KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Leikkimökin kattoremontti – Toimiva leikkimökin katto turvallisten leikkien takeena

Leikkimökin kattoremontti

Leikkimökin katto ei ole leikin asia. Huolehtimalla leikkimökkisi katon kunnosta, takaat lapsellesi miellyttävät ja turvalliset leikkihetket. Vaikka katon rakenne leikkimökeissä on monesti paljon yksinkertaisempi kuin vieressä olevalla asuinkiinteistöllä, on niiden kunnosta huolehtiminen silti tärkeää. Vettä läpi päästävä leikkimökin katto aiheuttaa mökille samoja ongelmia kuin asuinkiinteistöllekin. Homesieni tai laho eivät valikoi kohdettaan käyttötarkoituksen perusteella. Kukapa meistä haluaisi lapsensa leikkivän epäterveellisessä sisäilmassa, joka tutkitusti on haitallista terveydelle ja voi aiheuttaa monenlaisia ikäviä oireita. Toimiva ja terve katto onkin siis ennen kaikkea turvallisuuskysymys.

Turvallisuuden lisäksi haluamme varmistua siitä, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä tekemäämme työjälkeen. Pystyäksemme tarjoamaan parhaan mahdollisen hyvän lopputuloksesta ja taataksemme asiakastyytyväisyyden, teemme jokaisen tilatun työn yhteydessä katollesi kattavan kuntotarkastuksen – myös jokaisen pienimmänkin huoltotoimenpiteen yhteydessä. Näin asiakkaamme voivat olla aina varmoja, että ammattilaisemme tekemän katon tarkastuksen yhteydessä on huomioitu kaikki tarvittavat katolla ilmenevät erityispiirteet sekä myös vauriot ja ongelmakohdat. Jos tarkastuksen katollasi ilmenee korjausta vaativia puutteita tai vikoja, keskustelemme niistä reilusti kanssasi ja teemme tarvittaessa tarjousehdotuksen tarvittavista korjaustoimenpiteistä.

Meidän kauttamme on myös mahdollisuus hakea kattotöille rahoitusmahdollisuutta. Voit tutustua ja lukea aiheesta lisää verkkosivuiltamme.

Kattotöihin erikoistuneet kattotöiden asiantuntijamme hoitavat kaikki kattoihin liittyvät työt — aina täydellisestä kattosaneerauksesta pienempiin korjaus- ja puhdistustöihin. Jätä yhteydenottopyyntö tai ole rohkeasti yhteydessä myyntiimme!

Meidän kauttamme saat näppärästi kattohuollon ja -remontin myös leikkimökkiisi

Tarjoamme leikkimökkiin kattohuoltoa palveluna. Vaikka leikkimökki on monesti verrattain pieni, on siinä kiinnitettävä huomiota laadukkaaseen kattoon samoin kuin muihin oleskelurakennuksiin. Katto ei saa vuotaa tai vesi valua ulkoseiniä pitkin maahan. Vaikka kyse on verrattain pienestä työstä, oikoteitä onneen ei tässäkään ole. Leikkimökin katto tulee rakentaa ja huoltaa samalla ammattitaidolla ja pieteetillä kuin asuinkiinteistönkin. Yksinkertaisempi rakenne ei poista hyvälle katolle asetettuja vaatimuksia. Huonokuntoinen katto tuo mukanaan samat ongelmat kuin mitä se toisi asuinkiinteistönkin.

Kattoalan ammattilaisemme tekevät kattojen huolto- ja kunnossapitotyöt samalla tarkkuudella ja huolellisuudella niin isompiin kuin pienempiinkin rakennuksiin. Tilaamalla palvelun meiltä, takaamme lapsellesi näyttävän ja turvallisen leikkimökin. Saat pihapiirisi näyttävän ja tyylikkään kokonaisuuden kun remontoit ja kunnostat niin leikkimökin kuin kodinkin katon samaa katemateriaalilla. Ammattitaitoiset ja kattotöihin erikoistuneet kattospesialistimme toteuttavat kauniit ja kestävät katot kaikenlaisille katoille ja kaikista erilaisista katemateriaaleista. Tunnemme kaikki suomalaisissa rakennuksissa tavattavat kattotyylit ja materiaalit. Ammattilaistemme käsistä valmistuvat niin näyttävät ja kauniit tiilikatot, kuin ajattomat peltikatot tai vaikka helposti huolettavat ja asennettavat huopakatotkin. Pyydä asiantuntijamme paikalle arvioimaan millä tavalla juuri sinun pihapiirissäsi oleville rakennuksille sataisin mahdollisimman kaunis, yhteneväinen, sekä harmoniassa oleva kokonaisuus.

Teemme kattotöitä kaikkialla Suomessa. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous!

Katon huoltaminen pidentää leikkimökin käyttöikää

Leikkimökin katon huoltaminen on melko yksinkertaista, koska kattopinta-alaa on reilusti vähemmän kuin asuinkiinteistössä ja rakenne on yksinkertaisempi. Tällaisen katon huoltamiseen ei tarvita aivan niin paljon aikaa ja vaivaa, kunhan tietää, mitä tekee. Terve katto pidentää leikkimökin käyttöikää siinä kuin minkä tahansa muunkin rakennuksen.

Puolivuosittain suoritettavia hoito- ja huoltotoimenpiteitä ovat katon puhdistaminen roskista ja lehdistä. Huopakattoa suosittelemme puhdistettavaksi joko ilmapuhaltamalla tai todella pehmeällä harjalla. Tiili- ja peltikaton voi puhdistaa myös hieman jäykempääkin harjaa käyttäen. Samalla on hyvä puhdistaa luonnollisesti rännit ja tarkastaa kiinnitykset ja kaadot. Jos leikkimökissä on rännit, selviää kaatojen oikeellisuus valuttamalla esimerkiksi puutarhaletkusta hieman vettä ränniin matalalla paineella. Tällä selviää se, että liikkuuko vesi ränneissä tarkoituksenmukaisella tavalla. Mahdolliset kattorakenteissa olevat läpiviennit on hyvä tarkastaa samalla.

