KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Uusikaarlepyy

Huopakattoremontti Uusikaarlepyy, osaava kattoremonttipalvelumme remontoi sinunkin kattosi, kun katon uusiminen on paras ratkaisu katon kunnon ylläpitämiseksi. Katto kannattaa remontoida, kun sen käyttöikä alkaa olemaan lopussa. Mutta katon käyttöikä ei aina ole täysin tarkka viite katon uusimistarpeesta. Katon nopea kuluminen sekä erilaiset vauriot voivat tehdä kattoremontista tarpeellisen ennen aikojaan. Esimerkiksi myrskytuhot tai muut vahingot voivat johtaa huopakattoremonttiin Uusikaarlepyyssä.

Pohjanmaa ja Uusikaarlepyy sekä sen naapurikunnat Kauhava, Pedersöre, Pietarsaari ja Vöyri muodostavat seudulla palvelualueemme ytimen, remontoimme huopakattoja myös muissa lähiseudun paikoissa. Meillä voi tällä alueella teettää huopakattoremontit myös saarikohteissa aivan kuten erikokoisissa asutuskeskuksissa ja maaseudullakin. Huopakattoja löytyy kaikenlaisista ympäristöistä, rakennuksista ja katoista, joten palvelemme kattavasti niiden saneerauksissa.

Huopakattoremontti Uusikaarlepyyn seudulla on mahdollista teettää kattoremonttipalvelullamme kaikenlaisiin kotitalouden rakennuksiin. Remontoimme niin pala- kuin rullahuopakatotkin omakotitaloista ja mökeistä, kuten kesämökeistä. Meiltä voit tilata huopakaton saneerauksen myös mm. piharakennuksiin, kuten autotalleihin ja -katoksiin sekä saunarakennuksiin ja varastorakennuksiin. Kun rakennuksesi katto kaipaa uusimista, pyydä kattoremonttitarjouksemme. Sen lisäksi kotitalousvähennys ja rahoitusmahdollisuus liittyvät kattoremontin talouteen.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Uusikaarlepyyssä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Uusikaarlepyyn alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Uusikaarlepyy – laattakattojen remontit osaavalta kattoremonttipalvelultamme

Palahuopakattoremontti Uusikaarlepyy, mainion näköinen ja takuulla toimintavarma palahuopa- eli laattakatto syntyy osaavan kattoremonttitiimimme käsissä. Palahuopakate on hyvä vaihtoehto kaikille yli 1:5 eli 11 astetta jyrkille kattokulmille, eli katon malli voi olla esimerkiksi harjakatto, aumakatto tai vaikkapa mansardikatto. Periaatteessa palahuopakate käy kaikille kattomalleille, kunhan kattokulman jyrkkyys riittää. Kattomalleista vain tasakatto on kokonaan pois suljettu malli, siihen pystymme toteuttamaan toimivan katteen tietystä rullahuovasta ja parista pohjahuopakerroksesta. Muille katoille löytyy kuitenkin vaihtoehto palahuovasta.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Uusikaarlepyyssä on mahdollisuus miettiä esimerkiksi sitä, minkä näköisen katon haluaa rakennukseensa. Palahuopakatteissa on tarjolla eri palakokoja ja -muotoja, joilla voi vaikuttaa hieman katon pinnan kuviontiin. Lisäksihän värivalikoima on parhaasta päästä, eli sopivia vaihtoehtoja löytyy moniin makuihin, rakennusten ilmeisiin ja kattoihin. Me toteutamme laadukkaan palahuopakattoremontin, joten katto on sekä hyvännäköinen että teknisesti toimiva kokonaisuus. Sama pätee toki kaikkiin muihinkin toteuttamiimme huopakattoremontteihin Uusikaarlepyyn seudulla, virheetön ja takuutyönä toteutettu huopakatto on hyvä vastine investoinnille, jonka kattoremontin teettämisen muodossa rakennukseesi sijoitat.

Huopakaton uusiminen Uusikaarlepyy – kaikki kattoremontin työvaiheet sujuvasti osaavilta tekijöiltämme

Huopakaton uusiminen Uusikaarlepyy, kattoremontin luonteeseen kuuluu, että työvaiheita on useampia. Ensinhän käymme läpi tarjouspyyntömenettelyn tai muun vaiheen, jossa selvitämme katon kunnon, toiveesi ja laadimme tarjouksen sekä suunnitelmat katon remontoimiseksi. Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Uusikaarlepyyssä jatkuu kaikenlaisilla tarvittavilla valmisteluilla. Uuteen kattoon tarvitaan materiaaleja, työmaasuojaukset, mahdolliset rakennustelineet on saatava kuntoon jne. Tämän jälkeen pääsemme varsinaisesti katon remontoinnin pariin.

Huopakaton uusiminen sisältää aina joitain purkutöitä, joiden määrä on riippuvainen etupäässä katon kunnosta. Vanhan katon purkutyöt alkavat kattotuotteista ja vesikatteesta. Tämän jälkeen toteutamme tarvittavia alusrakennetöitä, silloin kun niitä on tehtävänä. Katon kunnon perusteella voimme uusia mm. kosteus- ja lahovaurioiset aluslaudoitukset sekä muut puurakenteet katosta. Varsinkin kattovuotojen vuoksi tarkistamme katon eristeidenkin tilanteen, kastuneet, mikrobi- ja pieneläintuhoiset katteet vaihdamme ainakin vaurioiden laajuudessa uusiin. Katon kaikkien eristeiden vaihtaminen on mahdollista mutta harvemmin pakollista, halutessasi voit toteuttaa katon eristeremontin teettäessäsi meillä huopakattoremontin Uusikaarlepyyssä. Se voi olla keino vaikuttaa katon osalta rakennuksen energiatehokkuuteen ja eristeremontti hoituu kätevästi kattoremontin yhteydessä.

