KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattokorjaus ja kattoremontti Järvenpää

Katonkorjaus, kattoremontti ja muut kattopalvelut Järvenpäässä. Miltä kattosi näyttää? Onko peltien kunnossa sanomista, puuttuuko tiiliä tai repeileekö huopakattosi? Kun tarvitset kattoalan ammattilaista korjaamaan, huoltamaan tai remontoimaan kattosi, olemme paras kumppani paikallaan. Meiltä saat kaikki kattopalvelut varmalla osaamisella ja avaimet käteen -pakettina. Mikään työ ei ole meille liian pieni, vaihdamme rikkinäiset tiilet, paikkaamme reiät ja tarkistamme kattosi yleisen kunnon. Kun tilaat meidät paikalle, voit olla varma että kattosi saa mahdollista parasta huoltoa.

Ota yhteyttä, laitamme parhaat miehemme asialle!

Pyydä tarjous katon huollosta, korjauksesta tai remontista!

Kun pyydät meiltä tarjouksen kattosi korjauksesta tai huollosta, tiedät että kattosi on hyvissä käsissä. Olipa tarpeesi kattoremontti, kattohuolto, katonkorjaus tai muu kattotyö, ota yhteyttä niin saavumme Järvenpäähän hoitamaan kattosi kuntoon!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Rintamamiestalon kattoremontti

Kun peltikattosi tarvitsee huomiota Järvenpäässä…

Onko talvi tehnyt tuhojaan Järvenpäässä ja saanut peltikattosi nitisemään liitoksistaan? Vuotaako kattosi tai onko kenties kattoturvatuote irronnut? Kaipaatko kattoalan ammattilaista tarkastamaan kattosi kunnon? Meiltä saat kaikki kattopalvelut huippulaadukkaasti toteutettuna ja avaimet käteen -pakettina. Teemme niin pienet korjaukset ja huollot kuin täydelliset peltikattoremontit. Maalaamme, pesemme, teemme suojakäsittelyt, korjaamme ja huollamme kattosi ammattiylpeydellä. Voit kääntyä puoleemme missä tahansa peltikattoon liittyvässä asiassa.

Tiilikaton korjaukset ja kattoremontit – Järvenpää

Mikä tahansa tiilikattoasi vaivaakaan, olemme oikea kumppani hoitamaan homman. Onko kattotiilesi murentuneet tai irronneet? Kasvaako katolla jotain epämääräistä kasvustoa? Kutsu meidät paikalle Järvenpäähän, niin laitamme kattosi kuntoon. Meiltä löytyy taitoa ja kokemusta kaikkien kattotyyppien ja materiaalien huoltamiseen, korjaamiseen ja remonttiin. Mikään ei ole liian pieni tai suuri tehtävä… vaihdamme rikkinäiset ja huonokuntoiset kattotiilet, tutkimme läpiviennit ja katsastamme kattosi yleisen kunnon. Tarvittaessa teemme katollesi täydellisen kattoremontin. Kun kattohuolto ja korjaus tehdään ajoissa, voidaan säästyä monelta ikävältä ja kalliilta yllätykseltä. Suositeltavaa olisi, että katto katsastetaan kaksi kertaa vuodessa, talven jälkeen ja syksyllä ennen ensimmäisiä pakkasia.

Huopakatto kuntoon Järvenpäässä

Veteleekö huopakattosi viimeisiään vai kaipaako se vain pientä huoltoa? Onko rankka talvi tehnyt tuhojaan tai kesän helle laittanut huopakaton pullistelemaan? Meiltä saat kaikki kattotyöt laadukkaasti ja ammattiylpeydellä. Paikkaamme huopakattosi uuteen kuosiin ja tarvittaessa vaihdamme kattohuovat kokonaan. Katon pesu ja suojakäsittelyt taas tuovat katollesi lisää vuosia. Tärkeintä on, että kotisi ja omaisuutesi on suojattuna. Säännöllisillä kattotarkastuksilla pystytään tehokkaasti paikallistamaan piilevät ongelmat ja pystytään puuttumaan ongelmiin heti alkujaan. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Tee katollesi palvelus ja kutsu meidät kattotöihin!