KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kesämökin kattoremontti – vietä huoleton loma uuden katon alla!

Kesämökin kattoremontti

Onko kesämökkisi katto tullut käyttöikänsä päähän? Onko se haalistuneen ja nuhjaantuneen näköinen, onko siinä rikkinäisiä kohtia tai jopa vuotoja? Kuten asuinrakennuksenkin remontti, kesämökin kattoremontti kannattaa tehdä tarpeeksi ajoissa. Vaikka kesämökillä asustellaan suhteellisen lyhyitä aikoja vuodessa, on mukavampaa ja turvallisempaa lomailla ehjän ja toiminnallisen katon alla.

Me suoritamme kesämökkien kattoremontit materiaalista ja kattomuodosta riippumatta ja panostamme aina kokonaisvaltaiseen palveluun. Teemme jokaisen työn avaimet käteen -periaatteella, eikä sinun tarvitse kantaa huolta mistään; me teemme kaiken suunnittelusta materiaalien tilauksien kautta rakentamiseen, ja lopuksi toimitamme kaikki roskat ja rakennusjätteet pois pihaltasi. Jokainen remontti tehdään yksilöllisesti, juuri sinun rakennuksellesi sopivasti.

Kesämökin kattoremontti alkaa, kun olet lähettänyt meille tarjouspyynnön. Tulemme tarvittaessa mökillesi tarkistamaan katon lähtötilanteen ja keskustelemme kanssasi remonttiin liittyvistä toiveistasi. Näiden pohjalta teemme sinulle tarjouksen, johon sisältyy kaikki materiaalit, työt sekä mahdolliset muut tarvittavat laitteet, kuten rakennustelineet ja henkilönostimet.

Huomionarvoista palvelussamme on, että joka kerta kun kiipeämme katollesi, kiinnitämme huomiota kaikkiin sen tarpeisiin. Meiltä saat aina realistisen arvion siitä, missä kunnossa kattosi on sekä mitkä materiaalit ja kattotarvikkeet olisivat toimivimmat juuri sinun katollasi. Meidän kauttamme saat tilattua esimerkiksi rännit, lumiesteet, palotikkaat ja kattosillat asennuksineen. Pieneläinesteiden tai piipun pellityksen tarpeellisuutta on hyvä miettiä. Myös aurinkopaneelit ovat suosittu ja järkevä ratkaisu kesämökin katolle.

Kesämökin kattoremontin jälkeen voit tilata meiltä myös säännölliset kattohuollot, jotka auttavat kattoa palvelemaan mahdollisimman pitkään. Säännöllisillä huolloilla ja korjauksilla päästään katon oletettuun käyttöikään, eikä katto rapistu ennen aikojaan. Tulemme mielellämme aina tekemään kaikki mökkisi tarvitsemat pienet ja suuret kattotyöt.

Kesämökin kattoremontin voi hyvin tehdä myös talvella, näin sinulle jää enemmän aikaa nauttia rauhassa lomasta Suomen lyhyellä kesäkaudella.

Joskus tarve kattoremontille tulee ihan yllättäen tai taloudellisesti huonoon saumaan. Meidän kauttamme voit hakea helposti rahoitusta kaikille kattotöille. Helpotusta tuo myös kotitalousvähennys, jota voi hakea myös mökeille ja vapaa-ajan asunnoille tehtäviin kattoremontteihin.

Kesämökin kattohuolto pääsee usein unohtumaan

Toisinaan kesämökin katto jää harmittavan vähälle huomiolle. Kun kesämökillä vietetään vain muutamia päiviä tai viikkoja vuodessa, kattoremontin tarpeellisuudelle ei aina nähdä tarvetta. Todellisuudessa kesämökin katto on aivan yhtä suuren rasituksen alla kuin asuinrakennustenkin. Jos katon kuntoa ei ylläpidetä säännöllisesti, ongelmat voivat salakavalasti kasvaa suuriksi ja rahaa vieviksi huoliksi, esimerkiksi vesivahingoksi. Koska kesämökki on lomailun ja rentoutumisen paikka, kannattaa sen katto pitää hyvässä kunnossa, jotta siellä vietetty aika voisi olla mahdollisimman huoletonta.

