KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Simo

Huopakattoremontti Simo – Bitumikattoremontit ovat meidän erityisosaamistamme! Satulakaton, mansardikaton, pulpettikaton tai tasakaton vaihto on monimutkainen prosessi, minkä aikana mikään ei saa mennä pieleen. Jos huopakattoremonttisi Simossa ei onnistuisi odotetusti, katto voisi esimerkiksi alkaa vuotaa. Tämä voisi lyhentää kesämökin, omakotitalon, autotallin, saunarakennuksen tai jonkin muun piharakennuksen bitumikaton käyttöikää. Tee siis viisas valinta ja tilaa bitumikaton uusiminen meiltä, jotka tunnemme erilaiset bitumikatteet kuin omat taskumme.

Palahuopakattoremontin, tiivissaumakattoremontin, bitumikermikattoremontin tai kolmiorimahuopakattoremontin hinta selvitetään tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi urakan kesto, mutta luvassa on aina yhtä reilu tarjous huopakattoremontista Simossa. Avaimet käteen -periaatteella tehtävän urakan voi maksaa yhteistyökumppanimme myöntämällä rahoituksella. Kun olemme toteuttaneet tilaamasi huopakattoremontin Simossa, voit hakea kotitalousvähennystä.

Puramme ja vaihdamme bitumikatot myös Simon naapurikunnissa, joita ovat Ii, Kemi, Keminmaa, Ranua ja Tervola. Koko Lappi ympäristöineen on aluetta, jolla tarjoamme kattoremontteja. Lisäksi meiltä löytyy sellainen kalusto, että huopakattoremontit onnistuvat myös saarikohteissa. Sähköttömissä kohteissa hyödynnämme aggregaattia ja akkutyövälineitä, ja korkean rakennuksen kattosaneeraus sujuvoituu telineiden ja nosturien sekä henkilönostimien avulla.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Simossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Simon alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Simo – Taitureidemme toteuttamana urakka onnistuu aivan varmasti

Palahuopakattoremontti Simo – Pitkän linjan kattoammattilaisemme uusivat laattakattosi kaikkien taiteen sääntöjen mukaan! Mikäli tilaat grillikatoksen, huvimajan, piilopirtin, rantasaunan, mummonmökin tai vaikkapa omakotitalon palahuopakattoremontin Simoon tästä osoitteesta, voit luottaa siihen, että urakka johtaa erinomaiseen lopputulokseen. Erinomainen lopputulos tarkoittaa huopakattoremonteista puhuttaessa taitavasti asennettua kattoa, mikä ei vuoda yhdenkään sauman tai läpiviennin kohdalta.

Tällaiselta katolta löytyvät kaikki tarpeelliset kattotuotteet. Asennamme huopakattoremontin yhteydessä sekä asiakkaan toivomat kattovarusteet (kuten aurinkopaneelit ja kattoikkunat) että rakennuksen käyttöturvallisuuden kannata tarpeelliset kattoturvatuotteet. Melkein kaikki palahuopakattoremontit Simossa sisältävät myös sadevesijärjestelmän asennuksen.

Tunnistat taitureidemme toteuttaman palahuopakattoremontin Simossa myös siitä, että kaikki on kunnossa myöskin katon alla. Palahuopakatteen alla on tuliterä pohjahuopa, minkä alta löytyy moitteeton raakaponttilaudoitus tai katelevytys. Kattoristikot ovat sellaisia kuin niiden pitääkin olla, ja (kuivia!) eristeitä on riittävästi.

Tällainen laattakatto suojaa rakennustasi – asuinrakennustasi, piharakennustasi tai vapaa-ajan rakennustasi – pitkään. Varmista siis seuraavan bitumipaanukattoremonttisi onnistuminen ja pyydä siitä tarjous meidän kattotaitureiltamme!

Huopakaton uusiminen Simo – Bye bye vanha katto, tervetuloa uusi!

Huopakaton uusiminen Simo – Uusimamme huopakatto on uskollinen kumppanisi! Huopakattoja voi kehua mitä erilaisimmista asioista. Ne ovat vedenpitäviä, tyylikkäitä ja helppohoitoisia. Ne ovat myös hyvin luotettavia ja pitkäikäisiä. Tämän kaiken takia niin monet tilaavat huopakattoremontin – ja näiden syiden takia sinäkin taidat suunnitella huopakaton uusimista Simossa.

Huopakattokaan ei kestä loputtomasti. Jossain vaiheessa on todettava, että kattoa ei kannata enää huoltaa tai korjata. Silloin on aika aloittaa huopakattoremontti, mikä tarkoittaa vanhan katon purkamista ja uuden bitumikaton asentamista. Tilaa huopakaton uusiminen Simoon ammattilaisiltamme, jotka toteutamme puolestasi myös kaikki kattohuollot ja -paikkaukset.

Vanhan katon purkaminen tarkoittaa kaikkien kattoturvatuotteiden irrottamista, pintahuovan ja alushuovan purkamista sekä huopakerrosten alla olevan umpiponttilaudoituksen tai katelevytyksen kunnon tarkastamista. Tarvittaessa puramme myös umpiponttilaudoitusta tai katelevytystä uusiaksemme huonokuntoiset kohdat. Purku- ja kunnostustöistä siirrytään asennustöihin.

Periaatteessa huopakaton uusiminen Simossa voitaisiin toteuttaa purkamatta vanhaa kattoa, mutta tällainen on harvinaista. Sanotaan siis yhdessä hyvästit vanhalle katolle ja toivotetaan tervetulleeksi uusi bitumikatto!

