KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Tohmajärvi

Huopakattoremontti Tohmajärvi – Touhukkaat ammattilaisemme uusivat kaikenlaiset huopakatot! Ota yhteyttä, olipa rakennuksessasi sitten tasakatto, satulakatto, pulpettikatto tai vaikkapa mansardikatto. Toteutamme omakotitalon, piharakennuksen – kuten saunarakennuksen tai autotallin – tai kesämökin huopakattoremontin Tohmajärvellä siten kuin se kuuluukin toteuttaa. Urakasta vastaavat asentajat, peltisepät ja kirvesmiehet ovat oman alansa huippuammattilaisia, ja he hyödyntävät kaikkea osaamaansa sinun bitumikattoremonttiasi toteuttaessaan.

Vaikka asuinrakennuksen, ulkorakennuksen tai mökin huopakattoremontti Tohmajärvellä toteutetaan laadusta tinkimättä, urakan ei tarvitse hävetä hintaansa. Hinnoittelemme kaikki bitumikermikattoremontit ja bitumilaattakattoremontit varsin kilpailukykyisesti. Huomaathan myös kotitalousvähennys- ja rahoitusmahdollisuuden.

Huolehdimme siitä, ettet jää huopakattoremontitta Tohmajärvellä tai sen ympäristössä. Sen lisäksi, että toteutamme kaikki huopakattoremontit Tohmajärvellä (mihin on liitetty Värtsilä ja osittain myös Pälkjärvi), toimimme myös Tohmajärven entisissä ja nykyisissä naapurikunnissa. Niitä ovat Joensuu, Kitee, Rääkkylä, Kiihtelysvaara, Pyhäselkä, Tuupovaara sekä edellä mainittu Värtsilä.

Koska koko Pohjois-Karjala on kattoremonttipalvelumme reviiriä, myös Ilomantsi ja Kontiolahti ovat aluetta, jolla toteutamme huopakattoremontteja, jotka onnistuvat myös saarikohteissa. Otahan yhteyttä ja pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Tohmajärvellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Tohmajärven alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Tohmajärvi – Kattoremonttipalvelumme pistää tuulemaan!

Palahuopakattoremontti Tohmajärvi – Kattoremonttipalvelumme reippaisiin ammattilaisiin voi luottaa! Me emme aikaile, vaan tartumme tilaamaasi huopakattoremonttiin mahdollisimman pian. Voimme aloittaa palahuopakattoremontin Tohmajärvellä jo aikaisin keväällä. Laattakaton vaihto onnistuu myös kesällä, eikä urakan toteuttaminen ole liian myöhäistä syksylläkään – ehdit vielä hyvin saada uuden palahuopakaton ennen talvea.

Huopakattoremontin kesto riippuu täysin tapauksesta. Jos kyseessä on suhteellisen pienikokoisen laattakaton uusiminen, saatamme pystyä toteuttamaan palahuopakattoremonttisi Tohmajärvellä jo parissa päivässä. Näin on etenkin silloin, jos katolla ei ole kovin monia yksityiskohtia (kuten seinäliittymiä, sisätaitteita ja kymmeniä läpivientejä), ja jos katon alapuoliset osat ovat vielä ihan mukiinmenevässä kunnossa.

Jos mahdollista, pyri tilaamaan palahuopakattoremontti Tohmajärvelle ennen katon kunnon romahtamista, sillä kattovuodot ja niistä johtuvat kosteusvauriot vaikuttavat laattakattoremontin kestoon ja hintaan. Emme kuitenkaan jätä sinua oman onnesi nojaan, vaikka kattosi olisi vuotanut ja sen alta löytyisi homepilkkuja ja lahovaurioita. Juuri tuollaisessa tilanteessa tarvitset erityisen paljon asiantuntevaa apuamme, joten laadimme reilun tarjouksen täyden palvelun bitumipaanukattoremontista.

Huopakaton uusiminen Tohmajärvi – Teemme tarkkaa työtä uusiessamme bitumikatettasi

Huopakaton uusiminen Tohmajärvi – Tarkasti uusimamme katto on se paras katto! Mikäli tilaat asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai ulkorakennuksen huopakaton uusimisen Tohmajärvelle meiltä, voit luottaa siihen, että uusi katto läpäisee tiukimmatkin arviot. Toteutamme huopakattoremontin suorastaan pikkutarkalla tavalla, joten jokainen ylösnosto ja jiiri kestää kriittisintäkin katsetta. Kun loivan tai jyrkän huopakaton uusiminen Tohmajärvellä on ohi, on aika tarkastaa lopputulos. Käymme kaiken läpi vielä kertaalleen. Sitten toteamme, että kaikki on kunnossa, ja nostamme kytkintä ajellaksemme kohti seuraavaa huopakattoremonttikohdetta. Kyse voi olla jälleen yhden huopakaton uusimisesta Tohmajärvellä tai sen lähistöllä, mutta yhtä hyvin myös esimerkiksi kattokorjauksesta.

Teemme paljon muutakin kuin huopakattoremontteja. Palveluvalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi lumenpudotukset, vuotavien piipunjuurien tiivistykset, myrskyvaurioiden korjaukset ja sammaleiden poistamiset. Tällaisten kattotöiden avulla voidaan pidentää tiivissaumakatteen, kolmiorimahuopakatteen, palahuopa- eli bitumilaattakatteen sekä pintarullahuopakatteen käyttöikää. Käyttöikä pitenee etenkin, jos kattohuollot ja kattokorjaukset tehdään tarkasti. Tarkkuus on toinen nimemme, joten kannattaa ottaa yhteyttä!

