KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Ylläs

Huopakattoremontti Ylläs – Yhteistyöhalukkaat ammattilaisemme uusivat kattosi toiveittesi perusteella! Kerro meille, mitä odotat piharakennuksen – kuten autotallin tai saunarakennuksen –, kesämökin tai omakotitalon huopakattoremontilta Ylläksellä, niin me toteutamme toiveesi. Tiivis, tyylikäs ja toimiva huopakatto on enää yhden yhteydenoton päässä!

Mansardikaton, pulpettikaton, satulakaton tai tasakaton hinta riippuu esimerkiksi siitä, kuinka paljon kattorakenteita pitää korjata. Myös katolle asennettavien kattoturvatuotteiden ja kattoläpivientien määrä vaikuttaa siihen, paljonko huopakattoremontti Ylläksellä maksaa. Luvassa on joka tapauksessa varsin kilpailukykyinen tarjous. Yhteistyökumppaniimme voi ottaa yhteyttä bitumikattoremontin rahoituksen tiimoilta. Verohallinto on oikea paikka kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Se, että toteutamme huopakattoremontteja Ylläksellä, ei tarkoita sitä, etteivätkö ne onnistuisi muuallakin. Aluettamme on koko Kolari naapurikuntineen, joita ovat Kittilä, Muonio, Pello ja Rovaniemi. Myös Inari kuuluu alueeseen, jolla uusimme bitumikermikattoja ja bitumilaattakattoja. Itse asiassa aluettamme on koko Lappi. Kalustomme on sellainen, että huopakattoremontit luistavat myös saarikohteissa, ja sähköttömyys selätetään akkutyövälineiden ja aggregaattien avulla. Korkeiden rakennusten kohdalla hyödynnämme henkilönostimia ja nostokoriautoja.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Ylläksellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Ylläksen alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Ylläs – Poistamme ongelmien juurisyyt

Palahuopakattoremontti Ylläs – Ongelmien juurisyiden poistaminen on tärkeä osa laattakattoremonttejamme! Huopakattoremontti toimii täsmävastauksena kattovuotoon, sillä uusi palahuopakatto on tiivis (toisin kuin vanha). Huopakattoremontin jälkeen sinun ei tarvitse pelätä sen paremmin jiirivuotoja kuin piipunjuurivuotojakaan.

Mökin tai omakotitalon katto-ongelmat ovat voineet liittyä johonkin muuhunkin kuin kattovuotoon. Katon alla voi olla kosteutta, vaikka katto ei ole vuotanut. Silloin kyse on kondenssivedestä. Poistamme ongelman yhdistämällä palahuopakattoremonttiisi Ylläksellä eristetilan tuuletuksen tehostamisen esimerkiksi uusien tuuletusventtiilien avulla.

Pulmat ovat voineet liittyä myös lämmön karkaamiseen ja sisällä tuntuvaan vetoon. Siinä tapauksessa voimme yhdistää palahuopakattoremonttiin Ylläksellä yläpohjan lisäeristyksen. Hiiriesteillä ehkäistään uusien eristeiden likaantuminen.

Ammattilaisiltamme sujuu myös piipun kunnostus bitumipaanukaton yläpuoliselta osuudelta. Voi olla, että piipun huonokuntoisuus johtuu siitä, ettei sitä ole suojattu piipunhatulla ja -pellityksellä. Siksi on hyvä, että tiimissämme on myös peltiseppiä, jotka voivat pellittää piippusi ja asentaa piipunhatun.

Jätä palahuopakattoremontti Ylläksellä meidän osaaviin käsiimme, niin pääset kertaheitolla eroon kaikista pulmista!

Huopakaton uusiminen Ylläs – Uusi vesikatto on merkittävä osa rakennuksen julkisivua

Huopakaton uusiminen Ylläs – Uusimamme vesikatto täyttää tehtävänsä! Vesikaton tehtävähän on kaksiosainen. Sen pitää – nimensä mukaisesti – suojata rakennusta vesi- ja lumisateilta. Katosta on hyötyä myös helteellä, tuulella ja tuiskulla. Mitä vanhempi katto, sitä huonommin se pitää vettä. Syy voi löytyä esimerkiksi repsottavista saumoista. Nuo samat saumat altistavat katon myös myrskyvaurioille, sillä tuuli voi päästä niiden kautta kermien alle. Vanhasta katosta saa tarpeeksi luotettavan vain huopakattoremontin avulla. Tilaa huopakaton uusiminen Ylläkselle meiltä, niin et maksa turhasta!

Entä vesikaton toinen tehtävä? Se liittyy rakennuksen ulkonäköön. Uusi vesikatto on merkittävä osa asuinrakennuksen, ulkorakennuksen tai vapaa-ajan rakennuksen julkisivua. Rähjäinen katto vaikuttaa suuresti siihen, miltä koko rakennus näyttää. Kannattaa vähintäänkin harkita huopakaton uusimista Ylläksellä, jos on laittamassa kiinteistöään myyntiin. Hyvältä näyttävä ja takuulla tiivis katto voi saada pukemaan ostohousut jalkaan!

Kun toteutamme huopakattoremonttiasi, pidämme mielessämme sen, että uuden katon on oltava mahdollisimman turvallinen. Siksi yhdistämme huopakaton uusimiseen Ylläksellä kattoturvatuotteiden asentamisen.