Palahuopakaton uusiminen Simo – Kirvesmiehemme ovat omimmillaan puuosia kunnostaessaan

Palahuopakaton uusiminen Simo – Kattoremonttipalvelumme työllistää huippuosaajia! Nämä huippuosaajat ovat palveluksessasi siitä hetkestä alkaen, kun otat yhteyttä ja tilaat huopakattoremontin. Toteutamme palahuopakaton uusimisen Simossa avaimet käteen -periaatteella, eli sinä voit ottaa rennosti sillä aikaa, kun asiantuntijamme uurastavat kattosi kimpussa. Huopakattoremontin hinta sisältää kaiken tarvittavan uusista materiaaleista kaikkiin työtunteihin ja jätteistä syntyviin kustannuksiin.

Tiimiimme kuuluu asentajia, peltiseppiä ja kirvesmiehiä. Asentajamme vastaavat esimerkiksi uusien huopalaattojen kiinnittämisestä. Peltiseppiä tarvitaan esimerkiksi piipun pellitykseen. Kirvesmiehet ovat omimmillaan työskennellessään puuosien parissa. Palahuopakaton uusiminen Simossa voi sisältää monenlaisia puutöitä. Jos katto on vuotanut, katon alla voi olla kastuneita tai lahon vaurioittamia aluslaudoituksia. Ne on vaihdettava lahovaurioiden leviämisen ehkäisemiseksi. Myös lahonneet otsalaudat pitää uusia.

Mikäli myrsky on kaatanut talon päälle puun, palahuopakaton uusimiseen Simossa voi sisältyä paljonkin kirvesmiestöitä, sillä puu on voinut runnella esimerkiksi kattoristikoita. Suoriudumme erinomaisesti kaikenlaisista laattakattoremonteista, joten ota yhteyttä riippumatta siitä, mitä kaikkea kattosi tarvitsee.

Huopakaton asennus Simo – Kaltevuus ei estä bitumikaton asennusta

Huopakaton asennus Simo – Asennamme näppärästi myös kaltevakattoisten rakennusten bitumikatteet! Kaltevuus ei ole minkäänlainen este huopakaton asennukselle Simossa. Suosituin bitumikatetyyppi kaltevakattoisissa rakennuksissa on palahuopakate. Se koostuu lukuisista huopalaatoista, mitkä voivat olla kuusi- tai vaikkapa nelikulmaisia. Voimme asentaa myös tiivissaumakatteen (jonka vuotien reunoissa on valmis liimapinta), kolmiorimahuopakatteen (minkä asennuksessa hyödynnetään kolmion muotoisia rimoja) tai pintarullahuopakatteen. Pintarullahuopaa voi käyttää kattokulmaan katsomatta. Se sopii myös tasakattoisiin rakennuksiin. Jos kyseessä on tasakattoisen rakennuksen huopakaton asennus Simossa, hitsaamme saumat ja laitamme pintahuovan alle kaksi kerrosta pohjahuopaa.

Kahta pohjahuopakerrosta tarvitaan myös silloin, kun kyseessä on loivakattoisen rakennuksen huopakattoremontti. Alimmainen alushuopa kiinnitetään alusponttilaudoitukseen tai katelevytykseen erillisillä ruuvialuslevykiinnikkeillä, jotta vältytään myrskyvaurioilta (mitkä voisivat pahimmillaan johtaa ennenaikaiseen huopakattoremonttiin). Kattokulma sanelee myös sen, millaisen sadevesijärjestelmän asennamme. Tasakatto tarvitsee kattokaivot. Muut katot saavat sadevesikourut ja syöksytorvet (eli alastuloputket). Kaltevakattoisen rakennuksen huopakaton asennus Simossa eroaa siis monin tavoin loivempikattoisen rakennuksen bitumikaton asennuksesta.

Huopakattosaneeraus Simo – Huopakaton saneerauksen kestoon vaikuttavat esimerkiksi lahovauriot

Huopakattosaneeraus Simo – Toteutamme huopakaton saneerauksen ripeästi! Nopeus ei ole se tärkein asia huopakattoremonttia tehdessä, mutta ei siitä haittaakaan ole, vai mitä? Et varmastikaan halua, että pihasi on kovin kauaa työlaitteiden, jätelavojen, suojapressujen ja työskentelytelineiden valtaamana. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous sujuvasti etenevästä huopakattosaneerauksesta Simossa!

Huopakattoremontin kesto riippuu tapauksesta. Kestoon vaikuttavat esimerkiksi katon koko, yksityiskohtien (kuten seinäliittymien, kattoläpivientien ja sisätaitteiden) määrä sekä katon alla olevien rakenteiden kunto.

Jos tilaat huopakattosaneerauksen Simoon pitkään jatkuneen kattovuodon päätteeksi, katon alta voi löytyä lahovaurioita sekä esimerkiksi kastuneita eristeitä. Vuotovesi voi päätyä talon sisälle saakka höyrynsulun ja sisäkaton kautta. Ei syytä huoleen: me tiedämme, kuinka vuotava katto pitää uusia, ja kuinka erilaisiin kosteusvaurioihin kuuluu reagoida. Tarvittaessa uusimme niin eristevillat, aluslaudoitukset kuin sisäkattomateriaalitkin.

Kosteusvaurioiden kunnostus vaikuttaa väistämättä bitumikattosaneerauksen kestoon ja hintaan. Vaikka toimimmekin aina mahdollisimman nopeasti ja kukkaroystävällisesti, pyri tilaamaan huopakattosaneeraus Simoon ennen vanhan huopakaton kunnon romahtamista ja lahovaurioiden syntymistä.