KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Tervola

Huopakattoremontti Tervola – Bitumikermikattoremonttien ja bitumilaattakattoremonttien erikoisosaajat ovat palveluksessasi! Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous pulpettikaton, satulakaton, mansardikaton tai tasakaton uusimisesta. Me hoidamme kaiken tästä eteenpäin kantaen vastuun niin huopakattoremontin suunnittelusta, toteutuksesta kuin loppusiivouksestakin. Yhdistämme mökin, piharakennuksen (kuten autotallin tai saunarakennuksen) tai omakotitalon huopakattoremonttiin Tervolassa kaiken tarvittavan, kuten vaikkapa piipun pellityksen, uuden OSB-kattolevytyksen asentamisen tai uusimisen, yläpohjan lisälämmöneristyksen ja kattoikkunan uusimisen.

Vaikka huopakattoremontistasi Tervolassa vastaavatkin alan parhaat ammattilaiset, et joudu maksamaan urakasta ylihintaa. Luvassa on reilu tarjous, mikä on laskettu esimerkiksi pohjatöiden määrän ja kattohuopien menekin perusteella. Yhteistyökumppanimme voi myöntää huopakattoremonteille rahoituksen. Lisäksi loivan tai jyrkän huopakaton vaihdosta voi hakea kotitalousvähennystä.

Voit tilata huopakattoremontin Tervolan naapurikuntiinkin, joita ovat esimerkiksi Keminmaa, Ranua, Simo, Tornio ja Ylitornio. Alueellemme mahtuu koko Lappi! Työskentelemään saarikohteissa ja voimme uusia kattosi myös tunturin huipulla. Rakennuksenkaan korkeus ei ole este, sillä kalustoomme kuuluvat niin henkilönostimet kuin nostokoriautotkin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Tervolassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Tervolan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Tervola – Laattakatto taipuu moneen

Palahuopakattoremontti Tervo – Kattoremonttipalvelumme on jo lähtökuopissa, joten otahan yhteyttä ja pyydä tarjous kesämökin, ulkorakennuksen tai omakotitalon huopakattoremontista! Aloitamme palahuopakattoremonttisi Tervolassa mahdollisimman pian. Kokeneet ammattilaisenne (joilla on käytössään tarpeellinen välineistö ja kalusto) pystyvät työskentelemään nopeasti. Voi olla, että huopakattoremonttisi kestää vain pari päivää. Laattakattoremontti on suunniteltava tapauskohtaisesti, mutta yksi asia on varma: mitä nopeammin otat yhteyttä, sitä nopeammin voimme aloittaa palahuopakattoremonttisi Tervolassa!

Laattakatot ovat suosittuja, koska bitumipaanukatto taipuu moneen. Laattakatto sopii niin autotalliin, grillikatokseen, rantasaunaan, ulkovarastoon, asuinrakennukseen kuin huvilaankin. Laajasta värivalikoimasta löytyy varmasti mieleinen. Kyse ei kuitenkaan ole pelkästään ulkonäöstä. Bitumipaanukaton puolesta puhuvat myös sen lukemattomat hyvät ominaisuudet. Palahuopakatto on hiljainen, helppohoitoinen, (oikein asennettuna!) erittäin tiivis ja kestävä, turvallinen ja kustannustehokas. Saat uudesta palahuopakatosta kaiken irti, kun tilaat asuinrakennuksen, piharakennuksen tai vapaa-ajan rakennuksen palahuopakaton vaihdon tästä osoitteesta.

Huopakaton uusiminen Tervola – Ollos huoleton: uusi bitumikatto pitää vettä ja sietää lunta

Huopakaton uusiminen Tervola – Ollos huoleton, kattotiimis valveill’ on! Ota yhteyttä, jos vanha huopakatto vuotaa, tai jos tuuli on kaatanut puun kattosi päälle. Huopakattoremonttien ohella toteutamme kaikki tarvittavat kattokorjaukset sekä katon käyttöikää pidentävät kattohuollot. Mikäli asiantuntijamme tulevat siihen tulokseen, että paras ratkaisu on sittenkin huopakaton uusiminen Tervolassa, saat meiltä hyvän tarjouksen huopakattoremontista. Se toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, kuten kaikki muutkin bitumikattotyömme. Mikäli siis vanha huopakatto on vuotanut, yhdistämme huopakaton uusimiseen Tervolassa kastuneiden puuosien ja eristeiden uusimisen. Jos kyse oli kaatuvan puun alle jääneestä katosta, bitumikaton vaihtoa täydennetään kattotuoli- ja aluslaudoitusvaurioiden kunnostamisella (ynnä muilla tarpeellisilla toimenpiteillä).

Kun huopakaton uusiminen Tervolassa on ohi, sinulla on katto, mikä pitää vettä myös rankkasateella. Tämän varmistamiseksi kiinnitämme erityistä huomiota kattoläpivienteihin. Uusi huopakattosi kestää myös myrskyt, sillä sen saumat eivät repsota. Tarvittaessa olemme käyttäneet ruuvialuslevykiinnikkeitä ehkäistäksemme myrskyvauriot. Kattosi selviää myös runsaslumisista talvista.

Palahuopakaton uusiminen Tervola – Uusimme laattakatot hyviksi osoittautuneita tapoja käyttäen

Palahuopakaton uusiminen Tervola – Ammattilaisemme osaavat uusia bitumipaanukatot jopa unissaan! Emme kuitenkaan nuoku työmaalla, vaan keskitymme kulloinkin käsillä olevaan huopakattoremonttiin. Palahuopakattojen uusimiseen Tervolassa liittyy monia vaaranpaikkoja. Jos ei ole tarkkana, voi tehdä virheitä, mitkä voivat johtaa esimerkiksi kattovuotoihin ja aivan liian aikaisin tarvittuihin huopakattoremontteihin.

Palahuopakaton uusimiseen Tervolassa voi liittyä suuri määrä erilaisia työvaiheita ja toimenpiteitä. Emme sooloile tai etsi oikoteitä, vaan toimimme siten kuin kussakin vaiheessa kuuluukin toimia. Esimerkiksi kattoläpivientien asennusvaiheessa on muistettava panostaa läpiviennin ylösnoston oikeaoppiseen toteuttamiseen. Ylösnosto toteutetaan käyttämällä rullahuovasta leikattua kappaletta sekä kolmiorimoja eikä purukumia, ilmastointiteippiä tai pirkkavinkkejä.

Kattoluukun ja muiden kattoläpivientien asennuksen ohella voimme toteuttaa pieneläinten sotkemien eristevillojen vaihdon, piipun kunnostuksen bitumipaanukaton yläpuoliselta osuudelta, rännien mitoituksen ja asentamisen sekä esimerkiksi kattotuolivaurioiden korjauksen. Koska keskitymme jokaiseen työvaiheeseen, palahuopakaton uusiminen Tervolassa johtaa aina yhtä hyvään lopputulokseen. Mitä parempaa lopputulosta tavoittelet, sitä enemmän sinun kannattaa ottaa yhteyttä kattotiimiimme. Tee se vaikka saman tien!

Huopakaton asennus Tervola – Bitumikaton asennus on sulaa taidetta

Huopakaton asennus Tervola – Ammattilaistemme toteuttamana bitumikaton asennus on sulaa taidetta! Asentajiltamme sujuu niin pintarullahuopakaton, tiivissaumakaton, kolmiorimahuopakaton kuin laattakatonkin asennus. Viimeksi mainittua kutsutaan myös lappukatoksi, palahuopakatoksi, paanukatoksi tai bitumilaattakatoksi – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Mekin pidämme suuresti niin bitumipaanukatoista kuin kaikista muistakin huopakatoista. Tunneside saa aikaan sen, että tavoittelemme aina parasta lopputulosta. Ota tästä ilo irti ja pyydä hyvä tarjous uuden huopakaton asennuksesta Tervolassa!

Monta asiaa on selvitettävä ennen kuin uuden huopakaton asennus Tervolassa voi alkaa. Me hoidamme kaiken puolestasi, onhan kyseessä täyden palvelun huopakattoremontti. Otamme selvää esimerkiksi siitä, mikä kate katollesi sopii. Jos kyseessä on tasakatto, ainoa vaihtoehto on pintarullahuopakate. Pulpettikatolle voidaan asentaa vaikkapa tiivissaumakate. Satulakatolle sopii esimerkiksi kolmiorimahuopakate. Yleisin ratkaisu satulakattoisissa rakennuksissa on kuitenkin palahuopakate.

Jos kyseessä on huopakattoremontti eikä uudisrakennuksen huopakaton asennus Tervolassa, yhdistämme urakkaan kaikki tarvittavat purku- ja kunnostustyöt. Kaikenlaiset asennusurakat etenevät yhtä upeasti, kun asialla ovat ammattilaisemme, joten otahan yhteyttä!

Huopakattosaneeraus Tervola – Pohjatöiden sivuuttaminen olisi kardinaalimoka

Huopakattosaneeraus Tervola – Virheettömän lopputuloksen takana on tämä kattoremonttipalvelu! Me emme sorru isoihin tai pieniin virheisiin toteuttaessamme autokatoksen, rantasaunan, mökin, pihavaraston tai vaikkapa omakotitalon huopakattosaneerausta Tervolassa. Virheiden välttämisellä on suuri merkitys, sillä vain erheetön lopputulos on tarpeeksi tiivis ja kestävä. Tähtää siis parhaaseen lopputulokseen ja tilaa huopakattoremontti tästä osoitteesta!

Huopakattoremontin onnistumisen kannalta on erittäin tärkeää panostaa pohjatöihin. Pohjatöiden sivuuttaminen olisi suorastaan kardinaalimoka. Tässä vaiheessa herää kysymys siitä, mitä bitumikattosaneerauksen pohjatyöt ovat. Pohjatöillä voidaan viitata kattopinnan oikaisuun, kastuneiden aluslaudoituksien uusimiseen, uuden OSB-kattolevytyksen asentamiseen, kattotuolivaurioiden kunnostamiseen tai vaikkapa alushuovan asentamiseen.

Vielä tässä vaiheessa emme voi tietää sitä, millaisia pohjatöitä juuri sinun rakennuksesi huopakattosaneeraus Tervolassa pitää sisällään, sillä jokainen kattoremontti on suunniteltava ja toteutettava tapauskohtaisesti. Laadimme työsuunnitelman paikan päällä tehtävän alkutarkastuksen jälkeen. Tuosta työsuunnitelmasta pidetään kiinni urakan loppuun saakka. Mitään ei jää kunnostamatta, ja jos olemme luvanneet liittää huopakattosaneeraukseen Tervolassa vaikkapa aurinkopaneelien asentamisen, voit olla varma siitä, että se tulee hoidettua.