkayritystä.

Meidän huopakattosaneerauksemme Seinäjoella eivät perustu tuuriin. Huopakattosaneerauksemme perustuvat puhtaaseen taitoon, eli ne onnistuvat aivan varmasti. Ota sinäkin yhteyttä ja tilaa omakotitalon, mökin tai ulkorakennuksen huopakattosaneeraus Seinäjoelle!

Aloitamme urakan tutustumalla kattosi kuntoon ja sinun tarpeisiisi. Tämän jälkeen tiedämme, mitä kaikkea huopakattosaneerauksen aikana pitää uusia, korjata, tiivistää, eristää, pellittää, siirtää, maalata tai vaikkapa muurata. Sitten teemme kaiken puolestasi!