Kesämökin katon huolto kannattaa tehdä ainakin keväisin ja syksyisin. Katon ja rännien puhtaudesta täytyy pitää huolta, jottei niihin kertyneet lehdet ja roskat pääse rasittamaan katon rakenteita ja keräämään katolle kosteutta.

Varsinkin tiili- ja huopakatoille muodostuu helposti sammalkasvustoa, jonka minimoimiseksi katto tarvitsee säännöllisesti sammaleentuhokäsittelyn. Myöskään peltikatto ei ole välttämättä suojassa tältä ongelmalta, varsinkin jos rakennuksen lähellä on suuria roskaavia puita tai jos katon malli on sellainen, että roskia kertyy sinne enemmän.

Saumojen ja tiivistyksien kunnon tarkastaminen ehkäisee sade- ja sulamisvesien pääsemisen ei-toivottuihin paikkoihin. Katon maalaaminen ja pinnoittaminen suojelee kattoa ja pitää sen lisäksi siistin näköisenä.

Katolla työskentely on riskialtista puuhaa, varsinkin ilman asianmukaisia turvavälineitä ja oikeita työtapoja. Kun tilaat meiltä kesämökin kattohuollon, voit luottaa saavasi laadukasta palvelua, joka pidentää katon käyttöikää ja nostaa kesämökkisi arvoa. Voit tilata meiltä remonttien, korjauksien, puhdistuksien ja pintakäsittelyjen lisäksi myös esimerkiksi lumenpudotukset ja jäänsulatukset, jottei sinun tarvitse lähteä kiipeilemään liukkaalle katolle.

Pienillä mutta säännöllisillä huolto- ja korjaustöillä on merkittävä vaikutus kattosi toiminnallisuuden ylläpitämiseen. Katosta huolehtiminen on sijoitus, joka kannattaa; katon käyttövuosille jaettuna kattohuollon kulut ovat aina suhteellisen pienet. Kun kesämökin katto pidetään hyvässä kunnossa, voit viettää huolettomia kesäpäiviä ja ihailla kaunista kattoasi vielä vuosienkin päästä.

Kesämökin kattotyöt kannattaa jättää ammattilaisen käsiin

Kesämökin katon korjaus kannattaa aina jättää ammattilaisten vastuulle. Katto on suuri kokonaisuus, ja sen korjaamisessa täytyy ottaa huomioon sekä kokonaisuus että pienemmät yksityiskohdat. Jos yksikin katon osa toimii huonosti, se voi vaikuttaa koko rakennuksen turvallisuuteen.

Meillä on vuosien kokemus suomalaisista katoista, ja raudanlujat ammattilaisemme päivittävät tietotaitoaan jatkuvasti. Me kerromme sinulle aina rehellisen arvion kattosi tilanteesta ja mitoitamme työmme sen mukaan. Jos katolle riittää esimerkiksi rikkinäisten tiilien vaihto, emme uusi saman tien koko kattoa. Haluamme aina työskennellä kustannustehokkaasti ja kokonaisuuden huomioon ottaen.

Suomen kesä on kovin lyhyt, ja lomapäiviä yleensä melko vähän. Sinun ei kannata tuhlata lomaasi tee-se-itse -miehenä, vaan antaa ammattilaisten hoitaa kattosi kuntoon. Teemme työmme nopeasti ja tehokkaasti, mutta silti laadukkaasti ja harkiten. Kun tilaat kesämökin kattoremontin meiltä, mökkisi arvo nousee ja voit viettää perheesi ja ystäviesi kanssa turvallisia lomapäiviä vuosi toisensa pesään.

Jos teet kattoremontin itse ja jokin meneekin pieleen, vahingot voivat olla suuria ja tulla sinulle kalliiksi. Ammattilaisen tekemät remontit tehdään puolestaan takuutyönä ja avaimet käteen -palveluna.

