KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Meiltä saat kaikki kattoremontit takuutyönä

Kattoremontti takuutyönäKattoremontti on suuri projekti, joka kannattaa ehdottomasti teettää ammattilaisella. Jotkut ajattelevat säästävänsä rahaa ja tekevänsä kattoremontin itse, mutta joutuvat pulaan kohdatessaan odottamattomia ongelmia. Pahimmassa tapauksessa epäonnistunut kattoremontti voi heikentää huomattavasti rakennuksen turvallisuutta ja viedä loputtomasti aikaa ja rahaa.

Kun jätät kattoremontin luotettavan kattofirman käsiin, säästyt monelta huolelta. Jokainen meidän tekemämme kattoremontti toteutetaan takuutyönä. Saat reilun asennustakuun ammattilaistemme tekemistä kattoremonteista. Asennustakuu koskee vesikatteen lisäksi kaikkia urakan yhteydessä asentamiamme osia, esimerkiksi aluskatetta, sadevesijärjestelmää, kattoturvatuotteita ja lumiesteitä.

Asennustakuu takaa sen, että kaikki tuotteet on asennettu oikeaoppisesti sekä asianmukaisilla kiinnityksillä ja tiivistyksillä. Asennustakuu takaa myös sen, että kaikkia ohjeita ja turvallisuusmääräyksiä on noudatettu. Ja kun kattoremontti on toteutettu ammattilaisella, katemateriaalien valmistajien omat takuut säilyvät.

Kauniit ja kestävät katot ovat intohimomme ja teemme työmme vahvalla ammattiylpeydellä. Tämän takia emme myy turhia töitä emmekä korjaa ehjää, vaan kerromme sinulle aina realistisen näkemyksen kattosi kunnosta. Satsaamme laatuun ja pitkäikäisyyteen ja valitsemme aina kustannustehokkaimman työskentelytavan.

Katemateriaalin valmistajien oma materiaalitakuu takaa laadukkaat katot

Myös katemateriaaleilla on omat takuunsa, jotka ovat tietenkin eri valmistajilla erilaisia. Useimmiten takuut jaetaan tekniseen ja esteettiseen takuuseen. Esteettinen takuu koskee materiaalin ulkonäköä. Takuun piiriin kuuluu muun muassa värin merkittävä muuttuminen, halkeilu, hilseily ja niin edelleen. Esteettinen takuu on yleensä paljon lyhyempi kuin tekninen takuu, yleisemmin 10-20 vuotta.

Teknisen takuun piiriin kuuluvat laatuvirheet sekä sellaiset tilanteet, joissa katto rapistuu ennen aikojaan säännöllisestä huollosta huolimatta. Peltikaton tekninen takuu voi olla jopa 50 vuotta, tiilikatolle 30 vuotta ja huopakatolle noin 20-30 vuotta.

Kannattaa ottaa huomioon, että materiaalitakuut eivät kata sellaisia vaurioita, jotka johtuvat puutteellisesta kattohuollosta, aluskatteen ongelmista, vääränlaisesta työskentelystä tai huolimattomasta liikkumisesta katolla.

Takuu on voimassa tavanomaisissa käyttöolosuhteissa, eli käytännössä säännöllisestä kattohuollosta ja puhdistuksesta on pidettävä kiinni. Materiaalitakuut myönnetään valmistajien taholta vesikatteen lisäksi kaikille kattotuotteille.

Meiltä saat tilattua säännölliset ja laadukkaat kattohuollot. Kattotarkastus kannattaa tehdä ainakin kahdesti vuodessa. Kun katemateriaalin, kiinnitysten sekä kattotuotteiden kunto tarkastetaan säännöllisesti, mahdolliset ongelmat huomataan ajoissa ja suuremmilta tuhoilta voidaan välttyä. Kattohuoltoon kuuluu katon puhdistaminen lehdistä ja muista roskista. Näin vältytään tiili- ja huopakatoille helposti pesiytyvältä sammaleelta sekä peltikaton ruostumiselta. Myös rännit täytyy tyhjentää säännöllisesti, jotta sadevesijärjestelmä pystyisi hoitamaan tehtävänsä esteettömästi.

Olipa tarpeenasi kokonaisvaltainen kattiremontti tai jokin pienempi kattotyö, ota meihin yhteyttä! Katosta huolehtiminen maksaa itsensä varmasti takaisin katon käyttövuosiin sekä kotisi turvallisuuteen katsoen. Kun annat ammattilaisten pitää kattosi kunnossa, sinun ei tarvitse pelätä salakavalasti eteneviä kattopulmia, esimerkiksi kosteusvaurioita. Ammattilaisen silmät ovat harjaantuneet näkemään katon kunnon realistisesti.

Koska katolla liikkuminen on vaarallista, voit pyytää meidät myös tyhjentämään kattosi lumesta tai sulattamaan jäät vesikouruista. Olipa tarpeesi pieni tai suuri, me riennämme mielellämme apuun!

Takuuaika on usein melko vakio, mutta joskus projektista riippuen vaaditaan joustoa

Takuun pituus voidaan joissain tilanteissa määrittää myös remonttikohtaisesti. Niissä remonteissa, jotka suoritamme kokonaan alusta loppuun, takuun pituus on useimmiten vakio, mutta toisinaan vaaditaan joustoa. Toisinaan asiakas haluaa toteuttaa kattoremontin ammattilaisten suosituksia noudattamatta, esimerkiksi aluskate jätetään uusimatta vaikka kattotyöntekijöidemme näkökannalta näin olisi ehdottomasti kannattanut tehdä, tai rakenteita kannattaisi vahvistaa mutta asiakas kieltäytyy tästä.

Joskus tulemme myös saattamaan loppuun asiakkaan kesken jääneen tee-se-itse -kattoremontin. Toisinaan tällaisissa tilanteissa huomaamme, että rakentamisen laadussa on heikkouksia, mutta asiakas ei halua meidän puuttuvan asiaan. Jos huomaamme, että katto ei tule tällaisenaan kestämään, emme todennäköisesti ota tehtävää vastaan, mutta jos näemme, että kattoremontti saadaan suoritettua kestävänä loppuun, voimme antaa sovitellun asennustakuun.