KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Äänekoski

Katon korjaus Äänekoski – tyylikkäät kunnostukset hoituvat sujuvasti kokeneiden osaajiemme kautta. Korjaustarvetta syntyy katolla kuin katolla ennemmin tai myöhemmin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Ajoissa toteutetut paikkaukset auttavat välttämään vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, tarpeettomat remontit. Kattoa verottavat vuosien saatossa monenlaiset ympäristön kulutukset; sammal, kosteus, lehtiroska, lika sekä voimakas auringon uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja vähitellen tiilipinta murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on huonolla tolalla. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Hoidamme moitteettomat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Äänekoskella, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä kattoturvatuotteiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa kohteen kuin kohteen riippumatta katon mallista tai materiaalista – paikkaamme harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Suoritamme siististi niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toteutamme korjaukset asiakaslähtöisesti avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Keski-Suomi; Laukaa, Konnevesi, Kannonkoski, Uurainen, Saarijärvi, Konginkangas, Sumiainen ja Suolahti. Sijoita siis katon tulevaisuuteen helposti ja kätevästi kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Äänekoskella!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Äänekoskella. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Äänekosken alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Äänekoski, hyvinvoiva katto pitää rakenteet terveinä

Huopakaton korjaus Äänekoski – meiltä löytyy kattotöihin vankka kokemus sekä laaja-alainen ammattitaito. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskyvauriot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Arkisempiin huopakaton kulutuksiin lukeutuvat mekaaniset ja kemialliset rasitukset, jotka vievät vääjäämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiipuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä reikiä, kulumia, painumia, repeämiä tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitoksista, jiireistä tai läpivienneistä – saumoihin löytävät tiensä sammal ja jäkälä sekä talven painava lumikuorma.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Äänekoskella, katollesi sopivilla käsittelyaineilla sekä vaurioiden mukaisin menetelmin. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten räätälöity palvelumme pitää huolen, että lopputulos on katollesi optimaalinen. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli eli höyrypussit viillämme auki katepinnan tasoitusta varten. Saat meiltä Äänekoskella tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Äänekoski – vahvistamme liitosten vesitiiveyttä

Peltikaton korjaus Äänekoski, pätevät tekijämme paikkaavat taidolla kaikenkokoiset vauriot. Myös peltikattoon saattavat päästä käsiksi myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin syntyi reikiä. Vuoto- ja tiiveysongelmia aiheuttavat niin ikään astetta arkisemmat kulutukset, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Seurauksena tästä kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä tarkistaa yläpohjan tilanne – kenties kaivataankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Peltikaton tyypillisiin uhkiin lukeutuu myös kattoa syövyttävä ruoste, ja erityisen herkästi korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Äänekoskella aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen tuntumasta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Äänekoskella, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Äänekoski – kokenut kattotiimimme hoitaa homman

Tiilikaton korjaus Äänekoski, asiantuntijoidemme suorittamat laatupaikkaukset jatkavat kattosi käyttöikää. Lujatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Muun muassa sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa, niin että tiilet lopulta rikkoutuvat. Kun tiilikatto vuotaa, voi vaurioita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai alun perin virheellisesti asennettu. Tai kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Äänekoskella tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin – näin vältetään vakavammat kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Äänekoskella, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta rapautunut kate saadaan jälleen hylkimään kosteutta, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Äänekoski, sujuvin taidoin osaajiemme toimesta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Äänekoski – meiltä saat kunnostukset laatutuottein sekä tyylikkäin, kestävin tuloksin. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa etenkin maamme vaihtelevissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muualle yläpohjan rakenteisiin. Kun aluskate vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Johtuivatpa haasteet sitten mistä tahansa, meiltä saat sujuvat paikkaukset – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Äänekoskella.

Korjaamme reiät ja vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle, ja kattotöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta kastuneet villat, valumajäljet sekä lahovauriot, ja kohennamme eristystä tai yläpohjan tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin vaatii. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Äänekoskella läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Äänekoski – korjaus tukee koko talon täyttä hyvinvointia

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Äänekoski – korjaus on laadukas palvelu kattosi hyväksi, kun laitat asialle kokeneen ammattitiimimme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen muodostaen siten selkeän vuotoriskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Äänekoskella, meiltä saat paikalle pätevät tekijät sekä ensiluokkaiset tuotteet. Hoidamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset sekä aikansa eläneet suojapellit. Samoin jos ilmanvaihtokanavasta puuttuu tiivistekappale, luonnistuu korjaus toimestamme.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Äänekoskella, ja toteutamme tyylillä muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Paikkauksilla säästät aikaa ja rahaa sekä säilytät turvassa rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!