KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Peltikatto, jonka hinta ei talouttasi paina

Suomen ilmasto on monille tullut tutuksi vaihtelevuudestaan. Syksyisin sataa vettä, talvisin tulee lunta, keväisin sulavat jäät ja kesällä ehkä aurinkokin kurkistaa pilven takaa. Tämä tarkoittaa pullean vaatekaapin lisäksi sitä, että talojemme katot joutuvat kestämään vuosien saatossa paljon erilaisia sääoloja sekä välillä myös kärsimään niiden vaikutukset. Ja joskus eristeet pääsevät kastumaan, lumi painamaan rakenteita tai myrskyn riepottelemat oksat kolhimaan pintoja mennessään. Ja siksi on välillä hyvä muistaa, että kattokin tarvitsee huolenpitoa, jaksaakseen läpi kovemmat myräkät vastaisuudessakin. Me olemmekin juuri tämän huolenpidon erikoisosaajia ja sitoutuneita tarjoamaan sinulle kukkaroystävällisen hinnan peltikattosi korjaus-, uusimis- tai huoltotöistä – oli kyse sitten mistä tahansa peltikatosta. Meillä on vuosien aikana kertynyttä ammattitaitoa kattotöistä, jolla voimme taata juurikin sinun katollesi näyttävän, kestävän ja vertailukelpoisen lopputuloksen, joka ei aja sinua vararikkoon.

Peltikaton hinta laadukkaasti asennettuna

Peltikaton asennushintaan vaikuttavat kuitenkin monet asiat aina katon koosta, korjaustöiden laajuuteen sekä muihin, samalla tehtäviin muutostöihin. Me voimme tehdä paljonkin sinun kattosi eteen, jos sinä sitä toivot – oli kyse rakenteiden vahvistamisesta, ulkoasun parantelusta, erilaisten varusteiden lisäämisestä, vuotojen paikkailusta tai katon kokonaan uusimisesta.  Siksi tarkemman hinnan peltikatollesi saat parhaiten selville kutsumalla meidät paikalle ilmaiselle arviointikäynnille. Me katsastamme kattosi ja laskemme hinnan sinulle, sinun ja kattosi tarpeiden sekä toiveiden mukaisesti. Mutta oli kyseessä sitten aaltopeltikaton, tiilikuvioidun peltikaton, lukkosaumapeltikaton, sinkityn tai galvanoidun peltikaton hinta, meiltä saat loistavan hinta-laatu -suhteen kaikille tarjoamillemme palveluille sekä kattotyypeille. Ja meiltä myös hoituu näiden kaikkien eri kattojen huolto, korjaus ja kunnostustyöt alusta loppuun, kaikkine eri työvaiheineen. Tämän lisäksi, aina kun käymme katollasi – oli kyse mistä tahansa pienestäkin korjaustyöstä – me tarkistamme kattosi kunnon kokonaisuudessaan voidaksemme puuttua kaikkiin pieniinkin alkaviin ongelmiin riittävän ajoissa.

Meille on tärkeää tehdä siis työtä ammattitaidolla sekä tarkkuudella saadaksemme taattua juuri sinulle lopputulos, johon voit olla tyytyväinen. Meille asiakastyytyväisyys on ensimmäisenä prioriteettilistallamme, mikä tarkoittaa, että sinun kattosi on ainakin yhtä tärkeä meille kuin se on sinullekin ja sinun tyytyväisyytesi se, mihin kaikissa työvaiheissa pyrimme. Erilaisten kattotöiden tai kattosi uusiminen ei pitäisi olla stressaava ja ahdistava, välttämätön paha, vaan jotain, jonka voit jättää kokonaisuudessaan meidän huoleksemme nostaessasi itse jalat pöydälle. Eikä sellainen urakka, johon joudut käyttämään kaikki seuraavien vuosien joululahja- sekä reissurahat. Me olemmekin halunneet helpottaa sinun kattotöittesi rahoitusta pyrkimällä tarjoamaan siihen erilaista helpotusta, kuten esimerkiksi rahoitusmahdollisuuden. Kaikista meillä tuotetuista töistä on mahdollista hakea myös kotitalousvähennystä.

Mitä kaikkea peltikaton hinta pitää sisällään?

