KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Suomussalmi

Huopakattoremontti Suomussalmi – Ammattitaitoa huokuvat ammattilaisemme uusivat bitumikattosi laadusta tinkimättä! Et kuitenkaan joudu maksamaan huopakattoremontistasi Suomussalmella enempää kuin mitä kaikkien taiteen sääntöjen mukaan uusitusta huopakatosta kannattaakin maksaa. Otahan yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous tasakaton, harjakaton, pulpettikaton tai mansardikaton uusimisesta!

Hintaan vaikuttavia asioita ovat esimerkiksi katon pinta-ala, rakennuksen sijainti, pohjatöiden runsaus ja läpivientien määrä. Myös rakennuksen sijainnilla voi olla merkitystä sille, mitä huopakattoremontti Suomussalmella maksaa, mutta sijainti ei nouse urakan esteeksi, sillä pystymme toteuttamaan huopakattoremontit myös saarikohteissa. Kun nyt alettiin käsitellä sijaintia, nostetaanpa esiin se, että koko Kainuu on aluetta, jolla uusimme bitumikattoja. Bitumikattoremontit onnistuvat myös Kainuun ympäristössä. Ota siis yhteyttä, olipa paikkakuntasi Taivalkoski, Puolanka, Hyrynsalmi, Kuusamo tai vaikkapa Kuhmo!

Palataanpa taas huopakattoremontteihin Suomussalmella. Katon purku ja vaihto voidaan aloittaa jo aikaisin keväällä, mutta toki voimme uusia bitumikermikatot ja bitumilaattakatot myös kesällä tai syksyllä. Tärkeintä on tarttua toimeen ajoissa, sillä näin voidaan välttää vanhalle huopakatolle tyypilliset kattovuodot. Lopuksi muistuttaisimme mahdollisuudesta kotitalousvähennykseen ja kattoremontin rahoitukseen.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Suomussalmella. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Suomussalmen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Suomussalmi – Laattakattoremonttisi käy meidän pirtaamme

Palahuopakattoremontti Suomussalmi – Rakennuksesi pelastaminen laattakattoremontin avulla käy meidän pirtaamme! Tiedät tarvitsevasi huopakattoremonttia, jos omakotitalosi, kesämökkisi tai piharakennuksesi (kuten saunarakennuksesi tai autotallisi) huopakatteen käyttöikä on päättymässä tai jo päättynyt. Mitä vanhempi bitumikatto, sitä helpommin se alkaa vuotaa esimerkiksi läpiviennin kohdalta. Kattovuoto voi johtaa kosteusvaurioihin, mitkä tekevät aikanaan aloitettavasta huopakattoremontista hintavamman.

Tilaa mökin tai esimerkiksi pihasaunan palahuopakattoremontti Suomussalmelle meiltä, vaikka katon alta löytyisi kosteusvaurioita. Me toteutamme kaikenlaiset laattakattoremontit parhaalla hinta-laatusuhteella, joten et joudu maksamaan itseäsi kipeäksi. Kukkaroystävällisistä hinnoistamme huolimatta kannattaa pyrkiä tilaamaan bitumipaanukattoremontti ajoissa. Tässä auttaa se, että laattakaton kunto ja tiiviys tarkastetaan kahdesti vuodessa. Voit jättää nuo kattotarkastuksetkin vastuullemme. Tarkastamme kattosi perusteellisesti, minkä jälkeen suosittelemme mahdollisesti tarvittuja kattotöitä – kuten esimerkiksi palahuopakattoremonttia Suomussalmella.

Esimerkiksi kattovuotoihin voi löytyä ratkaisu jostain kattokorjauksesta, mutta jos paras ratkaisu on palahuopakattoremontti Suomussalmella, sitä ei kannata lykätä. Ajoissa toteutettu laattakaton vaihto ehkäisee vesivahingot, sisäilmaongelmat ja kiinteistön arvon laskemisen.

Huopakaton uusiminen Suomussalmi – Miksi kannattaa tilata uusi huopakatto?

Huopakaton uusiminen Suomussalmi – Uusimaamme bitumikattoon on helppo rakastua! Taitavaakin taitavammat ammattilaisemme toteuttavat huopakattoremonttisi niin, että uusi huopakatto vastaa kaikkia toiveitasi. Välty pettymyksiltä ja tilaa huopakaton uusiminen Suomussalmelle tästä osoitteesta!

Nyt siis tiedät, mistä grillikatoksen, huvilan, rantasaunan, pihamökin, piilopirtin tai esimerkiksi omakotitalon huopakattoremontti kannattaa tilata. Saatat vielä miettiä sitä, onko huopakaton uusiminen Suomussalmella sittenkään hyvä idea. Syvennytäänpä tähän aiheeseen muutaman rivin verran.

Kannustamme huopakattojen uusimiseen Suomussalmella, koska huopakatteilla on runsaasti hyviä ominaisuuksia. Bitumilaattakatto tai bitumikermikate on (oikein asennettuna!) hyvin pitkäikäinen. Lisäksi bitumikate on hiljainen ja paloturvallinen (nykyään: näin ei ollut vielä 1800-luvulla, jolloin käytettiin niin sanottuja paperikattoja).

Huopakate on myös hyvin kestävä, sikäli mikäli se on asennettu ohjeiden mukaisesti. Tällainen katto kestää tuulet, tuiskut ja lumikuormat. Sirotepinnan karheus saa aikaan sen, että lumet pysyvät hyvin katolla. Karheus helpottaa myös bitumikatteella liikkumista. Elastinen huopakate sopii katolle kuin katolle, joten eiköhän aloiteta bitumikaton uusiminen!

