KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Sulkava

Huopakattoremontti Sulkava – Täytämme kaikki laadukkaan kattoremonttipalvelun kriteerit! Toteutamme omakotitalojen, kesämökkien, saunarakennusten, autotallien ja muiden piharakennusten huopakattoremontit Sulkavalla varmoin ja ammattitaitoisin ottein. Yhdistämme urakkaan kaiken tarvittavan (kuten vanhan katon purun, uuden katon, uusien läpivientien ja kattotuotteiden asennuksen), eli työ etenee aina avaimet käteen -periaatteella. Hintammekin ovat sellaisia kuin niiden kuuluukin olla. Otahan yhteyttä ja pyydä tarjous mökin, omakotitalon tai ulkorakennuksen huopakattoremontista Sulkavalla!

Toteutamme huopakattoremontteja Sulkavan naapurikunnissakin, joita ovat Juva, Puumala, Rantasalmi, Ruokolahti sekä Savonlinna. Aluettamme on itse asiassa koko Etelä-Savo, eikä siinä kaikki, sillä toimimme myös sitä ympäröivissä maakunnissa. Huopakattoremontit onnistuvat myös saarikohteissa, sillä meillä on käytössämme sellainen kalusto, ettei kohteen sijainti muodostu huopakaton vaihdon esteeksi. Huopakattoremonttikohde voi sijaita taajamassa, kaupungissa, saaressa tai vaikka keskellä metsää.

Rakennuksen korkeus tai sähköttömyyskään ei romuta suunnitelmia. Todettakoon vielä, että uusittava huopakatto voi olla tiivissaumakatto, palahuopakatto, kolmiorimahuopakatto tai hitsaamalla asennettava pintarullahuopakatto. Urakka sujuu aina yhtä hyvin, ja sinulle aukeaa mahdollisuus sekä yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoituksen että kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Sulkavalla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Sulkavan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Sulkava – Tuskin kukaan haluaa teettää kattoremontteja yhtä mittaa, valitse siis meidät

Palahuopakattoremontti Sulkava – Ammattitaitoisesti toteuttamamme laattakattoremontti on joka sentin väärti! Tiimimme koostuu alan huippuosaajista, eli lahjakkaista asentajista, harjaantuneista peltisepistä ja täsmällisistä kirvesmiehistä. Me keskitymme jokaiseen meiltä tilattuun huopakattoremonttiin emmekä poistu paikalta, ennen kuin jokainen huopakattonaula, tuuletusventtiili ja vesikourun kannake on omalla paikallaan. Kun vielä ottaa huomioon sen, miten kukkaroystävällisesti hinnoittelemme kaikki palahuopakattoremontit Sulkavalla, lienee selvää, mistä laattakaton vaihto kannattaa tilata.

Se, että toteutamme huopakattoremontit niin asiantuntevasti, on pelkästään hyvä asia. Asianmukaisesti asennettu bitumipaanukatto on nimittäin erittäin kestävä. Tällainen katto ei vuoda tai lähde tuulen mukaan, eikä ennenaikaisista laattakattoremonteista ole pelkoa. Vaikka toteutammekin asuinrakennusten, ulkorakennuksen ja huviloiden sekä muiden vapaa-ajan rakennusten palahuopakattoremontit Sulkavalla erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella ja vaikka kanssamme asioiminen on muutenkin mukavaa, tuskin kukaan haluaa teettää kattoremontteja yhtä mittaa. Onneksi näin ei tarvitsekaan toimia, mikäli tilaa palahuopakattoremontin Sulkavalle meiltä. Ota yhteyttä huippuosaajiimme vaikka jo tänään!

Huopakaton uusiminen Sulkava – Erotamme jyvät akanoista materiaaleja ja kattotuotteita valitessamme

Huopakaton uusiminen Sulkava – Käytämme vain parhaita materiaaleja ja kattotuotteita bitumikattoasi uusiessamme! Kokeneet ammattilaisemme osaavat siis valita jyvät akanoista eli hyvät hankinnat huonoista hankinnoista. Materiaalien (kuten kattohuopien) ja kattotuotteiden (kuten kattoturvatuotteiden) laadulla on väliä. Huopakattoremontti onnistuu odotetusti vain silloin, kun sekä materiaalit, kattovarusteet että asentajat täyttävät tiukat laatukriteerit.

Kuten edellä totesimme, vaadimme paljon huopakattoremontin aikana asennettavilta materiaaleilta ja kattovarusteilta. Kiinnitämme huomiota jopa kiinnikkeisiin, sillä niiden on oltava sekä säänkestäviä että tarpeeksi pitkiä. Tämä puoli on siis kunnossa, vaan miten on asentajiemme ammattitaidon laita? Ei syytä huoleen, sillä meidän tiimiläisemme soveltuvat huopakaton uusimiseen Sulkavalla kerrassaan erinomaisesti. Asentajamme ovat kokeneita, taidokkaita ja täsmällisiä, joten heidän vastuulleen uskaltaa jättää minkä tahansa huopakaton uusimisen Sulkavalla.

Koska toteutamme sekä jyrkän että loivan huopakaton uusimisen Sulkavalla avaimet käteen -periaatteella, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä. Sen jälkeen me hoidamme kaiken tarvittavan aina materiaalien hankkimisesta purkujätteiden jäteasemalle viemiseen.

