KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Ylitornio

Huopakattoremontti Ylitornio – Jätä bitumikattoremonttisi asialleen omistautuneille ammattilaisillemme! Kattotiimimme, joka vastaa huopakattoremontistasi Ylitorniolla, koostuu kokeneista asentajista, taitavista kattopeltisepistä ja täsmällisistä kirvesmiehistä. Toteutamme piharakennusten, kesämökkien ja omakotitalojen huopakattoremontit Ylitorniolla avaimet käteen -periaatteella, joten sinä voit ottaa rennosti koko urakan ajan. Sinun ei tarvitse ottaa osaa tasakaton, pulpettikaton, harjakaton tai mansardikaton uusimiseen – ei edes loppusiivoukseen.

Bitumikattoremontin hinta selvitetään ennen urakan aloittamista. Luvassa on reilu tarjous. Yhteistyökumppanimme voi auttaa kattoremontin rahoituksen järjestämisessä. Lisäksi olemme hoitaneet asiat niin, että huopakattoremonttimme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Teille, jotka ette tarvitse huopakattoremonttia Ylitorniolla, tarjoamme kattohuoltoja ja -korjauksia. Toimimme myös muualla kuin Ylitorniolla, sillä alueeltamme löytyvät esimerkiksi Pello, Rovaniemi, Tervola, Tornio ja Kittilä. Kattoremonttipalvelumme aluettahan on koko Lappi. Uusimme mökkien, ulkorakennusten ja omakotitalojen bitumikatot myös naapurimaakunnassa eli Pohjois-Pohjanmaalla. Kalustomme on monipuolinen, joten huopakattoremontit luonnistuvat myös saarikohteissa. Meiltä löytyy ratkaisu myös remonttikohteen sähköttömyyteen tai rakennuksen korkeuteen. Bitumikattoremontti voidaan aloittaa jo aikaisin keväällä, ja yhteyttä voit ottaa vaikka heti!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Ylitorniossa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Ylitornion alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Ylitornio – Kaikki alkaa alkutarkastuksesta

Palahuopakattoremontti Ylitornio – Toteuttamamme laattakattoremontti jättää positiivisen muistijäljen! Kyse ei ole pelkästä muistijäljestä, sillä kyllä huopakattoremontti jättää jälkeensä jotain konkreettistakin eli todella tiiviin ja tajuttoman tyylikkään palahuopakaton. Seuraava palahuopakattoremontti Ylitorniolla antaa odotuttaa itseään, sillä asiantuntevasti asennettu laattakatto on kestävä ja pitkäikäinen.

Kaiken takana on alkutarkastus. Ilman alkutarkastusta emme pysty laatimaan tarjousta tai työsuunnitelmaa, ja alkuvalmistelujen tekeminenkin olisi melkoista hakuammuntaa. Alkutarkastuksen jälkeen tiedämme, mitä meillä on edessämme, ja osaamme varautua kattosaneeraukseen. Varautuminen tarkoittaa muun muassa tarvittavien materiaalien hankkimista ja paikan päälle kuljettamista. Alkutarkastus on siis erittäin olennainen osa navetan, rantamökin, ulkosaunan, kesäkeittiön, autotallin tai omakotitalon palahuopakattoremonttia Ylitorniolla.

Mainitsimme, että kaikki alkaa alkutarkastuksesta, mutta jos ollaan tarkkoja, kaikki alkaa yhteydenotostasi. Muuta sinun ei tarvitsekaan tehdä, toteutammehan kaikki palahuopakattoremontit Ylitorniolla avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä vaikka saman tien ja pyydä mainio tarjous huopakattoremontista, niin uusi palahuopakatto on jo ison askeleen verran lähempänä!

Huopakaton uusiminen Ylitornio – Laitetaan vesikatto uusiksi!

Huopakaton uusiminen Ylitornio – Jätä vesikaton vaihto ammattilaistemme kontolle! Toteutamme tiivissaumakaton, palahuopakaton, bitumikermikaton tai kolmiorimahuopakaton vaihdon siten kuin kokeneilta ja koulutetuilta kattoammattilaisilta sopii odottaa. Huopakattoremontti voi parhaimmillaan kestää vain pari päivää, emmekä veloita huopakaton uusimisesta Ylitorniolla enempää kuin mitä on kohtuullista. Lisäksi meillä on huopakattoremontin aikana tarvittava välineistö ja kalusto. Sinun ei tarvitse lainata meille sen paremmin vasaraa kuin aggregaattiakaan. Helpoin tapa hoitaa vesikaton vaihto onkin jättää huopakaton uusiminen Ylitorniolla meidän vastuullemme.

Tarvitset vesikaton vaihtoa viimeistään siinä vaiheessa, kun bitumikate on saavuttanut teknisen käyttöikänsä päätepisteen. Kuten hyvin tiedämme, ikä ei kerro kaikkea. Saatat tarvita huopakaton uusimista Ylitorniolla odotettua aiemmin esimerkiksi siksi, että myrsky on rikkonut rakennuksen kattoa. Myrskytuulihan voi repiä vuotia irti tai jopa kaataa puun katolle. Uusimme bitumikattosi ammattitaitoisesti riippumatta siitä, miksi tarvitset vesikaton vaihtoa. Lopputuloksen myrskynkestävyys voidaan varmistaa vaikkapa ruuvialuslevykiinnikkeillä. Jotta katolle ei kaatuisi puita, kannattaa kaikki huonokuntoiset puut poistattaa ajoissa rakennuksen välittömästä läheisyydestä.