Palahuopakaton uusiminen Ylläs – Huolehdimme myös lappukatolle satavien vesien ohjauksesta

Palahuopakaton uusiminen Ylläs – Huolehdimme puolestasi kaikesta lappukattoremonttiin liittyvästä! Mikäli tilaat huopakattoremontin tästä osoitteesta, sinun ei tarvitse osallistua huopakattoremontin suunnitteluun, alkuvalmisteluihin, purkutöihin, alusrakennetöihin, eristystöihin, kattohuopien asennustöihin, läpivientitöihin, peltisepäntöihin, lopputarkastukseen tai loppusiivoukseen millään tavalla. Teemme puolestasi niin katon oikaisun, lumiesteiden mitoituksen kuin purku- ja rakennusjätteiden kuljettamisen jäteasemalle. Avaimet käteen -periaatteella tehtävä bitumipaanukattoremontti ei tule kalliiksi, joten pyydä rohkeasti tarjous palahuopakaton uusimisesta Ylläksellä!

Se, että toteutamme bitumilaattakattoremontin täyden palvelun pakettina, tarkoittaa tietenkin myös sitä, että huolehdimme sadevesien ohjauksesta. On tärkeää, että vesikatolle tulevat sadevedet ohjataan joko sisäpuoliseen tai ulkopuoliseen sadevesijärjestelmään. Tasakaton sadevesijärjestelmä on sisäpuolinen. Kattolaattoja ei voi asentaa tasakatolle vaan esimerkiksi harjakatolle, joten palahuopakaton uusimiseen Ylläksellä kuuluu ulkopuolisen sadevesijärjestelmän asennus. Se tarkoittaa vesikouruja ja alastuloputkia. Oikein asennettu sadevesijärjestelmä ei jäädy, jos se puhdistetaan säännöllisesti. Voit tilata rännihuollot meiltä, sillä palahuopakattojen uusiminen Ylläksellä on vain esimerkki siitä, mitä kaikkia kattotöitä teemme.

Huopakaton asennus Ylläs – Miten kolmiorima liittyy katteisiin tai läpivienteihin?

Huopakaton asennus Ylläs – Asentajillamme on homma hanskassa! Valitse tämä kattoremonttipalvelu, niin uuden huopakaton asennus Ylläksellä sujuu juuri niin kuin sen tuleekin sujua, ja lopputulos on täyden kympin arvoinen. Teemme puolestasi sekä huopakattoremontin kaikkine pohjatöineen että rakenteilla olevan rakennuksen huopakaton asennuksen Ylläksellä.

Kyseessä voi olla tiivissaumakate eli kate valmiilla liimareunoilla. Asentajamme tietävät, että liimaukset voivat pettää auringon lämmittäessä kattoa, joten he käyttävät myös asianmukaisia kiinnikkeitä toteuttaessaan huopakattosi asennusta Ylläksellä.

Kyse voi olla myös pintarullahuopakatosta, mikä sopii myös tasakattoiseen tai loivakattoiseen rakennukseen, kunhan asennus tehdään tulityönä (ja pintahuovan alle asennetaan kaksi kerrosta pohjahuopaa).

Asennamme taitavasti myös palahuopakatteet. Palahuopakatteen asentaminen aluspohjarullahuopakatteen päälle tapahtuu liimaamalla ja naulaamalla.

Asentajiltamme sujuu myös perinteisen kolmiorimahuopakatteen asentaminen. Kolmiorimahuopakate asennetaan kolmionmuotoisten rimojen avulla. Ne tehostavat sadevesien ohjausta pois katolta. Samalla ne tuovat katteelle sen omaleimaisen ulkonäön.

Kolmiorimoja tarvitaan kaikenlaisten huopakattoremonttien aikana, sillä niiden ja huopakappaleiden avulla toteutetaan kattoläpivientien ylösnostot. Tiivis läpivienti on paras läpivienti!

Huopakattosaneeraus Ylläs – Uurastamme uuden bitumikaton eteen lumettomina vuodenaikoina

Huopakattosaneeraus Ylläs – Anna kattoammattilaistemme uurastaa puolestasi! Kattotiimimme toteuttaa huopakattoremonttisi nopeimmillaan jo parissa päivässä ilman, että sinun tarvitsee osallistua huopakattosaneeraukseesi Ylläksellä millään tavalla. Sinun ei tarvitse lainata meille työkalujasi tai muuttaa pois asunnostasi, vaan voit asustella kaikessa rauhassa sillä aikaa, kun me toteutamme huopakattoremonttiasi. Huopakattosaneeraukset Ylläksellä aiheuttavat kieltämättä jonkin verran häiriötä rakennuksen asukkaille tai käyttäjille, mutta pyrimme minimoimaan kaikki häiriöt. Emme myöskään sotke paikkoja tarpeettomasti. Siksi suojaamme pihasi pressuilla ja olemme valmiita keskustelemaan kanssasi työlaitteiden sijoittelusta.

Entä koska voisimme aloittaa huopakattosaneerauksen Ylläksellä? Tämäkin voidaan sopia yhdessä, sillä et ehkä halua meidän uusivan kattoasi kesälomasi aikana. Teoriassahan voimme aloittaa huopakaton saneerauksen heti, kun maassa ei enää ole lunta. Bitumikattosaneerauksia voidaan toteuttaa aina pakkassäiden alkamiseen saakka, joten kattosaneeraus voidaan ajoittaa myös syksyyn.

Ota yhteyttä, vaikket olisi varma, joko on aika aloittaa huopakaton purku ja vaihto. Tarkastamme kattosi, minkä jälkeen kerromme, mitä juuri sinun rakennuksesi katto on vailla.