KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Tyrnävä

Huopakattoremontti Tyrnävä – Tyrmäävän upea huopakatto on pian täyttä totta! Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous ulkorakennuksen, omakotitalon tai kesämökin huopakattoremontista Tyrnävällä. Sitten meidän asiantuntijamme selvittävät sen, mitä kaikkea bitumikaton vaihtoon on tällä kertaa yhdistettävä. Tarvetta voi olla vaikkapa kattotuolivaurioiden kunnostamiselle, sadevesijärjestelmän uusimiselle, piipun pellittämiselle, kattoluukun asentamiselle ja huonokuntoisten eristeiden uusimiselle. Alkutarkastuksen jälkeen on aika laatua mitä kilpailukykyisin tarjous huopakattoremontistasi Tyrnävällä. Sitten sinulle aukeaa mahdollisuus sekä rahoituksen että kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Uusimme tottunein ottein niin mansardikatot, harjakatot eli satulakatot, pulpettikatot kuin tasakatotkin. Pääset valitsemaan mieleisesi värin laajasta valikoimasta, joten tulet varmasti olemaan tyytyväinen siihen, miltä uusi bitumikatto näyttää. Voit olla tyytyväinen myös uuden katon tiiviyteen, joten tilaahan huopakattoremontti Tyrnävälle (mihin on liitetty osittain Temmes ja Oulujoki).

Koska kattoremonttipalvelumme reviirille mahtuu koko Pohjois-Pohjanmaa ympäristöineen, voit tilata tiivissaumakatteen, bitumikermikatteen, kolmiorimahuopakatteen tai palahuopakatteen vaihdon myös sellaisille paikkakunnille kuin Kempele, Liminka, Muhos, Oulu tai Hailuoto. Kalustomme ansiosta pystymme toteuttamaan huopakattoremontit myös saarikohteissa.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Tyrnävällä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Tyrnävän alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Tyrnävä – Tartumme toimeen turhia vitkuttelematta

Palahuopakattoremontti Tyrnävä – Jos laattakattoremontillasi on kiire, valitse meidät! Me pystymme toteuttamaan huopakattoremontit sekä nopeasti että huolellisesti, joten kannattaa asioida kanssamme. Me emme vitkuttele tai hutiloi! Olemme huolellisia myös siinä vaiheessa, kun on aika valita uudet pohjahuovat, huopalaatat, kiinnikkeet, kattovarusteet ja asennussarjat. Laatuun panostaminen palkitaan! Uudesta palahuopakatosta tulee pitkäikäinen ja luotettava vain, jos asennettavat materiaalit ovat hyvälaatuisia, ja ne on asennettu asiantuntevasti.

Tässä vaiheessa saattaa herätä kysymys siitä, mitä palahuopakattoremontti Tyrnävällä maksaa. Jos kerran toteutamme huopakattoremontin nopeasti mutta laadusta ja huolellisuudesta tinkimättä, onko urakan hinta tähtitieteellinen? Iloksemme voimme kertoa, että hinnoittelemme kaikki palahuopakattoremontit Tyrnävällä varsin maltillisesti. Saat tietää sen, kuinka mainiolla hinnalla voimme uusia sinun lappukattosi, kun otat yhteyttä ja pyydät tarjouksen palahuopakattoremontista Tyrnävällä. Hinta on laskettava tapauskohtaisesti, koska siihen vaikuttavat niin katon pinta-ala, pohjatöiden määrä kuin katon yksityiskohtaisuuskin. Tämän takia emme voi julkaista kiinteitä listahintoja, vaan lähetämme asiantuntijamme tarkastamaan kattosi.

Huopakaton uusiminen Tyrnävä – Uusi katto kolahtaa lujaa!

Huopakaton uusiminen Tyrnävä – Uusi bitumikatto kolahtaa lujaa [hyvällä tavalla]! Uusi huopakatto on iso ilo, joten eiköhän aloiteta huopakattoremontti eli vanhan katon purkaminen ja uusiminen. Kun huopakaton uusiminen Tyrnävällä on ohi, yläkerran huoneissa ei vedä eikä sisällä haise ummehtuneelta. Sisäkatto ei tummu eikä lattia kastu, eikä yläpohjassakaan ole valumajälkiä tai muita merkkejä kosteudesta. Huopakattoremonttiin kuuluu myös ruostuneiden kattovarusteiden uusiminen sekä mahdollisesti myös piipun pellitys. Uusi katto näyttääkin hyvältä, sillä uusi huopakate on sammaleeton. Myös rypyt, ilmakuplat ja repsottavat saumat loistavat poissaolollaan. Joko olisi aika hankkiutua eroon vanhasta huopakatosta (mikä voi alkaa vuotaa koska tahansa) ja aloittaa huopakaton uusiminen Tyrnävällä? Ota yhteyttä!

Mikäli tilaat omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin huopakaton uusimisen Tyrnävälle meiltä, sinun ei tarvitse osallistua purku- tai asennustöihin millään tavalla. Toteutamme bitumikaton vaihdon täyden palvelun pakettina, mikä tarkoittaa sitä, että kannamme vastuun huopakattoremontin kaikista työvaiheista aina alkutarkastuksesta loppusiivoukseen. Siinä välissä voidaan toteuttaa vaikka aurinkopaneelien asennus.

