KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattokorjaus ja kattoremontti Porvoo

Katonkorjaus, kattohuolto ja kattoremontti -palvelut ammattilaiselta Porvoossa! Kattosi on kotisi suoja, josta on pidettävä säännöllistä huolta. Kestävinkään kattomateriaali ei ole ikuinen ja vahingon sattuessa on tärkeää ryhtyä heti toimeen. Jos myrskytuuli vääntää kattosi peltejä, tiputtaa tiiliä tai lumi vie ränniin mukanaan, tartu luuriin ja soita meille! Olemme kattoalan kokenut ammattilainen ja saat meiltä kaikki kattohuolto, katon korjaus ja kattoremonttityöt laadukkaana avaimet käteen -palveluna. Kun me olemme katollasi, voit keskittyä kaikkeen muuhun. Paikkaamme reiät, tarkastamme läpiviennit, vaihdamme kattomateriaalit ja tarvittaessa pistämme koko katon uusiksi täydellisellä kattoremontilla. Kun käymme katollasi, katsastamme aina kattosi yleisen kunnon ja kerromme keinot millä kattosi saadaan kestämään vuodesta toiseen. Jos haluat, että kattosi kunto on aina hyvä ja ajan tasalla, suosittelemme katon tarkistusta kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ennen lumen tuloa ja keväällä kun pakkasukko on poistunut kesäloman viettoon.

Ota yhteyttä, niin katsastetaan Sinunkin kattosi!

Pyydä tarjous katon huollosta tai korjauksesta!

Kun tarvitset ammattilaista katollesi, me paikkaamme, korjaamme, huollamme ja remontoimme. Ota meihin yhteyttä! Pakkaamme auton ja Porvoossa tavataan!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Kalteva peltikatto

Kun tiilikatto Porvoossa tarvitsee korjausta tai kattoremonttia!

Tiilikaton korjaukset ja huollot ovat leipälajiamme. Me paikannamme tiilikattosi ongelmat Porvoossa ja jos vikoja löytyy, saat meiltä kattotyöt kätevänä avaimet käteen -palveluna. Yleisin syy tiilikatteiden vuodoille on rikkoutunut tai irronnut kattotiili, rikkoutunut aluskate tai aluskatteen saumakohdan asennusvika. Vaihtelevat ja rankat sääolosuhteet ovat katolle kuin katolle haastava tehtävä. Kesällä myrskytuulet puhaltavat ja talvella lumikuorma on omiaan rappauttamaan sekä irrottamaan tiiliä katolta. Kun kattosi on huonossa kunnossa, ei se aja tehtäväänsä. Tällöin on hyvä toimia nopeasti ja kutsua ammattimiehet paikalle. Me vaihdamme rikkinäiset ja huonokuntoiset tiilet, paikkaamme reiät, suojakäsittelemme katon ja tarvittaessa saat meiltä täydellisen kattoremontin. Kun me olemme käyneet näyttämässä taitomme, voit olla varma, että kattosi on hyvässä kunnossa ja suojaa kotiasi jatkossakin.

Peltikattojen korjaus ja huolto – Porvoossa peltikatot kuntoon!

Peltikatto on kestävä kattoratkaisu. Siltikin vuosi toisensa jälkeen puhaltavat tuulet ja paahtava aurinko, painavat lumimassat ja kova pakkanen voivat tehdä tuhojaan. Pelti voi vääntyä, saumat pettää ja kattoturvatuotteet irtoilla. Läpivientien kunto ja vedenpitävyys on aina hyvä tarkistaa vuosittain ja jos katolle alkaa kerääntyä sammalta, on siitä päästävä pian eroon. Meiltä saat kaikki kattohuollot ja kattokorjaukset Porvoossa nopeasti ja sopuhintaan. Teemme kattotarkastukset, siivoukset, suojakäsittelyt ja jos peltikattosi sitä vaatii, saat meiltä myös täydellisen kattoremontin. Kun katollasi on ongelma, olemme soiton päässä.

Huopakatottojen ammattilaiset valmiina auttamaan

Huopakatto ei aina päällepäin kerro ongelmistaan. Selvä merkki kiireellisestä korjaustarpeesta on huopakaton pullistuminen tai repeäminen. Huopakatto asennetaan yleensä umpinaisen laudoituksen päälle, joten vuotokohtien löytäminen saattaa olla hankalaa. Siksi säännöllinen tarkastuskäynti katolla ammattilaisen toimesta on erityisen tärkeää. Meiltä saat syys- ja kevättarkastukset avaimet käteen -palveluna Porvoossa. Tutkimme kattosi ja annamme selkeän selostuksen kattosi kunnosta ja teemme tarjouksen jos korjattavaa ilmenee. Meillä on paljon kokemusta huopakatoista ja olemme harmillisen usein nähneet, minkälaista vauriota heitteille jätetty katto tekee kodille. Jos vesi pääsee kattorakenteisiin, voi pienen korjauksen sijasta joutua uusimaan koko katon ja enemmänkin. Muista siis meitä, kun kattosi kunto askarruttaa.

Kattoalan ammattilaiset valmiina auttamaan!