Palahuopakaton uusiminen Ylitornio – Uusi laattakatto voi vaikuttaa myös energiatehokkuuteen

Palahuopakaton uusiminen Ylitornio – Toteuttamamme laattakattoremontin jälkeen voit nauttia aiempaa tiiviimmästä, turvallisemmasta ja energiatehokkaammasta katosta! Ota yhteyttä lukemattomia tasa- ja satulakattoja uusineisiin ammattilaisiimme ja pyydä hyvä tarjous huopakattoremontista, minkä aikana laitamme aivan kaiken kuntoon.

Palahuopakaton uusiminen Ylitorniolla toimii täsmävastauksena vanhan palahuopakaton epätiiviyteen. Mitä vanhempi palahuopakatto, sitä vähemmän sen tiiviyteen kannattaa luottaa. Vanhasta bitumipaanukatosta saa luotettavan tiiviin vain huopakattoremontin myötä. Tilaa palahuopakaton uusiminen Ylitornioon meiltä, niin urakka toteutetaan virheettömästi ja ilman kohtuuttomia kustannuksia.

Bitumipaanukaton uusiminen voi vaikuttaa myös katon ja samalla koko rakennuksen turvallisuuteen, sillä urakan aikana voimme asentaa vaikkapa talotikkaat, lapetikkaat, kulkusillan, palotikkaat, turvaköyden kiinnityspisteet, kattoluukun ja lumiesteet.

Omakotitalon palahuopakaton uusiminen Ylitorniolla voi vaikuttaa myös rakennuksen energiatehokkuuteen, koska voimme viimeistellä laattakaton vaihdon aurinkopaneelien asennuksella. Tarvittaessa toteutamme yläpohjan lisäeristyksenkin. Lisäeristyksen asentaminen on usein se helpoin ja kustannustehokkain tapa parantaa rakennuksen energiatehokkuutta, tapahtuuhan valtaosa lämmönhukasta yläpohjan kautta. Emme unohda varmistaa eristetilan tuuletuksen toimivuutta!

Huopakaton asennus Ylitornio – Bitumikaton asennuksen onnistuminen ei saa olla kiinni tuurista

Huopakaton asennus Ylitorniolla – Asentajiemme tietotaito on pettämätön! Kun tilaat uuden huopakaton asennuksen Ylitornioon meiltä, tiedät saavasi asianmukaisesti asennetun huopakaton.

Asianmukaisuus näkyy esimerkiksi riittävän pitkinä huopakattonauloina, jotka eivät pumppaudu ulos katosta johtaen kattovuotoihin. Asianmukaisuus ja -tuntevuus näkyvät myös oikeanlaisina asennussarjoina, riittävän paksuna katelevytyksenä, mittojen mukaan pellitettynä savupiippuna, tarkasti mitoitettuna ja asennettuna sadevesijärjestelmänä ja huolellisesti toteutettuina läpivienteinä. Viimeksi mainitut toteutetaan rullahuovasta leikattujen erilliskappaleiden ja kolmiorimojen avulla. Näin niistä tulee todella tiiviitä. Kolmiorimoista puheen ollen, loistamme myös kolmiorimahuopakattoa asennettaessa. Käytämme huopakattoremontin aikana tottuneesti myös ruuvialuslevykiinnikkeitä, räystästippapeltilistoituksia, värikarttaa tai mille nyt ikinä sattuukin olemaan tarvetta. Alkutarkastuksen ansiosta mitkään tarpeet eivät tule yllätyksinä.

Tee siis viisas valinta ja tilaa omakotitalon, ulkorakennuksen tai mökin huopakaton asennus Ylitornioon tästä osoitteesta. Kyse voi olla huopakattoremontista tai uudisrakennuksen kattourakasta. Kanssamme asioiminen on oivallinen tapa varmistaa se, että huopakaton asennus Ylitorniolla perustuu ammattitaitoon eikä tuuriin. Ota yhteyttä vaikka tältä istumalta!

Huopakattosaneeraus Ylitornio – Panemme toiveesi korvan taakse

Huopakattosaneeraus Ylitornio – Kattotiimimme panee toiveesi korvan taa! Ne eivät suinkaan jää sinne, vaan ne huomioidaan koko huopakattoremontin ajan. Asiakas on ykkönen, joten hänen toiveitaan pitää noudattaa niin huopakattoremontin aloitusajankohdan, työlaitteiden sijoittelun, katolle asennettavien kattovarusteiden kuin uusien kattohuopien värinkin suhteen. Mikäli siis tasakattosi, pulpettikattosi tai vaikkapa satulakattosi on aika uusia, ota yhteyttä ja pyydä tarjous täyden palvelun pakettina toteutettavasta huopakattosaneerauksesta Ylitorniolla!

Laaja värivalikoima on yksi hyvä syy tilata nimenomaan huopakattosaneeraus Ylitorniolle. Uusi huopakatto voi olla vaikkapa metsänvihreä, jotta se sulautuisi mahdollisimman hyvin ympäröivään metsämaisemaan. Katto voi olla myös harmaa, musta tai vaikkapa sininen. Joudut odottelemaan seuraavaa huopakattosaneerausta Ylitorniolla pitkään, koska asentamamme bitumikatot ovat niin kestäviä. Siksi kannattaa valita väri, mihin ei usko kyllästyvänsä.

Useimpiin huopakattosaneerauksiin Ylitorniolla kuuluu katon varustelu. Tarpeellisia kattovarusteita ovat ainakin sadevesijärjestelmä sekä rakennuksen käyttöturvallisuutta koskevan asetuksen sanelemat kattoturvatuotteet. Näiden lisäksi voimme yhdistää huopakaton saneeraukseen vaikkapa ilmanvaihtokattoputkien, viemärintuuletusputken, kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, hiiriesteiden, TV-antennin tai aurinkopaneelien asennuksen.