KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Siikajoki

Huopakattoremontti Siikajoki, remontoimme rullahuopakattoja sekä palahuopakattoja kaikilta mahdollisilta kattomalleilta. Voit tilata meiltä huopakattoremontin Siikajoen seudulla niin tasakatolle kuin jyrkemmillekin kattomalleille harjakatosta mansardikattoon. Huopakatteista rullahuovat käyvät oikein toteutettuina jokaiselle kattomallille ja kattokulmalle. Meiltä saat ammattitaitoisen huopakaton uusimisen niin tasakatoille kuin jyrkemmillekin katomalleille rullahuopakatteista. Vastaavasti palahuopakate onnistuu kaikille yli 1:5 kattokulmille. Kattomallilla ei puolestaan ole väliä, jos katto vain on kyllin jyrkkä niin laattakate käy harjakatoille kuten muillekin kattomalleille.

Palvelualueemme on Pohjois-Pohjanmaa ja siellä Siikajoki sekä sen naapurikunnat Hailuoto, Liminka, Lumijoki ja Raahe sekä Siikalatva. Rannikko kun on kyseessä, teemme seudulla huopakattoremontit myös saarikohteissa, kuten muissakin mahdollisissa sijainneissa. Huopakattojahan voi löytyä niin asutuskeskuksista kuin syrjäisemmiltäkin paikoilta, me toteutamme Siikajoen seudulla huopakattoremontit kaikenlaisiin kotitalouksien piha- ja asuinrakennuksiin. Kun autotallisi, autokatoksesi tai varastosi kaipaa katon uusimista niin meillä voit teettää. Remontoimme takuutyönä myös mökkien, kuten kesämökkien sekä tietysti kaikenlaisten omakotitalojen huopakattoja, emmekä unohda edes saunarakennuksia, joiden huopakatot kaipaavat uusimista!

Pyydä tarjous, muista myös rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Siikajoella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Siikajoen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Siikajoki – parasta vastinetta rahoillesi saat teettämällä kattoremonttisi meillä

Palahuopakattoremontti Siikajoki, kun haluat saada vaivattomasti mutta takuulla onnistuneen kattoremontin kertayrittämällä niin teetä se kattoremonttipalvelullamme. Palahuopakatto on upea ja helppohoitoinen katto mutta vain silloin, kun kattoremontti on toteutettu kaikin puolin oikein. Asennusvirheet verottavat helposti katon käyttöikää ja aiheuttavat vaivaa ja kuluja ennen aikojaan, kun katon kuuluisi olla vielä täysin käyttökunnossa.

Meillä kokeneet kattoasentajat pitävät huolen siitä, että sinun palahuopakattoremonttisi menee prikulleen oikein. Korjaamme remontissa myös aina mahdolliset aiemmat asennusvirheet sekä huonot materiaalivalinnat. Palahuopakatossa tulee esimerkiksi aina olla alus- tai pohjahuopa palahuopakatteen ja aluslevytyksen tai -laudoituksen ja pintahuovan, eli laattakatteen välissä. Kun toteutamme huopakattoremontin, kuten palahuopakattoremontin Siikajoella, valitsemme myös katteen kiinnittämiseen käytettävät katenaulat huolellisesti. Katteen kiinnityksessä käytetään monenlaisia niittejä ja hakasia, jopa liimoja mutta parhaiten vesikate pysyy kiinni alusrakenteessa laadukkaalla katenaulalla. Palahuopakattoremontissa katenauloja tarvitaan paljon, sillä jokainen huopalaatta ja pohjahuopa kiinnitetään nauloilla. Niinkin pienellä asialla on koko katon mittakaavassa merkitystä. Teetä meillä huopakattoremontti Siikajoella, me huolehdimme niin yksityiskohdista kuin isoista linjoistakin.

Huopakaton uusiminen Siikajoki – kaikki kuntoon katteiden tasolla ja niiden alla

Huopakaton uusiminen Siikajoki, kattoremontti on korjauksia ja huoltoja kokonaisvaltaisemmin katon kuntoon pureutuva toimenpide. Heikot ja hajonneet materiaalit puretaan katolta ja vanhan katon purkutyö on aivan yhtä oleellinen osa huopakattoremonttia, kuin uusien osien asentaminenkin.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Siikajoella vaatii valmistelunsa, kuten työmaansuojauksen mutta sitten ryhdymme purkamaan kattoa. Katosta poistamme kattotuotteet ja käytännössä aina puramme myös vesikatteen. On joitain poikkeustapauksia, joissa voimme asentaa uuden pintahuovan vanhan katon päälle, mutta tämä vaihtoehto ei kovin usein ole mahdollinen sillä monet katot vaativat myös alusrakennetöitä. On parempi laittaa katto kerralla kuntoon, kuin päästä hetken helpommalla ja toteuttaa liian pian uusi kattoremontti. Tämän vuoksi me tutkimme katon tilannetta ja korjaamme kaikki katon viat, kun remonttiin ryhdymme.

Huopakaton uusiminen voi siis vaatia alusrakennetöitä, käymme läpi katon alusponttilaudoitukset tai -levytykset ja muut puiset rakenteet. Mikäli katossa on korjattavia vuotokohtia niin varsinkin niiden lähistöltä uusimme myös eristeet. Halutessasi voit toki teettää meillä koko katon energiatehokkuuteen vaikuttavat eristeremontin samalla kun teetät huopakattoremontin Siikajoella.

