KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Taipalsaari

Huopakattoremontti Taipalsaari – Uusimamme huopakatto sopii moneen rakennukseen! Kermikatto tai paanukatto voidaan asentaa vaikkapa omakotitaloon, kesämökkiin tai muuhun vapaa-ajan rakennukseen tai johonkin pihavaraston, grillikatoksen tai rantasaunan kaltaiseen ulkorakennukseen. Kattotyyppikään ei vaikuta siihen, kuinka luotettavaan lopputulokseen huopakattoremontti Taipalsaarella johtaa, sillä laajasta valikoimasta löytyy joka kattotyypille (satulakatto, tasakatto ja niin edelleen) sopiva vaihtoehto.

On tärkeää valita bitumikatetyyppi oikein, mutta myös kattoremonttipalvelun valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Tilaa huopakattoremontti Taipalsaarelle meiltä, niin saat parasta palvelua parhaalla hinnalla (mikä on kaiken lisäksi kotitalousvähennyskelpoinen). Huopakaton vaihdon hinta riippuu esimerkiksi katon koosta ja pohjatöiden määrästä, joten ensin tulemme tarkastamaan huopakattoremonttikohteen sekä kartoittamaan kaikki sen tarpeet. Sitten laadimme hyvän tarjouksen katon uusimisesta avaimet käteen -periaatteella, minkä jälkeen sinulle tarjoutuu mahdollisuus hakea kattoremontille rahoitusta yhteistyökumppaniltamme.

Sen lisäksi, että teemme huopakattoremontteja Taipalsaarella, mahdollisia kohdepaikkakuntia ovat myös Lappeenranta (mihin on liitetty Joutseno, Lauritsala ja Lappee), Lemi, Puumala, Ruokolahti ja Savitaipale. Huopakattoremontit onnistuvat myös saarikohteissa, onhan aluettamme koko Etelä-Karjala ympäristöineen!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Taipalsaaressa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Taipalsaaren alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Taipalsaari – Palahuopakate sopii kaltevakattoiseen rakennukseen kuin nakutettu

Palahuopakattoremontti Taipalsaari – Toteutamme laattakattoremonttisi siten kuin pitkän linjan bitumikattoammattilaisilta voi odottaakin! Huopakattoremontin lopputulos täyttää kaikki sille asetetut vaatimukset, eli uusi laattakatto on todella tiivis ja tyylikäs. Se on myös turvallinen, sillä asennamme huopakattoremontin aikana kaikki tarvittavat kattoturvatuotteet (kuten kattotikkaat, kulkusillat, lumiesteet ja turvaköyden kiinnityspisteet eli ankkurit, pollarit ja vaijerit). Palahuopakatteen vahvuuksia ovat myös helppohoitoisuus ja pitkäikäisyys. Mikäli etsit palahuopakattoremontillesi Taipalsaarella parhaita tekijöitä, olet jo valmiiksi oikeassa osoitteessa. Sinun tarvitsee enää vain ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous ulkorakennuksen, mökin tai omakotitalon bitumipaanukattoremontista!

Palahuopakatteella on vain yksi heikkous. Sitä ei voida asentaa kaikista loivimmille katoille kuten pintarullahuopakatetta. Jotta voimme toteuttaa palahuopakattoremontin Taipalsaarella, kattokulman on oltava vähintään 1:5. Jos rakennuksessa on loivempi katto, emme pysty varmistamaan palahuopakatteen tiiviyttä ja kestävyyttä.

Kaltevakattoiseen rakennukseen lappukatto sopii kuin nakutettu, ja tämän voi ottaa ihan kirjaimellisestikin, sillä paanut kiinnitetään liimaamalla ja naulaamalla. Joko saamme aloittaa palahuopakattoremonttisi Taipalsaarella?

Huopakaton uusiminen Taipalsaari – Uusimme pahvikatot missä vain

Huopakaton uusiminen Taipalsaari – Kattoremonttipalvelumme taipuu moneen! Uusimme niin tasakatot, satulakatot, pulpettikatot kuin mansardikatotkin, eikä yksikään kattotuote jää meiltä asentamatta. Huopakattoremontin aikana voimme asentaa vaikkapa kattovalokuvun, kattoikkunan, kattokaivot, aurinkopaneelit, eristetilan tuuletusta tehostavat tuuletusventtiilit tai pieneläinesteet. Niiden ansiosta eristeet säilyvät puhtaina, joten niitä ei tarvitse uusia seuraavan huopakattoremontin yhteydessä. Eristeet tosiaankin uusitaan vain silloin, jos ne ovat huonokuntoisia (kuten likaisia tai kastuneita). Jos eristeiden määrää lisätään, toimenpidettä kutsutaan yläpohjan lisälämmöneristykseksi.

Voit tilata huopakaton uusimisen Taipalsaarelle meiltä, vaikka rakennus olisi korkea, sillä tarvittaessa hyödynnämme telineitä ja nostureita. Kun sanomme, että meiltä löytyy kaikki tarvittava huopakattoremontteihin, tarkoitamme sitä, mitä sanomme. Meillä on esimerkiksi aggregaatti, mitä voidaan käyttää silloin, kun tarvitset huopakaton uusimista Taipalsaarella sijaitsevassa sähköttömässä kohteessa.

Kohde voi sijaita myös saaressa tai metsätien päässä, sillä kuljetuskalustomme on täyttä rautaa. Täyttä rautaa ovat myös ammattilaisemme (asentajamme, peltiseppämme ja kirvesmiehemme). Tee fiksu valinta ja valitse meidät tarvitessasi huopakaton uusimista Taipalsaarella!

