KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Tornio

Huopakattoremontti Tornio – Kattoremonttipalvelumme saa aikaan vain hyvää jälkeä! Luota laatuun ja tilaa asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai ulkorakennuksen huopakattoremontti Tornioon tästä osoitteesta. Uusimme korkeiden ja matalien rakennusten katot, ja huopakattoremontit onnistuvat myös saarikohteissa. Sen lisäksi, että tarjoamme huopakattoremontteja Torniossa, voimme vaihtaa bitumikatot myös sellaisilla paikkakunnilla kuin Kemi, Keminmaa, Tervola, Ylitornio ja Rovaniemi.

Aluettamme on koko Lappi, joten voit luottaa siihen, että pystymme asentamaan huopakaton, mikä kestää lumen painon ja muut talviset rasitukset. Uusimaamme bitumikattoon voi luottaa myös muina vuodenaikoina, sillä se ei säiky helteitä tai kovia tuulia. Kaikki alkaa siitä, että otat yhteyttä ja pyydät hyvän tarjouksen huopakattoremontista Torniossa (mihin on liitetty Alatornio ja Karunki). Sitten selvitämme, mitä satulakattosi, pulpettikattosi, tasakattosi tai mansardikattosi on vailla. Tämän jälkeen suunnittelemme avaimet käteen -periaatteella toteutettavan bitumikattoremontin ja laadimme tarjouksen. Et joudu maksamaan tiivissaumakatteen, kolmiorimahuopakatteen, bitumikermikatteen tai palahuopakatteen vaihdosta yhtään enempää kuin mitä asiantuntemuksella uusitusta katosta kannattaakin maksaa. Huomaathan myös mahdollisuuden sekä rahoituksen että kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Torniossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Tornion alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Tornio – Kanssamme et jää laattakattoremontitta

Palahuopakattoremontti Tornio – Emme jätä sinua yksin vanhan laattakattosi kanssa! Sen lisäksi, että tarjoamme huopakattoremontteja, tarjoamme myös palahuopakaton käyttöikää pidentäviä kattohuoltoja ja -korjauksia. Mitä enemmän katolla on ikää, sitä painokkaammin suosittelemme palahuopakattoremonttia Torniossa. Yllättävät tapahtumat (kuten katon päälle kaatuva puu) voivat aikaistaa huopakattoremonttia. Olipa syy bitumipaanukaton vaihdolle mikä hyvänsä, tilaa palahuopakattoremontti Tornioon meiltä. Me toteutamme urakan parhaalla hinta-laatusuhteella.

Et jää palahuopakattoremontitta, vaikka kohteesi sijaitsisi hieman epätavallisessa paikassa. Meiltä löytyy sellainen kalusto (ja henkilöstö), että pystymme toteuttamaan laattakattoremontin kohteessa kuin kohteessa. Huopakattoremonttikohde voi sijaita vaikka saaressa, kairassa tai tunturin laella. Rakennuksen korkeuskaan ei haittaa, sillä tarvittaessa tuomme paikan päälle henkilönostimet ja nostokoriautot. Mikäli kyseessä on sähkötön kohde, meitä avittavat akkutyövälineet ja aggregaatti.

Ei haittaa, vaikka palahuopakattoremonttiisi Torniossa pitäisi yhdistää jotain muutakin kuin huopakerrosten uusiminen. Tältä porukalta sujuu niin kosteusvaurioiden kunnostus, piipun pellitys, uusien kattoturvatuotteiden ja läpivientien asennus, yläpohjan lisälämmöneristys kuin sadevesijärjestelmän mitoitus.

Huopakaton uusiminen Tornio – Ota yhteyttä, niin ammattilaisemme pistävät töpinäksi!

Huopakaton uusiminen Tornio – Kattoammattilaisemme tarttuvat toimeen turhia aikailematta! Huopakattoremontilla on usein jo kova kiire siinä vaiheessa, kun asiakas ottaa yhteyttä ja pyytää tarjouksen tasakaton, harjakaton, pulpettikaton tai mansardikaton uusimisesta. Voi olla, että katto vuotaa, ja vuotovesi on löytänyt tiensä sisälle asti. Tämän huomaa ensin sisäkattoon ilmestyneestä tummentumasta, ja seuraavaksi voivatkin jo sukat kastua. Kattovuodosta voivat kertoa myös hajuhaitat. Jos kattovuoto on jatkunut jo pitkään, paras ratkaisu on todennäköisesti huopakaton uusiminen Torniossa. Jätä urakka kattokonkareidemme vastuulle, niin pääset eroon kosteusvaurioista, eikä sinun tarvitse enää pelätä kattovuotoja.

Huopakattoremontilla on kiire myös silloin, jos myrsky on rikkonut kattoa. Myrskyn runteleman huopakaton uusiminen Torniossa voi edellyttää kattoristikoiden, aluslaudoitusten, otsalautojen, vesikourujen, lumiesteiden ja kastuneiden eristeiden vaihtoa. Me laitamme kaiken kerralla kuntoon, joten otahan yhteyttä asentajiimme, peltiseppiimme ja kirvesmiehiimme!

Mikäli siis arvostat ripeää ja asiantuntevaa toimintaa, tilaa huopakaton uusiminen Tornioon tästä osoitteesta. Paras aika tarttua toimeen on varhaisesta keväästä loppusyksyyn asti.