Jokainen meistä haluaa rahoilleen vastinetta ja saatatkin ehkä kysyä, mitä kaikkea peltikaton hintaan sitten sisältyy? Meillä sinulle tarjoamamme hinta pitää sisällään muun muassa ammattimaiset työmiehet sekä kaikki työssä tarvittavat välineet, kuten esimerkiksi henkilönostimet ja työskentelytelineet, joita saatamme kaivata voidaksemme tehdä työt tyylillä ja turvallisesti loppuun katollasi ja joita harvemmalla asiakkaalla lojuu toimettomana pihapiirissä. Me tuomme paikalle kaiken, mitä suinkin tarvitsemme aina rakennustarvikkeista ja työkaluista kattopelteihin sekä muihin kattovarusteisiin. Sinä et siis joudu pitelemään tikapuita meidän kiipeillessämme tai lainaamaan omaa vasaraasi meille. Ja mikäli töitä tehdessämme alkaisikin sataa taivaalta kissoja, koiria ja heinähankoja, ei sinun tarvitse silläkään päätäsi vaivata, koska me hoidamme myös kattosi sääsuojauksen. Joten Suomen vaihtelevassa ilmastossa potentiaaliset heinäkuun raekuurot eivät aiheuta suurempaa päänvaivaa nekään.

Peltikaton hinta pitää sisällään kaikkien työvaiheiden suorittamiset alusta loppuun, ammattitaidolla ja huolellisesti. Oli kyse sitten purku-, irrotus-, korjaus-, muutos- tai asennustöistä. Meiltä saat siis samaan hintaan niin katon huolto-, remontti- ja korjaustyöt – me hoidamme koko paketin kerralla ja samaan laskuun. Et siis joudu maksamaan näistä erikseen ja säästyt yllätyskuluilta – emme päästä tarjoamiemme palveluiden kustannuksia räjähtämään käsiin. Meidän kokonaishintamme kattaa kaiken, mitä työn tekemiseen tarvitsemme, joten voit olla huoletta. Ja toki kaiken aiheuttamamme sotkun me siivoamme ja viemme pois sen, mitä paikalle toimmekin, kun olemme valmiita. Hintaamme kuuluva loppusiivous varmistaa sen, ettei sinun tarvitse kulkea imuri kainalossa meidän vanavedessämme tai kerätä jälkeemme jättämiä roskia, vaan voit tulla ihastelemaan työmme tuloksia kompuroimatta ylijääneisiin pellinpalasiin.

Hintamme voi pitää sisällään myös esimerkiksi tarvittavan aluskatteen tai muun pohjarakenteen uusimisen ja erilaisten lahovaurioiden korjaustyöt. Tarvittaessa uusimme myös mahdolliset kastuneet lämpövillat tai lämpöeristeet, jotta voimme pitää talosi läpikotaisin kuivana ja kestävänä. Talosi erilaiset huolto ja korjaustarpeet saamme parhaiten selville veloituksettomalla tarkastuskäynnillä, jossa saamme parhaan kokonaiskuvan siitä, mitä kaikkia muutostöitä meidän tulisikaan tehdä taataksemme kodillesi mahdollisimman pitkän elinajanodotteen.

Kaikki peltikaton huolto, korjaus ja uusintatyöt saman katon alta

Meiltä onnistuvat monet erilaiset peltikaton huoltoon, korjaukseen ja uusintaan tarvittavat toimenpiteet, joten oli ongelmia sitten yksi, kaksi tai viisitoista, me voimme puuttua niihin kaikkiin, eikä sinun tarvitse hankkia eri töille eri tekijöitä tai huolehtia eri laskuttajien laskuista. Meiltä saat yhden hinnan koko kokonaisuudelle ja koko kokonaisuuden korjattua, huollettua tai uusittua saman yrityksen toimesta. Me huolehdimme katon korjauksesta, paikkauksesta, uusimisesta, kattohuollosta, kattoremontista, vesikourujen puhdistamisesta, peltikaton lisäkiinnityksestä, myrskyvaurioiden korjaustöistä sekä peltikaton reikien paikkauksesta. Meiltä luonnistuvat lisäksi vielä tarvittaessa erilaisten kattovarusteiden asentaminen sekä monet peltisepän työt. Eli koko kirjosta, mitä tuleekaan kattosi tarpeisiin. Ja oli kattosi kunto siis mikä tahansa tai kattoosi liittyvä ongelma laajuudeltaan millainen tahansa, kannattaa sinun olla yhteydessä meihin. Meidän työmme on tehdä ihmeitä katollasi, sillä meille sinun kattosi on käyntikorttimme ja sinulle kotisi suoja kaikilta erikoisimmiltakin sääilmiöiltä, jota se joutuu välillä todistamaan. Mutta jotta kattosi kestäisi vielä niin myötä- kuin vastatuulessakin, älä epäröi olla yhteydessä meihin.