Voi olla, että kesämökillesi riittää osittainen kattoremontti, esimerkiksi juurikin rikkinäisten tiilien vaihto tai kattohuovan paikkaus. Ota meihin yhteyttä, niin tulemme katsomaan kattosi lähtötilanteen ja arvioimme, millainen remontti olisi järkevin vaihtoehto.

Meiltä voit myös tilata esimerkiksi sadevesijärjestelmän uusimisen tai savupiipun pellityksen, jotka molemmat ovat kesämökin katolle ehdottoman tärkeitä elementtejä. Teemme myös myrskyvaurioiden korjausta, korjaamme esimerkiksi puun alle jääneen katon vauriot.

Meiltä saat kaikki rakennuksesi kattotyöt niin pelti-, tiili- kuin huopakatollekin, olipa kattomuoto sitten harja-, pulpetti tai tasakatto. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin kertoa meille huolesi ja toiveesi, me teemme kaiken muun!

Pihasaunojen, puuvajojen, ulkohuussien ja muiden ulkorakennusten kattotyöt meiltä

Kesämökin kattoremontin lisäksi teemme myös esimerkiksi pihasaunan, ulkohuussin ja puuvajan kattojen remontit. Olipa rakennus sitten pieni tai suuri, suoritamme kattoremontin aina vahvalla ammattitaidolla ja takuutyönä.

Kun kaikki mökkitontilla sijaitsevat rakennukset omaavat uuden, ehjän ja tyylikkään katon, se kohentaa koko pihapiirin ulkonäköä. Jos ulkorakennusten katot ovat repsallaan, saattaa koko mökistä saada helposti ränsistyneen kuvan.

Katon toimivuus on tärkeää kaikkien ulkorakennusten kohdalla. Katto suojaa rakennuksen rakenteita kosteudelta, joten kaikki pienetkin raot tai reiät voivat muodostua merkittäväksi uhkaksi sen turvallisuudelle. Kun kaikki katot huolletaan säännöllisesti ja pieniinkin ongelmakohtiin puututaan ripeästi, voidaan välttyä aikaa ja rahaa vieviltä ongelmilta tulevaisuudessa. Piharakennusten kattotyöt voivat parhaassa tapauksessa pidentää rakennuksen elinkaarta jopa kymmenillä vuosilla.

Koska pihasaunan, ulkohuussin ja esimerkiksi aittarakennuksen kattojen alla vietetään aikaa kesän aikana, on niiden toimivuus ja ehjyys erittäin tärkeää. Kun kaikki tontin katot ovat hyvässä kunnossa, voi lomankin viettää rauhallisin mielin, eivätkä silmät hakeudu katoilla näkyviin epäkohtiin.

Kun tilaat ulkorakennusten kattotyöt meiltä, saat varmasti asiakaslähtöistä palvelua. Meiltä saat kaikki kattotyöt rakennuksen tyypistä, kattomateriaalista ja katon koosta riippumatta. Mitoitamme jokaisen työn rakennuskohtaisesti, emmekä tee turhia töitä. Kerromme sinulle kaikista katolla tekemistämme huomioista ja pyrimme aina ennaltaehkäisemään mahdollisia katto-ongelmia. Meille on tärkeintä se, että jokainen asiakas saa nauttia ehjistä, turvallisista ja kauniista katoista jokaisen piharakennuksenkin kohdalla.

Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme kertoa sinulle hinta-laatusuhteeltaan parhaista materiaaleista ja toimiviksi osoittautuneista kattotarvikkeista, ja meidän kauttamme saat ne aina hyvään hintaan.

Jos kattotöiden kustannukset mietityttävät, voit kokeilla verkkosivustollamme olevaa, kätevää hintalaskuria, joka antaa sinulle suuntaa antavan arvion kattoremonttisi mahdollisista kuluista. Ethän myöskään unohda, että voit hakea helposti rahoitusta, jos koko summan maksaminen kerralla ei tällä hetkellä ole sinulle kannattavin vaihtoehto.

Ota meihin yhteyttä, niin laitetaan kesämökkisi ja kaikkien sen tontilla sijaitsevien piharakennusten katot loistokuntoon!