KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Pieneläin esteet katollesi – Lintupiikit, lintuverkot ja muut pieneläinesteet

Lintupiikit, lintuverkot ja muut pieneläinesteet

Suomen vaihelevien ja ajoittain jopa haastavien sääolosuhteiden vuoksi katto, joutuvat katon rakenteet usein ulkoiselle koetukselle yksistään jo ilmaston tarjoamien haasteiden vuoksi. Monesti myös kattoa ja sen rakenteita voivat kuormittaa myös ei-toivotut vieraat, joita voivat olla esimerkiksi linnut, hiiret, oravat, sekä muut pieneläimet, joiden paikka ei ehdottomasti tulisi olla välikatolla tai talon yläpohjassa. Tuholaisten torjuntaan onkin onneksi nykyään olemassa useita erilaisia ratkaisuja ja vaihtoehtoja, joista kattotöiden ammattilaisemme osaavat valita juuri sinun kattosi tarpeisiin sopivimmat välineet. Kattospesialisteillamme on vuosien kokemus lintupiikkien, lintuverkkojen kuin pieneläinesteiden asennustöistä kaikenlaisille katoille – kattotypistä, kattomateriaalista tai katon muodosta riippumatta. Ammattilaisiltamme löytyvät kaikki tarvittavat työvälineet ja työskentelytavat parhaan mahdollisen lopputuloksen loppuun saattamiseksi.

Palvelumme laatu ja tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken tekemisemme lähtökohta. Voidaksemme varmistua asiakkaidemme tyytyväisyydestä, tarkastamme veloituksetta kattosi yleisilmeen ja kunnon – aina jokaisen pienimmänkin tilatun työn yhteydessä. Jos katolla käydessämme huomaamme tarvittavia huoltotoimenpiteitä tai katon kuntoa kuormittavista tekijöitä, keskustellemme mahdollisista korjaustarpeista kanssasi ja teemme tarvittaessa korjausehdotuksista tarjouksen.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme koostuu alansa kokeneimmista ja osaavimmista ammattilaisista. Palveluumme tyytyväisiä asiakkaita löytyy kaikilta Suomesta, sekä yksityisistä kotitalouksista, kuin myös julkishallinnon ja yritysten edustajista. Kokeneet kattotöiden asiantuntijamme pystyvät aina löytämään juuri sinun katollesi sopivimman, parhaan, sekä kustannustehokkaimman ratkaisun – jokaisen kattotyön kohdalla.

Kattotöitä yksityishenkilönä teettäessä on hyvä muistaa kotitalousvähennyksen mahdollisuus. Kaikki kotona tai vapaa-ajan asunnolla tehdyt kattotyöt, sekä kunnossapito- ja perusparannustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin, jotka voit huomioida omassa verotuksessasi. Plus Kattopalvelun kautta on myös mahdollisuus hakea kätevää ja joustavaa rahoitusmahdollisuutta kaikille kattotöille. Voit tutustua ja lukea aiheesta lisää verkkosivuiltamme.

Teemme kattotyöt koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä kattotöihin erikoituneet ammattilaisemme paikalle, niin hoidetaan sinunkin katollesi tarvittavat suojaus lintujen- ja pieneläin, sekä muiden tuholaisten varalta!

Lintu- ja pulupiikit estävät tehokkaasti lintujen pesimisen katolle, sekä katon rakenteisiin

Lintupiikit ja lintuverkot on tehokas tapa pitää ei-toivotut vieraat poissa ylärakenteista ja katolta, sekä estää niiden pesiminen esimerkiksi räystäiden alaosiin tai muualle katon sadesuojien alle. Lintujen sekä muiden pieneläinten pääsy ja pesiminen voi aiheuttaa merkittävää haittaa ja häiriötä sekä talon rakennukselle kuin myös itse talon asukkaille. Pesimispaikat on yleensä helppo tunnistaa lintujen ulostejätöksien perusteella. Lintujen ulosteista aiheutuva harmi onkin esteettisyyden lisäksi myös terveysriski. Jos linnut pääsevät pesimään katon rakenteisiin aiheutuu niistä haittaa myös poikasten kuoriuduttua pesästä. Keväällä kuorituvat linnun poikaset voivat syöksyä ihmisiä kohtia, jonka vuoksi ne tekevät katolla ja rakennuksen ympäristössä kulkemisesta turvatonta. Tilanne ei myöskään ole lintujenkaan kannalta paras mahdollinen – katto, räystäät tai katon rakenteet, kun eivät ole pesimiselle tai linnun poikasille paras ja suojaisin paikka.

