KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Palahuopakaton saneeraus

Palahuopakaton remontti

Palahuopakaton saneeraus on usein ison tuntuinen operaatio, kuten mikä tahansa muukin kattoremontti. On totta, että remontti on suurempi työ kuin korjaus tai useimmat huollot, mutta kun katto on kyllin kulunut, vanha ja moneen kertaan korjattukin, voi remontti olla kannattavin vaihtoehto. Kun palahuopakaton saneeraus tehdään oikein ja siinä huomioidaan katon viat kokonaisvaltaisesti, on uusi katto virheetön ja toimiva pitkään. Uutta kattoa sinun ei tarvitse korjata itse tai korjauttaa kiihtyvään tahtiin ja yleensä uusi katto menee vuosikausia hyvin vähällä vaivalla. Kattoremonttipalvelumme toteuttaa laadukkaat palahuopakattojen saneeraukset sekä muut huopakattoremontit kaikille niille, jotka eivät halua tai pysty itse remontoida kattojaan. Ammattilaisen apuun turvautuminen on ylipäätään järkevää monissa eri tapauksissa, kun omat taidot tai voimat eivät riitä. Kun jätät kattoremontin meidän käsiimme, huolehdimme siitä, että saat aina oikeaoppisesti toteutetun katon, jonka materiaalit ja tekniset ratkaisut ovat katollesi parhaat ja toimivimmat.

Kun kaipaan kokonaiskuvaa remontin taloudesta, niin pyydä meiltä ensin tarjous. Sen perusteella saat helposti selville tiedot myös rahoitusmahdollisuudesta sekä kotitalousvähennyksestä. Tarjouspyyntö käynnistää kattoremonttiprosessin muutenkin käytännöllisellä tavalla, sillä sen myötä voimme lähteä selvittämään mm. katon kuntoa, sinun toiveitasi ja katon ominaispiirteitä. Eli kaikkea sitä, minkä perusteella voimme laskea kattoremonttitarjouksen mutta myös laatia aikatauluarvion sekä työsuunnitelman.

Kattoremonttipalvelullamme voit teettää palahuopakaton saneerauksen saarikohteista isojen kaupunkien keskustoihin, tuntureista pienempiin taajamiin ja mökkiseuduilta maaseudulle. Meille liikkuminen ja palveluiden vieminen sinne, missä niitä tarvitaan ei ole ongelma. Meidän avullamme toteutat laadukkaan uuden palahuopakaton niin piha- kuin asuinrakennuksiinkin. Remontoimme kattoja mm. omakotitaloista, mökeistä ja kesämökeistä. Palahuopakatto sopii vallan mainiosti myös vaikkapa saunarakennuksen ja piharakennusten, kuten autotallien ja -katosten suojaksi, joten me saneeraamme myös näiden rakennusten kattoja.

Kaikissa tapauksissa saneeraamme palahuopakatot ensiluokkaiseen kuntoon

Saneeraamme palahuopakattoja mm. harjakattoista, aumakattoisista ja pulpettikattoisista rakennuksista sekä muistakin kattomalleista, jos katon jyrkkyys ylittää 1:5 eli 11 asteen kulman. Tietysti remontoimme muitakin kattoja, hyvänä esimerkkinä vaikkapa tasakatto, jonka katteeksi täytyy kuitenkin valita muuta kuin palahuopaa, jotta katosta saadaan toimiva ja kestävä. Vesikate siis täytyy valita lähinnä katon jyrkkyyden perusteella ja syynä on se, että katteiden valmistajat antavat aina jyrkkyyssuositukset asennus- ja huolto-ohjeiden ohessa, joita on syytä noudattaa katon vedenpitävyyden takaamiseksi. Me olemme tarkkoja siitä, että jokaiselle katolle tulee paras mahdollinen kattoratkaisu, ja että se tulee asennettua tarkasti oikein sekä viimeistelty huolella. Hyvä katto on lähellä sydäntämme, samoin tyytyväinen asiakas, joten saneeraamme palahuopakatot täyden palvelun avaimet käteen -periaatteella sekä takuutyönä.

Palahuopakaton saneeraus uusii vähimmässäkin laskussa vesikatteen vanhalle katolle. Tietysti toteutamme kattokohtaisesti kaikki muutkin korjaus- ja uusimistyöt, joita kyseinen katto tarvitsee. Eli jos katossa on vain niin kulunut vesikate, ettei sitä kannata esimerkiksi enää pinnoittaa, vaihdamme sen uuteen. Jos katto sen lisäksi tarvitsee muita töitä, kuten alusrakenteiden uusimista, eristeiden täydentämistä tai vaihtoa, kattotuotteiden päivittämistä jne. toteutamme remontin, jossa kaikki tämä on huomioitu.

Palahuopakatto on mainio katto moniin eri tarpeisiin. Se sopii hyvin eristettyihin, lämmitettyihin rakennuksiin mutta siitä voi toteuttaa aivan hyvin toimivan katon myös kylmiin rakennuksiin sekä katostyyppisiin rakennuksiin. Palahuopakatteiden laajasta valikoimasta löytyy sopivia sävyjä ja ilmeitä suurin piirtein kaikkiin mahdollisiin makuihin, se on siis valikoimiltaan hyvin moni-ilmeinen katetyyppi. Tämän lisäksihän palahuopakatto on muiden huopakatteiden tavoin hiljainen, joustava ja mukautuva sekä kaikin puolin kevyt kate, joka ei vaadi järeitä kattorakenteita painonsa vuoksi. Emme siis ihmettele, että moni sellaisen katolleen haluaa.