KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Miten kattoremontti etenee?

Miten kattoremontti etenee

Kattoremontti alkaa, kun lähetät meille tarjouspyynnön. Tulemme mahdollisimman pian paikan päälle tarkistamaan, mikä on kattosi lähtötilanne. Käymme kanssasi läpi myös kaikki remonttiin liittyvät toiveesi. Voimme yhdessä miettiä kattoremonttiin käytettäviä materiaaleja ja värejä ja vastaamme mielellämme kaikkiin mieleesi tuleviin kysymyksiin.

Toiveesi sekä perusteellisen kattotarkastuksen pohjalta teemme sinulle tarjouksen sekä selkeän toimintasuunnitelman. Kun nämä on hyväksytty, kattoremontti voi alkaa.

Toteutusvaihe sisältää vanhan katteen purku- ja muutostyöt ja tarvittaessa katon alapuolisten rakenteiden kunnostamisen/vaihdon.

Uusi katto rakennetaan ja kaikki tarvittavat kattotuotteet asennetaan. Näihin kuuluvat muunmuassa   lumiesteet, kattosillat, vesikourut, kattoluukut, pieneläinesteet ja piipunpellitys. Kattotuotteilla on tärkeä osa kattosi toimivuuden ja turvallisuuden kannalta, joten niissäkin suosittelemme laatuun panostamista sekä oikeaoppista asentamista.

Kun remontti on valmis ja tarkat lopputarkastukset tehty, suoritamme vielä perusteellisen loppusiivouksen. Loppusiivoukseen kuuluu aina kaikkien purku- ja rakennusjätteiden poiskuljetus pihaltasi sekä niiden asianmukainen hävittäminen.

Tämän jälkeen jätämme sinut nauttimaan uudesta, upeasta katostasi. Suhtaudumme jokaiseen kattoon ja jokaiseen asiakkaaseen yksilönä ja tavoitteenamme on, että kaikki sujuu mutkattomasti, kustannustehokkaasti sekä positiivisella mielellä!

Kattoremontti kokonaisvaltaisena avaimet käteen palveluna – sinun ei tarvitse huolehtia mistään

Kattoremontti on laaja kokonaisuus, jossa on otettava huomioon monta erilaista seikkaa. Se ei ole kuitenkaan sinun murheesi – me hoidamme kaiken! Meillä on pitkä kokemus remonteista ja syvä asiantuntemus suomalaisista katoista. Päivitämme jatkuvasti osaamistamme ja kerromme aina parhaat vaihtoehdot juuri sinun katollesi. Tunnemme kaikki kattomateriaalit perinpohjin, joten osaamme kertoa laajasti, mihin minkäkinlainen materiaali sopii. Pyrimme aina hinta-laatusuhteeltaan parhaaseen vaihtoehtoon.

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin kertoa toiveesi kattoremontin suhteen, me huolehdimme kaikesta muusta. Tilaamme ja toimitamme materiaalit, tuomme mukanamme laadukkaat työvälineet ja tarvittaessa kokoamme rakennustelineet. Suojaamme pihasi, jottei remontti pääsisi aiheuttamaan sille vaurioita. Koko remontin ajan voit asua kotonasi normaalisti.

Kattoremontin jälkeen siivoamme huolellisesti jälkemme ja kuljetamme kaikki purku- ja rakennusjätteet pois pihaltasi.

Kun tilaat kattoremontit meiltä, saat varmasti laadukasta ja luotettavaa palvelua. Ei yllättäviä laskuja eikä piilokuluja. Kerromme mielellämme erilaisten materiaalien ja kattotyyppien ominaisuuksista. Pyrimme aina olemaan sekä tehokkaita että huolellisia.

Kattoremontti nostaa talosi arvoa, kohentaa sen julkisivua ja suojelee taloasi sekä sen asukkaita. Monet kosteusvauriot ja homeongelmat voidaan välttää ammattimaisesti tehdyllä kattoremontilla sekä sillä, että kaikki kattotuotteet ovat laadukkaita ja niiden toimivuudesta pidetään huolta.

Kosteusvauriot eivät ole mikään leikin asia, sillä rahallisten menetysten lisäksi ne voivat vaarantaa talon asukkaiden terveyden. Siksi kattoremontti kannattaa tehdä mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Yksityishenkilön tilaamiin kattoremontteihin on mahdollisuus saada kotitalousvähennys. Voit myös hakea rahoitusta kätevästi verkkosivustomme kautta.

Ylläpidä uutta kattoasi laadukkaalla kattohuollolla

Suomen sää on vaihteleva ja arvaamaton. Syksyllä sateet piiskaavat, talvella lumipeite jäätyy ja sulaa vuorotellen ja pitkin vuotta puiden lehdet ja muut roskat kerääntyvät katolle ja vesiränneihin. Järkevin tapa varmistaa uuden kattosi moitteeton toimivuus ja turvallisuus on tehdä pieniä mutta sitäkin tärkeämpiä huoltotöitä.

Katto on tärkeä pitää puhtaana, jottei sammal tai muu kasvusto pääsisi villiintymään siellä. Kasvustot keräävät katolle kosteutta, joka ajan myötä voi aiheuttaa kaikenlaisia ongelmia ja turhaa rahan menoa.

Myös sadevesijärjestelmän pitäminen puhtaana ja toimivana suojelee kotiasi tärkeällä tavalla. Tukkeutuneet tai rikkinäiset rännit voivat olla syynä vakavan kosteusvaurion syntymiselle. Kattotikkaiden, piipunpellitysten, kattoluukkujen, lumiesteiden ja muiden kattotuotteiden toimivuus tulisi myös varmistaa säännöllisesti.

Koska kattohuollossa on niin monta huomioon otettavaa seikkaa, mikset jättäisi sitä meidän huoleksemme? Meillä on pitkä kokemus suomalaisista katoista ja käytössämme on aina oikeat työtavat sekä -välineet. On turhaa ottaa riskejä ja liikkua katolla omin päin, kun voit pyytää apuun meidän ammattilaisemme, joilla on vakaa kokemus turvallisesta katolla työskentelystä.

Meiltä voit tilata kaikenlaiset kattotyöt ja -huollot. Puhdistamme huopakattosi turvallisesti puhaltimella tai tiili/huopakattosi oikeanlaisilla harjoilla ja pesuaineilla. Tyhjennämme rännit ja varmistamme niiden olevan kauttaaltaan ehjät. Poistamme sammaleet ja muut kasvustot nykyaikaisilla, turvallisilla ja ympäristöystävällisillä tuotteilla. Tarkistamme läpivientien ja kattotuotteiden kunnon, suoritamme peltikattojen huoltomaalaukset tai huopa/tiilikattojen pinnoitukset ja runsaslumisina talvina pudotamme kinokset katoltasi turvallisesti.

Kattotarkistus ja -huolto kannattaa tehdä ainakin kahdesti vuodessa, syksyisin ennen lumen tuloa ja keväisin lumen sulamisen jälkeen. Näin voidaan ennaltaehkäistä monia ongelmia ja säästää rahaa.

Kattoremontti on sijoitus, joka tuo kodillesi ja perheellesi turvaa. Kun uudesta katosta pitää hyvää huolta säännöllisillä, laadukkailla kattohuolloilla, se voi palvella näyttävänä ja toimivana vielä seuraavaakin sukupolvea!