KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Uusimaa

Huopakattoremontti Uusimaa – Kattoremonttipalvelumme pystyy ratkaisemaan kaikki kattohuolesi! Kun omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremontti Uudellamaalla on ohi, sinulla on sammaleeton katto, mikä ei vuoda. Ilma vaihtuu sen alla hyvin, eikä tuuli pääse puhaltamaan vuotien alle.

Veloitamme huopakattoremonteistamme Uudellamaalla vain sen, mitä asiantuntevasti toteutetusta kattosaneerauksesta kannattaakin maksaa. Huomaathan rahoituksen, mitä voi hakea yhteistyökumppaniltamme, ja kotitalousvähennyksen, mitä voi hakea Verohallinnolta.

Tarjoamme huopakattoremontteja Uudenmaan kaikissa kunnissa ja kaupungeissa. Niitä ovat Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti, Hanko, Inkoo, Raasepori, Askola, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Lapinjärvi sekä Loviisa.

Reviirimme kattaa myös entiset kunnat, joita ovat Bromarv, Degerby, Haaga, Huopalahti, Hyvinkään maalaiskunta, Karjaan kaupunki, Karjaan maalaiskunta, Karjalohja, Kulosaari, Liljendal, Lohjan kunta, Nummi, Nummi-Pusula, Oulunkylä, Pernaja, Pohja, Porvoon maalaiskunta, Pusula, Pyhäjärvi Ul, Ruotsinpyhtää, Sammatti, Snappertuna, Tammisaaren maalaiskunta, Tammisaaren kaupunki ja Tenhola. Kalustomme on sellainen, että voimme toteuttaa huopakattoremontit myös saarikohteissa, eikä rakennuksen korkeuskaan haittaa.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Uudellamaalla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Uudenmaan alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Uusimaa – Uusi laattakatto kääntää päät

Palahuopakattoremontti Uusimaa – Toteuttamamme bitumipaanukattoremontin jälkeen sinulla on katto, mikä kääntää päät! Huopakattoremontin lopputulos ei jää muilta huomaamatta, sillä uusi laattakatto on sanalla sanoen upea. Siellä se starailee muina miehinä – vai pitäisikö sanoa muina kattoina – muiden joukossa. Voi olla, että naapurisikin alkavat harkita huopakattoremonttia.

Palahuopakattoremontit Uudellamaalla tekevät suorastaan ihmeitä vanhoille katoille. Vielä tovi sitten nuutuneesta, sammaleiden peittämästä, vuotavasta ja ruosteisia kattovarusteita kantavasta katosta tulee muutamassa päivässä siisti, ehjä ja tiivis katto, mitä koristavat tuliterät kattotuotteet (kuten sadevesijärjestelmä, kattotikkaat, kulkusilta ja kattoluukku). Kaiken voi kruunata piipun pellitys.

Tärkein syy palahuopakattoremontille Uudellamaalla ei kuitenkaan ole se, miltä katto näyttää laattakattoremontin jälkeen. Tärkeintä on päästä eroon kattovuotojen ja myrskyvaurioiden uhasta. Se onnistuu purkamalla vanha sekä kulunut palahuopakatto ja asentamalla sen tilalle uusi. Kun tilaat palahuopakattoremontin Uudellemaalle meiltä, voit luottaa siihen, että kaikki työvaiheet toteutetaan timanttisella ammattitaidolla. Saat sekä tiiviin että näyttävän bitumipaanukaton!

Huopakaton uusiminen Uusimaa – Uudesta bitumikatosta on iso ilo teille ja meille

Huopakaton uusiminen Uusimaa – Uusimamme kermikatto tuottaa iloa sekä teille että meille! Myös laattakaton vaihto tuo tullessaan puhdasta iloa, joten kannattaa ottaa yhteyttä ja pyytää hyvä tarjous avaimet käteen -periaatteella tehtävästä huopakattoremontista. Aloitamme huopakaton uusimisen Uudellamaalla niin pian kuin mahdollista, koska huopakattoremontilla on yleensä jo kova kiire siinä vaiheessa, kun asiakas ottaa yhteyttä tilatakseen bitumikaton vaihdon.

Uusi tiivissaumakatto, palahuopakatto, bitumikermikatto tai kolmiorimahuopakatto on iso ilo asiakkaalle, koska uusi katto pitää vettä. Toteutamme huopakaton uusimisen Uudellamaalla niin, ettei yksikään läpivienti tai sisätaite vaaranna katon tiiviyttä. Kiinnitämme huomiota myös seinäliittymien toteutukseen, eristetilan tuuletukseen, piipun kuntoon, otsalautojen kuivuuteen, raakaponttilaudoituksen aukottomuuteen, mahdollisesti asennettavan katelevytyksen paksuuteen, huopakattonaulojen pituuteen ja rännien kaatoihin.

Mitä huolellisemmin huopakaton uusiminen Uudellamaalla tehdään, sen parempi, sillä näin voidaan välttää monet murheet (kuten ylös katosta pumppautuvat naulat ja rakenteesta toiseen leviävät lahovauriot). Uusi huopakatto ilahduttaa myös meitä, sillä erinomaisen lopputuloksen näkeminen on palkitsevaa.

