KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Vesanto

Huopakattoremontti Vesanto – Meiltä saat taitavat tekijät katon vaihtoon! Mikäli omakotitalon, kesämökin, saunarakennuksen, autotallin, grillikatoksen tai jonkin muun piharakennuksen katto kaipaa uusimista, me olemme valmiina auttamaan. Toteutamme harjakaton, mansardikaton, pulpettikaton tai tasakaton vaihdon avaimet käteen -periaatteella.

Moisella periaatteella toteutettu huopakattoremontti Vesannolla tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse purkaa, eristää, sahata, naulata, mitata, maalata, muurata, siivota tai kuljettaa mitään. Me teemme puolestasi kaiken, mitä huopakattoremonttisi Vesannolla edellyttää, emmekä veloita urakasta kuin vain kohtuullisen hinnan.

Jos haluat, voit maksaa huopakattoremonttisi Vesannolla yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Asiakkaillemme aukeaa mahdollisuus myös kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Koko Pohjois-Savo ympäristöineen mahtuu alueelle, jolla uusimme bitumikattoja. Näin ollen voit tilata katon purun ja vaihdon vaikkapa sellaisille paikkakunnille kuin Keitele, Konnevesi, Rautalampi, Tervo tai Viitasaari. Ei haittaa, vaikka kohde sijaitsisi saaressa, sillä pystymme toteuttamaan myös saarikohteissa tarvitut huopakattoremontit.

Me emme säiky kosteusvaurioita tai korkeita rakennuksia, joten otahan yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja anna meidän uusia bitumikattosi siten kuin se kuuluukin uusia!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Vesannolla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Vesannon alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Vesanto – Mikään työvaihe ei jää vastuullesi

Palahuopakattoremontti Vesanto – Meiltä täyden palvelun pakettina tilattu laattakattoremontti on se kaikkein helpoin ratkaisu! Se, että teetät huopakattoremonttisi täyden palvelun pakettina, tarkoittaa sitä, ettei mikään työvaihe jää sinun vastuullesi – yhteydenottoa lukuun ottamatta. Kun palahuopakattoremonttisi Vesannolla on ohi, toimitamme laskun maksettavaksesi. Sen sisältö ei tule yllätyksenä, sillä huopakattoremontin hinta selvitetään ennen bitumipaanukattoremontin aloittamista. Hinta selvitetään alkutarkastuksen jälkeen. Alkutarkastusta tarvitaan myös työsuunnitelman laatimista ja aikataulun selvittämistä varten. Et siis joudu ostamaan sikaa säkissä eli tilaamaan katon vaihtoa tietämättä sitä, mitä saat ja millä hinnalla.

Vasta alkutarkastuksen jälkeen tiedämme sen, millaisista työvaiheista juuri sinun palahuopakattoremonttisi Vesannolla koostuu. Jokainen katto on erilainen, joten jokainen kattoremontti on suunniteltava ja toteutettava tapauskohtaisesti. Jos katon alla on vaurioita, liitämme palahuopakattoremonttiisi Vesannolla esimerkiksi kattoristikoiden kunnostamisen, kastuneiden puuosien vaihtamisen, kastuneiden eristeiden ja sisäkattomateriaalien uusimisen ja/tai eristetilan tuuletusratkaisujen tehostamisen. Tarvittaessa sisällytämme vesikatteen vaihtoon myös yläpohjan lisälämmöneristyksen, piipun pellityksen ja uusien kattoläpivientien asennuksen.

Huopakaton uusiminen Vesanto – Monta syytä sanoa heipat vanhalle katolle

Huopakaton uusiminen Vesanto – Uusimamme katon alla asuminen on mukavan huoletonta! Uusimme luotettavasti myös mökkien ja erilaisten ulkorakennuksien – kuten huvimajojen, tallien, ulkovarastojen, rantasaunojen ja kesäkeittiöiden – huopakatot. Tarvitset asuinrakennuksen, vapaa-ajan rakennuksen tai piharakennuksen huopakattoremonttia viimeistään siinä vaiheessa, kun katon parasta ennen -päivä alkaa kolkutella ovelle. Mitä vanhempi tiivissaumakatto, palahuopakatto, kolmiorimahuopakatto tai pintarullahuopakatto, sitä vähemmän siihen voi luottaa. Vanha katto voi vuotaa, eikä kosteus tee hyvää katon alla oleville rakenteille. Ainoa tapa saada vanhasta ja epäluotettavasta katosta tarpeeksi tiivis on tilata huopakaton uusiminen Vesannolle.

Vanhan huopakaton uusiminen Vesannolla on paras ratkaisu myös kurjalta näyttävään kattoon. Uudella katolla ei kasva sammaleita eikä sillä ole kupruja, irvistäviä saumoja tai törröttäviä nauloja. Huopakattoremontti voi nostaa koko kiinteistön arvoa, sillä potentiaaliset ostajat osaavat arvostaa hiljattain uusittua ja siksi taatusti tiivistä kattoa.

Bitumikaton vaihto on myös tilaisuus uudistaa katon ja koko rakennuksen ilmettä. Eiköhän sanota heipat vanhalle katolle ja aloiteta huopakaton uusiminen Vesannolla?

