KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Siikainen

Huopakattoremontti Siikainen – Bitumikattoremonttien erikoisosaajat ovat palveluksessasi! Tilaa harjakaton, tasakaton, pulpettikaton tai mansardikaton vaihto meiltä, niin kattosi tulee uusittua juuri siten kuin se kuuluukin uusia. Yhdistämme mökin, saunarakennuksen, omakotitalon, autokatoksen tai jonkin muun piharakennuksen huopakattoremonttiin Siikaisissa kaiken tarvittavan. Yksikään kosteusvaurio ei siis jää kunnostamatta, emmekä paina villaisella pieneläinten vaurioittamia eristeitä. Tarvittaessa kunnostamme myös savupiipun bitumikaton yläpuoliselta osuudelta. Muuraustöiden jälkeen voimme suojata piipun piipunpellityksellä ja piipunhatulla.

Huopakattoremonttisi Siikaisissa voi sisältää myös uusien läpivientien asentamisen, yläpohjan tuuletusratkaisujen parantelun ja otsalautojen uusimisen (maalaustöitä unohtamatta). Työvaiheet selvitetään alkutarkastuksen avulla. Sitä tarvitaan myös bitumikattoremontin hinnan selvittämiseen. Hintamme ovat sekä reiluja että kotitalousvähennyskelpoisia. Lisättäköön vielä, että yhteistyökumppanimme voi myöntää huopakattoremontillesi Siikaisissa rahoituksen.

Siikaisissa on 51 järveä, joten olemme varautuneet toteuttamaan huopakattoremontit myös saarikohteissa. Katon vaihto onnistuu myös Siikaisten naapurikunnissa, joita ovat Isojoki, Kankaanpää, Honkajoki, Merikarvia, Pomarkku ja Pori. Itse asiassa koko Satakunta lähialueineen kuuluu alueeseemme. Otahan yhteyttä vaikka saman tien ja pyydä tarjous pahvikaton uusimisesta!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Siikaisissa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Siikaisten alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Siikainen – Sitoudumme urakkaasi

Palahuopakattoremontti Siikainen – Kattoremonttipalvelumme ammattilaiset sitoutuvat antamiinsa lupauksiin! Uudesta satulakatosta tai esimerkiksi pulpettikatosta tulee juuri sellainen kuin halusit. Emme tarkoita tällä vain sitä, että uusi huopakatto on todella tiivis ja turvallinen. Tarkoitamme myös sitä, että muistamme asentaa omakotitalon, ulkorakennuksen tai kesämökin huopakattoremontin yhteydessä kaikki yhdessä sovitut kattotuotteet (kuten kattoluukut ja antennit).

Lisäksi lupaamme huomioida kaikki esittämäsi toiveet. Huopakattoremonttia koskevat toiveet voivat olla vaikkapa väritoiveita. Huopalaattojen värillä on suuri merkitys sille, millaiseen lopputulokseen palahuopakattoremonttisi Siikaisissa johtaa. Värivalintoja tehdään myös kattoa varustellessa. Esimerkiksi rännejä on tarjolla useissa eri väreissä.

Lupaamme myös toteuttaa palahuopakattoremonttisi Siikaisissa mahdollisimman nopeasti, sillä et varmastikaan halua, että työlaitteet ja jätelavat ovat pihassasi viikkotolkulla. Tarkempi tieto laattakattoremontin kestosta saadaan alkutarkastuksen jälkeen. Silloin pystymme kertomaan sinulle myös sen, mitä täyden palvelun pakettina toteutettava palahuopakattoremontti Siikaisissa maksaa, ja mitä kaikkea sitoudumme tekemään urakan aikana. Sinä voit ottaa rennosti koko urakan ajan, sillä me huolehdimme siitä, ettei mitään jää uupumaan.

Huopakaton uusiminen Siikainen – Panostamme purkutöihin

Huopakaton uusiminen Siikainen – Hoidamme kaiken purkutöistä lopputarkastukseen! Useimmat huopakattoremontit aloitetaan purkutöillä, sillä vanha huopakatto on vain harvoin sellaisessa kunnossa, että uusi pintahuopa voitaisiin asentaa vanhojen huopakerrosten päälle.

Toteutamme huopakaton uusimisen Siikaisissa mahdollisimman asiakaslähtöisesti ja ympäristöystävällisesti. Tämä näkyy jo huopakattoremontin ensi metreillä. Aloitamme näet urakan levittämällä pihallesi suojapressun, jolle puramme kaikki huopakappaleet, huopanaulat sekä esimerkiksi peltilistat. Näin suojelemme pihaasi sekä helpotamme loppusiivousta, mikä on olennainen osa jokaisen huopakaton uusimista Siikaisissa. Loppusiivouksen jälkeen toimitamme kaikki rakennus- ja purkujätteet jäteasemalle, mistä ne päätyvät aikanaan hyötykäyttöön.

Kierrätys on lähellä sydämiämme, mutta niin on myös huopakattojen uusiminen Siikaisissa. Valitse mökin, asuinrakennuksen tai piharakennuksen bitumikaton vaihtoon meidän ammattilaisemme, niin panostamme jokaiseen työvaiheeseen aina purkutöistä loppusiivoukseen ja -tarkastukseen! Laitamme kaiken kuntoon siinäkin tapauksessa, että purettavia, kunnostettavia ja uusittavia osia on normaalia enemmän. Näin voi olla esimerkiksi siinä tapauksessa, että kova tuuli on kaatunut jonkin isokokoisen puun katon päälle.