Pulupiikki on kenties tunnetuimpia lintujen karkotukseen käytettävä väline. Nimestään huolimatta sen ainoa tarkoitus ei ole pitää pelkästään puluja loitolla, vaan se toimii kaikenlaisten lintujen karkottamiseen – oikeampi tapa olisikin puhua yleisesti niin sanotusta lintupiikistä. Lintu- ja pulupiikillä tarkoitetaan eräänlaista piikkikiskoa, jonka tarkoitus on täysin estää lintujen istuminen ja pesintä ikkunalaudoilla, rännien tai rakennusten reunoilla ja talojen katoilla. Piikit ovat tehokas tapa pitää linnut poissa sieltä, minne niitä ei haluta. Lintu- ja pulupiikkien asennus on mahdollista toteuttaa ympärivuotisesti, mutta asennus tulisi tehdä jo hyvissä ajoin, koska lainmäärittelemän pesintärauhan vuoksi ei alkanutta pesintää saisi häiritä. Pesimäaikainen rauhoitus ei kiellä kuitenkaan tekemästä katoilla kunnostustöitä. Lintusuojauksen päätehtävänä on poistaa lintujen sateensuojaan pääsyn mahdollisuus, sekä tähystyspaikat, jolloin linnut valitsisivat pesimispaikakseen jonkin itselleen ja rakennustasi ajatellen paremman paikan.

Tulisiko sinun katollesi asentaa pulu- tai lintupiikki? Jätä yhteydenottopyyntö tai ole yhteydessä, niin hoidetaan asia pikaisesti kuntoon!

Pieneläinesteet pitävät ei-toivotut vieraat poissa katoltasi

Monesti katon rakenteisiin pyrkii pääsemään lumen, sadeveden, sekä lintujen lisäksi myös muita kutsumattomia vieraita. Tavallisesti pieneläinesteettömillä katoilla tavattavia tuholaisia ovat oravat, hiiret, sekä muut jyrsijät. Päästessään rakennuksen yläpohjaan tai välikatolle asettumaan pitkäksi aikaa, voivat ne saada siellä aikaa merkittävää häiriötä ja tuhoa jo pienessä ajassa. Kulkiessaan välikatolla voivat jyrsijät aiheuttaa häiriötä metelin muodossa, sekä samalla repien talon eristeitä, katkomassa sähköjohtoja sekä rakentamalla pesiä. Tuholaisten päästessä kunnolla asettumaan taloksi, voivat seuraukset olla talon rakenteiden kannalta kohtalokkaita. Tehokkain tapa ehkäistä näiden ongelmien syntyminen, on ammattilaisen oikealla tavalla ja toimivasti asennettu pieneläineste. Verkkoesteet ovat kätevä tapa tukkia koloja, joista pieneläimet voisivat helposti luikahtaa välikatolle pesimään. Pieneläinten torjunnan varalle on käytössä monenlaisia ratkaisuja, joista meidän ammattitaitoiset asentajamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinun talosi tarpeisiin sopivan vaihtoehdon. Olemme tehneet vuosien varrella monipuolisia eläinesteitä, kaikenlaisille katoille. Tunnemme alan parhaat ja tehokkaimmat työskentely- ja toteutustavat tuholaisten ja pieneläin torjumiseksi. Olipa asennettava pieneläinesteen tarve uusi tai vanha, tilatessasi työn meiltä voit olla vakuuttunut, että nämä ei-toivotut vieraat eivät pääse vierailemaan tai asustelemaan katollesi. Pieneläinesteistä on lintupiikkien asennus mahdollista jokaisena vuoden aikana, mutta paras aika esteiden toteuttamiselle on kuin ennen pesimäaikaa, maalis-huhtikuun vaihteessa. Tilatessasi meidät paikalle ammattilaisemme tarkistavat samalla kattosi kunnon, sekä arvioivat pieneläinesteiden tarvittavien paikkojen sijainnin, niin että ne suojaavat kattoasi kaikkein tehokkaimmin.

