KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Urjala

Huopakattoremontti Urjala – Kattoremonttipalvelumme uusii kernaasti sinunkin kermikattosi! Tilaa meiltä vaikkapa omakotitalon, saunamökin, autokatoksen tai pihavaraston huopakattoremontti Urjalaan.

Kyseessä voi olla tasakatto, satulakatto, pulpettikatto, mansardikatto tai vaikkapa aumakatto! Uuden palahuopakaton asennus vaatii jonkin verran jyrkkyyttä. Jos rakennuksessa on oikein loiva katto tai tasakatto, asennamme pintarullahuovan tulityönä. Emme unohda toista pohjahuopaa tai mitään muutakaan yksityiskohtaa. Urakkaanhan voi kuulua myös piipun kunnostus tai otsalautojen uusiminen.

Huopakattoremonttia Urjalassa ei kannata lykätä liian paljon, sillä jos katto vanhenee ja kuluu liikaa, se voi alkaa vuotaa. Kattovuodon aiheuttamat kosteusvauriot voivat kasvattaa huopakattoremontin kustannuksia. Toki laadimme huopakattoremontistasi Urjalassa kilpailukykyisen ja kotitalousvähennyskelpoisen tarjouksen silloinkin, jos katon alla on laho- ja homevaurioita. Tarvittaessa voit hakea yhteistyökumppaniltamme rahoitusta kattoremontillesi.

Olemme varautuneet toteuttamaan huopakattoremontteja myös saarikohteissa. Koska aluettamme on koko Pirkanmaa ympäristöineen, katon vaihto onnistuu myös Urjalan naapurikunnissa, joita ovat esimerkiksi Akaa, Humppila, Punkalaidun, Tammela ja Vesilahti. Alueeltamme löytyvät myös entiset naapurikunnat Koijärvi, Kalvola, Kylmäkoski, Tyrvää ja Vammala.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Urjalassa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Urjalan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Urjala – Uljas laattakatto on yhden yhteydenoton päässä

Palahuopakattoremontti Urjala – Ammattilaisemme toteuttavat bitumipaanukattoremonttisi täyden palvelun pakettina! Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä ja pyytää hyvä tarjous asuinrakennuksen, piharakennuksen tai vapaa-ajan rakennuksen huopakattoremontista. Tuomme tullessamme kaiken, mitä huopakattoremontti edellyttää (kuten huipputaitavat asentajat, telineet, jätelavat, tasokkaat materiaalit ja mahdollisesti myös aggregaatin sähkön tuottamiseen). Sitten teemme kaikki työvaiheet aina lopputarkastukseen ja -siivoukseen asti.

Palahuopakattoremonttimme Urjalassa onnistuvat kerrassaan upeasti, koska kaikki ammattilaisemme ovat kokeneita kattovirtuooseja. He haluavat, että palahuopakattoremonttisi Urjalassa johtaa mallikelpoiseen lopputulokseen, ja tämä tahtotila aukottoman tietotaidon kanssa on verraton yhdistelmä.

Kun palahuopakattoremontti Urjalassa on ohi, rakennuksessasi on uljas laattakatto, millä on edessään lukuisia vuosia. Urakan aikana ei ole tehty virheitä, mitkä voisivat heikentää lopputuloksen laatua. Emme ole esimerkiksi käyttäneet kiinnityshakasia tai liian lyhyitä huopakattonauloja. Olemme muistaneet asentaa pohjahuovan sekä suorittaa asianmukaiset ylösnostot ja pellitykset. Voit luottaa myös siihen, että sadevesijärjestelmä sekä kaikki kattoturvatuotteet on asennettu paikoilleen prikulleen oikealla tavalla.

Huopakaton uusiminen Urjala – Bitumikaton uusimiseen voi liittyä runsaasti eri työvaiheita

Huopakaton uusiminen Urjala – Työteliäät ammattilaisemme eivät jätä huopakattoremonttiasi kesken! Teemme puolestasi kaikki ne työvaiheet, joita ulkorakennuksen, mökin tai omakotitalon huopakattoremontti sillä kertaa edellyttää. Työvaiheiden määrä tiedetään jo etukäteen, koska aloitamme kaikki huopakattoremontit tutustumalla kohteeseen.

Huopakaton uusiminen Urjalassa voi sisältää ainakin pihan suojauksen, vanhojen huopakerrosten (aluskermin ja pintahuovan) sekä huopanaulojen purkamisen, raakaponttilaudoituksen uusimisen, kastuneiden eristeiden vaihtamisen, uusien huopakerrosten asentamisen, katon varustelemisen, lopputarkastuksen, työskentelyalueen siivoamisen sekä purku- ja rakennusjätteiden toimittamisen jäteasemalle.