Palahuopakaton uusiminen Siikainen – Korostamme pohjatöiden tärkeyttä

Palahuopakaton uusiminen Siikainen – Huolellistakin huolellisempiin ammattilaisiimme on helppo luottaa! Tarkastelemme huopakattoremonttia aina kokonaisuutena, mutta emme silti unohda kiinnittää huomiota yksityiskohtiin (kuten räystästippapeltilistoituksiin tai rännien kaatoihin). Tällainen lähestymistapa takaa sen, että palahuopakaton uusiminen Siikaisissa onnistuu aina täyden kympin arvoisesti. Mikäli siis etsit erinomaisia tekijöitä huopakattoremontillesi, ota ihmeessä yhteyttä ja pyydä mainio tarjous laattakaton vaihdosta!

Iso- tai pienikokoisen palahuopakaton uusiminen Siikaisissa toteutetaan aina täyden palvelun pakettina. Sillä tarkoitamme sitä, että urakkaan yhdistetään kaikki tarvittava. Kaikki työvaiheet ovat tärkeitä lopputuloksen kannalta, mutta tässä yhteydessä päätimme korostaa erityisesti pohjatöiden merkitystä. Pohjatöiden tekemistä ei pidä ajatella välttämättömänä pahana vaan kullanarvoisena mahdollisuutena varmistaa uuden laattakaton tiiviys ja pitkäikäisyys.

Koska jokainen kattoremontti on erilainen, emme vielä tässä vaiheessa pysty kertomaan sitä, millaisia pohjatöitä juuri sinun palahuopakattosi uusiminen Siikaisissa pitää sisällään. Kyse voi olla esimerkiksi kattopinnan oikaisusta, kastuneiden aluslaudoituksien uusimisesta, kattolevytyksen asentamisesta umpiponttilaudoituksen päälle tai uuden pohjahuovan asentamisesta. Ota yhteyttä, niin kartoitamme kattosi tarpeet!

Huopakaton asennus Siikainen – Kattokulma sanelee asennusmenetelmät

Huopakaton asennus Siikainen – Kelpo asentajamme ovat työmaalla kuin kotonaan! Tällä tarkoitamme sitä, että asentajamme todellakin osaavat hommansa. Heidän käsiinsä voi jättää niin huopakattoremontin (eli vanhan huopakaton purkamisen ja uusimisen) kuin uudisrakennuksen upouuden huopakaton asennuksen Siikaisissa.

Uusi huopakatto voi olla tasakatto, pulpettikatto, satulakatto, aumakatto tai mansardikatto. Kattomuoto tai kattokulma ei vaikuta siihen, kuinka hyvin meiltä tilattu huopakaton asennus Siikaisissa onnistuu. Lopputulos on aina täyttä rautaa! Kattokulma vaikuttaa kuitenkin siihen, kuinka huopakaton asennus Siikaisissa toteutetaan.

Erilaisista huopakattoremonteista voisi kirjoittaa vaikka kokonaisen kirjan, mutta tyydytään nyt käsittelemään asiaa melko lyhyesti. Ensin siis tekniset asiantuntijamme tarkastavat kohteen katon kaltevuuden. Sitten he valitsevat kattokulman mukaiset kattohuovat, asennusmenetelmät ja kattotuotteet. Tasakattoremontti poikkeaa paljon harjakattoremontista. Tasakattoisessa kohteessa voidaan näet käyttää vain ja ainoastaan pintarullahuopaa, mikä on asennettava tulityönä. Pintarullahuopa tarvitsee alleen usein kaksi aluspohjarullahuopakatekerrosta (harjakattoisessa kohteessa selvittäisiin yhdellä). Tasakaton sadevesijärjestelmäkin on erilainen kuin harjakaton. Valitse meidät, niin kaikki valinnat ja työvaiheet ovat oikeanlaisia!

Huopakattosaneeraus Siikainen – Valitsemme katon mukaiset varusteet

Huopakattosaneeraus Siikainen – Valitsemamme kattovarusteet istuvat katollesi hansikkaan lailla! On tärkeää valita aina sään mukaiset vaatteet. Yhtä lailla on tärkeää valita katon mukaiset varusteet ja asentaa ne paikoilleen huopakattoremontin yhteydessä. Vaikka esimerkiksi kattoläpiviennit voidaan asentaa myöhemminkin, on kustannustehokasta yhdistää niiden asentaminen huopakattosaneeraukseen Siikaisissa.

Lähes kaikki huopakattosaneeraukset Siikaisissa pitävät sisällään sadevesijärjestelmän asennuksen, ja hyvä niin. Tasakatto tarvitsee kattokaivot. Muille huopakatoille asennamme rännit syöksyputkineen.

Huopakattoremonttiin yhdistetään usein myös kattoturvatuotteiden asennus. On totta, että karheapintaisella bitumikatolla liikkuminen on turvallisempaa kuin liukaspintaisella peltikatolla liikkuminen, mutta kaltevalle huopakatolle tarvitaan silti asianmukaisia kattoturvatuotteita. Esimerkiksi nuohoojalle on taattava turvallinen kulkureitti. Yli 9 metriä korkeissa rakennuksissa tämä tarkoittaa muun muassa turvaköyden kiinnityspisteiden asentamista.

Voi olla, että yhdistämme huopakattosaneeraukseesi Siikaisissa myös lumiesteiden asennuksen. Asia riippuu esimerkiksi kattokulmasta, sillä loiva huopakatto voidaan jättää lumiesteittä.

Sinun toiveesi ja tarpeesi määrittävät sen, mitä muita kattotuotteita asennamme toteuttaessamme huopakattosaneerausta Siikaisissa. Miltä kuulostaisivat aurinkopaneelit tai kattoikkunat…?