KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Sotkamo

Huopakattoremontti Sotkamo – Asiakkaanamme voit nauttia käynnissä olevasta bitumikattoremontista! Toteutamme omakotitalojen, kesämökkien ja piharakennusten huopakattoremontit Sotkamossa avaimet käteen -periaatteella. Se tarkoittaa sitä, että bitumikattoremontin hintaan kuuluu niin alkutarkastus, materiaalien hankkiminen, purku-urakka, huonokuntoisten kattorakenteiden kunnostus, asianmukaiset asennustyöt, lopputarkastus kuin loppusiivouskin. Tarvittaessa yhdistämme huopakattoremonttiisi Sotkamossa myös yläpohjan lisälämmöneristyksen, peltisepäntöitä tai vaikkapa eristetilan tuuletusta tehostavia toimenpiteitä.

Sinä voit ottaa rennosti sillä aikaa, kun huippuosaajamme ahertavat katollasi. Huopakattoremonttisi Sotkamossa soljuu eteenpäin aiheuttaen sinulle mahdollisimman vähän häiriötä. Hintakin on kohdallaan. Huomaathan myös yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoituksen sekä mahdollisuuden kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Koko Kainuu on aluetta, jolle voit tilata palahuopakaton, tiivissaumakaton, pintarullahuopakaton tai kolmiorimahuopakaton uusimisen. Kattoremonttipalvelumme työskentelee myös Kainuun ympäristössä, ja kalusto on sillä tolalla, että huopakattoremontit onnistuvat myös saarikohteissa. Ota siis yhteyttä, olipa paikkakuntasi sitten Kajaani, Kuhmo, Nurmes, Ristijärvi tai vaikkapa Sonkajärvi! Mitä nopeammin otat yhteyttä, sitä nopeammin saat uuden tasakaton, harjakaton (eli satulakaton), pulpettikaton tai mansardikaton rakennustasi suojaamaan. Voimme aloittaa urakan jo varhain keväällä!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Sotkamossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Sotkamon alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Sotkamo – Meille katon vaihto on helppoa kuin heinänteko

Palahuopakattoremontti Sotkamo – Teetä laattakattoremontti alan ammattilaisilla! Kun otat yhteyttä tähän kattoremonttipalveluun, tavoitat maan parhaat asentajat, kirvesmiehet (joita tarvitaan esimerkiksi kattorakenteita kunnostettaessa) sekä peltisepät (joiden ammattitaito on tarpeen vaikkapa piipun pellitystöissä). Mitä ammattitaitoisemmin ottein huopakattoremontti tehdään, sen parempi. Näin vältytään virheiltä, mitkä voisivat aiheuttaa korjauskustannuksia (tai jopa aikaistaa seuraavaa palahuopakattoremonttia Sotkamossa).

Meidän ammattilaisillemme huopakattoremontin toteuttaminen on helppoa kuin heinänteko. Sanontahan on tavallaan nurinkurinen, sillä heinänteko on raskasta. Toisaalta, tottuneille ammattilaisille se on vaivattomampaa kuin ensikertalaisille. Sama pätee palahuopakattoremontteihin Sotkamossa. Laattakattoremontin toteuttaminen on raskasta työtä, mikä vaatii paljon kokemusta (ja kokemuksen tuomaa ammattitaitoa). Meidän ammattilaisemme ovat toteuttaneet lukemattomia bitumipaanukattoremontteja, joten urakka sujuu vaivattomasti ja vieläpä varsin ripeästi. Nopeimmillaan pienehkön laattakaton vaihto kestää vain päivän tai pari. Urakan kesto riippuu tietenkin katon koosta, rakennuksen korkeudesta, tarvittavista pohjatöistä sekä katon yksityiskohtien määrästä, mutta monipuolisinkin urakka on pian ohi. Otahan yhteyttä ja pyydä tarjous palahuopakattoremontista Sotkamossa!

Huopakaton uusiminen Sotkamo – Runsas värivalikoima mahdollistaa yksilölliset ratkaisut

Huopakaton uusiminen Sotkamo – Ammattilaisemme tietävät, että värillä on väliä! Väärän värinen huopakatto olisi perin ikävä yllätys – etenkin, kun meidän asentamamme huopakatot ovat niin pitkäikäisiä, että seuraavaan huopakattoremonttiin on pitkä aika. Onneksi me emme unohda väri- tai muita toiveitasi. Kartoitamme kaikki tarpeesi ennen huopakattoremonttia ottaaksemme ne huomioon urakan kaikissa vaiheissa. Kun jyrkän tai loivan huopakaton uusiminen Sotkamossa on ohi, kesämökissä, pihamökissä, saunarakennuksessa, autokatoksessa, jossain muussa piharakennuksessa tai omakotitalossa on kaikkia toiveitasi vastaava bitumikatto.

Uusi katto voi olla palahuopakatto, jos rakennuksessasi on esimerkiksi satulakatto. Harjakattoiseen rakennukseen sopinee myös kolmiorimahuopakate. Mikäli sinulla on pulpettikatto, vesikatteeksi voi valikoitua vaikkapa tiivissaumakate valmiine liimareunoineen. Tasakattoisen rakennuksen huopakaton uusiminen Sotkamossa tarkoittaa aina pintarullahuopakatteen vaihtoa, sillä mikään muu vesikatemateriaali ei sovellu tasakatoille.

Kuten edeltä käy ilmi, erilaisia bitumikatetyyppejä on useita. Värivaihtoehtoja on vieläkin enemmän. Tämä kaikki mahdollistaa yksilölliset ratkaisut. Otahan yhteyttä ja kerro, mitä odotat rakennuksesi huopakaton uusimiselta Sotkamossa, niin me toteutamme toiveesi!

