KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattokorjaus ja kattoremontti Vantaa

Katonkorjaus, kattoremontti, kattohuolto -palvelut sekä muut kattotyöt Vantaalla. Kun katolla tapahtuu ikäviä, pellit rullautuu, tiilet rappautuu ja huopa vuotaa, niin kutsu meidät paikalle! Olemme kattotöiden ykkösosaaja ja taidamme kaikkien kattomateriaalien huollot, korjaukset ja remontit. Saat meiltä kaikki kattotyöt täydellisenä palvelupakettina ja olemme varmoja että lähtiessämme jätämme jälkeemme toimivan katon ja tyytyväisen asiakkaan.

Ota yhteyttä, niin kunnostetaan Sinunkin katostasi!

Pyydä tarjous katon huollosta tai korjauksesta!

Kun tarvitset järkevän hintaista kattohuoltoa, katon korjausta, kattoremonttia tai mitä tahansa kattopalvelua, ota ensin meihin yhteyttä. Lähetämme ammattilaisemme matkaan ja kattosi on pian kunnossa.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Katon korjausta ja huoltoa Vantaalla

Peltikatot kuntoon Vantaalla

Yllättikö syysmyrsky tai talven jäät. Peltikatto on kestävä, mutta joutuu monenlaiselle rasitukselle Suomen ilmastossa. Saumat voivat alkaa vuotamaan, pelti voi rullautua tai vaurioitua. Kun katto alkaa vuotamaan on hyvät keinot kalliit ja nopea toiminta rahanarvoista. Korjaamme, huollamme ja remontoimme kaikki peltikatot Vantaalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Teemme kattotarkastukset ja tarvittaessa ryhdymme heti toimiin kattosi korjaamiseksi. Muistathan, että säännöllinen huolto ja mahdollisimman nopea reagoiminen ongelmatilanteisiin pitää kustannukset kohtuullisina eikä yllätyksiä pääse syntymään.

Tiilikaton korjaukset ja kattohuollot Vantaalla

Napsahtiko tiili alas katolta tai alkaako kattomateriaali murenemaan? Myrskytuulet, lumimassat ja muut sääilmiöt ovat katon tehokkaita vihollisia. Katto olisi hyvä katsastaa aina keväisin rankan talven jälkeen sekä syksyisin kun pakkasukko alkaa kolkuttelemaan ovelle. Rikkinäinen katto ei tee tehtäväänsä ja pienikin vuoto voi aiheuttaa suuria yllätyksiä ja laajoja vaurioita. Kun tarvitset kattohuoltoa, katon korjausta, kattoremonttia tai muuta kattotyötä tiilikatollesi, ota yhteys meihin!

Onko Vantaalla huopakatto, joka tarvitsee huomiota?

Onko huopakattosi nähnyt jo parhaat päivät vai tapahtuiko yllättävä vahinko? Kaikki huopakaton työt onnistuvat meiltä ammattilaisen ottein. Korjaamme, huollamme ja paikkaamme kattosi tiptop kuntoon. Onko huopakatto kerännyt sammalta tai haluatko pidentää kattosi elinikää huoltokäsittelyllä, mikään kattotyö ei ole liian pieni tai iso hoidettavaksemme. Teemme myös kokonaisvaltaiset kattoremontti täydenpalvelun pakettina. Jos kattosi kunto mietityttää, soita meidät kattotarkastukseen ja käymme kattosi läpi viimeistä saumaa ja piirtoa myöten. Kerromme sinulle selkeästi missä kunnossa kattosi on ja teemme tarvittaessa tarjouksen huollosta/korjauksesta.

Oli tarpeesi mikä tahansa, kun se liittyy kattoihin, olemme oikea kumppani.