KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Jyrkän katon huollossa, korjauksessa ja remontissa on otettava huomioon työturvallisuus

Jyrkän katon remontti, huolto ja korjaus

Jyrkkä katto tarvitsee hyvää huolenpitoa, vaikka jyrkkyys tuokin joitakin lisähaasteita huolto- ja korjaustöille. Katon jyrkkyys vaikuttaa tietenkin katolla työskentelyn turvallisuuteen, joten henkilönostimet, laadukkaat turvavaljaat ja köydet ovat välttämättömiä.

Suosittelemme aina jättämään kaikki kattotyöt ammattilaisen vastuulle, mutta varsinkaan jyrkillä katoilla ei kannata itse alkaa kiipeillä. Vain ammatikseen kattotöitä tekevällä on käytettävissään asianmukaiset varusteet ja työtavat, jotka ovat ehdottomia jyrkällä katolla työskennellessä.

Jos kattosi kaipaa korjausta tai remonttia, ota meihin yhteyttä! Meiltä saat laadukkaat remontit kattomuodosta ja -materiaalista riippumatta. Teemme kaikki kattotyöt avaimet käteen -periaatteella, joten sinun huolehdittavaksesi ei jää mitään. Hoidamme materiaalien tilaukset ja kuljetukset, tuomme kaikki koneet ja turvatuotteet mukanamme ja kun kattotyö on saatettu laadukkaasti loppuun, siivoamme jälkemme ja toimitamme rakennusjätteet pois tontiltasi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin lähettää meille tarjouspyyntö ja kertoa toiveesi kattotyön suhteen.

Aina kun liikumme katollasi, kiinnitämme huomiota sen yleisilmeeseen. Ammattilaisen silmin huomaamme kaikki katon käyttökuntoon vaikuttavat seikat, ja kerromme sinulle rehellisen ja realistisen näkemyksen kattosi tilanteesta. Emme korjaa mitään, mikä ei tarvitse korjausta, emmekä myy sinulle turhia töitä, vaan varmistamme, että kaikki toimii niin kuin pitää. Katon käyttöikään vaikuttaa eniten ennaltaehkäisy; kun pienetkin epäkohdat korjataan ajoissa, ne eivät ehdi aiheuttamaan suurempaa vahinkoa katolla. Esimerkiksi vesivahoinko voi saada alkunsa mitättömän näköisestä reiästä, ja aiheuttaa paljon aikaa ja rahaa vaativia tuhoja. Pahimmillaan vesivahinko voi vaarantaa asukkaiden terveyden ja näin tehdä rakennuksesta käyttökelvottoman.

Meidät tunnetaan asiakaslähtöisestä palvelusta. Joskus tarve katon korjaukselle tulee täysin yllättäen, eikä siihen ole ehtinyt varautua taloudellisesti. Siksi tarjoammekin mahdollisuutta joustavaan rahoitukseen, jota voit hakea helposti verkkosivustomme kautta. Kaikkiin kattotöihin on saatavissa myös verohelpotus, jota kutsutaan kotitalousvähennykseksi.

Jyrkän katon kattotyöt toteutetaan tehokkaasti, mutta riskitekijät huomioiden

Kuten kaikilla kattomuodoilla, myös jyrkillä katoilla on omat hyvät ja huonot puolensa. Jyrkkä katto on komean näköinen ja tuo rakennuksen julkisivuun omanlaisensa tunnelman. Jyrkkä katto pysyy muita kattoja puhtaampana, sillä roskat pääsevät tippumaan katolta omia aikojaan. Toisaalta jos roskat jostain syystä kerääntyvät katolle, jyrkän katon puhdistaminen tuo mukanaan omat haasteensa.

Jyrkkien kattojen haasteena onkin se, miten katolla voitaisiin liikkua turvallisesti. Jyrkällä katolla työskentely on hieman haastavampaa ja turvattomampaa kuin loivemmilla katoilla työskentely, ja tästä syystä kaikki kattotyöt, esimerkiksi maalaus tai kattopeltien vaihto, tulisi jättää kokeneille ammattilaisille.

Tärkein seikka jyrkkien kattojen kohdalla on pitää hyvää huolta kaikista kattoturvatuotteista. Tuotteita tulisi olla riittävä määrä, ja niiden tulisi olla ehjiä ja laadukkaita. Myös lumiesteiden paikan valitseminen on tärkeää; lumiesteiden tulisi nimensä mukaisesti estää painavan lumen tippumisen rakennuksen läheisyydessä liikkuvien ihmisten niskaan. Jyrkkien kattojen lumiesteiden tulee olla erityisen laadukkaita ja kestäviä, sillä ne joutuvat kovaan koetukseen painavaa lunta pidätellessään.