Palahuopakaton uusiminen Vesanto – Puhkumme tarmoa vielä loppusiivouksenkin aikana

Palahuopakaton uusiminen Vesantoa – Tarmoa puhkuvat ammattilaisemme eivät jätä mitään tekemättä! Hoidamme puolestasi niin huopakattoremontin suunnittelun, pihan suojauksen, purkutyöt, pohjatyöt (kuten kattopinnan oikaisun), kirvesmiestyöt, kattohuopien asennustyöt, läpivientityöt, peltisepäntyöt kuin loppusiivouksenkin. Tarmoa riittää tosiaan vielä loppusiivoukseenkin sekä jätteiden kuljettamiseen jäteasemalle. Sitten onkin aika ajaa körötellä seuraavalle työmaalle. Palahuopakattojen uusiminen Vesannon suunnalla on ilomme!

Mökin, pihasaunan tai vaikkapa omakotitalon palahuopakaton uusiminen Vesannolla aloitetaan ottamalla selvää siitä, millaisesta urakasta on kyse. Liittyykö siihen kattoikkunoiden asennustöitä? Entä kosteusvaurioiden kunnostamista? Kenties tarvetta on kattotuolivaurioiden kunnostamiselle ja vääntyneiden kattovarusteiden uusimiselle?

Meitä kiinnostavat myös katon koko ja muoto. Jos kyse ei ole satulakatosta vaan tasakatosta, emme voi asentaa palahuopakattoa. Palahuopakaton asentamisen sijaan valmistaudumme tekemään tulitöitä pintarullahuopakatteen kimpussa.

On mahdollista, että palahuopakaton uusiminen Vesannolla onnistuu purkamatta vanhaa kattoa. Silloin huopakattoremontti sujuu erityisen helposti. Jätettäkin syntyy vähemmän. Emme kuitenkaan tavoittele helppoutta vaan parasta laatua. Ota yhteyttä kattotiimiin, joka on valmis näkemään vaivaa!

Huopakaton asennus Vesanto – Kaikkein ihaninta on nähdä lopputulos

Huopakaton asennus Vesanto – Kattotiimimme toteuttaa toiveesi! Kerro meille siitä, millaisesta huopakatosta haaveilet, niin suunnittelemme ja toteutamme huopakattoremontin toiveittesi pohjalta. Bitumikattoremontin (eli vanhan katon purkamisen ja uusimisen) ohella voit tilata meiltä myös uudisrakennuksen jyrkän tai loivan huopakaton asennuksen Vesannolle. Uusi huopakatto on juuri niin moderni tai perinteinen kuin haluat.

Toteutamme huopakaton asennuksen Vesannolla reippain ottein, joten urakan aikataulu ei venähdä. Lisäksi pyrimme aiheuttamaan mahdollisimman vähän häiriötä. Todennäköisesti kuitenkin haluat, että kuljetuskalusto, jätelavat, työskentelytelineet, henkilönostimet, nostokoriautot ja pressut ovat pihassasi mahdollisimman vähän aikaa. Siksi laitamme vipinää kinttuihin. Emme kuitenkaan hosu lopputuloksen kustannuksella. Siitä tulee aina yhtä hyvä ja virheetön.

Ihaninta onkin juuri se, kun pääsee ihastelemaan upeaa lopputulosta. Uuden katon väri on mieleisesi, ja olemme yhdistäneet uuden huopakaton asennukseen Vesannolla kaikkien toivomiesi kattotuotteiden (kuten kattoikkunan ja aurinkopaneelien) asennuksen.

Lopputuloksen näkeminen on meidänkin mielestämme erittäin palkitsevaa. Nyt huopakattoremontti alusrakennetöineen on takana, ja voimme olla varmoja lopputuloksen tiiviydestä!

Huopakattosaneeraus Vesanto – Vanhan katon tuhkasta nousee uusi jo muutamassa päivässä

Huopakattosaneeraus Vesanto – Uusimamme katto nousee vanhan katon raunioista kuin Feenix-lintu! Uusi huopakatto on aina kovan työn hedelmä, mutta se ei tarkoita sitä, että huopakattoremontti kestäisi viikkotolkulla. Voi olla, että suoriudumme huopakattosaneerauksesta Vesannolla jo parissa päivässä, mutta tarkempaa arviota aikataulusta ei kannata antaa ennen alkutarkastusta. Vasta sen jälkeen tiedämme, kuinka monta päivää huopakattoremonttiin kaikkine puutöineen tulee varata.

Huopakattoremontin kesto riippuu esimerkiksi katon koosta (pienen katon uusiminen on luonnollisestikin nopeampaa kuin pinta-alaltaan suuren katon vaihtaminen) ja pohjatöiden määrästä. Mikäli olet tilannut huopakattosaneerauksen Vesannolle ennen katon kunnon romahtamista, meidän ei todennäköisesti tarvitse alkaa uusia aluslaudoitusta, eristeitä tai sisäkattomateriaaleja.

Pahat myrskyvauriot voivat aikaistaa huopakattosaneerausta Vesannolla. Lisäksi ne voivat tehdä bitumikattosaneerauksesta tavanomaista haastavamman, sillä esimerkiksi katon päälle kaatuva puu voi rikkoa kattotuoleja ja raakaponttilaudoitusta. Luota meihin, vaikka vanhan katon tilanne vaikuttaisi pahalta. Meidän asentajamme, kirvesmiehemme ja peltiseppämme laittavat kaiken kuntoon kerrassaan erinomaisella hinta-laatusuhteella!