Palahuopakaton uusiminen Sulkava – Kaikki on valmista, kun urakka on pulkassa

Palahuopakaton uusiminen Sulkava – Me emme jätä laattakaton vaihtoa puolitiehen! Kun asioit kanssamme, voit luottaa siihen, ettei sinun tai kenenkään muunkaan tarvitse käydä korjaamassa jälkiämme. Kun sanomme, että urakka on pulkassa, tarkoitamme sitä, että huopakattoremontti on ihan loppuun saakka taputeltu. Olemme hoitaneet niin piipun pellityksen, otsalautojen maalaamisen, yläpohjan eristeiden lisäämisen, lopputarkastuksen ja -siivouksen kuin kaikki muutkin toimenpiteet, mitkä olemme luvanneet yhdistää huopakattoremonttiisi.

Voi olla, ettei sinun palahuopakattosi uusiminen Sulkavalla edellytä otsalautojen maalaamista tai yläpohjan lisälämmöneristystä. Jokainen laattakattoremontti on erilainen. Siksi aloitamme mökin tai esimerkiksi omakotitalon palahuopakaton uusimisen Sulkavalla tutustumalla sekä itse kohteeseen että sen omistajan erityistoiveisiin ja -tarpeisiin. Vasta sitten on aika suunnitella, hinnoitella ja toteuttaa palahuopakaton uusiminen Sulkavalla.

Siihen, että koko urakka on pulkassa, voi mennä pari päivää urakan laajuudesta riippuen. Siksi viittasimme otsikossa pulkassa olevaan urakkaan emmekä pulkassa olevaan päivään. Pulkka tarkoittaa tässä yhteydessä kirjanpitovälinettä, johon merkittiin aikoinaan päivän työt.

Huopakaton asennus Sulkava – Meiltä sujuu myös ikonisen kolmiorimahuopakaton asennus

Huopakaton asennus Sulkava – Kattokonkarimme asentavat huopakatteen kuin huopakatteen! Mikäli sinulla on tasakatto, ainoa soveltuva bitumikatetyyppi on pintarullahuopakate. Satulakaton omistaja pääsee valitsemaan useammista vaihtoehdoista. Uusi huopakatto voi olla vaikkapa palahuopakatto (mikäli katon kaltevuus on vähintään 1:5) tai suorastaan ikoninen kolmiorimahuopakatto (jos kattokulma on vähintään 1:3). Olipa valintasi mikä tahansa, tilaa uuden huopakaton asennus Sulkavalle tästä osoitteesta!

Ammattitaitoa tihkuvat asentajamme suoriutuvat loistavasti sekä huopakattoremonteista että täysin uusien huopakattojen asennuksista Sulkavalla. Huopakattoremontti tarkoittaa vanhan bitumikaton purkamista ja uuden huopakaton asennusta Sulkavalla. Koska vanha katto on voinut vuotaa, urakkaan voi sisältyä erilaisia korjaustoimenpiteitä, kuten esimerkiksi kastuneiden aluslautojen uusiminen. Täysin uuden bitumikaton asennuksella tarkoitamme uudisrakennuksen ensimmäisen katon asentamista. Monet valitsevat uuteen rakennukseen jonkin modernin tai suorastaan visionäärisen katon, mutta voit aivan hyvin valita siihen myös perinteikkään kolmiorimahuopakaton.

Kolmiorimahuopakate kuuluu Museoviraston ja Suomen ympäristökeskuksen hyväksymiin perinteisiin rakenneratkaisuihin. Lopputulos on klassisen kaunis, helppohoitoinen, luotettavan vesitiivis sekä merkille pantavan pitkäikäinen. Joko aloitetaan?

Huopakattosaneeraus Sulkava – Miksi huopakatto trendaa juuri nyt?

Huopakattosaneeraus Sulkava – Hyppää mukaan huopakattotrendiin kattoremonttipalvelumme avulla! Huopakatto trendaa juuri nyt, ja sille on monta syytä. Kaikkiin muotivirtauksiin ei kannata hypätä mukaan, mutta huopakattotrendi on sellainen, että sille kannattaa antaa tilaisuus. Uskomme, ettet tule katumaan meiltä tilattua huopakattoremonttia, sillä huopakaton edut ovat moninaiset.

Voit tilata huopakattosaneerauksen Sulkavalle kattosi muodosta ja kattokaltevuudesta riippumatta, sillä joka kohteeseen löytyy sopiva bitumikatetyyppi. Se, onko rakennuksessasi tasakatto, harjakatto, pulpettikatto vaiko mansardikatto, vaikuttaa myös siihen, kuinka huopakate asennetaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse välittää urakan yksityiskohdista, sillä me toteutamme huopakattoremonttisi avaimet käteen -periaatteella.

Huopakatto trendaa juuri nyt, koska huopakatteet ovat kehittyneet huimasti viime vuosikymmeninä. Aikoinaan huopakattosaneeraukset Sulkavan seudulla tarkoittivat tervalla käsiteltyjen lumppuhuopa-arkkien uusimista. Sitten alettiin käyttää asfalttihuopia, joiden kyllästeenä toimi kivihiiliterva. Ne kalpenevat nykyisten bitumikermikatteiden ja bitumikattolaattojen rinnalla. Nykyaikaiset huopa- eli siis bitumikatteet ovat paloturvallisia, helppohoitoisia, elastisia, pitkäikäisiä, hiljaisia (myös kevättalvella) ja tyylikkäitä. Nyt jos koskaan on aika ottaa yhteyttä ja tilata huopakattosaneeraus Sulkavalle!