KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Pyydä meiltä tarjous kattoremontista ja muista kattotöistä

Näyttääkö kattosi säiden pieksemältä? Onko sitä korjattu jo monta kertaa ja tilkitty vähän sieltä sun täältä? Tai onko katossa jopa lahoamia tai vuotoja?

Jos kattosi vaikuttaa parhaat päivänsä nähneeltä, kannattaa mahdollisimman pian ryhtyä tuumasta toimeen. Mitä huonompaan kuntoon katto pääsee ja mitä laajempia vaurioita siinä on, sen pidempi ja kalliimpi kattoremontista tulee. Kun katon ongelmiin puututaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, säästetään huomattavasti aikaa ja rahaa.

Jos haluat kattoremonttisi toteuttamaan kokeneen ja ammattitaitoisen kattofirman, ota meihin yhteyttä! Meidän asiantuntevat ammattilaisemme tekevät sinulle uuden, upean katon, kattotyypistä tai -materiaalista riippumatta. Olipa kyseessä sitten harja-, pulpetti- tai tasakatto ja materiaalina tiili, huopa tai pelti, me hoidamme homman tehokkaasti, laadusta tinkimättä. Meidän kauttamme saat katollesi hinta-laatusuhteeltaan parhaat materiaalit sekä kestäviksi todetut kattotuotteet.

Miten siis päästä alkuun?

Kattoremonttiprojekti pyörähtää käyntiin, kun täytät tarjouspyyntölomakkeen verkkosivustollamme. Täytä lomake huolellisesti ja kerro remonttikohteesta mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Voit liittää hakemukseen myös kuvia kohteesta. Voit kertoa lomakkeessa myös erityistoiveesi remontin suhteen, esimerkiksi kattotuotteisiin tai lisäeristysteen liittyen.

Kun olemme lukeneet hakemuksesi, tulemme tarvittaessa paikan päälle tsekkaamaan katon lähtökunnon, rakennuksen sijainnin sekä muut kattoremontin kannalta tärkeät seikat. Jos haluat, voit merkitä lomakkeeseen, että saamme käydä tekemässä kattotarkastuksen vaikka et itse olisi paikalla. Luvan antaminen mahdollistaa tehokkaat tarkastuskäynnit, sillä kierrämme päivittäin lukuisia kohteita eri puolella Suomea. Kun pääsemme tarkastamaan katon mahdollisimman pian, pystymme todennäköisesti antamaan nopeammin sinulle tarjouksen.

Kun olemme tehneet huolellisen kattotarkastuksen, pohtineet kohteen kokoon ja sijaintiin liittyviä seikkoja sekä käyneet läpi sinun toiveesi remontin suhteen, teemme sinulle kirjallisen tarjouksen. Tarjous pitää sisällään myös tarkan työselostuksen toteutettavasta työstä. Mutta mitä kaikkea tarjous pitääkään sisällään?

Näin meillä hommat etenee!

Kun pyydät tarjouksen meiltä, tiedät että kattosi on hyvissä käsissä. Olipa tarpeesi kattoremontti, kattohuolto, katonkorjaus tai muu kattotyö, ota yhteyttä ja hoidamme kattosi kuntoon.

 

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.


2
Tarkastuskäynnin perusteella laadimme kattokorjauksesta, kattohuollosta tai kattoremontista kirjallisen kiinteähintaisen tarjouksen.


3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.


Tarjouspyyntölomake

Mitä kattoremonttitarjoukseen sisältyy?

Teemme jokaisen kattoremontin kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan me huolehdimme kaikesta. Kattoremonttitarjouksen hinta pitää sisällään kattotarkastuksen, suunnittelun, materiaalien tilaamisen ja kuljetuksen paikan päälle, kattoremontin kaikki vaiheet sekä perusteellisen loppusiivouksen. Hinta sisältää myös kaikki remontissa tarvittavat työkoneet ja -välineet, mahdolliset rakennustelineet ja henkilönostimet sekä piha-alueiden suojaamisen.

Koska jokainen katto on yksilöllinen, emme voi kertoa kattoremontin hintaa suoralta kädeltä. Hintaan vaikuttavat monet erilaiset seikat, kuten se, mistä materiaalista katto päätetään tehdä. Esimerkiksi peltikatossa on valittavana joko konesaumakatto tai lukkosaumakatto. Konesaumakatto tehdään käsityönä, joten se on kalliimpi mutta myös kestävämpi vaihtoehto. Lukkosaumakatto on melko helppo ja nopea asentaa, ja se on konesaumakattoa edullisempi vaihtoehto. Tiilikatoissa vaihtoehtoina ovat savitiili tai betonitiili. Näistä savitiili on se kalliimpi vaihtoehto, mutta toisaalta savitiilikatto saattaa kestää käyttöä jopa sata vuotta. Myös huopa- eli bitumikatossa on valittavana eri vaihtoehtoja, sillä huopakaton kuvio- ja värivalikoima on laaja.

Kattoremontin hintaan vaikuttavat myös katon koko ja jyrkkyys sekä läpivientien ja jiirien/lappeiden määrä. Myös rakennuksen sijainti saattaa vaikuttaa hintaan, esimerkiksi jos se sijaitsee saarella, tiheän metsän keskellä tai muussa vähän haastavammassa paikassa.

Myös kattotuotteiden valinta vaikuttaa osaltaan kattoremontin hintaan. Kattotuotteet on hyvä päivittää kattoremontin yhteydessä, jotta uusi katto voisi palvella koko potentiaalillaan. Esimerkiksi sadevesijärjestelmän tulisi olla laadukas ja optimaalisesti asennettu. Kun vesikourut eli rännit sekä syöksytorvet ovat ehjät ja kestävät, voidaan ehkäistä tehokkaasti vesivahinkojen muodostumista. Rännien ja syöksytorvien valinnalla voidaan myös vaikuttaa rakennuksen ulkonäköön. Voidaan valita joko neutraalit, rakennuksen väriin sopivat rännit tai vaihtoehtoisesti tuoda taloon tyylikästä kontrastia valitsemalla jokin näyttävämpi värimaailma.