Palahuopakaton uusiminen Tyrnävä – Mitä ikinä teetkin, älä jätä pohjahuopaa asentamatta

Palahuopakaton uusiminen Tyrnävä – Kattoremonttipalvelultamme ei jää mitään tekemättä! Tiimimme koostuu taitavista asentajista, kokeneista kirvesmiehistä ja lahjakkaista peltisepistä. Panostamme jokaiseen huopakattoremonttiin, joten lopputuloksesta tulee aina yhtä hyvä.

Jos jokin huopakattoremontin monista työvaiheista jäisi tekemättä, urakan lopputuloksesta ei tulisi erityisen hyvää. Niin mökin kuin omakotitalonkin palahuopakaton uusiminen Tyrnävällä pitää sisällään useita eri työvaiheita. Se, mitä juuri sinun rakennuksesi palahuopakaton uusiminen Tyrnävällä edellyttää, selvitetään ennen urakan aloittamista.

Esimerkiksi eristeiden vaihto tehdään vain silloin, jos sille on jokin erityinen syy. Sen sijaan pohjahuovan asentamista ei voi jättää väliin. Palahuopakatteen alle tarvitaan pohjahuopa. Piste. Pintahuopa ja pohjahuopa on vaihdettava aina yhtä aikaa. Tämä selittyy sillä, että pintahuovan kiinnittämisessä käytettävät huopakatenaulat lävistävät pohjahuovan. Kun pintahuopa puretaan, myös kaikki huopakatenaulat irrotetaan. Pintahuovan alta paljastuva pohjahuopa on siis reikiä täynnä. Tällainen pohjahuopa ei pysty suojaamaan katon alla olevia rakenteita kosteudelta, joten palahuopakaton uusimiseen Tyrnävällä kuuluu aina myös pohjahuovan uusiminen.

Huopakaton asennus Tyrnävä – Bitumikaton asennus on kohta täydessä käynnissä

Huopakaton asennus Tyrnävä – Ota yhteyttä, niin bitumikaton asennus on kohta täydessä käynnissä! Asentajamme toimivat ripeästi, joten alamme suunnitella kattourakkaasi mahdollisimman pian yhteydenottosi jälkeen. Suunnitteluvaihe on tärkeä, olipa kyse sitten huopakattoremontista tai uudisrakennuksen huopakaton asennuksesta Tyrnävällä.

Suunnitteluvaiheesta siirrytään alkuvalmisteluihin. Meidän on esimerkiksi hankittava kaikki tarvittavat materiaalit ja toimitettava ne paikan päälle. Tarvittaessa pystytämme telineet. Jos rakennus on korkea, tarvitsemme kenties myös henkilönostimia ja nostokoriautoja.

Muistamme myös suojata pihasi pressuilla. Niitä tarvitaan etenkin silloin, kun kyse on huopakattoremontista, sillä kaikki vanhat huopakerrokset, peltilistat ja huopakattonaulat on purettava pois uuden bitumikaton tieltä. Pressujen avulla jätteiden kerääminen talteen on helpompaa. Tarvittaessa jätelavalle päätyvät myös kosteuden pilaamat puuosat ja eristeet sekä huonokuntoiset kattovarusteet.

Joissain tapauksissa uuden huopakaton asennus Tyrnävällä ei edellytäkään vanhan katon purkua, vaan uusi pintahuopa voidaan asentaa vanhan pintahuovan päälle. Tämä vain alleviivaa sitä, miten tärkeää on aloittaa uuden huopakaton asennus Tyrnävällä tutustumalla kohteen todellisiin tarpeisiin.

Huopakattosaneeraus Tyrnävä – Saneerattu katto on ilonne!

Huopakattosaneeraus Tyrnävä – Saneeraamamme katto on ilonne! Toteutamme kesämökin, omakotitalon tai piharakennuksen huopakaton saneerauksen kaikkien toiveittenne mukaisesti. Bitumikattosaneerauksen lopputulos herättää varmasti tyytyväisyyttä. Mitä nopeammin otat/otatte yhteyttä, sitä nopeammin voimme aloittaa huopakattosaneerauksen Tyrnävällä. Kertokaa samalla kaikista uutta kattoa koskevista toiveistanne – kuten siitä, millaisia läpivientejä haluatte meidän asentavan uudelle kermikatolle.

Haluat varmasti uuden bitumikattosi kestävän mahdollisimman pitkään. Me voimme auttaa sinua tässä. Uuden bitumikaton pitkäikäisyyshän varmistetaan jo huopakattoremontin aikana, sillä vain oikein asennettu bitumikatto pysyy ehjänä ja tiiviinä. Mikäli tilaat huopakattosaneerauksen Tyrnävälle meiltä, voit luottaa siihen, että toimimme siten kuin timanttisilta ammattilaisilta sopii odottaakin. Emme esimerkiksi valitse vääränlaisia kiinnikkeitä tai asennussarjoja. Tällaiset virheet voisivat aikaistaa seuraavaa huopakattoremonttia eli toisin sanoen lyhentää uuden huopakaton käyttöikää.

Et jää yksin senkään jälkeen kun huopakattosaneerauksesi Tyrnävällä on taputeltu valmiiksi. Voit tilata meiltä kaikki ne huopakattohuollot ja -korjaukset, joiden avulla mökin, saunarakennuksen, autotallin tai vaikkapa autokatoksen katto pysyy hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään.