KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Teuva

Huopakattoremontti Teuva – Jätä kattoremonttisi meidän osaaviin käsiimme! Me toteutamme kesämökkien, omakotitalojen ja piharakennusten huopakattoremontit Teuvalla alan parhainta ammattitaitoa osoittaen ja hyödyntäen. Hallitsemme tilanteen silloinkin, kun mökin, saunarakennuksen, autotallin tai esimerkiksi autokatoksen huopakattoremonttiin Teuvalla liittyy jotain poikkeuksellista. Kenties katto on vuotanut ja aluslaudoituksessa on kastuneita kohtia sekä lahovaurioita? Onko tuuli kaatanut puun katon päälle jättäen jälkeensä kattotuolivaurioita ja vääntyneitä rännejä? Jätä bitumikattoremontti meidän vastuullemme, niin laitamme kaiken kuntoon jokaista huopakattonaulaa myöten.

Huopakattoremontit – mitkä onnistuvat myös saarikohteissa – hinnoitellaan tapauskohtaisesti esimerkiksi katon pinta-alan ja pohjatöiden määrän perusteella. Luvassa on kilpailukykyinen tarjous, kun valitset meidät toteuttamaan rakennuksesi huopakattoremontin Teuvalla. Huomionarvoisia asioita ovat myös rahoitus- ja kotitalousvähennysmahdollisuus.

Asentajiemme, kirvesmiestemme ja peltiseppiemme reviiri on laaja. Sille mahtuu esimerkiksi koko Etelä-Pohjanmaa. Näin ollen voit tilata tasakaton, harjakaton, pulpettikaton tai mansardikaton vaihdon vaikkapa Teuvan entisiin ja nykyisiin naapurikuntiin, joita ovat Kurikka, Kauhajoki, Karijoki, Kristiinankaupunki, Närpiö, Jurva, Tiukka, Pirttikylä sekä Ylimarkku. Joko aloitetaan?

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Teuvalla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Teuvan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Teuva – Laattakaton hyvyys ei ole humpuukia

Palahuopakattoremontti Teuva – Uusimista kaipaava laattakattosi saa meiltä kaiken tarvitsemansa! Toteutamme kaikki huopakattoremontit avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että huopakattoremontin hinta pitää sisällään kaikki materiaalit (kuten uudet kattohuovat) ja kaikki työvaiheet alkutarkastuksesta lopputarkastukseen. Alku- ja lopputarkastuksen väliin voi mahtua yhtä jos toista, kuten esimerkiksi vanhan katon purkaminen, kastuneiden eristeiden uusiminen, uusien läpivientien asentaminen ja läpivientien ylösnostojen toteuttaminen, piipun pellittäminen, lumiesteiden mitoittaminen sekä kaikkien purku- ja rakennusjätteiden toimittaminen jäteasemalle. Pääset siis varsin helpolla, kun tilaat palahuopakattoremontin Teuvalle meiltä, sillä sinun vastuullesi jää vain urakan tilaaminen sekä laskun maksaminen.

Laskua ei tarvitse jännittää etukäteen, sillä laattakattoremontin vertailukelpoinen hinta selvitetään ennen kuin aloitamme palahuopakattoremontin Teuvalla. Tulet huomaamaan, että uusi palahuopakatto on joka sentin väärti. Palahuopakatot ovat oikeasti hyviä kattoja, ja niistä saa kaiken irti, kun teettää palahuopakattoremontin Teuvalla alan ammattilaisilla (eli siis meidän asentajillamme, kirvesmiehillämme ja peltisepillämme). Uusimamme bitumipaanukatto on varmasti tiivis ja kestävä. Väitteet laattakattojen hyvyydestä eivät ole humpuukia!

Huopakaton uusiminen Teuva – Uusimme katon jokaista neliösenttimetriä myöten

Huopakaton uusiminen Teuva – Teemme tarkkaa työtä uusiessamme satulakattoa, tasakattoa tai vaikkapa mansardikattoa! Tarkkuus onkin tarpeen, sillä esimerkiksi mittausvirheet voivat pilata huopakattoremontin lopputuloksen. Myös vääränlaisten kiinnikkeiden tai asennussarjojen käyttäminen olisi vakavasti otettava asennusvirhe. Virheellisesti toteutettu huopakattoremontti tarkoittaa ylimääräisiä kustannuksia, sillä virheet on korjattava. Pahimmassa tapauksessa asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai ulkorakennuksen huopakaton uusiminen Teuvalla on aloitettava kokonaan alusta.

Jätä loivan tai jyrkän huopakaton uusiminen Teuvalla meidän kattotiimimme vastuulle, niin kaikki etenee kuin suoraan oppikirjasta. Kiinnitämme huomiota katon jokaiseen neliösenttimetriin, joten jokaisesta jiiristä, seinäliittymästä ja läpiviennistä tulee sellainen kuin pitääkin. Lumiesteiden tai sadevesijärjestelmän mitoittaminen ei tuota meille ongelmia, emmekä valitse vääränlaisia asennussarjoja tai kiinnikkeitä.

Huopakaton uusimiseen Teuvalla voi kuulua myös aluslaudoituksen kunnostaminen. Jos aluslaudoituksessa on rakoja tai kosteuden runtelemia kohtia, laitamme kaiken kuntoon huopakattoremontin yhteydessä. Tarvittaessa uusimme myös eristeet ja sisäkattomateriaalit. Jos eristeissä tai sisäkattomateriaaleissa ei ole mitään vikaa, jätämme ne rauhaan, sillä emme koskaan tee mitään turhaa.

