KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattokorjaus ja kattoremontti Sipoo

Laadukasta katonkorjausta, kattohuoltoa ja kattoremontit Sipoossa avaimet käteen -palveluna! Kun kattosi vaatii ammattilaisen huomiota, ota meihin yhteyttä. Meillä on vankka kokemus kattotöistä ja olemme varmoja, että pystymme auttamaan Sinua missä tahansa kattoosi liittyvässä ongelmassa. Ammattilaisemme taitavat kaikkien kattomateriaalien huollot ja korjaukset, joten olipa kyseessä sitten peltikatto, tiilikatto, huopakatto tai mitä tahansa siltä väliltä, olemme valmiita tekemään taikojamme. Kun kattosi on kunnossa, kestää se hyvin Suomen ankarat sääolosuhteet. Meiltä saat myös kätevät kevät ja syyshuollot, joilla katsastamme kattosi kunnon. Säännöllisesti kattosi tarkastuttamalla voit välttyä monelta vaivalta sekä suuremmalta remontilta ja samalla kattosi saa lisää elinaikaa.

Ota yhteyttä, niin laitetaan Sinunkin kattosi kuntoon!

Pyydä tarjous katon huollosta tai korjauksesta!

Kun tarvitset ammattilaista kattohuoltoon, katonkorjaukseen, kattoremonttiin tai mihin tahansa kattotyöhän Sipoossa, ota meihin yhteyttä. Lähetämme ammattilaisemme matkaan ja kattosi on pian kunnossa.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Nostokori kattoremontissa

Tiilikaton korjaus, huolto ja kattoremontti -palvelut Sipoossa

Jos katoltasi puuttuu tiiliä tai tiilet ovat huonokuntoisia, ota heti meihin yhteyttä! Tutkimme kattosi ja varmistamme, ettei katollasi ole esimerkiksi vuotokohtia. Jos vesi pääsee katon alapuolisiin tiloihin, voi edessä olla suurempi remontti. Vaihdamme rikkinäiset tiilet ja tarvittaessa saat meiltä täydellisen kattoremontin avaimet käteen -palveluna. Jos katolla kasvaa sammalta, pesemme ja käsittelemme sammaleenestoaineella. Kun me käymme katollasi, katto saa aina lisää elinaikaa. Säännöllisillä kattotarkastuksilla varmistat, että kattosi on kunnossa ja valmis seuraavaan koitokseen. Tiilikatot ovat meille tuttua kauraa ja tiedämme tarkalleen, miten Sinun kattosikin parhaiten huolletaan. Kun tarvitset kattoalan ammattilaista, odotamme soittoasi!

Peltikattojen korjaus ja remontti. Sipoon peltikatot kuntoon!

Pelti rullalla tai saumat vinossa? Tekikö talvi tuhojaan vai kävikö myrskytuuli tervehtimässä? Ehkä kattosi on muuten kunnossa, mutta kasvattaa ikävää sammalta. Ei hätää! Meillä kattoalan ammattilaiset huoltavat ja korjaavat peltikatot varmalla ammattitaidolla. Oikaisemme pellit ja paikkaamme saumat, pesemme vihreästä ja suojakäsittelemme eliniän pidentämiseksi. Kun haluat tarjota parasta mahdollista hoivaa katollesi, kutsu meidät huoltokäynnille syksyisin ja keväisin. Huoltotarkastuksessa käymme huolellisesti läpi mm. kattosi pinnan, läpiviennit, sadavesijärjestelmän sekä turvavarusteet. Kun me käymme katollasi, kattosi kiittää suojelemalla kotiasi tehokkaasti kaikelta, mitä Suomen rankka sää keksiikään tarjota.

Huopakatot kuntoon koko Sipoon alueella

Kun huopakattosi käy pullistelemaan tai repeilemään on aika ryhtyä toimiin. Jos katon väri alkaa vaihtumaan sammalenvihreään tai huovan pinta on voimakkaasti kulunut, olet oikeassa ottaessasi meihin yhteyttä. Kun katto on huonossa kunnossa, ei viivyttely kannata. Pienikin vaurio voi aiheuttaa suuret kustannukset, jos esimerkiksi tämän vuoksi vettä pääsee valumaan välikattoon. Me teemme rautaisella kokemuksella kaikki huopakattosi huollot, korjaukset ja tarvittaessa täydelliset kattoremontit aina avaimet käteen -palvelulla. Talvella tulemme pudottamaan lumet katoltasi kattoasi huomioiden. Mikään kattotyö ei ole meille liian pieni tai suuri, tartu rohkeasti luuriin ja kutsu kattoalan ammattilaiset paikalle.

Kattoalan ammattilainen palveluksessasi, kattosi hyväksi!