Muita kattotuotteita ovat muun muassa kattotikkaat, kulkusillat, lumiesteet, pieneläinesteet, kattoluukut, kattoikkunat ja aurinkopaneelit. Voidaan myös miettiä, tarvitseeko savupiippu korjausta tai pellitystä. Lisäksi katon alapuolisten rakenteiden kunto vaikuttaa remontin hintaan, esimerkiksi jos joudutaan vaihtamaan lahonneita puuosia, lisäämään tai vaihtamaan eristeitä taikka parantamaan tuuletusta.

Kun valitset meidät tekemään kattoremonttisi, saat varmasti rahoillesi vastinetta. Me mitoitamme jokaisen projektin kohteen mukaan, emme rupea tekemään turhia töitä emmekä korjaa ehjää. Jos katon alapuoliset rakenteet ovat tarpeeksi hyvässä kunnossa, teemme mielellämme vain osittaisenkin kattoremontin. Ja jos vanha katto (nimenomaan huopakatteen tapauksessa) on hyvässä kunnossa, joissain tapauksissa sitä voidaan käyttää uuden katon aluskatteena. Tällaisissa tapauksissa kattoremontin hinta on tietysti edullisempi.

Vielä yksi kattoremontin hintaan vaikuttava seikka on projektin ajankohta. Kesät ovat kattoremonttien sesonkiaikaa, ja silloin olemme kiireisiä. Hiljaisempana talvikautena pääsemme luoksesi todennäköisesti nopeammin ja remontin hintakin on usein hieman edullisempi.

Pyydä tarjous myös kattohuollosta tai katon korjauksesta

Suomalaiset katot kohtaavat monia haasteita vuoden aikana. Kesäisin aurinko porottaa, syksyllä puiden lehdet roskaavat katon ja talvisin pakkanen ja lumikinokset koettelevat kattokokonaisuuden kestävyyttä. Jotta katto voisi suojata rakennusta ja sen asukkaita tehokkaasti, se täytyisi pitää puhtaana ja ehjänä ympäri vuoden.

Ainakin kaksi kertaa vuodessa kannattaisi tehdä huolellinen kattotarkastus ja -huolto. Syksyisin katto kannattaa puhdistaa lehdistä ja muista roskista ja valmistella se talven tuloon. Keväisin on hyvä käydä tsekkaamassa, ovatko katon kaikki osat kestäneet talven haasteet.

Koska kattohuollossa on tärkeää ottaa huomioon koko laaja kattokokonaisuus, että tarkat yksityiskohdat, on kannattavaa pyytää ammattilainen paikalle. Ja koska katolla liikkuminen voi olla vaarallista, on turvallisempaa laittaa ammattitaitoinen kattohuoltaja asialle. Meillä on käytössämme oikeanlaiset työtavat ja laadukkaat turvavälineet, ja pitkä kokemuksemme suomalaisista katoista on harjaannuttanut silmämme huomaamaan katon mahdolliset ongelmat jo ennen kuin ne ovat ehtineet aiheuttaa suurempaa vahinkoa.

Voit pyytää meitä tekemään kaikki katon huoltoon ja korjaukseen liittyvät työt. Me puhdistamme kattosi lehdistä ja roskista oikeilla työmenetelmillä. Huopakatto puhdistetaan ilmapuhaltimella tai erityisen pehmeällä harjalla, kun taas tiili- ja peltikatot pestään harjaamalla. Tyhjennämme rännit ja varmistamme, että koko sadevesijärjestelmä toimii moitteettomasti. Tarkastamme kaikki läpiviennit, saumaukset ja tiivistykset. Varmistamme kattosiltojen, tikkaiden, lumiesteiden sekä muiden kattotuotteiden ehjyyden ja toimivuuden.

Jos sinulla on peltokatto, tarkastamme, onko sen pinta hyvässä kunnossa. Tarkastamme myös peltien kiinnityksen ja tarvittaessa vaihdamme naulat kateruuveihin, päivitämme kateruuvit tai teemme lisäkiinnityksiä. Tarvittaessa voit tilata meiltä myös peltikaton maalauksen.

Tiilikatolla tarkastamme tiilien kunnon ja vaihdamme rikkinäiset tiilet ehjiin. Huopakatolla käymme saumaukset läpi; jos jokin saumaus irvistelee, korjaamme sen. Huopa- ja tiilikatot saattavat tarvita myös uuden pinnoituksen tai sammaleentuhokäsittelyn. Tarkastamme myös katon yläpohjan, eli vesikaton alapuoliset rakenteet, jos sinne on esteetön pääsy.

Voit pyytää meidät myös suorittamaan turvallisen lumenpudotuksen tai sulattamaan jäät katolta ja ränneistä.

Aina kun olemme katollasi, kiinnitämme huomiota kaikkiin sen tarpeisiin. Saat meiltä aina realistisen näkemyksen siitä, mitä katolle kannattaa tehdä. Kun kaikkiin ongelmiin puututaan heti, vältytään esimerkiksi vesivuotojen aiheuttamilta vahingoilta, ja näin voidaan säästää huomattavasti aikaa ja rahaa sekä lisätä rakennuksessa asuvien ihmisten turvallisuutta.

Olipa siis kattosi tarve pieni tai suuri, ota meihin yhteyttä! Varmistetaan yhdessä, että kattosi palvelee kauniina ja kestävänä vielä seuraavaakin sukupolvea.