Ovatko pieneläimet ja tuholaiset jo päässet kattorakenteisiisi tekemään tuhoja? Tarvitseeko uusi kattosi suojausta ei-toivottujen vieraiden varalle? Ota yhteyttä myyntimme, pyydä meiltä tarjous jyrsijöiden ja muiden pieneläinten torjumiseen! Teemme ja toteutamme kaikenlaiset kattotyöt ja kattotuotteiden asennus- ja korjaustyöt kaikkialla Suomessa.

Korjaamme ja huollamme kaikki lintujen sekä muiden pieneläinten aiheuttamat vauriot katollasi

Puutteellisten tai kokonaan puuttuvien pieneläinesteiden vuoksi, ovat tuholaiset voineet keritä jo päästää katollesi vierailulle tai jopa jo asettumaan taloksi. Näiden viheliäisten tuholaisten pääsy yläpohjaan ja katolle onkin voinut saada aikaan monenlaista tuhoa eristeitä ja rakenteita järsimällä. Usein myös IV-putkien ja höyrysulkuja nakertelu kuuluu näiden kutsuttamien vieraiden tekemiin tuhotöihin katolla. Jyrsijöiden kulkemisesta ympäri välikattoa ja sen rakenteissa aiheutuu asumista häiritsevää meteliä. Äänihaittojen lisäksi, niiden jätökset levittävät tauteja. Myös esimerkiksi lintujen päästessä pesimään katolle, voi niiden pesimäpaikat esimerkiksi savuhormissa aiheuttaa sen tukkiutumisen.

Onneksi kattava katonkorjauspalvelumme on erikoistunut myös pieneläinten aiheuttamien tuhojälkien korjaamiseen ja huoltamiseen, sekä näiden ei-toivottujen vieraiden häätämiseen pois katolta.

Pitkänlinjan kattotöiden ammattilaisemme tarkastavat kattosi tilanteen ja arvioivat tarvittavien lintu- ja pieneläinesteiden tarpeellisuuden ja sijoituspaikan katolle niin, että ne palvelevat itse tarkoitusta parhaalla mahdollisella tavalla. Asentajamme toteuttavat niin räystäsverkot räystäslaudoituksiin, kuin pieneläinesteet seinälinjan tuuletusväleihin ja yläpohjaan. Asennamme myös pieneläinverkon, joka estää esimerkiksi oravien pääsyn yläpohjaan ja vesikattorakenteisiin. Hiirien ja muiden jyrsijöiden kulkureitit tukimme taas tarvittaessa hiiriesteillä ulkoseinään, räystäille ja yläpohjaan sekä kattorakenteisiin. Olipa kattosi korjaus- tai huoltotarve mikä tahansa, ammattilaisemme hoitavat kattosi kuntoon kustannustehokkaasti, laadukkaasti, sekä nopeasti.

Tilatessasi kattosi korjauksen, sekä huolto- ja kunnossapitotyöt kauttamme, saat juuri sinun talollesi tarvittavan suojan vuosiksi eteenpäin.

Onko sinun kattosi kunto päässyt kärsimään tuholaisten tai pieneläinten aiheuttamien tuhojen vuoksi? Onko kattosi pieneläinesteet tai lintupiikit päässeet hajoamaan? Teemme korjaus- sekä huoltotöitä kaikenlaisille katoille jokaisena vuodenaikana ympäri Suomen. Pyydä siis ammattilaisemme paikalle, niin katsotaan yhdessä kattosi tämän hetkinen kunto, sekä hoidetaan sille asianmukainen suojaus sekä vaihtelevan ilmaston kuin myös tuholaisten varalle.

Jätä siis yhteystietosi tai ole suoraan yhteydessä myyntimme!