Palahuopakaton uusiminen Tohmajärvi – Sangen taidokkailta ammattilaisiltamme luonnistuu monipuolisinkin kattoremontti

Palahuopakaton uusiminen Tohmajärvi – Taidokkaat ammattilaisemme yltävät aina yhtä mainioon suoritukseen! Tilaa huopakattoremontti meiltä, vaikka se olisi vaativa. Vaativa voi tarkoittaa työvaiheiden paljoutta tai vaikeusastetta. Esimerkiksi myrskyn jälkeen tarvittavaa huopakattoremonttia voi luonnehtia vaativaksi, jos tuuli on kaatanut puun katon päälle aiheuttaen vakavia kattotuoli- ja aluslaudoitusvaurioita. Tällaisessakin tilanteessa kannattaa ottaa yhteyttä sangen taitaviin ja työteliäisiin ammattilaisiimme. Me toteutamme palahuopakaton uusimisen Tohmajärvellä avaimet käteen -pakettina, minkä jälkeen aiemman katon kanssa koetut ongelmat ovat enää pelkkä muisto vain.

Palahuopakaton uusimiseen Tohmajärvellä liittyy aina paljon työtä, joten tiimiläisemme ovat ahkeria ja monipuolisesti lahjakkaita. Se, mitä kaikkea juuri sinun kattoremonttisi aikana pitää purkaa, uusia, korjata, maalata, muurata, pellittää, eristää tai kiinnittää, selvitetään ennen urakan aloittamista. Sitten suunnittelemme palahuopakaton uusimisen Tohmajärvellä. Huolella laadittua työsuunnitelmaa on ilo noudattaa urakan loppuun asti. Aivan viimeisiä työvaiheita ovat aina lopputarkastus ja loppusiivous. Pyrimme jättämään pihasi sen näköiseksi kuin mitään laattakattoremonttia ei olisi ollutkaan.

Huopakaton asennus Tohmajärvi – Asennusurakkaa voidaan helpottaa asianmukaisella kalustolla

Huopakaton asennus Tohmajärvi – Meiltä löytyy kaikki se, mitä tarvitaan, kun työn alla on huopakaton asennus Tohmajärvellä. Meiltä löytyy kaikki tarvittava ammattitaito – motivaatiota unohtamatta. Lisäksi meillä on niin monipuolinen kalusto, että pystymme toteuttamaan huopakattoremontin melkein missä vain (kuten saaressa, metsätien varrella, vaaran laella tai keskellä kaupunkia). Meiltä sujuu myös korkean rakennuksen huopakaton asennus Tohmajärvellä, sillä telineiden ohella voimme helpottaa asennusurakkaa henkilönostimien tai nostokoriautojen avulla.

Mikäli siis tarvitset uuden huopakaton asennusta Tohmajärvellä, aloita ottamalla yhteyttä. Muuta ei tarvitakaan, sillä toteutamme niin uudiskohteen bitumikaton asennuksen kuin huopakattoremontin avaimet käteen -periaatteella. Tiedämme hyvissä ajoin sen, mitä urakkaan pitää yhdistää, sillä tarkastamme kohteen heti kärkeen. Lisäksi keskustelemme sinun kanssasi siitä, mitä asennusurakalta odotat. Minkä värisen katon haluat? Asennammeko pakollisten kattoturvatuotteiden lisäksi myös muita kattoturvatuotteita? Entäpä kattoläpiviennit ja muut kattovarusteet – haluatko kattoikkunan, aurinkopaneeleita, kattovalokuvun tai vaikkapa uuden viemärintuuletusputken? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Huopakattosaneeraus Tohmajärvi – Miten toimia katolla turvallisesti?

Huopakattosaneeraus Tohmajärvi – Toteutamme bitumikattosaneerauksen turvallisuudesta tinkimättä! Huomioimme huopakattoremonttia toteuttaessamme myös sen, että uudesta huopakatosta tulee mahdollisimman turvallinen. Jätä huopakattosaneerauksesi Tohmajärvellä meille – me otamme turvallisuusasiat vakavasti!

Huopakattoremontin toteuttaminen etenee turvallisesti, koska käytämme asianmukaisia jalkineita ja työturvallisuustuotteita. Koska takanamme on useita huopakattosaneerauksia Tohmajärven suunnalla, tiedämme, miten katolla tulee liikkua. Loivallakaan katolla ei saa kulkea varomattomasti, sillä tasapaino voi pettää yllättäen.

Yhdistämme huopakattosaneeraukseen Tohmajärvellä kaikki tarpeelliset toimenpiteet, kuten katon varustelun. Lain mukaan kaikkiin rakennuksen osiin, joita on säännöllisesti (tavalla tai toisella) huollettava, on oltava turvallinen, helppokulkuinen ja katkeamaton kulkutie. Jos kattokulma on yli 1:8, huopakatolla on käytettävä ainakin lapetikasta ja kattosiltaa. Korkeat rakennukset tarvitsevat myös palotikkaat ja kiinnitysrakenteet turvaköysiä varten.

Käytämme vain laadukkaita ja kestäviä kattoturvatuotteita, mitkä mitoitamme ja asennamme kuin suoraan oppikirjasta. Tarvittaessa asennamme myös lumiesteet ja kattoluukun. Lumiesteillä voidaan ehkäistä monet henkilö- ja omaisuusvahingot. Kattoluukku toimii hätäpoistumistienä. Lisäksi se helpottaa kattotarkastusta. Turvallinen huopakatto on vain yhden yhteydenoton päässä!