Palahuopakaton uusiminen Siikajoki, täyden palvelun laattakattoremontti

Palahuopakaton uusiminen Siikajoki, toteutamme laattakattosi remontin kattavan palvelun merkeissä, sillä sujuvimmin kaikki hoituu, kun otamme vastuun sekä remontin työvaiheista, että työntekijöistä ja välineistäkin. Sinun tehtäväsi ei ole siis hankkia välineitä, suojata pihaa ja purkaa vanhaa kattoa. Me huolehdimme katostasi kokonaisvaltaisella palveluasenteella ja sinulle jää hoidettavaksi lähinnä koko kattoremonttiprosessin käynnistäminen tarjouspyynnöllä.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Siikajoella tarvitsee osaavia käsipareja hoitamaan työt, meillä on kaikki tarvittava väki teknisestä asiantuntijasta kirvesmieheen ja kattoasentajista kattopeltiseppään. Palahuopakaton uusiminen on huomattavasti helpompaa kunnon kalustolla, joten varaamme kattosi remonttiin kaiken tarvittavan rakennustelineistä tai henkilönostimesta perustyökaluihin ja huopanaulaimiin. Ellei rakennuksesi kuulu sähköverkkoon niin varaamme akkukoneita sekä aggregaatin, katto ei siis jää tällaisessakaan tapauksessa meiltä saneeraamatta. Huopakattoremontti Siikajoella on sinulle käytännöllinen ja helppo kokonaisuus sillä me hoidamme kaikki kattoremontin työvaiheetkin, emme siis jätä hoitamatta edes työmaansiivousta ja remonttijätteen kierrättämistä, kun katto valmistuu ja piha on siistitty. Sinä saat toimivan ja tyylikkään uuden palahuopakaton ja siistin pihan ilman jälkitöitä

Huopakaton asennus Siikajoki – kaikki mitä katon asennukseen kuuluu, hoituu meiltä ammattitaidolla

Huopakaton asennus Siikajoki, kaikissa kattoremontissa on sekä purku- että asennustöitä. Heikkokuntoiset osat ja uusittavat materiaalit puramme katolta ensin ja sen jälkeen asennamme uutta tilalle muodostaaksemme rakennukseen uuden katon huopakattoremontissa.

Huopakaton asennukseen Siikajoella kuuluu aina uusien kattohuopien asennus, sekä ylösnosto- ja läpivientityöt. Tämän lisäksihän katteeseen kuuluu kokonaisuudessaan myös ylösnostokappaleet kolmiorimoineen, joita asentamalla tiivistämme mm. läpiviennit sekä seinäliitoskohdat, jos katosta sellaisia löytyy. Kun kate on kaikkineen valmis, katopeltiseppämme viimeistelee sen reunapellityksin. Mikäli rakennuksessa on savupiippu niin myös piipunhattu ja -pellitys kuuluvat asiaan. Lopuksi asennamme vielä kulloinkin tarvittavat kattotuotteet, eli kattotikkaat, räystäskourut, lumiesteet ja vastaavat katon varusteet, joista osa määrätään rakennusmääräyksissä ja osa on muuten vain käytännöllisiä olla olemassa.

Meillä voi vallan mainiosti asennuttaa kattoremontin yhteydessä kattoluukkuja, kattoikkunoita ja valokupuja tai poistattaa niitä, jos on aika luopua jostain vanhasta. Nämä asennukset tai kattoläpivientien poistot hoituvat aina kaikkein käytännöllisimmin ja myös onnistuvat parhaiten juuri silloin, kun toteutamme huopakattoremonttia ja siihen liittyvää huopakaton asennusta Siikajoella.

Laadukas huopakattosaneeraus saatavilla Siikajoen seudulla kattoremonttipalvelultamme

Huopakattosaneeraus on mahdollista teettää asiantuntevalla kattoremonttipalvelullamme. Miksi et siis teettäisi kattosi saneerausta meillä? Pääset huomattavasti helpommalla, kuin ryhtymällä remonttiin itse. Monia asioita on mahdollista huoltaa ja korjata katon käyttövuosien kuluessa mutta loputtomiin katto ei ilman saneerausta pärjää. Katto kannattaa remontoida sen verran ajoissa, että remontissa ei tarvitse pistää ihan koko kattorakennetta uusiksi. Ellet pysty ennakoimaan, niin saat meiltä laadukkaan kattoremontin myös tällöin.

Huopakattoremontti Siikajoella ja sen lähiseudulla onnistuu meillä teettäen mökkiin kuten kesämökiin, isompikin huvila saa osaavalta väeltämme uuden katon siinä missä omakotitalotkin. Remontoimme huopakattoja sekä pala- että rullahuovista toteutettuina piharakennuksista, kuten autotalleista ja -katoksista sekä varastoista, saunarakennuksista ja muista hyötyrakennuksesta. Myös piha- ja rantasaunat kuuluvat palveluidemme piiriin Siikajoen ympäristössä. Teemme huopakattoremontteja kattomalleille laidasta laitaan, oli kyse tasakatosta tai harjakatosta, kenties auma- tai mansardikatosta niin kaikki sopii meidän käsiimme. Remontoimme siis kaikenlaisia huopakattoja, joten laita rohkeasti tarjouspyyntöä tulemaan niin tutkimme katon tilannetta ja kartoitamme toiveitasi, kun huopakattoremontti Siikajoen seudulla on ajankohtainen.