KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Varsinais-Suomi

Huopakattoremontti Varsinais-Suomi, kun piharakennuksesi autotallista -katokseen tai varastoon kaipaa uusimista niin me palvelemme. Voit teettää kattoremonttipalvelullamme huopakattoremontin Varsinais-Suomessa myös omakotitaloihin, kesämökkeihin ja muihin mökkeihin tai vaikkapa saunarakennuksiin pihassa ja rannassa. Remontoimme rullahuopakattoja ja palahuopakattoja kaikissa malleissa auma- ja tasakatosta mansardikattoihin sekä harjakattoihin.

Palvelualueemme on Varsinais-Suomi ja kaikki sen paikat: Lieto, Parainen, Salo, Aura, Naantali, Halikko, Uusikaupunki, Paimio, Somero, Pertteli, Masku, Laitila, Pöytyä, Mynämäki, Kemiönsaari, Rusko, Nousiainen, Sauvo, Kosti Tl, Vehmaa, Pyhäranta, Marttila, Taivassalo, Oripää, Kustavi, Alastaro, Angelniemi, Askainen, Dragsfjärd, Hiittinen, Houtskari, Iniö, Kakskerta, Kalanti, Karinainen, Karjala, Yläne, Karuna, Kemiö, Kiikala, Raisio, Kisko, Korppoo, Kuusisto, Turku, Kuusjoki, Lemu, Lokalahti, Maaria, Mellilä, Merimasku, Metsämaa, Loimaa, Mietoinen, Muurla, Kaarina, Nauvo, Perniö, Paattinen, Parainen, Uskela, Piikkiö, Pyhämaa, Västanfjärd, Somerniemi, Suomusjärvi, Särkisalo, Tarvasjoki, Uskela, Vahto ja Velkua sekä Rymättylä. Huopakattoremontti Varsinais-Suomessa onnistuu meillä teettäen myös saarikohteissa.

Tarjouspyyntö käynnistää kattoremontin teettämisen käytännöllisesti. Muistutamme huomioimaan tarjouksemme lisäksi rahoitusmahdollisuuden ja kotitalousvähennykset, joita voi hakea verotuksessa meidän tekemästämme työstä.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Varsinais-Suomessa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Varsinais-Suomen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Varsinais-Suomi – taitavien asentajiemme toteuttama laattakatto on ilo silmälle

Palahuopakattoremontti Varsinais-Suomi, teetä remonttisi meillä. Saat kattoremonttipalvelultamme virheettömästi toimivan katon, kun remontoimme vanhan kattosi kuntoon. Uusimme sen vesikatteen ja korjaamme mahdolliset vauriot ja viat. Palahuopakatto on suosittu ja hyvä katto moniin rakennuksiin. Sen ulkonäköön on helppo vaikuttaa valitsemalla kattavasta tuotevalikoimasta mieluinen katetuote, värejä, sävyjä, kokoja ja muotoja riittää runsaasti. Ulkonäkö onkin yksi palahuopakaton eduista. Yleisesti ottaen samanlaisia hyviä puolia löytyy kaikista huopakatoista. Palahuopakatto on muiden huopakattojen tavoin helppohoitoinen, kevyt, äänetön mutta tosiaan hieman persoonallisemman näköinen kuin muut huopakatot.

Teetä meillä huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Varsinais-Suomessa, kattoremonttipalvelumme toimii kaikkien kattojen parissa kokonaisvaltaisen palveluperiaatteen mukaisesti. Kun olet pyytänyt tarjouksemme, voit luottaa loput remontin toteutuksesta käsiimme. Palvelumme kattaa kaikki remontin työvaiheet suunnittelusta remontin toteutukseen ja loppusiivoukseen. Meillä myös remonttijätteiden kierrättäminen kuuluu palveluun. Palahuopakattoremontissa tarvitaan tietysti työvälineitä, joihin lukeutuvat perustyökalut, erikoisvälineet kuten huopanaulain sekä isommatkin työkoneet kuten henkilönostin tai sähköttömässä kohteessa aggregaatti ja akkukäyttöiset työkalut. Meillä palveluun kuuluvat kaikki tarvittavat työvälineet riippumatta siitä, millainen huopakattoremontti Varsinais-Suomessa on tehtävänä.

