KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti tehtiin väärin? Ota yhteyttä meihin

kattoremontti meni pieleenKattoremontti on vaativa ja vahvaa ammattitaitoa vaativa remontti, jossa täytyy hallita suuri kokonaisuus ja lisäksi kiinnittää huomiota lukemattomiin yksityiskohtiin. Jos remontti suunnitellaan huonosti, katon lähtökuntoa ei selvitetä tarpeeksi huolellisesti tai remontti tehdään kiireessä, epäonnistumisen riski kasvaa huomattavasti. Myös aluksi pieniltä vaikuttavat virheet voivat ajan kanssa aiheuttaa vakaviakin ongelmia.

Kattoremontin tekeminen kannattaa aina jättää kokeneen ammattilaisen käsiin. Huonosti tehdyn kattoremontin korjaaminen on vaikeaa, ja monissa tapauksissa ei ole muuta vaihtoehtoa kuin purkaa koko katto ja aloittaa alusta. Epäonnistuneen kattoremontin korjaaminen vie asiakkaalta aikaa, rahaa sekä henkisiä voimavaroja.

Katon kunto vaikuttaa ratkaisevasti koko rakennuksen käyttöikään. Toimiva katto suojaa rakennusta ja sen asukkaita esimerkiksi vesivahingoilta ja niiden aiheuttamilta ongelmilta.

Jos painit epäonnistuneen kattoremontin aiheuttamien ongelmien kanssa, ota meihin yhteyttä. Tulemme pian paikan päälle katsomaan, kuinka vakava tilanne on. Emme automaattisesti purkaa koko kattoa ellei se ole tarpeen, vaan kokeneet kattoasiantuntijamme tekevät realistisen arvion siitä, olisiko jotain pelastettavissa.

Epäonnistunut kattoremontti aiheuttaa paljon stressiä ja murhetta. Siksi jos mietit kattoremontin teettämistä, varmista, että valitset vakaan ja kokeneen kattoremonttifirman. Vaikka jokin halpa vaihtoehto saattaisi houkuttaa, kattoremonttia kannattaa miettiä vuosien päähän vaikuttavana sijoituksena; huonosti tehdyn kattoremontin jälkien korjaaminen tulee luultavasti paljon kalliimmaksi kuin kerralla kunnolla tehty remontti, joka takaa katon toimivuuden jopa vuosikymmenten ajaksi. Kun laadukkaan kattoremontin hinnan jakaa katon tuleville käyttövuosille, hinta on aina yllättävänkin edullinen.

Lisäksi ammattilaisella teetettyihin kattoremontteihin on saatavissa kotitalousvähennys. Tarvittaessa voit myös hakea kattoremontille rahoitusta helposti verkkosivustomme kautta.

Meillä on pitkä kokemus suomalaisista katoista ja tiedämme, mitä ne vaativat kestääkseen vuodenaikojen vaihtelujen mukanaan tuomat haasteet. Kun valitset meidät tekemään kattoremonttisi, voit luottaa laatuun!

Mikä kattoremontissa voi mennä pieleen?

Millaiset asiat kattoremontissa voivat saattavat mennä pieleen? Seikkoja on monia, ja jotkut niistä saattavat kuulostaa vähäpätöisiltä, mutta saattavat aiheuttaa ongelmia jo parin vuoden päästä kattoremontista.

Suhteellinen yleinen virhe on se, ettei katon rakenteita tarkisteta kunnolla ennen uuden katon asentamista. Jos rakenteiden kuntoa ei ole tarkistettu, saattaa myöhemmin tulla ilmi, etteivät ne kestäkään uuden katon aiheuttamaa kuormitusta. Yleinen virhe on myös aluskatteen asentaminen väärin, eli siitä tulee joko liian kireä tai liian löysä, tai kondenssipinta asennetaan virheellisesti ylöspäin.

Toisinaan kosteudenhallintaan liittyvät seikat pääsevät unohtumaan kattoremontin yhteydessä. On tärkeää ottaa huomioon sääolosuhteet remontin aikana, esimerkiksi suojata avoimet rakenteet ja estettävä veden päätyminen yläpohjaan tai talon seinille. Joskus myös unohdetaan huomioida salaojituksen kuormituvuus, jos kaikki vedet päätyvät samaan paikkaan.

