KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Tervo

Huopakattoremontti Tervo – Uusimamme huopakatto taipuu moneen! Varmista uuden huopakaton toimivuus, tyylikkyys ja pitkäikäisyys ottamalla yhteyttä tähän kattoremonttipalveluun. Toteutamme kesämökin, omakotitalon tai piharakennuksen (saunarakennuksen tai vaikkapa autokatoksen) huopakattoremontin Tervossa siten kuin pitkän linjan kattoammattilaisilta sopii odottaakin. Yksikään kivi ei jää kääntämättä… vai pitäisikö sanoa, ettei yksikään huopakattonaula jää naulaamatta. Tarvittaessa yhdistämme huopakattoremonttiisi Tervossa myös peltisepäntöitä, eristystöitä, kirvesmiestöitä sekä läpivientitöitä. Uudelle kermikatolle tai laattakatolle asennettavia läpivientejä ovat esimerkiksi kattoikkunat, kattoluukut, kattovalokuvut ja ilmanvaihtokattoputket.

Koko Pohjois-Savo mahtuu alueelle, jolla uusimme jyrkkiä ja loivia huopakattoja. Toimimme myös maakunnan ympäristössä, ja kiitos kalustomme – mihin kuuluu myös henkilönostimia ja nostinkoriautoja – pystymme toteuttamaan huopakattoremontit myös saarikohteissa. Voit tilata bitumikattoremontin vaikkapa sellaisille paikkakunnille kuin Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki tai Vesanto.

Sitten pitää käsitellä huopakattoremonttien hintoja. Selvitämme tapauskohtaisesti sen, mitä huopakattoremontti Tervossa maksaa. Hintamme on reilu, vaikka tehtävää olisi paljon, ja yhteistyökumppanimme voi myöntää katon vaihdolle rahoituksen. Huomaathan myös mahdollisuuden kotitalousvähennykseen.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Tervossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Tervon alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Tervo – Mitä löytyy huopakerrosten alta?

Palahuopakattoremontti Tervo – Huippuosaajamme tietävät, mitä huopakerrosten alta pitää löytää (ja mitä ei)! Huopakerrokset (joita on aina vähintään kaksi eli pintahuopa ja alushuopa) eivät roiku tyhjän päällä. Sen sijaan, että ne pitelisivät ilmasta kiinni, ne lepäävät joko alusponttilaudoituksen tai katelevytyksen päällä. Alusponttilaudoitus/kateponttilevytys tekee esimerkiksi mökin katosta tiiviin. Samalla se vakauttaa koko rakennuksen rakennetta.

Tarvittaessa yhdistämme huopakattoremonttiin huopakerrosten alla olevien rakenteiden kunnostamisen. Jos puuosat ovat hyvässä kunnossa, palahuopakattoremonttisi Tervossa jatkuu siten, että alamme asentaa uusia huopakerroksia olemassa olevien puuosien päälle. Ei ole tarkoituksenmukaista yhdistää huopakattoremonttiin mitään sellaista, mitä ei oikeasti tarvita. Moinen olisi resurssien tuhlausta, ja sellaiseen emme halua syyllistyä toteuttaessamme palahuopakattoremonttia Tervossa.

Kaikki kastuneet kattotuotteet tarvittaessa puretaan ja uusitaan. Emme unohda tarkastaa purettujen aluslaudoitusten alla olevien rakenteiden ja villojen kuntoa. Tarvittaessa uusimme myös kastuneet villaeristeet sekä sisäkattomateriaalit. Kun palahuopakattoremontti Tervossa on ohi, huopakerrosten alta ei löydy kosteutta.

Huopakaton uusiminen Tervo – Aluskatteen uusimatta jättäminen olisi kardinaalivirhe

Huopakaton uusiminen Tervo – Uusimme bitumikatot aseenamme paras ammattitaito! Kaikki kattotiimimme jäsenet tietävät, miten huopakattoremontit kuuluu tehdä, ja heitä ajaa eteenpäin halu saada aikaan hyvää jälkeä. Parhainkaan ammattitaito ei näet riitä, jos ammattilaiset eivät halua panostaa huopakattoremonttiin. Me tartumme mielellämme jokaiseen urakkaan ja omistaudumme sille, kunnes katon viimeinenkin neliösenttimetri on sellaisessa kunnossa kuin sen kuuluukin olla. Ottamalla yhteyttä tähän kattoremonttipalveluun varmistat sen, että huopakattosi uusiminen Tervossa etenee tasaisen varmasti kohti täysin virheetöntä lopputulosta.

Huolimattomuus voisi johtaa virheisiin, kuten myös puutteellinen ammattitaito. Vältyt sekä huolimattomuus- että osaamattomuusvirheiltä, kun jätät asuinrakennuksen, mökin tai ulkorakennuksen huopakaton uusimisen Tervossa meille. Ajattelimme silti kertoa muutamalla sanalla eräästä virheestä, mikä voi liittyä huopakaton uusimiseen Tervossa. Alushuovan (eli aluskermin tai pohjahuovan) uusimatta jättäminen olisi suorastaan kardinaalivirhe. Aluskermi on olemassa siltä varalta, että pintahuopa alkaisi vielä joskus vuotaa. Siksi alushuovan on oltava ehjä ja tiivis eikä edellisen pintahuovan jälkeensä jättämien naulanreikien täplittämä.