Huopakaton uusiminen Varsinais-Suomi – uusimme, puramme, asennamme ja korjaamme kaiken mitä tarvitsee

Huopakaton uusiminen Varsinais-Suomi, huopakattoremontin pääpiirteet ovat samoja mutta jokainen katto kuitenkin remontoidaan toimestamme sen tarvitsemassa laajuudessa. Huomioimme katon kunnon ohessa myös toiveesi, joilla voi myös olla vaikutusta siihen, mitä katolle remontissa tehdään. Ammattitaitoinen kattoremonttipalvelumme pystyy toteuttamaan mm. erilaiset katon muutostyöt ja asentamaan laadukkaasti läpivientiä vaativia kattotuotteita, kuten kattoikkunoita, -valokupuja ja -luukkuja osana huopakattoremonttia Varsinais-Suomessa.

Purkaminen käynnistää huopakaton uusimisen eli huopakattoremontin. Ennen sitä tietysti suojaamme työmaan ja hoidamme muut valmistelut. Sitten kun ne ovat valmiina, puramme kattotuotteet sekä vesikatteen pois. Tämän jälkeen osa katoista vaatii myös alusrakennetöitä, joihin lukeutuvat eri tavoin vaurioituneiden tai heikkoon kuntoon päätyneiden alusponttilaudoitusten tai -levytysten uusimista. Samalla huolehdimme myös muiden katon rakenteiden uusimisesta, jos niissä on vikoja ja puutteita. Huopakaton uusiminen Varsinais-Suomessa on hyvä tilaisuus teettää koko katolle eristeremontti, katon kunto itsessään vaatii yleensä vain vaurioiden pilaamien eristeiden paikallista uusimista. Koko katon eristeremontti voi olla hyödyllinen rakennuksen energiatehokkuuden kannalta, osana rakennuksen muuta eristys- ja tiivistystyötä.

Palahuopakaton uusiminen Varsinais-Suomi, kaikenlaisten laattakattojen saneeraustyöt ammattiosaamisella meiltä

Palahuopakaton uusiminen Varsinais-Suomi, epäilyttääkö palahuopakattosi kunto? Tuntuuko siltä, että remontti lähestyy? Ota yhteyttä, me tutkimme kattosi tilanteen ja arvioimme remontin laajuuden sekä huomioimme toiveesi, sitten toteutamme ammattitaidolla palahuopakaton uusimisen rakennukseesi.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Varsinais-Suomessa tarkoittaa tietysti koko katon kunnostamista, korjaamista ja uusimista sen kunnon perusteella. Vesikatteen uusiminen kuitenkin on olennainen osa mitä tahansa kattoremonttia ja näin toimii myös palahuopakaton uusiminen. Toisinaan kattoremontissa ei juuri ole edes alusrakennetöitä, mutta vesikate täytyy lopulta uusia sen iän ja kulumisen vuoksi hyvin pidetylläkin katolla. Palahuopakatteen uusiminen toimii tavallisella pura ja asenna -metodilla eli vanha vesikate poistetaan ja tilalle asennamme uuden alus- ja pintahuopineen, joista päällimmäinen on tässä tapauksessa palahuopakatetta. Tällaisen katteen asennamme tarkasti oikeaan suuntaan lapetta ylös edeten, jokaisen katepalan kiinnitämme katenauloilla alusrakenteeseen ja seuraava katepala peittää naulojen kannat kätevästi tiivistäen katteenpinnan. Näin katto myös näyttää siistiltä. Suosimme kaikissa toteuttamissamme huopakattoremonteissa Varsinais-Suomessa laadukkaita katenauloja, niin ikään hyvä alus- tai pohjahuopa asennetaan myös rullahuopakattoihin.

