KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Virolahti

Huopakattoremontti Virolahti – Huopakattoremonteista vastaavat ammattilaisemme loistavat työssään! Tilaa piharakennuksen, kesämökin tai omakotitalon huopakattoremontti Virolahdelle meiltä, niin kaikki menee putkeen. Saat tyylikkään ja tiiviin bitumikaton, mikä kestää hyvin haastavissakin olosuhteissa. Hintakaan ei ole esteenä, sillä hinnoittelemme kaikki huopakattoremontit Virolahdella varsin järkevästi. Voit keventää kustannuksia entisestään hakemalla verottajalta kotitalousvähennystä. Monet haluavat maksaa kermikattoremontin rahoituksella, ja tässä yhteistyökumppanimme voi auttaa sinua.

Teemme jokaisen huopakattoremontin Virolahdella avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että hoidamme puolestasi niin materiaalihankinnat, pihan suojauksen, vanhojen huopakerrosten purkamisen, mahdollisten kattotuolivaurioiden kunnostamisen, kattoläpivientien asentamisen, loppusiivouksen kuin kaikki muutkin bitumikattoremontin työvaiheet. Pahvikaton vaihdon työvaiheet ovat tiedossa alusta pitäen, sillä aloitamme huopakattoremontit – mitkä onnistuvat myös saarikohteissa – tarkastamalla kohteen.

Koska aluettamme on koko Kymenlaakso naapurikuntineen, voit tilata aumakaton, pulpettikaton, satulakaton tai vaikkapa tasakaton uusimisen myös sellaisille paikkakunnille kuin Hamina, Miehikkälä, Kotka, Kouvola sekä esimerkiksi Luumäki. Paras aika bitumikermikaton vaihdolle on aikaisin keväällä, mutta kattoremontti onnistuu muulloinkin pakkasettomana aikana.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Virolahdessa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Virolahden alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Virolahti – Bitumipaanukattoremontti alkaa vanhan katon purkamisella

Palahuopakattoremontti Virolahti – Kattoremonttipalvelumme ajattelee aina kattosi parasta! Kattosi paras on yleensä myös sinun parhaasi, koska ehjä ja tiivis katto pitää yllä koko rakennuksen arvoa sekä käyttökelpoisuutta.

Toki otamme huomioon myös kaikki toiveesi, kun teemme autotallin, kesäkeittiön, saunamökin tai vaikkapa omakotitalon huopakattoremonttia. Uusi katto on kumppanisi pitkään, joten on luonnollista, että haluat sen olevan juuri oikean värinen sekä juuri oikealla tavalla varusteltu.

Palahuopakattoremontti Virolahdella johtaa varmasti makusi mukaiseen lopputulokseen, koska markkinoilla on runsaasti erivärisiä ja -mallisia palahuopia. Myös huopakattoremontin yhteydessä asennettavissa kattovarusteissa on valinnanvaraa. Esimerkiksi sadevesijärjestelmä voi olla pyöreä tai kantikas, ja erilaisia värivaihtoehtojakin on paljon.

Palahuopakattoremonttisi Virolahdella ei kuitenkaan ala sadevesijärjestelmän asennuksella. Ensin meidän pitää purkaa vanha katto. Tätä aiemmin olemme suojanneet pihasi pressuilla, jotta puretut huopakappaleet, peltilistat ja huopanaulat olisi helpompi kerätä talteen. Vielä tätäkin aiemmin olemme suunnitelleet palahuopakattoremonttisi Virolahdella. Suunnitteluvaiheen ansiosta tiedämme, mitä kaikkea teemme pihasi suojauksen ja vanhan laattakaton purkamisen jälkeen.

Huopakaton uusiminen Virolahti – Uuden huopakaton alla voi olla aiempaa enemmän eristeitä

Huopakaton uusiminen Virolahti – Uusimamme bitumikatto täyttää kaikki odotukset! Se on vakaa, vesitiivis, helppohoitoinen, turvallinen ja nätti. Huopakattoremontin aikana olemme kunnostaneet kaikki mahdolliset vauriot, joita menneiden vuosien kattovuodot tai esimerkiksi lumimassat ovat voineet aiheuttaa. Tarpeen niin vaatiessa uusimme myös otsalaudat, piipunhatun sekä esimerkiksi sadevesijärjestelmän.

Kun huopakaton uusiminen Virolahdella on ohi, katon alla voi olla aiempaa enemmän eristeitä. Yläpohjan lisäeristystä pidetään ylivoimaisena tapana vähentää rakennuksen sähkökulutusta (siis jos kyseessä on sähkölämmitteinen rakennus). Valtaosa kodin lämmönhukasta tapahtuu näet yläpohjan kautta. Siksi lisäeristyksen asentaminen voi olla se helpoin ja edullisin tapa parantaa rakennuksen energiatehokkuutta.