Palahuopakaton uusiminen Tervo – Asennamme uudet paanut liimaamalla ja naulaamalla

Palahuopakaton uusiminen Tervo – Kattotiimimme uusima bitumipaanukatto suojaa rakennustasi säällä kuin säällä! Ei ole samantekevää, miten huopakattoremontti toteutetaan, koska palahuopakaton uusiminen Tervossa menee helposti metsään. Tilaa tallin, huvimajan, omakotitalon, pihasaunan tai varaston huopakattoremontti tästä osoitteesta, niin kaikki yksityiskohdat hoidetaan pilkuntarkasti. Tämän ansiosta uusi bitumipaanukatto pitää vettä joka säällä. Se kestää myös kovat tuulet sekä talviset rasitukset, kuten kattolumen painon ja lumen sekä pintahuovan välissä mahdollisesti olevan veden aiheuttaman paineen.

Ryhdymme palahuopakaton uusimiseen Tervossa vasta sitten, kun kaikki alkuvalmistelut on tehty. Ensin puramme vanhan laattakaton, minkä jälkeen voimme esimerkiksi purkaa kaikki kastuneet aluslaudoitukset vaihtaaksemme niiden tilalle uudet. Sitten on aika asentaa aluspohjarullahuopakate. Sen päälle asennetaan räystästippapeltilistoitukset. Alushuovan asentamisen jälkeen on aika kiinnittää pintahuopa, mikä voi olla palahuopaa tai pintarullahuopaa. Palahuovan asennus tapahtuu liimaamalla ja naulaamalla. Palahuopakattojen uusimiseen Tervossa liittyy useita valintatilanteita. Eräs niistä on huopakattonaulojen valinta. Lopputuloksen kannalta on tärkeää, että naulat ovat kaikin tavoin asianmukaisia.

Huopakaton asennus Tervo – Katon pitkäikäisyys varmistetaan jo asennusvaiheessa

Huopakaton asennus Tervo – Kaikkien pitkäikäisestä huopakatosta haaveilevien kannattaa ottaa yhteyttä tähän kattotiimiin! Me tiedämme, miten pulpettikaton, harjakaton, mansardikaton tai tasakaton saa kestämään. Katon pitkäikäisyys näet varmistetaan jo siinä vaiheessa, kun ollaan vasta toteuttamassa uuden huopakaton asennusta Tervossa. Asentajien on käytettävä laadukkaita materiaaleja, riittävän pitkiä huopakattonauloja, oikeita asennussarjoja, tarpeeksi paksua katelevytystä ja niin edelleen. Kaikenlaiset mokat tässä vaiheessa voisivat aikaistaa seuraavaa huopakattoremonttia eli toisin sanoen lyhentää katon käyttöikää.

Sen lisäksi, että asentajien on käytettävä juuri oikeanlaisia materiaaleja, kiinnikkeitä ja muita tykötarpeita, heidän on osoitettava ammattitaitoa koko asennusurakan ajan. Huopakaton asennukseen Tervossa liittyy useita työvaiheita, kuten esimerkiksi uusien läpivientien asennus. Jos läpiviennit asennetaan vähän sinne päin, katto voi alkaa vuotaa, ja pitkään jatkuva kattovuoto voi johtaa vaikka huopakattoremonttiin.

Tilaa uuden huopakaton asennus Tervoon meiltä, niin saat pitkäikäisen katon. Tilaa meiltä myös kaikki katon käyttöikää pidentävät huopakattotyöt, kuten säännölliset kattohuollot ja lumenpudotukset.

Huopakattosaneeraus Tervo – Katon vaihto ei ole sarjatyötä

Huopakattosaneeraus Tervo – Kokeneet kattoammattilaisemme ovat palveluksessasi! Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja pyytää mainio tarjous omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin huopakattosaneerauksesta Tervossa. Aloitamme urakan ottamalla selvää siitä, mitä sinä ja kattosi tarvitsette. Sitten toteutamme huopakattoremonttisi täyden palvelun pakettina. Hinta sisältää niin pihan suojauksen, mahdollisten kosteusvaurioiden kunnostuksen, kattoturvatuotteiden asennuksen kuin loppusiivouksenkin.

Bitumikaton vaihto ei ole sarjatyötä. Jokainen huopakattoremontti on erilainen, joten ammattilaisilta kysytään varsin laaja-alaista ammattitaitoa. Koska katot ja niiden tarpeet ovat yksilöllisiä, aloitamme kaikki huopakattosaneeraukset Tervossa siten, että tarkastamme katon. Tämän jälkeen tiedämme, kuinka suuri osa puurakenteista pitää purkaa ja uusia. Tiedämme myös sen, onko meidän vaihdettava yläpohjan eristevilloja vai ei.

Jos pintahuopa on suhteellisen hyvässä kunnossa eikä katto ole vuotanut, voimme kenties kunnostaa pintahuovan korjaamalla kaikki halkeamat, kuprut ja ilmataskut sen sijaan, että purkaisimme vanhan pintahuovan toimittaaksemme sen jäteasemalle. Sitten huopakattosaneeraus Tervossa voi jatkua uuden pintahuovan asennuksella.