Huopakaton asennus Varsinais-Suomi – kattoremontin sujuva eteneminen vie kohti asennusta ja valmista kattoa

Huopakaton asennus Varsinais-Suomi, asennamme uuden kattosi remontin loppuvaiheessa, kun katon purkutyöt ja mahdolliset alusrakennetyöt on hoidettu. Alusrakennetöihin voi tietysti kuulua asennustöitä, jos katosta on purettu esimerkiksi kosteus- ja lahovaurioista puumateriaalia. Tyypillisimmin puramme ja asennamme aluslaudoitusta tai -levytystä, jonka on ensimmäisenä tulilinjalla katteen pettäessä ja vuotaessa. Aika yleisiä vuotokohtia katolla ovat kuitenkin erilaiset liitoskohdat, jiirit ja läpiviennit, joiden vuotojen osalta tutkimme ja korjaamme tietysti kaikki kosteudesta kärsineet materiaalit.

Erityisesti huopakattoremonteissa ja huopakaton asennustöissä Varsinais-Suomessa ja missä tahansa muuallakin korostuu vesikatteen asennus. Se on yksi tärkeimmistä kattoremontin asennustöistä. Kattohuovat asennamme aina pohja- eli alushuovan kanssa, riippumatta siitä onko pintakerros pala- vai rullahuopaa. Kun kate on asennettu, vuorossa ovat ylösnostokappaleet, joiden asennuksessa käytämme apuna kolmiorimoja. Kattoläpivientien asennukset hoidamme myös katteen asennuksen yhteydessä. Kun huopakattoremontti Varsinais-Suomessa alkaa olla muuten valmis, huopakaton asennus valmistuu katon reunapellitysten ja piipullisissa rakennuksissa myös piipunpellityksen ja -hatun asennusten myötä. Tässä vaiheessa asennamme myös kattotikkaat, lumiesteet ja mm. vesikourut, jotka liittyvät sadevesijärjestelmään.

Varsinais-Suomessa huopakattosaneeraukset valmistuvat ja onnistuvat kattoremonttipalvelumme avulla

Kun huopakaton saneeraus Varsinais-Suomen alueella tulee ajankohtaiseksi niin kattoremonttipalvelumme pätevä väki voi huolehtia kattosi kuntoon laittamisesta. Remontin kohteena voi olla piharakennus, omakotitalo tai vapaa-ajan asumus, me remontoimme niin omakotitalojen, kesämökkien kuin autotallienkin huopakattoja. Voit vastaavasti tilata meiltä kattoremontin myös katokatokseen, huvilaan, piha- tai rantasaunaan, pihavarastoon tai käytännössä katsoen mihin tahansa kotitaloutesi rakennukseen. Remontoimme Varsinais-Suomessa kaikkia kattomalleja ja huopakatetyyppejä, eli rullahuopakatot, palahuopakatot ja kattomallit tasakatosta harja- ja mansardikattoihin voi saneerata avullamme.

Kun kattosi tarvitsee huopakattoremonttia niin kaikkein yksinkertaista on pyytää ihan ensimmäisenä meiltä tarjous kattoremontista. Tekninen asiantuntijamme perehtyy sekä toiveisiisi että kattoosi laatien sitten juuri tämän katon tilanteeseen perustuvan tarjouksen. Kaikki muutkin työvaiheet ja lähes kaikki mahdolliset käytännönasiatkin voi jättää meidän hoidettavaksemme, kun työn alla on millainen tahansa huopakattoremontti Varsinais-Suomessa. Palvelumme pätee kaikkiin kattoremonttiurakoihin, teemme takuutyötä aina osaavan kattoremonttitiimin osaamisella ja kattosi valmistuu ajallaan. Aika harvojen kannattaa ryhtyä remontoimaan huopakattoaan itse, kattoremonttipalvelultamme saat kaiken tarvitsemasi kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja hyvällä palveluasenteella.