Jos eristeitä on tarpeeksi, huopakaton uusimiseen Virolahdella ei tarvitse yhdistää yläpohjan lisäeristystä. Mikäli eristeet ovat puhtaita ja kuivia, niitä ei tarvitse uusia edes osittain. Päinvastaisessa tilanteessa eristeet on vaihdettava (viimeistään!) huopakattoremontin yhteydessä. Jos märkiä eristeitä ei vaihdeta, voidaan joutua tekemisiin yläpohjan homevaurioiden kanssa. Tilaa huopakaton uusiminen Virolahdella, niin teemme puolestasi kaiken tarvittavan!

Palahuopakaton uusiminen Virolahti – Varmista uuden laattakaton kestävyys tilaamalla urakka meiltä

Palahuopakaton uusiminen Virolahti – Asentamaamme bitumipaanukattoon voi luottaa! Toteutamme huopakattoremonttisi niin, että uudesta katosta tulee mahdollisimman pitkäikäinen. Asentamamme bitumipaanukatto kestää mainiosti tulevien vuodenaikojen rasitukset (kuten kesähelteet ja syyssateet).

Mikäli tilaat ulkorakennuksen, omakotitalon tai kesämökin huopakattoremontin meiltä, palahuopakaton uusiminen Virolahdella tulee olemaan alan parhaimpien ammattilaisten vastuulla. Asentajamme, peltiseppämme ja kirvesmiehemme malttavat panostaa yksityiskohtiinkin, joten virheitä ei pääse syntymään. Virheet ovat ei-toivottuja, koska ne heikentävät lopputuloksen laatua. Pahimmassa tapauksessa palahuopakaton uusiminen Virolahdella joudutaan aloittamaan uudelleen alusta.

Virheitä, mitkä voisivat heikentää lopputuloksen (eli uuden palahuopakaton) laatua ja kestävyyttä, ovat esimerkiksi kosteusvaurioiden korjaamisen unohtaminen, alushuovan asentamatta jättäminen, hakasten käyttäminen tai väärien asennussarjojen valitseminen. Palahuopakaton uusiminen Virolahdella menisi metsään myös siinä tapauksessa, että ylösnostot toteutettaisiin puutteellisesti (tai työ jäisi kokonaan tekemättä). Myös piipun pellityksen tekemättä jättäminen olisi huono asia. Kun tilaat palahuopakaton uusimisen meiltä, mitään ei jää tekemättä, eikä minkään työvaiheen kanssa hutiloida!

Huopakattosaneeraus Virolahti – Uusimaamme huopakattoa on lysti katsella

Huopakattosaneeraus Virolahti – Huopakattosaneerauksemme lopputulosta on lysti katsella! Tilaa mökin, saunarakennuksen, autotallin tai vaikkapa omakotitalon huopakattoremontti tästä osoitteesta, niin saat rakennukseesi takuulla tiiviin katon. Tieto siitä, että harjakatto, pulpettikatto, mansardikatto tai esimerkiksi tasakatto on varmasti vesitiivis, aiheuttaa paljon iloa. Myös uuden huopakaton kauneus on ilonaihe. Eiköhän korvata vanha ja kulunut bitumikatto uudella, eli ota yhteyttä ja pyydä valmiiksi tingitty tarjous huopakattosaneerauksesta Virolahdella!

Teemme huopakattoremonttisi kohtuullisella hinnalla, vaikka käytämmekin vain tasokkaimpia materiaaleja, ja vaikka ammattilaisemme edustavat parasta A-luokkaa. Tarkempi tieto siitä, mitä huopakattosaneerauksesi Virolahdella maksaa, saadaan alkutarkastuksen jälkeen, sillä urakka on hinnoiteltava tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttavia seikkoja ovat muun muassa puuosien kunto, kattoläpivientien määrä ja kattokaltevuus.

Huopakattosaneeraus Virolahdella tarkoittaa ennen kaikkea uuden vesikaton asentamista, sillä joissain tapauksissa vanha vesikatto voidaan jättää purkamatta. Vaihtoehtoja ovat uusi palahuopakatto, uusi kolmiorimahuopakatto ja uusi tiivissaumakatto. Kattokulma määrittelee sen, millaista kattohuopaa kohteessa voidaan käyttää. Tekniset asiantuntijamme tarkastavat katon kaltevuuden, jotta voimme valita oikeanlaiset kattohuovat.