KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Varkaus

Katon korjaus Varkaus, kokeneet osaajamme hoitavat kuntoon kaikenlaiset katot sekä kohteet. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla jossakin vaiheessa elinkaarta. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista yksittäisistä epäkohdista, mutta jos tilanteen annetaan muhia pidempään, ongelmat äityvät vakavammiksi. Ajoissa toteutettu kunnostus sitä vastoin auttaa minimoimaan vauriot, jolloin nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, lehtiroska, lika, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Vähitellen huopakate murentuu, tiili halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä joutua korjauskuntoon, mikäli siihen iskevät varoittamatta myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat laatuvarmat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Varkaudessa, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai lumi- sekä myrskyvaurioiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet, oli katon malli tai materiaali mikä tahansa – harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot pellistä tiileen sekä palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Kattotöihimme sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme kaiken tarvittavan harjatiivisteistä henkilönostimiin. Suoritamme korjaukset sujuvin ottein ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Pohjois-Savo; Joroinen, Leppävirta, Suonenjoki, Kuopio, Rautalampi ja Kangaslampi. Toteutamme kattotyöt laatupalvelulla sekä loistavin, kestävin lopputuloksin – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Varkaudessa!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Varkaudessa. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Varkauden alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Varkaus – tehokas täsmäapu kattosi pulmiin

Huopakaton korjaus Varkaus, kokeneet taitajamme vahvistavat kattosi tiiveyttä ja toimintakykyä. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat ajan kanssa muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus verottavat etenkin vanhempaa huopaa, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä kuivattavat osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Katteeseen voi syntyä kulumia, reikiä, repeämiä, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Varkaudessa, ja valitsemme aina kaikki tarveaineet sekä työkalut tarkasti kattosi mukaan. Samakin ongelma voi eri kohteissa edellyttää tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllinen laatutyömme pitää huolen, että lopputulos on mahdollisimman onnistunut. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Suoritamme Varkaudessa myös huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Varkaus – vahvistamme koko katon toimintavarmuutta

Peltikaton korjaus Varkaus, tarkan toteutuksen taitavin ottein saat asiantuntijoidemme toimesta. Myös peltikaton saattavat äkisti rikkoa myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Peltikaton laittavat niin ikään lujille myös arkiset ympäristön kulutukset, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Seurauksena tästä kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – ehkä tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Peltikaton perinteisiin uhkiin lukeutuu myös kattoa syövyttävä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio valtaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Varkaudessa aloitetaan tilannekartoituksella, sekä huolella hoidetuilla pohjatöillä, kuten lian- ja ruosteenpoistolla. Kun vauriot jäävät lieviksi ja paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekaton kannalta on kätevämpää. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Kattopeltisepiltämme hoituvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Varkaudessa, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Varkaus, palkintona tyylikäs ja käyttövarma katto

Tiilikaton korjaus Varkaus – meiltä löytyy tarvittava kokemus ja tietotaito kohteeseen kuin kohteeseen. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella haastekerrointa kasvattaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteita notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Kun tiilikatto vuotaa, voi vaurioita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai alun perin virheellisesti asennettu. Tai kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Varkaudessa säästää monelta murheelta. Katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Varkaudessa, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, niin että kulunut kate saa taas asianmukaisen suojan kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Varkaus, kunnostukset hoidetaan laadulla kauttamme

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Varkaus – paikkauksilla vahvistetaan katon käyttövarmuutta, kun jätät työt pätevien osaajiemme käsiin. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa etenkin maamme vaihtelevissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat tyypillisesti sään ja ympäristön kulutukset, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Hoidamme aluskatteen kunnostukset taidolla kaikenlaisissa kohteissa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Varkaudessa.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöitä tehtäessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos ilmanvaihdon tilanne niin vaatii. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Varkaudessa läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Varkaus – korjaus auttaa kattoasi kestämään pidempään

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Varkaus – korjaus tiivistää kattosi tyylillä ja taidolla, kun laitat asialle laatuvarmat ammattilaisemme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen, joten vuotoriski on niiden kohdalla ilmeinen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Varkaudessa, turvallinen ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet kattoasiantuntijamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat suojapellit sekä falskaavat tai vioittuneet tiivisteet. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Varkaudessa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!