KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Viitasaari

Katon korjaus Viitasaari – varmaotteiset tekijämme tiivistävät kattosi ensiluokkaisella ammattitaidolla. Korjaustarpeen laajuus sekä luonne vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, niin että täytyy kenties teettää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa taas tulee kyseeseen astetta kattavampikin kunnostus, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjaus. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katon haasteisiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, lehtiroska, lika, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Pikkuhiljaa tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Ajoissa tehty katon kunnostus sitä vastoin säästää monelta murheelta. Katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit.

Hoidamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Viitasaarella, katepinnan paikallisista kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme tiili-, huopa- sekä peltikatteet harjakatosta pulpetti- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa laatutuottein sekä asiakaslähtöisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Keski-Suomi; Äänekoski, Pihtipudas, Kivijärvi, Kinnula ja Kannonkoski. Sijoita siis katon kunnossapitoon ja varmista sen tiiveys sekä toimivuus – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Viitasaarella!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Viitasaarella. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Viitasaaren alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Viitasaari, vakuuttavin ottein ja tyylikkäästi kauttamme

Huopakaton korjaus Viitasaari – paikkaamme katteesta vauriokohdat siistein ja sujuvin ottein. Huopakatolla, eli bitumikatolla haastetta tuottavat muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät varsinkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi tapahtuu kattohuopien kuivumista ikääntymisen sekä uv-säteilyn myötä, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Kattoon saattaa ilmaantua reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Viitasaarella, katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin viimeistä piirtoa myöten. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllinen palvelumme pitää huolen, että lopputulos on mahdollisimman onnistunut. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy ehkä asentaa nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Saat meiltä Viitasaarella tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Viitasaari, paikkaus pitää rakenteet kuivina ja kunnossa

Peltikaton korjaus Viitasaari – kokeneet tekijämme kunnostavat taidolla niin pienet kuin suuretkin vauriot. Peltikatonkin saattavat päästä yllättämään myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Vuoto- ja tiiveysongelmia aiheuttavat kuitenkin myös sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun kosteus, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta mennyttä. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai jo alun perin virheellisesti asennettu. Peltikaton perinteinen arkkivihollinen puolestaan on kattoa nakertava ruoste, ja erityisen herkästi korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Viitasaarella tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme niin ikään huolella; näin massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja korjaustulos on siisti sekä kestävä. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Viitasaarella. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Viitasaari, kärsinyt tiilipinta uuteen loistoon

Tiilikaton korjaus Viitasaari – tyylikkäät paikkaukset pitävin ottein saat osaavien ammattilaistemme toimesta. Vankkatekoinen tiilikattokin kärsii osansa sään ja ympäristön kulutuksista. Muun muassa sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa aiheuttaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun huokoistunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, täytyy tilanne tutkia vesikatteen alta – sieltä voi paljastua revennyt aluskate, lahovaurioita tai kastuneita villoja. Tai ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Viitasaarella ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja homehaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Viitasaarella, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta katto pystyy jälleen asianmukaisesti hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Viitasaari – kunnostukset edistävät koko talon turvaa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Viitasaari, parannamme kattosi toimivuutta sekä yläpohjan tiiveyttä ja turvaa. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, johtuu se tyypillisesti sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Pienetkin vuodot voivat yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoisia haasteita, joten kunnostukset on paras toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Meiltä saat luotettavan paikkausjäljen kaikenlaisissa kohteissa – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Viitasaarella.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, huolehtien riittävistä limityksistä ja tiivistyksistä yksityiskohtia myöten. Olennainen seikka aluskatteen kannalta on myös toimiva ilmanvaihto, joten parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kondenssiongelmien vuoksi on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja toteutamme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Viitasaarella hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Viitasaari – korjaus palauttaa kattosi vedenpitävyyden

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Viitasaari – korjaus tehostaa kattosi toimintavarmuutta, kun laitat asialle ensiluokkaisen ammattitiimimme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen muodostaen siten selkeän vuotoriskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Viitasaarella, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat pellitykset sekä vanhat ja falskaavat tiivisteet. Jos ilmanvaihtokanavia on jäänyt eristämättä, hoidamme nekin samalla kuntoon.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Viitasaarella, ja toteutamme tyylillä muutkin korjaukset kattosi tilanteen mukaan. Tuloksena on kaunis ja kestävä katto sekä rakenteille toimiva suoja – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!