Palahuopakaton uusiminen Taipalsaari – Uuden laattakaton alla ei tarvitse pelätä kattovuotoa

Palahuopakaton uusiminen Taipalsaari – Uusimamme lappukatto ei säiky säitä! Kokeneet kattokonkarimme toteuttavat huopakattoremonttisi niin, että lopputuloksesta tulee luotettavan tiivis. Kattoremonttipalvelun tuleekin tähdätä tiiviiseen lopputulokseen – muuten maksaisit turhasta. Todennäköisesti sinäkin tilaat huopakattoremontin päästäksesi eroon kattovuodoista tai niiden uhasta, joten kattoremonttipalvelun on hoidettava oma osuutensa.

Me tiedämme, miten omakotitalon, kesämökin tai jonkin piharakennuksen (kuten saunarakennuksen tai autotallin) laattakatosta tehdään vedenpitävä, joten jätä palahuopakattosi uusiminen Taipalsaarella meidän vastuullemme. Etenemme huolellisesti aina siihen saakka, että kaikki on tehty aina loppusiivousta myöten.

Kun asioit kanssamme, voit luottaa siihen, että palahuopakaton uusiminen Taipalsaarella johtaa asianmukaiseen lopputulokseen. Ajattelimme silti lisätä tähän loppuun muutamia syitä sille, miksi uusi tai vanha laattakatto voi vuotaa. Kyse voi olla esimerkiksi liian lyhyistä huopanauloista tai palahuopien kiinnitysvaiheessa virheellisesti käytetyistä hakasista. Voi olla, että läpivientien ja seinäliittymien ylösnostot on toteutettu puutteellisesti (tai niiden toteuttaminen on unohdettu). Jätä palahuopakaton uusiminen Taipalsaarella meille, niin vältyt moisilta harmeilta.

Huopakaton asennus Taipalsaari – Monta hyvää syytä tilata bitumikaton asennus

Huopakaton asennus Taipalsaari – Ammattitaitoiset asentajamme ovat palveluksessasi! Kun seuraavan kerran tarvitset uuden huopakaton asennusta Taipalsaarella, ota yhteyttä ja pyydä reilu tarjous mökin, asuinrakennuksen tai vaikkapa autokatoksen bitumikaton asennuksesta. Mitä ammattitaitoisemmin huopakate asennetaan, sen parempi, sillä näin huopakattoremonttien väliajat pysyvät pitkinä. Vaikka toteutammekin huopakaton asennuksen Taipalsaarella hyvällä hinta-laatusuhteella ja toiminnastamme jää muutenkin positiivinen muistijälki, kukaan tuskin haluaa teettää huopakattoremontteja useammin kuin on välttämätöntä.

Oikein asennettu huopakatto – liimapintojen avulla asennettava tiivissaumakatto, tulityönä asennettava kermikatto, liimaamalla ja naulaamalla asennettava palahuopakatto tai perinteiseen tapaan asennettava kolmiorimahuopakatto – on sangen kestävä ja pitkäikäinen. Huopakatot ovat myös helppohoitoisia. Helppohoitoisuus yhdistettynä pitkäikäisyyteen tarkoittaa kustannustehokkuutta.

Muita hyviä syitä tilata huopakaton asennus Taipalsaarelle ovat hiljaisuus, runsas värivalikoima ja turvallisuus. Nukut rauhallisesti, kun katto ei ropise tai pauku. Useiden eri värien joukosta löytyy makusi mukainen kate, ja koska kattolumet pysyvät hyvin karheapintaisella katteella, voit liikkua rakennuksen ympärillä huoleti myös talvella (etenkin, jos katto on varusteltu lumiesteillä).

Huopakattosaneeraus Taipalsaari – Huopakaton saneeraus etenee työsuunnitelman mukaisesti

Huopakattosaneeraus Taipalsaari – Tiimimme toteuttaa huopakaton saneerauksen täyden kympin arvoisesti! Huopakattoremontista ei löydy moitteen sijaa, kun asialla ovat meidän huippuosaajamme. Kaikki huopakattosaneeraukset Taipalsaarella aloitetaan tutustumalla kohteeseen, kuten asuinrakennukseen tai saunarakennukseen. Sitten suunnittelemme pian aloitettavan huopakattoremontin. Noudatamme työsuunnitelmaa tarkasti. Näin varmistetaan se, ettei mitään unohdu tai jää kesken.

Jokainen huopakattosaneeraus Taipalsaarella on erilainen, sillä katot ovat erikokoisia ja -muotoisia, ja niiden alla olevat rakenteet ovat toisinaan hyvässä ja toisinaan huonossa kunnossa. Joskus vanhan huopakaton alla olevat rakenteet ovat suorastaan erittäin huonossa kunnossa. Kiinnitämme huomiota myös eristeiden kuntoon ja riittävyyteen, savupiipun ehjyyteen, otsalautojen kuntoon, kattoturvatuotteiden määrään ja eristetilan tuuletukseen. Kaikki tällaiset asiat vaikuttavat siihen, millaisia toimenpiteitä yhdistämme huopakattosaneeraukseen Taipalsaarella.

Työsuunnitelman ja tarjouksen laatimisen jälkeen on aika tehdä kaikki tarvittavat alkuvalmistelut. Sitten aloitamme vanhan katon purkamisen. On mahdollista, että huopakaton saneeraus voidaan toteuttaa purkamatta vanhoja huopakerroksia. Tämäkin asia selvitetään heti kärkeen. Odotamme jo yhteydenottoasi!