KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Ypäjä

Katon korjaus Ypäjä, taitavat osaajamme hoitavat paikkaukset ensiluokkaisin ottein. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan kulutukset kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Ajoissa tehdyt kunnostukset auttavat välttämään monet vakavammat vauriot, jolloin nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden. Kattoa verottavat vuosien saatossa erilaiset ympäristön kulutukset, kuten kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja vähitellen tiilikate murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on huonoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle sattuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat moitteettomat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ypäjällä, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai lumi- sekä myrskyvaurioiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Käsissämme kunnostuu kohde kuin kohde katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme pelti-, huopa- sekä tiilikatteet harjakatosta pulpetti- ja taitekattoon. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset muihin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Kanta-Häme; Humppila, Forssa, Jokioinen, Tammela ja Hämeenlinna. Hoidamme korjaukset laatutuottein ja ammattitaitoisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Panosta siis katon turvaan ja tiiveyteen teettämällä kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Ypäjällä!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Ypäjällä. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Ypäjän alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Ypäjä – kuprut ja kulumat tyylikkäästi kuntoon

Huopakaton korjaus Ypäjä, hoidamme kattosi tiiveyden kuntoon asiantuntevin ottein. Huopakatolla, eli bitumikatolla tyypillinen vaiva ovat muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus verottavat etenkin vanhempaa huopaa, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä pääsevät kuivattamaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisia ominaisuuksia ja kasvattaa halkeilun riskiä. Katteeseen voi ilmestyä kulumia, reikiä, painumia, repeämiä tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta, sammaleen juurten sekä lumikuorman takia tai myrskyvaurioiden toimesta. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ypäjällä, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät huolella kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä pitkäikäisen tuloksen. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Suoritamme Ypäjällä tarpeen mukaan myös kokonaisvaltaisemmat korjaukset, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma hoituu!

Peltikaton korjaus Ypäjä – parannamme kärsineet ja kolhiintuneet pellit

Peltikaton korjaus Ypäjä, kauniin ja kestävän kädenjäljen saat pätevien ammattilaistemme toimesta. Peltikatonkin saattavat päästä yllättämään myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi repi mukanaan alas tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin syntyi reikiä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös arkiset ympäristön kulutukset, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän myötä kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – aluskatteen reikiin, kastuneisiin villoihin tai laudoitusten lahovaurioihin. Peltikaton tyypillisiin vaivoihin lukeutuu myös kattoa rei’ittävä ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Ypäjällä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, esimerkiksi lian sekä ruosteen poiston alustasta; näin massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja korjausjälki on luonteeltaan kestävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Ypäjällä. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Ypäjä, varmistamassa tiiviin ja toimivan katon

Tiilikaton korjaus Ypäjä – huolehdimme kattosi toimintakyvystä laadukkain ja luotettavin ottein. Lujatekoinen tiilikattokin kärsii osansa sään ja ympäristön kulutuksista. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella haastekerrointa kasvattaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun huokoistunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on paras tarkistaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Ypäjällä täytyy toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii syyttä suotta ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ypäjällä, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta rapautunut kate saa taas pidettyä puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ypäjä, sujuvat kunnostukset ammattilaistemme toimesta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Ypäjä – paikkaamme kattosi vahvalla taidolla sekä tyylipuhtain tuloksin. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa etenkin maamme vaihtuvissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin yläpohjan rakenteisiin. Kun aluskate vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös asennukseen liittyvät virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Ehkä aluskate on revennyt tai roikkuu irti paikoiltaan, tai se on asennettu väärälle kireydelle. Tai sitten läpivientien kohdalla on jätetty asentamatta asianmukaiset tiivistekappaleet. Johtuivatpa haasteet sitten mistä tahansa, meiltä saat luotettavat korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ypäjällä.

Paikkaamme yksittäiset reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja korjaustöitä tehtäessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Olennainen seikka aluskatteen kannalta on toimiva ilmanvaihto, joten parannamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Ypäjällä läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ypäjä – korjaus on oiva sijoitus koko talon terveyteen

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ypäjä – korjaus ja paikkaus säästävät isommilta remonteilta, kun jätät työt osaavien tekijöidemme käsiin. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ypäjällä, kutsu paikalle kokeneet ammattilaisemme palauttamaan kattosi tiiveys. Toteutamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset sekä loppuunsa kuluneet suojapellit. Asennamme myös puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Ypäjällä – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!