Palahuopakaton uusiminen Tornio – Kun tehdään tarkasti, niin silloin tehdään tarkasti

Palahuopakaton uusiminen Tornio – Ammattilaisemme on aina tarkkana kuin porkkana! Kesämökin, saunarakennuksen, autotallin, jonkin muun piharakennuksen tai omakotitalon huopakattoremontti edellyttääkin tarkkuutta. Palahuopakaton uusiminen Torniossa voi mennä niin sanotusti metsään, jos töitä ei tehdä täsmällisesti.

Huopakattoremontti aloitetaan suunnittelemalla se. Tämäkin työvaihe kysyy tarkkuutta, sillä laattakaton vaihdon sujuvuus riippuu pitkälti siitä, kuinka hyvin urakka on suunniteltu. On tärkeää, etteivät materiaalit lopu kesken kaiken. Myös välineitä pitää olla paikan päällä oikea määrä. Olisi ikävää, jos urakan aikana vastaan tulisi jotain, mihin ei ole osattu varautua! Tällaista ei pääse käymään, kun tilaat palahuopakaton uusimisen Tornioon meiltä.

Suunnitteluvaiheen jälkeen toteutamme alkuvalmistelut, joihin lukeutuu pihasi suojaaminen. Pressujen ansiosta kaikki puretut huopakappaleet ja peltilistat on helpompi kerätä talteen. Viemme ne jäteasemalle sitten, kun laattakatto on saatu uusittua.

Alkuvalmistelujen jälkeen päästään tositoimiin. Toteutamme purkutyöt, kunnostustoimenpiteet ja asennustyöt. Tarvittaessa yhdistämme palahuopakaton uusimiseen Torniossa peltisepäntöitä ja eristystöitä. Tarkkaavaisuutemme ei herpaannu, ennen kuin kaikki on ohi.

Huopakaton asennus Tornio – Asentajiimme kelpaa luottaa bitumikatetyypistä riippumatta

Huopakaton asennus Tornio – Hommat sujuvat, kun asialla ovat oikeat ammattilaiset! Me olemme omimmillamme silloin, kun on kyse mökin, omakotitalon tai ulkorakennuksen bitumikaton asennuksesta. Mikäli siis tarvitset mansardikaton, satulakaton, pulpettikaton tai tasakaton asennusta, ota yhteyttä ja pyydä mainio tarjous urakasta. Näin varmistat sen, että uuden huopakaton asennus Torniossa sujuu siten kuin sen pitääkin sujua.

Uuden huopakaton asennus Torniossa voi tarkoittaa uudisrakennuksen järjestyksessä ensimmäisen katon asentamista. Se voi tarkoittaa myös huopakattoremonttia eli vanhan rakennuksen katon uusimista. Huopakatot ovat pitkäikäisiä – tämä onkin yksi syy, miksi rohkaisemme tilaamaan nimenomaan huopakaton asennuksen Tornioon –, mutta ne eivät kestä loputtomiin. Jossain vaiheessa katto pitää purkaa ja uusia, ja silloinkin voit luottaa meidän huippuosaajiimme.

Voit tilata huopakattoremontin tai uuden bitumikaton asennuksen meiltä riippumatta siitä, millaisesta bitumikatteesta on kyse. Huopakatto voi tarkoittaa joko tiivissaumakatetta (mikä sopii esimerkiksi pulpettikatolle), useista huopalaatoista koostuvaa palahuopakatetta, näyttävää kolmiorimahuopakatetta tai pintarullahuopakatetta.

Huopakattosaneeraus Tornio – Kattoikkuna on piste iin päälle

Huopakattosaneeraus Tornio – Bitumikattosaneerauksemme lopputulos kääntää päät! Kun meiltä tilattu huopakattoremontti on ohi, rakennuksessasi on taidokkaasti asennettu katto, miltä löydät kaikki toivomasi kattovarusteet. Tällaisen bitumikaton alla kelpaa olla. Ammattitaitoisesti toteutettu huopakattosaneeraus Torniossa voi myös nostaa koko kiinteistön arvoa, joten kannattaa vähintäänkin harkita huopakattoremonttia, mikäli on laittamassa omakotitaloaan tai mökkiään myyntiin.

Toki neuvomme tilaamaan huopakattosaneerauksen Tornioon ajoissa, vaikka ei olisi aikeissa myydä kiinteistöään. Uusi, tiivis ja kestävä bitumikatto suojaa rakennusta paremmin kuin vanha, kulunut ja epätiivis. Näin rakennuksen arvo ja käyttökelpoisuus säilyvät.

Uutta bitumikattoa on kiva katsellakin. Se voi olla väriltään tiilenpunainen, musta antrasiitti, harmaa graniitti tai vaikkapa metsänvihreä. Voit valita myös kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmän värit makusi mukaan. Kattoikkuna on piste iin päälle! Voimme yhdistää huopakattosaneeraukseesi Torniossa myös aurinkopaneelien, kattoluukun, ilmanvaihtokattoputkien, viemärintuuletusputken tai vaikkapa kattovalokuvun asennuksen. Asumismukavuutta voidaan parantaa lisäämällä eristeiden määrää. Piipun pellityskin on hyvä idea – etenkin, kun asialla ovat käsistään kätevät kattopeltiseppämme.