KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kerrostalon kattoremontti luotettavasti ja sujuvasti

Kerrostalon kattoremontti

Ajatus kerrostalon kattoremontista saattaa herättää huolta ja kysymyksiä taloyhtiössä ja kerrostalon asukkaissa. Mitä kattoremontti tulee maksamaan? Aiheuttaako remontti merkittävää haittaa asumiselle? Voidaanko luottaa, että remontti tehdään laadukkaasti ja jälki on kestävää?

Näitä ja muita kysymyksiä on hyvä punnita ennen kattoremontin tilaamista. Miksi sitten sinun kannattaisi tilata kerrostalon kattoremontti meiltä?

Me olemme pitkän kokemuspohjan ja vakaan ammattitaidon omaava kattofirma, jolta onnistuu remontti materiaalista ja kattotyypistä riippumatta. Suoritamme kattoremontteja niin pelti-, tiili- kuin huopakatoillekin, olipa kattotyyppi sitten harja-, pulpetti- tai tasakatto.

Suunnittelemme jokaisen remontin rakennuskohtaisesti perusteellisen kattotarkastuksen ja asiakkaalta saatujen tietojen ja toiveiden pohjalta. Jokainen rakennus on yksilö, jonka ominaispiirteet on otettava huomioon remontissa, joten tarkka, realistinen suunnitelma auttaa kattoremonttia sujumaan jouhevasti.

Mitä kerrostalon kattoremontti sitten maksaa? Kuten sanottua, jokainen rakennus on yksilöllinen ja remontin hintaan vaikuttavat monet eri tekijät. Eri katemateriaalit ovat eri hintaisia ja erilaisiin työtapoihin menee eri verran aikaa. Kerrostalon kattoremontin tarkan hinnan saat lähettämällä meille tarjouspyynnön. Me tulemme paikan päälle tarkistamaan katon lähtötilanteen. Kerromme havainnoistamme ja keskustelemme kanssasi eri vaihtoehdoista. Tarkistuksen ja keskustelumme pohjalta teemme sinulle tarjouksen, johon sisältyvät kaikki materiaalit ja työvaiheet. Suoritamme jokaisen kattoremontin takuutyönä ja avaimet käteen -periaatteella; sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin kertoa toiveesi, me hoidamme kaiken muun. Tilaamme ja kuljetamme kaikki materiaalit, teemme kattoremontin ja suoritamme huolellisen loppusiivouksen. Toimitamme rakennusjätteet pois tontilta ja hävitämme ne asianmukaisesti.

Meiltä voit luottaa saavasi laadukasta, asiakaslähtöistä palvelua ja työmme jälki on varmasti kestävää. Saat meihin helposti yhteyden koko projektin ajan ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Kerrostalo saa uuden, upean katon, joka nostaa taloyhtiön arvoa ja suojelee rakennusta ja sen asukkaita.

Kerrostalon kattoremontin yhteydessä on hyvä päivittää kattotuotteet

Kerrostalon kattoremontissa on taloudellisinta laittaa kaikki kuntoon kerralla. Kun katto uusitaan, samalla on hyvä päivittää uudet, nykyaikaiset kattotuotteet, joista jokainen edesauttaa katon toimivuutta.

Koska monen alan työmiehet joutuvat liikkumaan katolla muutaman kerran vuodessa, palotikkaiden ja kattosiltojen tulisi olla laadukkaat ja optimaalisiin kohtiin asennetut.

Sadevesijärjestelmän toimivuudesta kannattaa pitää hyvää huolta. Oikein asetetut vesikourut eli rännit ehkäisevät huomattavasti kosteusvaurioiden syntymistä. Uudet, modernit rännit sulautuvat rakennuksen ulkonäköön eivätkä pistä silmään ainakaan negatiivisessa mielessä.

Lumiesteet turvaavat kerrostalon lähellä liikkuvia ihmisiä runsaslumisina talvina. Monet taloyhtiöt ovat myös olleet kiinnostuneita aurinkopaneelien asentamisesta. Lisäksi katolle voidaan tarvittaessa asentaa kattokuvut, kattoluukut, pieneläinesteet yms. Myös rakennuksen energiatehokkuutta voidaan parantaa lisäämällä yläpohjaan eristeitä.

Jos kerrostalon katto alkaa olla kipeästi remontin tarpeessa, mutta talven tulo lähestyy uhkaavasti, pitäisikö remontti siirtää vaikkapa seuraavalle kesälle? Saatat yllättyä kuullessasi, että oikeastaan talvi on mainiota aikaa tehdä kattoremontti. Talvisin ilmankosteus on matala, joten katon osat eivät pääse kastumaan. Talvella tehtävä kattoremontti ei myöskään aiheuta minkäänlaista vaivaa talon asukkaille, sillä vesikaton puuttuminen ei vaikuta asuntojen lämpötilaan. Ja jos yläpohjan eristeitä pitää vaihtaa, se voidaan tehdä pienemmissä osissa, jolloin vaikutus lämpötilaan on todella pieni.

