KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kotitalousvähennys auttaa kattoremontin ja muiden kattotöiden kuluissa

Kotitalousvähennys auttaa kattoremontin kuluissa

Kun kattoremontti alkaa tulla ajankohtaiseksi, usein mielen päällimmäisinä kysymyksinä pyörivät kustannuksiin liittyvät kysymykset. Koska katon kunto on suuri tekijä koko rakennuksen ja sen asukkaiden turvallisuuden suhteen, remontin siirtäminen hamaan tulevaisuuteen saattaa saada katolla piilevät ongelmat räjähtämään käsiin. Siksi kattoremontti kannattaa aina tehdä mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Onneksi yksityisasiakkaan teettämään kattoremonttiin tai muihin katon huolto- tai korjaustöihin on olemassa verohelpotus, jota kutsutaan kotitalousvähennykseksi. Kotitalousvähennystä voi saada arvonlisäverollisesta työn osuudesta.

Kotitalousvähennystä voi saada tietyin ehdoin. Kyseessä täytyy olla yksityishenkilön teettämä kattoremontti asuinrakennukselle tai sen läheisyydessä sijaitsevalle ulkorakennukselle, esimerkiksi puuvajalle tai autotallille.  Henkilön omassa omistuksessa oleva, mutta jollekin ulkopuoliselle koko kalenterivuodeksi vuokrattu vapaa-ajanasunto taas ei oikeuta kattoremontin kotitalousvähennykseen.

Kattoremontti on suuri mutta kannattava investointi. Kun mietitään remontin hyötyjä sekä katon edessä olevia käyttövuosia, kattoremontin hinta on aina yllättävänkin edullinen. Kun valitset meidät tekemään kattoremonttisi, saat varmasti vastinetta rahoillesi. Meidän ammattitaitoiset tekijämme omaavat pitkän kokemuksen kattoremonteista ja tietävät, mitä suomalainen katto tarvitsee kestääkseen vuodenaikojen vaihtelun tuomat haasteet. Meidän kauttamme saat katollesi laadukkaimmat ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat materiaalit sekä kattotuotteet.

Ota meihin yhteyttä, niin tulemme katsomaan, millainen on kattosi lähtötilanne. Aina kun liikumme katollasi, luomme siihen yleiskatsauksen ja pistämme merkille kaikki sen tarpeet. Kerromme sinulle realistisen näkemyksen siitä, millainen kattoremontti olisi järkevin ja kustannustehokkain ratkaisu juuri sinun katollesi. Jokainen katto ja jokainen asiakas on yksilö, ja me myös kohtaamme ne yksilöinä. Mitoitamme jokaisen remontin yksilöllisesti, emme tee turhaa työtä emmekä halua korjata ehjää.

Kotitalousvähennys tuo helpotusta kustannuksiin, mutta jos tahdot maksaa kattoremontin mieluummin osissa, voit hakea projektillesi helposti rahoitusta verkkosivujemme kautta.

Kokeile kätevää kotitalousvähennyslaskuria

Voit saada kotitalousvähennystä jopa puolet ammattilaisen arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Laske, mitä sinä voisit saada verotuksessa takaisin kotitalousvähennyksenä.

Kotitalousvähennyksen hakeminen on helppoa antamamme laskun avulla, johon on merkitty selkeästi työn ja tarvikkeiden osuudet.

Kotitalousvähennystä saa muistakin kattotöistä

Kotitalousvähennystä voi hakea pienempiinkin kattotöihin. Aina katto ei tarvitse kokonaisvaltaista remonttia, vaan esimerkiksi tiilien vaihto saattaa riittää. Myös erilaisiin kattohuoltotöihin voi hakea kotitalousvähennystä. Se on mukava helpotus, sillä jaksaakseen palvella pitkään, katto tarvitsee säännöllisiä korjauksia ja huoltoja.

Yleinen suositus on, että kattohuolto tehtäisiin ainakin kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Syksyllä katto valmistetaan ottamaan vastaan talven tuulet ja tuiskut, ja keväällä tarkastetaan, miten katto kesti pakkasen aiheuttamat haasteet.

Kattohuollossa tarkastetaan, että kaikki katon osat ovat ehjät ja että kattotuotteet toimivat moitteettomasti. Esimerkiksi sadevesijärjestelmästä kannattaa pitää hyvää huolta; kun vesikourut eli rännit ja syöksytorvet ovat laadukkaita, puhtaita, ehjiä ja oikein asennettuja, sade- ja sulamisvedet ohjautuvat tarpeeksi kauas talon rakenteista. Näin voidaan ehkäistä tehokkaasti vesivahinkojen syntymistä.