Palahuopakaton uusiminen Uusimaa – Bitumipaanukatto on yleinen näky Uudellamaalla

Palahuopakaton uusiminen Uusimaa – Uudesta palahuopakatosta haaveilevien kannattaa ottaa yhteyttä erityisosaajiimme! Meiltä löytyy juuri sitä ammattitaitoa, mitä tarvitaan silloin, kun työn alla on palahuopakaton uusiminen Uudellamaalla. Mukaudumme kaikkiin tilanteisiin. Joskus tarvitaan vain osittaista huopakattoremonttia, eli esimerkiksi vain toisen lappeen uusimista. Toisinaan meidän on yhdistettävä palahuopakaton uusimiseen Uudellamaalla erityisen paljon purku- ja korjaustöitä. Näin voi olla esimerkiksi silloin, jos asiakas tilaa huopakattoremontin siksi, että puu on kaatunut omakotitalon tai mökin katon päälle.

Bitumipaanukatto on yleinen näky – varsinkin sellainen, mikä koostuu tummista ja kuusikulmaisista huopalaatoista. Mekin voimme käyttää tummia bitumipaanuja, jotka muodostavat hunajakennoa muistuttavan kuvion. Sadevesijärjestelmän ja kattoturvatuotteiden (kuten lapetikkaiden) värit voidaan valita niin, että varusteet sulautuvat nätisti uuteen lappukattoon. Näin saadaan aikaan hillityn tyylikäs kokonaisuus.

Jos haluat, voimme käyttää rohkean värisiä huopalaattoja. Uusi bitumipaanukatto voi olla sininen, punainen tai vihreä. Laatat voivat olla vaikkapa nelikulmaisia. Voit valita vapaasti myös kattovarusteiden värin. Joko aloitetaan palahuopakaton uusiminen Uudellamaalla?

Huopakaton asennus Uusimaa – Asentamamme katto on tukeva ja vankka

Huopakaton asennus Uusimaa – Asentamamme katto on tukeva, vankka ja luotettava! Mitä kestävämpää kattoa kaipaat, sitä enemmän sinun kannattaa tilata asennusurakka tästä osoitteesta. Me toteutamme bitumikaton asennuksen parhaalla hinta-laatusuhteella, eikä urakka kestä viikkotolkulla. Nopeimmillaan uuden huopakaton asennus Uudellamaalla onnistuu jo parissa päivässä, mutta tarkempi arvio uudisrakennuksen katon asennukseen tai huopakattoremonttiin kuluvasta ajasta saadaan vasta alkutarkastuksen jälkeen.

Alkutarkastuksen jälkeen olemme paljon viisaampia, sillä monet asiat selviävät paikan päällä. Esimerkiksi kattorakenteiden kuntoa on vaikea arvioida etänä, vaikka kännykkäkameroilla saakin nykyään otettua ihan hyviä valokuvia. Katon alla olevien rakenteiden kunto vaikuttaa suuresti siihen, kuinka huopakattoremontti on tehtävä, mitä urakka maksaa ja kauanko töille on varattava aikaa. Jos mahdollista, pyri tilaamaan uuden huopakaton asennus Uudellemaalle ennen katon kunnon liiallista heikkenemistä. Näin voit välttää kattovuodoista johtuvat kosteusvauriot.

Tukeva ja vankka – huopakatto on enää yhden yhteydenoton päässä. Pyydä tarjous huopakaton asennuksesta Uudellamaalla jo tänään!

Huopakattosaneeraus Uusimaa – Ota yhteyttä: saneeraus on pian täydessä käynnissä

Huopakattosaneeraus Uusimaa – Uutterat ammattilaisemme aloittavat huopakaton saneerauksen turhia aikailematta! Kesämökin, piharakennuksen (kuten autotallin, autokatoksen tai saunarakennuksen) tai omakotitalon huopakattosaneeraus Uudellamaalla on pian täydessä käynnissä.

Ulkorakennuksen, asuinrakennuksen tai mökin huopakattoremontti voidaan aloittaa jo aikaisin keväällä. Urakka on mahdollista aloittaa heti, kun maassa ei enää ole lunta. Harjakaton, mansardikaton, pulpettikaton tai tasakaton vaihto onnistuu myös kesällä, eikä remonttihaaveita tarvitse haudata syksylläkään. Voimme toteuttaa huopakattoremontteja vielä loppuvuonnakin juuri ennen pakkaskelien alkamista.

Vanhan katon purku ei ole bitumikattosaneerauksen ensimmäinen työvaihe. Kaikki huopakattosaneeraukset Uudellamaalla aloitetaan siten, että tarkastamme huopakattoremonttikohteen. Sitten suunnittelemme urakan ja laskemme sille hinnan. Sitten valmistaudumme pian aloitettavaan huopakattosaneeraukseen Uudellamaalla esimerkiksi suojaamalla pihasi, pystyttämällä telineet ja kuljettamalla paikan päälle oikean määrän puutavaraa ja uusia kattohuopia.

Satulakattosi, tasakattosi tai esimerkiksi mansardikattosi on hyvissä käsissä, mikäli tilaat katon vaihdon tästä osoitteesta. Saat rahoillesi parasta vastinetta, sillä meidän uusimamme katto on helppohoitoinen, vesitiivis ja todella pitkäikäinen.