Jos siis kerrostalon katto näyttää parhaat päivänsä nähneeltä, ota meihin yhteyttä! Mitä varhaisemmassa vaiheessa kattoremontti tehdään, sitä pienemmillä kustannuksilla ja ajankäytöllä päästään. Joka kerta kun liikumme katolla, huomioimme kaikki sen tarpeet ja erityispiirteet. Kun kaikkiin ongelmiin puututaan mahdollisimman pian, ne eivät pääse kasvamaan suuriin mittoihin.

Me emme tee turhia kattotöitä emmekä ala korjata ehjää. Teemme mielellämme vain osittaisenkin kattoremontin, jos se näyttää kustannustehokkaimmalta vaihtoehdolta. Meille on tärkeintä hoitaa työmme niin, että jälkeemme jää kaunis, toimiva ja turvallinen katto, tyytyväinen asiakas sekä iloiset asukkaat.

Säännölliset kattohuollot pidentävät kerrostalon katon käyttöikää

Kerrostalon katto joutuu kohtaamaan erilaisia haasteita ympäri vuoden, esimerkiksi syksyn myrskytuulet, talven lumikasat ja kesäisen auringon paahteen. Jotta uusi katto pysyisi kestävänä vuodesta toiseen, säännölliset kattohuollot ovat välttämättömiä.

Kerrostalon kattoremontin jälkeen jatkamme mielellämme yhteistyötä laadukkaiden kattohuoltojen muodossa. Voit pyytää meitä katsastamaan katon kunnon ainakin kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin. Syksyllä kerrostalon katto on hyvä valmistella talven tuloon, ja keväällä käydä tsekkaamassa, miten katto kesti jään ja lumen tuomat rasitukset.

Joka kerta kun liikumme katolla, pistämme samalla merkille sen yleisilmeen. Kiinnitämme huomiota kokonaiskuvaan sekä yksityiskohtiin; onko katteen pinta hyvässä kunnossa, ovatko läpiviennit pysyneet tiiviinä, ovatko kaikki kattotuotteet toimivia ja ehjiä… Kun kaikkiin mahdollisiin epäkohtiin puututaan ajoissa, voidaan säästää huomattavasti aikaa ja rahaa.

Me teemme myös kaikenlaisten kattojen pinnoitus- ja maalaustyöt. Myös katon puhdistaminen sekä sammaleentuhokäsittelyt kuuluvat repertuaariimme. Lisäksi voit pyytää meitä pudottamaan lumet katolta turvallisesti ja sulattamaan jäät vesikouruista.

Kerrostalon kattohuollossa on tärkeä tarkastaa vesikaton alapuolisten rakenteiden eli yläpohjan kunto. Kun rakenteet, aluskate ja eristeet tarkastetaan silmämääräisesti, voidaan havaita mahdolliset vuodot sekä muut ongelmat.

Säännölliset kattotarkastukset ja -huollot pidentävät huomattavasti kerrostalon katon käyttöikää. Kun satsaat laadukkaisiin kattotarkastuksiin, vältyt ikäviltä yllätyksiltä, esimerkiksi salakavalasti kehittymään pääseviltä kosteusvaurioilta. Kun otetaan huomioon katon edessä olevat käyttövuodet, rakennuksen toimivuus sekä asukkaiden turvallisuus, kattoremontti ja uuden katon kevät- ja syyshuollot ovat varmasti todella kannattava sijoitus.

Kun valitset meidät tekemään kerrostalon kattoremontin, saat varmasti luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua. Olemme remontoineet lukemattomia kerrostalojen kattoja ja pitkä kokemus alalta on antanut meille kyvyn nähdä jokainen rakennus yksilönä. Rakennuksen sijainti, katon lähtökunto ja asiakkaan toiveet vaikuttavat ratkaisevasti tekemäämme remonttisuunnitelmaan, ja meiltä saat aina realistisen arvion siitä, millainen remontti kullekin katolle on järkevintä tehdä.

Meidän kauttamme saat katollesi asennettuina myös kestävät, hinta-laatusuhteeltaan parhaat katemateriaalit ja nykyaikaiset, toimiviksi havaitut kattotuotteet.

Tavoitteemme on, että kun remontti on valmis ja olemme poistuneet paikalta, jälkeemme jää uusi, upea katto ja tyytyväiset asiakkaat.