Myös savupiipun, piipunpellityksen ja piipunhatun hyvä kunto suojelevat rakennusta vesivahingoilta ja pitävät hormin kunnossa. Kattotikkaat ja -sillat puolestaan helpottavat katolla työskentelevien henkilöiden, esimerkiksi nuohoojien, turvallista työntekoa. Jos katolla on lumiesteitä tai pieneläinesteitä, niidenkin ehjyys tulee tarkastaa.

Kattohuollon yhteydessä käydään läpi katemateriaalin kunto. Onko pinnoite siisti ja ehjä, ovatko kaikki saumat kunnossa ja niin edelleen. Koska kattohuollossa täytyy ottaa huomioon niin monta eri asiaa, kannattaa se jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Meidän pitkä kokemuksemme kattoalalta takaa sen, että osaamme ottaa huomioon sekä koko kattokokonaisuuden että pienet, tarkat yksityiskohdat. Aina kun liikumme katollasi, huomioimme kaikki sen tarpeet ja kerromme sinulle realistisen näkemyksen siitä, mitä korjaus- ja huoltotöitä sille kannattaisi tehdä.

Meiltä voit tilata myös kaikki katon puhdistukseen liittyvät työt. Meillä on käytössämme laadukkaat pesuaineet ja oikeat työtavat esimerkiksi sammalkasvustojen poistoon ja ehkäisyyn. Suoritamme lisäksi tiili- ja huopakattojen pinnoitukset ja peltikattojen maalaukset. Voit pyytää meitä myös pudottamaan lumet katoltasi turvallisesti, kattoa vahingoittamatta.

Kun satsaat laadukkaisiin, säännöllisiin kattohuoltoihin, kattosi käyttöikä kasvaa. Kun kaikkiin piileviinkin ongelmiin puututaan ajoissa, vältytään aikaa ja rahaa vieviltä katastrofeilta.

Kotitalousvähennys on mukava apu kaikissa yksityishenkilön tilaamissa kattotöissä. Tarvittaessa voit myös hakea helposti rahoitusta verkkosivustomme kautta.

Me teemme kotitalousvähennyksen hakemisen sinulle helpoksi

Monien verenpaine nousee välittömästi, kun he vain ajattelevatkin kaiken maailman lomakkeita ja lupia sekä niiden aiheuttamaa paperisotaa. Kun tilaat kattoremontin tai muita kattotöitä meiltä, voit kuitenkin olla huoletta. Me autamme sinua kaikissa lupa-asioissa ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Meiltä saat aina selkeän laskun, johon on eritelty tarkasti materiaalien, tarvikkeiden ja töiden osuudet. Tämä helpottaa kotitalousvähennyksen hakemista, sillä sitä voi hakea vain tehdyn työn osuudesta. Materiaalien ja tarvikkeiden osuudesta ei saa kotitalousvähennystä.

Teemme aina työmme asiakaslähtöisesti ja saat meihin helposti yhteyden koko projektin ajan. Mitoitamme kaikki kattotyöt kohteen mukaan, emme myy sinulle turhia töitä emmekä rupea korjaushommiin, mikäli niitä ei oikeasti tarvita.

Pyrimme aina työskentelemään laadukkaasti ja tehokkaasti. Mietimme aina kustannustehokkaimman vaihtoehdon ja tavoitteenamme on, että työt sujuisivat aina jouhevasti ja positiivisella mielellä. Vakaan kokemuspohjamme ansiosta meillä ei mene sormi suuhun silloinkaan, jos katolta löytyy yllätyksiä. Vahva ammattitaito ja jatkuvasti päivitettävä tietotaito takaavat sen, että löydämme aina järkevimmän ratkaisun tilanteessa kuin tilanteessa.

Osaamme kertoa sinulle, tarvitseeko sinun talosi kattoremonttiin hakea toimenpidelupaa tai rakennuslupaa ja autamme hakemuksen tekemisessä.

Koska katto on laaja kokonaisuus ja sen toimivuus vaikuttaa ratkaisevasti rakennuksen ja sen asukkaiden turvallisuuteen, kaikki kattotyöt kannattaa teettää kokeneella kattofirmalla. Katolla työskenteleminen on aina riskialtista, joten ei ole järkevää tehdä kattotöitä ilman ammattitaitoa ja asianmukaisia turvavälineitä. Kannattaa myös ottaa huomioon, että kotitalousvähennystä ei voi hakea itse tekemästään työstä, vaan vain ammattilaisilla teetetystä työstä.

Olipa tarpeenasi siis kokonaisvaltainen kattoremontti tai mikä vaan pienempi kattotyö, ota meihin yhteyttä! Kattoremontin hyötyihin ja katon edessä oleviin käyttövuosiin nähden kattoremontti on todella järkevä sijoitus, johon kotitalousvähennys tuo osaltaan helpotusta.