Palahuopakaton uusiminen Suomussalmi – Laattakaton tekeminen edellyttää kokonaisvaltaista otetta

Palahuopakaton uusiminen Suomussalmi – Kattoammattilaistemme ammattitaito ei lopu kesken! Huopakattoremontti onnistuu aivan taatusti, mikäli tilaat palahuopakaton uusimisen Suomussalmelle tästä osoitteesta.

Huopakattoremontin onnistuminen edellyttää kokonaisvaltaista otetta, sillä urakka koostuu lukuisista pienemmistä palasista. Etenkin silloin, kun on kyse palahuopakaton uusimisesta Suomussalmella, sillä laattakaton asennus tarkoittaa lukuisten bitumipaanujen kiinnittämistä. Laattakaton vaihtaminen ei kuitenkaan tarkoita vain bitumipaanujen uusimisesta. Laattakaton tekijöiden pitää huomioida koko yläpohjarakenteen toiminta. Tiimin on huomioitava esimerkiksi höyrynsulku ja sen läpivientien sekä liittymien tiiviys, lämmöneristys, kantava rakenne ja vedeneristyksen alusta, yläpohjan tuuletus, vedenpoisto sekä kaikki kattoläpiviennit ja rakenteiden liittymäkohdat. Toimiva laattakatto on kaikkien näiden edellä mainittujen asioiden summa.

Jos palahuopakaton uusiminen Suomussalmella toteutetaan vähän niin ja näin, katto voi alkaa vuotaa, mikä voi jopa aikaistaa seuraavaa kattoremonttia. Yleisesti ottaen palahuopakattojen suurimmat ongelmat kohdistuvat kattoläpivientien tiiviyteen. Meidän asiakkaidemme ei tarvitse olla huolissaan. Me osaamme toteuttaa läpiviennit huolellisesti ja hyväksi koettuja tapoja käyttäen.

Huopakaton asennus Suomussalmi – Asentajiltamme sujuu myös pintarullahuopakatteen asennus

Huopakaton asennus Suomussalmi – Kattotiimimme on mukana kaikissa asennusurakoissasi! Meidän tiimistämme löydät juuri oikeat ammattilaiset huopakaton kuin huopakaton asennukseen Suomussalmella. Kyse voi olla joko huopakattoremontista tai uudiskohteen bitumikaton asennuksesta. Huopakattoremontti eroaa viimeksi mainitusta siten, että huopakattoremonttiin kuuluu yleensä myös vanhan katon purkaminen. Mikäli vanha katto on vuotanut, urakkaan pitänee liittää kosteusvaurioiden kunnostustöistä. Jos myrsky on runnellut kattokokonaisuutta, uuden huopakaton asennus Suomussalmella pääsee alkamaan vasta, kun kaikki kattotuolivauriot ja aluslaudoitusvauriot on kunnostettu. Olipa edessä mitä tahansa, voit luottaa kattokonkareihimme!

Kattokonkarimme panevat parastaan myös silloin, kun edessä on pintarullahuopakatteen asennus. Pintarullahuopakate sopii joka rakennukseen katon koosta, muodosta tai kaltevuudesta riippumatta. Elastisuutensa ansiosta se sopii myös monimuotoisille katoille eli sellaisille katoille, joilla on paljon jiirejä, seinäliittymiä, kattolyhtyjä ja muita muotoja.

Jos kyseessä on tasakattoisen rakennuksen huopakaton asennus Suomussalmella, käytämme kahta pohjahuopakerrosta. Pintahuovan asennus tehdään tulityönä. Tasakaton sadevesijärjestelmä koostuu kattokaivoista. Kaltevan katon bitumikatteen asennus on erilainen työkokonaisuus, mutta tunnemme senkin salat.

Huopakattosaneeraus Suomussalmi – Hallitsemme kaiken pohjatöistä jälkitöihin

Huopakattosaneeraus Suomussalmi – Täyden palvelun pakettina toteuttamamme bitumikattosaneeraus päästää sinut helpolla! Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous rantasaunan, kesämökin, navetan, omakotitalon tai vaikkapa autokatoksen huopakattosaneerauksesta Suomussalmella. Tämän jälkeen me otamme vastuullemme koko huopakattoremontin kaikkine suojaus-, puu-, läpivienti-, eristys- ja peltisepäntöineen.

Hallitsemme kaiken pohjatöistä jälkitöihin, joten kaikki huopakattosaneeraukset Suomussalmella etenevät jouhevasti. Huopakattoremontin pohjatöitä ovat esimerkiksi vanhojen huopakerrosten purkaminen, raakaponttilaudoituksen kunnostaminen ja kattopinnan oikaiseminen. Tarkempi tieto juuri sinun bitumikattosaneerauksesi pohjatöistä hankitaan tekemällä alkutarkastus.

Entä mitä tarkoitamme bitumikermikattosaneerauksen jälkitöillä? Tällä viittaamme sekä lopputarkastukseen että loppusiivoukseen. Lopputarkastus tarkoittaa… no, lopputarkastusta, minkä aikana varmistamme, että kaikki tarpeellinen on tehty. Loppusiivous tarkoittaa sitä, että keräämme kaikki purku- ja rakennusjätteet talteen viedäksemme ne jäteasemalle. Anna ammattilaistemme näyttää kyntensä ja tilaa meiltä huopakattosaneeraus Suomussalmelle!