Palahuopakaton uusiminen Teuva – Emme laita remonttihanskoja tiskiin

Palahuopakaton uusiminen Teuva – Emme jätä laattakaton vaihtoa kesken, vaan uurastamme loppuun saakka! Remonttihanskat joutavat tiskiin vasta sitten, kun viimeinenkin paanu on paikoillaan, piha on siivottu ja kokonaisuus on tarkastettu vielä kertaalleen. Se, että toteutamme palahuopakaton uusimisen Teuvalla avaimet käteen -periaatteella tarkoittaa todellakin sitä, ettei sinun tarvitse osallistua huopakattoremonttiisi millään tavalla sen jälkeen, kun olet jättänyt katon vaihdon kontollemme.

Meiltä löytyy kaikki huopakattoremonttia toteutettaessa tarvittava ammattitaito. Asentajamme vastaavat vanhojen huopakerrosten purkamisesta ja uusien asentamisesta. He huolehtivat myös sadevesijärjestelmän, kattoturvatuotteiden (kuten lapetikkaiden ja kulkusiltojen) ja kattoläpivientien (kuten kattoikkunan ja ilmanvaihtokattoputkien) asentamisesta. Puuosien uusiminen on kirvesmiestemme vastuulla. Palahuopakaton uusiminen Teuvalla voi edellyttää esimerkiksi kattoristikoiden, otsalautojen tai aluslaudoituksen uusimista. Peltiseppämme voivat toteuttaa vaikkapa piipun pellityksen.

Tilanteen niin vaatiessa yhdistämme palahuopakaton uusimiseen Teuvalla vaikkapa yläpohjan lisälämmöneristyksen, piipun kunnostamisen bitumipaanukaton yläpuoliselta osuudelta, eristetilan tuuletuksen tehostamisen tai aurinkopaneelien asentamisen. Ota yhteyttä ja kerro, mitä laattakaton vaihdolta kaipaat, niin me pistämme tuulemaan!

Huopakaton asennus Teuva – Asentajamme ovat aina tilanteen tasalla

Huopakaton asennus Teuva – Aina tilanteen tasalla oleviin ammattilaisiimme on helppo luottaa! Kokemus ja ammattitaito näkyvät heistä jo kauas, joten homma on hyvällä mallilla jo siinä vaiheessa, kun tilaat huopakaton asennuksen Teuvalle meiltä. Kyseessä voi olla tasa- tai harjakattoisen rakennuksen huopakattoremontti tai vaikkapa uudisrakennuksen loivan huopakaton asennus Teuvalla. Urakka onnistuu aina yhtä hyvin, kun asialla ovat ammattilaisemme!

Loivan tai jyrkän huopakaton asennus Teuvalla aloitetaan tarkastamalla kohde. Alkutarkastus on erittäin tärkeä työvaihe, sillä meidän on tiedettävä heti alusta pitäen, millaisesta kohteesta on kyse. Tarvitsemme yksityiskohtaisia tietoja voidaksemme laatia työsuunnitelman ja tarjouksen. Tieto esimerkiksi katon pinta-alasta on tarpeen myös siinä vaiheessa, kun alamme hankkia tarvittavia materiaaleja. Tässä vaiheessa on tiedettävä myös kattokulma, sillä se sanelee sen, millaista bitumikatetta voimme käyttää. Esimerkiksi bitumilaattakatteen voi asentaa vain kohteeseen, minkä kattokulma on vähintään 1:5 eli 11 astetta. Jos kyseessä on huopakattoremontti, selvitämme heti kärkeen myös kattorakenteiden kunnon.

Huopakattosaneeraus Teuva – Iäkäs huopakatto on korvattava uudella

Huopakattosaneeraus Teuva – Meiltä tilattu bitumikattosaneeraus pyyhkii kerralla pois kaikki kattohuolet! Mitä iäkkäämpi katto omakotitalossasi tai esimerkiksi mökissäsi on, sitä enemmän se saattaa aiheuttaa huolta ja murhetta. Vanha huopakatto voi vuotaa sateella. Vesi voi tulla sisälle asti eristeiden, höyrynsulun ja sisäkaton kautta. Vakuutusmainosta mukaillen: lattialle tuotu ämpäri auttaa vähän – kattoremonttipalvelumme auttaa paljon. Huopakattoremontin päätteeksi sinulla on tiivis katto, minkä alla ei ole valumajälkiä, kastuneita eristeitä, homepilkkuja tai lahon vaurioittamia aluslautoja.

Vanha bitumikatto on altis vaurioitumaan kovalla tuulella. Tämä selittyy etenkin repsottavilla saumoilla. Repsottavat saumat siis kertovat, että on aika vähintäänkin harkita huopakattosaneerausta Teuvalla. Huopakattoremontin tarpeellisuudesta voivat kertoa myös ilmakuplat, sammalkasvustot ja tihentyneet paikkaustarpeet.

Voit ottaa yhteyttä tiedustellaksesi sitä, joko tarvitset huopakattosaneerausta Teuvalla. Emme selvitä asiaa korttien tai kristallipallon avulla, vaan tulemme paikan päälle tarkastamaan kattosi. Kattotarkastuksen jälkeen laadimme tarjouksen niistä töistä, joita kattosi kaipaa (eli esimerkiksi kattokorjauksesta tai huopakattosaneerauksesta Teuvalla).