Leikkimökki on sään armoilla siinä missä muutkin rakennukset. Talvisin tulee huolehtia asianmukaisesta lumenpudotuksesta. Katon rakenteen yksinkertaisuudesta johtuen sen kantavuus on monesti heikompi neliömetriä kohden kuin asuinkiinteistöissä. Suosittelemmekin lumen pudottamista tasaiseen tahtiin, erityisesti keväällä, kun lumen vesiarvo on todennäköisesti korkeampi ja se tekee siitä raskaampaa. Näin minimoit katolle lumesta aiheutuvan rasituksen. Lunta pudottaessa tulee kiinnittää erityistä huomiota siihen, että ei aiheuta katolle vaurioita lapiolla tai kolalla. Pakkautunutta lunta tulisi jättää pieni kerros katolle ja ainoastaan liu’uttaa lumensiirtovälinettä pitkin kattoa. Näin minimoidaan riskit siitä, että terä tökkäisi johonkin osaan katon vuorausta ja aiheuttaisi vaurioita. Muita mahdollisia huoltotoimenpiteitä, joita katto voi tarvita on esimerkiksi sammaleenpoistot, pesut, pinnoitukset sekä peltikaton maalaukset.

Niin leikkimökin kuin asuinkiinteistönkin katon puhdistus- ja huoltotyöt tulisikin pakollisen kuluerän sijasta ennemmin investointina mökin tai rakennuksen kestävyyteen ja terveyteen. Ammattilaistemme oikein huoltamana kaikki kattosi pysyykin hyvänä ja terveenä pitkään.

Tilaa meiltä katollesi säännölliset vuosihuollot, sekä huolto- ja kunnossapitotyöt! Näin varmistat itsellesi toimivan katon, joka kestää hyvänä pitkään!

Monipuolisiin kattotöihin erikoistunut ammattitiimimme hoitaa kaikki kattoihin liittyvät työt pitkällä ja luotettavalla ammattitaidolla. Pyytäessäsi meidät hoitamaan kattosi kuntoon säästät aikaa ja vaivaa!  Jätä siis huoletta hommasi ammattilaistemme käsiin ja hoida kaikki katollesi tarvittavat asennus työt kauttamme!

Täytä siis tarjouspyyntö tai ole yhteydessä myyntiimme.

Huollamme myös muiden piharakennusten katot ammattitaidolla

Leikkimökkien kattojen lisäksi suoritamme ammattitaidolla muidenkin pihalla olevien rakennusten kattojen huolto- ja rakennustoimenpiteitä. Oli kyseessä sitten varasto, liiteri, autotalli tai vaikka ulkosauna, niin kauttamme löydät aina parhaat ja ammattitaitoisimmat asiantuntijat rakennukseen kuin rakennukseen. Katon hyvä kunto on tärkeää koko rakennuksen hyvinvoinnin kannalta, eikä sitä tule väheksyä rakennuksen koon tai käyttötarkoituksen perusteella. Piharakennusten kattojen hyväkunto on myös turvallisuuskysymys. Mitä paremmassa kunnossa katot ovat, sitä varmemmin ne suorittavat tehtäväänsä: rakennuksen ja sen sisätilojen suojaamista sään vaikutuksilta. Emme halua kattoa niskaamme esimerkiksi puunhakureissulla liiteristä – siksi myös liiterin katto on hyvä olla kunnossa. Ole rohkeasti yhteydessä meihin, mikäli huomaat ulkorakennustesi katoissa puutteita tai vikoja, yhdessä löydämme asiantuntijoidemme kanssa ongelmiin toimivat ja hyvät ratkaisut. Vuosihuoltojen yhteydessä kiinnitämme katolla käydessämme myös huomioita katon yleiskuntoon ja teemme tarvittaessa myös erilaiset korjaus- ja huoltotoimenpiteet. Kaikki tekemämme asennus-, korjaus-, ja kunnossapitotyöt on mahdollisista teettää avaimet käteen -periaatteella millaiselle katolle tahansa. Katon mallilla, tyylillä tai koolla ei myöskään ole toteutuksen kannalta väliä, koska jokainen kattoremontti suunnitellaan ja toteutetaan aina yksiöllisenä ja rakennuskohtaisena urakkana. Avaimet käteen -toimitusvaihtoehto onkin järkevä ja kattava vaihtoehto töiden toteutukseen Olipa varastosi tai kotitalosi katto, harja, – auma-, pulpettia-, tai vaikka mansardikatto, löytyy ammattilaisiltamme tarvittava osaaminen ja työvälineet, joilla toteuttaa juuri sinun kattosi asennus ja korjaustyöt laadukkaasti alusta loppuun.

Koska viimeksi tarkastit autotallisi katon? Onko varastorakennuksen tavaroihin ilmestynyt tunkkainen tai ummehtunut haju? Ovatko leikkimökin seinät alkaneet kostumaan?

Meidän kauttamme hoidat myös muut piha-alueella olevat rakennukset kuntoon! Leikkimökin, rantasaunan tai ulkorakennuksen katon kunnostus kuuluu ammattilaistemme erityisosaamiseen, siinä missä kotisikin katto. Meille jokaisen katon kunto on yhtä tärkeää!

Ole siis yhteydessä kattotöiden asiantuntijoihimme ja pyydä heidät paikan päälle tarkastaan kattojesi kunto.