Palahuopakaton uusiminen Sotkamo – Asiakkaidemme ei tarvitse teettää katon vaihtoa yhtä mittaa

Palahuopakaton uusiminen Sotkamo – Mitä pitkäikäisempää laattakattoa tavoittelet, sitä varmemmin sinun kannattaa tilata laattakaton vaihto meiltä! Meiltä löytyy kaikki se ammattitaito, mitä mökin, ulkorakennuksen tai omakotitalon palahuopakaton uusiminen Sotkamossa edellyttää. Saat kaiken tämän ammattitaidon käyttöösi, kun tilaat huopakattoremontin meiltä.

Ammattitaidolla toteutettu huopakattoremontti tarkoittaa sitä, että tarvitset palahuopakaton uusimista Sotkamossa seuraavan kerran vasta pitkän ajan kuluttua. Tämä on hyvä, sillä vaikka kanssamme asioiminen on mukavaa, kukaan ei halua teettää kattoremontteja yhtä mittaa.

Uuden palahuopakaton pitkäikäisyys taataan kiinnittämällä huomiota esimerkiksi pohjatöihin, asennettavien kattohuopien laatuun, kiinnikkeiden asianmukaisuuteen, mahdollisen katelevytyksen paksuuteen ja kattoläpivientien ylösnostoihin.

Vaikka uusimme bitumipaanukattosi siten kuin se kuuluu uusia, uutta lappukattoa ei voi jättää oman onnensa nojaan. Säännölliset kattohuollot pidentävät katon käyttöikää. Tilaa nekin meiltä, samoin kuin mahdollisesti tarvitut kattokorjaukset. Usein katon paikkaus on parempi vaihtoehto kuin palahuopakaton uusiminen Sotkamossa. Luota meihin – me tiedämme, mitä laattakattosi kulloinkin tarvitsee, ja miten tarvittavat toimenpiteet kuuluu tehdä!

Huopakaton asennus Sotkamo – Hyppää mukaan huopakattobuumiin!

Huopakaton asennus Sotkamo – Helpoin tapa hypätä mukaan huopakattobuumiin on ottaa yhteyttä tähän kattoremonttipalveluun! Me toteutamme varmoin ottein niin huopakattoremontit kuin uudiskohteiden huopakattojen asennukset Sotkamossa. Lopputulos on aina yhtä erinomainen, kun asialla ovat huippuammattilaisemme!

Huopakaton asennus Sotkamossa ja muualla Suomessa on pysynyt muodissa 1950-luvulta asti. Tuossa vaiheessa huopakatteet alkoivat olla jo melko hyviä edellisen vuosisadan katteisiin nähden. Huopakatteet ovat jatkaneet kehittymistään. Tämän päivän bitumikatteet ovat niin tasokkaita, että viimeistään nyt on aika hypätä mukaan huopakattobuumiin!

Tähän trendiin tarttumista ei tarvitse katua, sillä huopakatto on hiljainen, vesitiivis, helppohoitoinen, tyylikäs ja turvallinen. Me osaamme valita rakennukseesi juuri oikean bitumikatteen. Kun on aika toteuttaa huopakaton asennus Sotkamossa, osoitamme mitä parhainta ammattitaitoa. Siksi jokaisesta läpiviennistä, sisätaitteesta tai esimerkiksi seinäliittymästä tulee sellainen kuin pitääkin. Tällaisen katon alla on mukavaa, sillä sisällä ei vedä tai tuoksu ummehtuneelta (mikä viittaisi eristeiden vähyyteen tai kattovuotoon), eikä uusia huopakattoremontteja ole näköpiirissä!

Huopakattosaneeraus Sotkamo – Poistumme vasta kun kattosaneeraus on loppuun saakka taputeltu

Huopakattosaneeraus Sotkamo – Taputtelemme bitumikattosaneerauksesi valmiiksi asti! Emme heitä pyyhettä kehään tai ala pitää vuosilomaa ennen kuin huopakattoremontti on ohi. Asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai ulkorakennuksen huopakattosaneeraukseen Sotkamossa yhdistetään aina kaikki tarvittava, joten kun kerromme huopakattoremonttisi olevan ohi, tiedät aivan kaiken olevan kunnossa.

Bitumikattosaneeraukseen voi kuulua kattotuolivaurioiden kunnostus, lahonneiden otsalautojen uusiminen (maalaustöitä unohtamatta), savupiipun muuraus uudelleen huopakaton yläpuoliselta osuudelta, likaisten eristeiden vaihtaminen, sarja peltisepäntöitä, kattoturvatuotteiden asennus sekä antennin siirto katolta rakennuksen päätyyn. Kun kaikki purku-, korjaus- ja asennustyöt on tehty, suoritamme lopputarkastuksen. Sen jälkeen kaikki osapuolet voivat olla varmoja siitä, että jälleen yksi huopakattosaneeraus Sotkamossa on toteutettu suorastaan mallikelpoisella tavalla.

Koska toteutamme kaikki huopakattosaneeraukset Sotkamossa avaimet käteen -periaatteella, bitumikaton vaihto ei pääty vielä lopputarkastukseenkaan. Vielä on edessä huolellinen loppusiivous, minkä helpottamiseksi olemme suojanneet pihasi pressuilla ennen purkutöihin tarttumista. Loppusiivouksen jälkeen toimitamme kattohuopa-, puu- ynnä muut jätteet jäteasemalle, jotta ne voidaan hyötykäyttää.