Mikäli katto on ollut loppuun asti tiivis ja vanhoja huopakerroksia on vain kaksi, huopakaton uusiminen Urjalassa voidaan ehkä suorittaa purkamatta vanhaa kattoa. Silloin uusi pintahuopa asennetaan vanhan päälle niin, että se muodostaa järjestyksessä kolmannen kerroksen. Tällaisessa tilanteessa työvaiheita (ja jätekustannuksia) voi olla normaalia vähemmän.

Tarvitsetko huopakaton uusimista Urjalassa siksi, että puu on kaatunut katon päälle? Se voi tarkoittaa työvaiheiden määrän lisääntymistä, mutta me hoidamme kaiken kerralla kuntoon. Sama periaate ohjaa kaikkia kattourakoitamme!

Palahuopakaton uusiminen Urjala – Laattakaton uusiminen voi johtua kattovuodosta

Palahuopakaton uusiminen Urjala – Asiantuntemuksemme saa kaikki bitumikattourakat onnistumaan! Huopakattoremonttien ohella teemme myös kattohuoltoja ja kattokorjauksia. Voit tilata meiltä myös vaikkapa uusien läpivientien asennuksen. Esimerkiksi kattoluukku voidaan asentaa koska vain, eli kattoluukkua tahtovan ei tarvitse jäädä odottamaan seuraavaa huopakattoremonttia.

Etukäteen on mahdotonta sanoa, koska tarvitset palahuopakaton uusimista Urjalassa. Katon kuntoa tulee seurata säännöllisesti, koska jokainen laattakatto on uniikki. Oikein asennettu ja hyvin huollettu bitumipaanukatto voi kestää pitkään. Esimerkiksi pahat myrskyvauriot voivat kuitenkin aikaistaa palahuopakaton uusimista Urjalassa.

Jos kattoa ei tarkasteta usein, mahdolliset kattovuodot voivat jäädä havaitsematta. Kattovuoto voi johtaa homepilkkuihin. Seuraavaksi puuosat voivat alkaa lahota. Kattovuoto voi kastella myös eristeet, sisäkaton ja -seinät sekä lattian. Pitkään jatkunut kattovuoto voi johtaa palahuopakaton uusimiseen Urjalassa. Tilaa se meiltä, niin mitään ei jää kunnostamatta. Teemme puolestasi esimerkiksi kastuneiden aluslautojen uusimisen sekä märkien eristeiden vaihtamisen. Kun kaikki on ohi, rakennuksessasi on todella tiivis ja vieläpä erittäin tyylikäs bitumipaanukatto.

Huopakattosaneeraus Urjala – Ammattilaisemme eivät unohda aluskermin asennusta

Huopakattosaneeraus Urjala – Uskomattoman hyvällä hinta-laatusuhteella onnistuva huopakattoremontti tilataan tästä osoitteesta! Mikäli kattosi kaipaa uusimista, ota yhteyttä ja pyydä erinomainen tarjous huopakattosaneerauksestasi Urjalassa. Sen jälkeen voit ottaa rennosti, sillä me teemme huopakattoremonttisi avaimet käteen -periaatteella.

Se, mitä huopakattoremontin aikana tehdään, selvitetään jo etukäteen. Jokainen huopakattosaneeraus Urjalassa on erilainen, joten urakka on aloitettava tutustumalla kohteeseen. Yksi asia on varma: pintahuovan alle tarvitaan alushuopa, mikä toimii suojakerroksena, jos pintahuopa alkaisi vuotaa. Alushuopa on uusittava yhtä aikaa pintahuovan kanssa, koska alushuovassa ei saa olla vanhojen kiinnikkeiden jättämiä reikiä.

Vaikka jokainen huopakattosaneeraus Urjalassa onkin erilainen, urakka aloitetaan tavanomaisesti purkamalla vanhat huopakerrokset. Sitten tarkastamme aluslaudoituksen sekä teemme mahdolliset kunnostustoimenpiteet. Tämän jälkeen voimme siirtyä asentamaan alushuopaa. Sen päälle asennetaan pintahuopa, mikä voi olla palahuopaa tai pintarullahuopaa.

Meidän ammattilaisemme eivät unohda aluskermin asennusta, otsalautojen uusimista tai mitään muutakaan toimenpidettä. Tilaa asuinrakennuksen, piharakennuksen tai vapaa-ajan rakennuksen huopakattosaneeraus Urjalaan meiltä, niin kaikki etenee parhaalla mahdollisella tavalla!