Palahuopakaton uusiminen Uusikaarlepyy, asennamme toimivan uuden laattakaton vanhan tilalle

Palahuopakaton uusiminen Uusikaarlepyy, kattoremontissa uusimme ainakin palahuopakatteen ja tarvittaessa tietysti muitakin katon osia. Oikeastaan useimmat huopakattoremontit ovat pääpiirteittäin samoja uria eteneviä, huopakatoissa on tasakattoja lukuun ottamatta keskenään samantyyppiset rakenteet. Huopakatteen alta löytyy alusponttilaudoitus tai -levytys riippumatta siitä, onko katon pintahuopakerros pala- vai rullahuopaa. Alusrakenteen ja pintahuovan välistä löytyy pohja- tai alushuopa, ihan kummalla nimellä alempaa katekerrosta halutaankin kutsua. Asennamme sen jokaiseen huopakattoon, sillä se toimii mainiona vuotosuojana pintahuovalle, kun kate pikkuhiljaa kuluu, menettää joustavuuttaan ja on alttiimpi erilaisille vaurioille.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Uusikaarlepyyssä voi vaatia myös katon alusrakenteiden ja muiden osien kunnostamista, tarkistamme ne joka tapauksessa. Uusi vesikate asennetaan siis vakaalle pohjalle, jotta katosta tulee toimiva ja pitkäikäinen. Palahuopakaton uusiminen tuo katolle uuden vesikatteen, jossa pohjahuovan päälle asennamme pintakerroksen palahuovasta. Ladomme katepalat lappeelle ja kiinnitämme ne. Seuraavat katepalat ladomme hieman limittäin edellisten kiinnityskohtien yli, ja tämä jatkuu, kunnes kaikki lappeet on peitetty. Katteen huolellinen toteutus on oleellinen osa jokaista huopakattoremonttia Uusikaarlepyyssä.

Huopakaton asennus Uusikaarlepyy – asennustöissä taitavat kattoasentajamme erottuvat edukseen

Huopakaton asennus Uusikaarlepyy, hyvin tehtyä katon asennustyötä ei kyllin voi korostaa onnistuneessa kattoremontissa. Meiltä saat pätevät asentajat huolehtimaan katon asennuksesta kaikkine vaiheineen, kattohan on aina jossain määrin sen kunnon ja muiden ominaisuuksien perusteella omansalainen kokonaisuus. Myös omat toiveesi voivat vaikuttaa jonkin verran siihen, mitä katolle tehdään ja lopulta myös asennetaan. Jos haluat esimerkiksi poistattaa kattoikkunan niin silloin puramme vanhan kattoikkunan ja asennamme yhtenäistä kattoa sen tilalle

Uuden vesikatteen asennus kuuluu jokaiseen huopakattoremonttiin ja huopakaton asennukseen Uusikaarlepyyssä. Katteen asennuksen liittyy kattohuopien eli alus- ja pintahuovan asennus sekä läpiviennit ja ylösnostot, jotka katteen asennuksen yhteydessä asennamme katolle. Huopakattoremontti Uusikaarlepyyssä voi toki joissain harvinaisluonteisissa tapauksissa tarkoittaa uutta pintahuopaa, ilman että vanha kate joudutaan poistamaan. Tähän yleensä päädytäänkin kuitenkin vain silloin, kun katto on vielä suhteellisen hyväkuntoinen. Huopakaton asennus kääntyy kohti katon valmistumista, kun pääsemme viimeistelemään kattoa kattotuotteiden, katon reunapellitysten sekä mahdollisen piipunpellityksen ja piipunhatun asennuksilla.

Kotitaloutesi rakennuksen huopakattosaneeraus Uusikaarlepyyn seudulla käy kätevimmin meillä teettäen!

Huopakaton saneeraus tulee vastaan jokaisen rakennuksen käyttöhistoriassa. Osassa aiemmin ja osassa myöhemmin riippuen mm. siitä kuinka hyvin katto on alun perin tehty tai aiemmin remontoitu ja kuinka sitä on matkan varrella huollettu. Kun teetät huopakattosi saneerauksen meillä kattoalan osaavilla ammattilaisilla, saat oikein remontoidun katon. Toimestamme kaikki on asennettu huolellisesti, materiaalit sopivat yhteen ja myös katolle sekä teknisessä että esteettisessä mielessä. Huopakattoremontti on turvallista ja helppoakin teettää meillä, remontoimme Uusikaarlepyyssä kaikenlaisten kotitalouksien rakennusten pala- ja rullahuopakattoja. Kun omakotitalosi, kesämökkisi tai muu mökkisi kaipaa huopakattosaneerausta, voit teettää sen meillä. Remontoimme niin ikään piharakennusten, kuten varastojen, saunarakennusten, autokatosten ja -tallien huopakatot loistavaan kuntoon. Uusikaarlepyyn seudulla palveluvalikoimaamme kuuluvat myös kaikki mahdolliset kattomallit, voit tilata remontin siis meiltä, oli kyseessä harjakatto, pulpettikatto, tasakatto tai mikä tahansa muukin kattomalli.

Kun huopakattoremontti Uusikaarlepyyn seudulla alkaa kolkutella ovella niin pyydä tarjouksemme kattosi saneerauksesta. Meillä kattoremontit hoidetaan kunnon palveluasenteella, huolehdimme esimerkiksi kaikista kattoremontin työvaiheista, osaavista työntekijöistä sekä kaikista kattoremonttiin tarvittavista työvälineistä.