Koska meillä on pitkä kokemus kaikenlaisilla katoilla työskentelystä, myöskään jyrkkien kattojen työt eivät ole meille mikään ongelma. Panostamme työturvallisuuteen ja teemme työmaasta aina turvallisen alueen sekä meille että talon lähellä kulkevien ihmistenkin kannalta. Päivitämme jatkuvasti tietotaitoamme ja olemme aina selvillä kaikista turvallisuusmääräyksistä ja -suosituksista.

Turvallisuuden lisäksi panostamme asiakastyytyväisyyteen. Haluamme, että kattosi täyttää kaikki sinun tarpeesi ja toiveesi, ja pyrimme myös siihen, että koko kattoremontti olisi sinulle mahdollisimman miellyttävä kokemus.

Me teemme kaikki pienet ja suuret kattotyöt sekä säännölliset kattohuollot laadukkaasti, tehokkaasti ja huolellisesti. Kattoremontin lisäksi voit tilata meiltä esimerkiksi katon pesun tai vaikkapa lumien turvallisen pudottamisen. Kun jätät kattosi huollon meidän käsiimme, voit olla varma, että se kestää käytössä vielä seuraavallekin sukupolvelle.

Katon jyrkkyyteen voi vaikuttaa kattoremontissa

Koska jyrkkä katto tuo mukanaan muutamia haasteita, jossain vaiheessa voi tulla ajankohtaiseksi harkita katon jyrkkyyden loiventamista. Katon jyrkkyyden loiventaminen tarkoittaa käytännön tasolla kattorakenteiden uusimista, eli kyseessä on melko iso remontti. Toisaalta jos kattoremontti on muutenkin ajankohtainen, ei ole kohtuuttoman suuri operaatio vaihtaa kattomuotoa siinä samalla.

Ennen kuin alamme suunnitella kattoremonttia, haluamme saada mahdollisimman tarkan kuvan katon nykytilanteesta. Huolellinen kattotarkastus sekä sinun toiveidesi kuuleminen auttaa meitä pohtimaan, mitä katollesi olisi järkevintä tehdä. Kerromme sinulle, millaisia lupia ja muita toimenpiteitä kattomuodon muuttamiseksi tarvitaan. Kattotarkastuksen ja keskustelumme jälkeen pystymme tekemään tarkan remonttisuunnitelman, joka auttaa meitä toteuttamaan remontin fiksuimmalla ja kustannustehokkaimmalla tavalla.

Tekemäämme tarjoukseen sisältyvät aina kaikki kattoremontissa tarvittavat materiaalit ja työt. Sinun ei tarvitse pelätä minkäänlaisia piilokuluja tai kuin taikaiskusta nousevia kuluja, vaan tiedät etukäteen, mitä remontti tulee kustantamaan. Jos remontin aikana esiin tulee yllättäviä seikkoja, kerromme niistä sinulle heti.

Kattoremontin aikana talossa voi asua normaalisti. Jos käyt päivätyössä, et välttämättä edes törmää meihin! Pidämme työmaan mahdollisimman siistinä ja sovimme kanssasi etukäteen, missä pidämme materiaaleja ja työkoneita remontin aikana. Pyrimme myös olemaan aiheuttamatta enempää meteliä kuin on pakko. Ennen kuin huomaatkaan, kattoremontti on valmis ja pääset ihastelemaan uutta, kaunista kattoasi.

Me toteutamme laadukkaat kattoremontit kattomateriaalista, kattomuodosta ja rakennuksesta riippumatta. Osaamiseemme kuuluu omakotitalojen lisäksi kerrostalot, rivitalot, kesämökit, autotallit sekä kaikenlaiset ulkorakennukset. Teemme kattoremontteja myös talvella, sillä kuiva keli ja jäätynyt maa tuovat mukanaan oivalliset olosuhteet remontille; kattomateriaalit pysyvät kuivina eikä pihasi ota itseensä painavista työkoneista.

Olipa siis tarpeenasi kokonainen kattoremontti tai jokin pienempi kattotyö, ota meihin yhteyttä. Varmistetaan yhdessä, että kattosi suojelee rakennustasi ja sen asukkaita vuodesta toiseen kestävänä ja siistin näköisenä.