Joskus vanha kate puretaan huolimattomasti, ja esimerkiksi pellinpalasia ja kateruuveja saa keräillä pitkin pihaa vielä vuodenkin päästä. Ja jos yläpohjaa täytyy villoittaa tai puurakenteita vaihtaa, tässä voi kokematon tekijä sortua vaarallisiin virheisiin. Samoin tiiviiden läpivientien toteutus on vaativa osuus kattoremontissa, sillä niiden kohdalla pienikin virhe saattaa saada aikaan vakavia ongelmia.

Uuden katteen asennus on tarkkaa puuhaa. Asennus on toteutettava huolellisesti ja niin, ettei siihen taikka aluskatteeseen tule vaurioita. Pikkuruinenkin reikä saattaa muodostua homevaurion alkulähteeksi.

Kattoremontin tekemiseen tarvitaan asiantuntemusta, kädentaitoja, kärsivällisyyttä ja huolellisuutta. Meidän kokeneilta ammattilaisiltamme löytyy kaikkia näitä ominaisuuksia. Olemme nähneet kaikenlaisia kattoja emmekä hyydy yllätystenkään edessä.

Jos kattoremonttisi on epäonnistunut, ei hätää! Me teemme laadukkaat korjaus- ja muutostyöt, jotta katostasi saadaan jälleen toimiva ja se jaksaa palvella vielä vuosikymmentenkin päästä. Emme korjaa ehjää emmekä tee turhaa työtä, vaan kerromme sinulle rehellisesti, mitä kattosi tarvitsee toimiakseen moitteettomasti.

Teemme laadukkaat kattoremontit – katto kuntoon kerralla

Jos haluat kattosi kerralla kuntoon, valitse meidät tekemään kattoremontiisi! Me panostamme asiakaslähtöiseen palveluun ja haluamme, että jokainen saisi asua turvallisen ja kauniin katon alla.

Meiltä saat kokonaisvaltaisen kattoremontin avaimet käteen -periaatteella. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin kertoa toiveesi remontin suhteen, me huolehdimme kaikesta muusta. Tilaamme hinta-laatusuhteeltaan parhaat materiaalit ja toimitamme ne tontillesi, puramme tarvittaessa vanhan katteen siististi pois ja rakennamme uuden katon ripeästi mutta huolellisesti. Tuomme kaiken tarvittavan mukanamme ja ennen kuin lähdemme, teemme vielä huolellisen lopputarkastuksen ja -siivouksen. Toimitamme kaikki roskat pois tontiltasi ja hävitämme ne asianmukaisella tavalla.

Teemme tarjouksen kattoremontista kattotarkastuksen ja sinun kanssasi käydyn keskustelun perusteella. Tarjoukseen kuuluvat kaikki kattoremontissa tehtävät työt sekä käytettävät materiaalit. Sinun ei tarvitse pelätä salakavalasti nousevia kustannuksia tai piilokuluja.

Saat meihin helposti yhteyden koko projektin ajan ja vastailemme mielellämme kaikkiin mieleesi tuleviin kysymyksiin.

Meidän kauttamme saat katollesi kaikki nykyaikaiset kattotuotteet, esimerkiksi tikkaat, lumiesteet, kattoluukut, piipunpellityksen ja pieneläinesteet. Myös aurinkopaneelit ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina niin taloudellisista kuin ekologisistakin syistä.

Kun kattoremontti tehdään huolellisesti, laadukkaasti ja parhaita materiaaleja käyttäen, katto tulee kerralla kuntoon etkä joudu tilaamaan korjausta heti vuoden tai parin päästä. Kun lisäksi panostat säännöllisiin kattohuoltoihin, kattosi säilyy todennäköisemmin vielä seuraavallekin sukupolvelle. Kaksi kertaa vuodessa tehtävä kattohuolto sisältää muunmuassa katon ja vesikourujen puhdistamisen ja kaikkien kattotuotteiden kunnon tarkastamisen. Säännölliset kattohuollot varmistavat, etteivät esimerkiksi syysmyrskyjen tai talven pakkasien aiheuttama rasitus pääse aiheuttamaan salakavalia ongelmia katollesi.

Olemme suomalainen, kokenut ja luotettava kattoyritys, joten jos etsit kattoremontillesi tekijää, ota rohkeasti yhteyttä! Varmistetaan yhdessä, että uudesta katostasi tulee kaikin puolin toimiva sekä myös kaunis katsella.